Adnan Oktarın kitabları siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar


2007[redaktə]

  • “Müsəlmanın 24 saatı”, İstanbul.: 2007.-144 səh.

2009[redaktə]

  • Allah sevgisi. İstanbul.: 2009.-184 səh.
  • Dinimizi öyrənək. İstanbul.: 2009.-144 səh.
  • Dünya həyatının həqiqətləri. İstanbul.: 2009.-204 səh.
  • Həzrəti Muhəmməd peyğəmbər. İstanbul.: 2009.-292 səh.
  • Həzrəti Yusif Peyğəmbər. İstanbul.: 2009.-136 səh.
  • Xalqların həlakı. İstanbul.: 2009.-200 səh.
  • İnsanın ən böyük düşməni Şeytan. İstanbul.: 2009.-120 səh
  • Qlobal masonluq. İstanbul.: 2009.-176 səh.
  • Quran əxlaqına görə müsəlmanın 24 saatı. İstanbul.: 2009.-144 səh.
  • Quranda dua. İstanbul.: 2009.-92 səh.
  • Möminlərin əsl yurdu Cənnət. İstanbul.: 2009.-96 səh.
  • Ölüm, qiyamət, cəhənnəm. İstanbul.: 2009.-152 səh.

2010[redaktə]

  • Quran elmə yol göstərir. İstanbul.: 2010.-236 səh.
  • Peyğəmbərimizin (sav) möcüzələri. İstanbul.: 2010.-272 səh.


  • Hristiyanlar Hz. İsa'yı Dinlesinler
  • Nurculuk
  • Ahir zamanın 656 Alameti
  • Komünist Kürdistan Tehlikesi
  • Deniz Altındaki Muhteşem Dünya
  • Yaratılış Atlası
  • İsa Mesih (as), Hz. Mehdi (as) ve İttihad-ı İslam
  • Kuran, Tevrat, Zebur ve İncil'de Hz. Mehdi (as)
  • Darwinist Propaganda Yöntemleri
  • Sohbetler
  • Münafıklıkla Mücadelenin Önemi
  • Gelin Birlik Olalım - broşür
  • İncil'den Güzel Sözler
  • Hz. Mehdi (as) Hakkında Bilgiler
  • Deccal Nasıl Öldü? 150 yıl süren Darwinist aldatmacanın sonu
  • Hz. İsa (a.s.) Ve Hz. Mehdi (a.s.) Bu Yüzyılda Gelecek
  • Darwin Amca Biz Hiç Değişmedik
  • Tevrat'tan Hikmetler Ve Güzel Öğütler
  • Darwin'i Yıkan Kafatasları
  • Hz. Mehdi (a.s.) Hz. İbrahim (a.s)'ın Neslindendir
  • Türkiye'nin Geleceğinde Osmanlı Vizyonu
  • Darwinistler Neleri Düşünmezler?
  • Darwinist Propagandanın Çürük Temelleri
  • Darwin'in Açmazı: Ruh
  • Darwin DNA'yı bilseydi
  • Evrendeki Mucizeler (Adem Yakup)
  • Yaratılış Atlası (4 cild)
  • Darwinizm İle İlmi Mücadelenin Önemi
  • Hayat Boyu Çalışan Mucize Makine: Enzim
  • Darwin'in Anlayamadığı Kambriyen
  • Allah'ın Detay Sanatı
  • Evrimin Fosillere Yenilişi
  • Bediüzzaman Said Nursi Kendisinin Mehdi Olmadığını Açıklamıştır - kitapçık
  • Hazreti Mehdi (as)'ın Çıkış Alametleri Ve Özellikleri - kitapçık
  • Darwin Bu Gerçekleri Bilmiyordu
  • İnanç Gerçekleri
  • İmanın Güzellikleri
  • Darwinstlerin Bilmek İstemedikleri Gerçekler
  • Tarihi Bir Yalan Kabataş Devri
  • Darwinizm Nasıl Bir Açmaz?
  • Darwinistlerin Beklediği Cevaplar
  • Risale-i Nur'da Batıni Tefsir Tehlikesi - kitapçık
  • Peygamberimiz (sav)'in Dilinden Hz. Mehdi - kitapçık
  • 40 Konuda Hücre
  • Darwin'in Varislerine
  • Ahir Zaman'ı Bediüzzaman İle Anlamak - kitapçık -
  • Bediüzzaman Ahir Zaman'ı Anlatıyor - kitapçık -
  • Ahir Zaman Sorularına Bediüzzaman Cevap Veriyor (2 k.) - kitapçık
  • Kuşların ve Uçuşun Kökeni
  • Vücut Elektriği Mucizesi
  • Harun Yahya'nın Eserleri Hakkında Dünyadan Yankılar (2 cild)
  • Peygamberimiz (sav)'in Mucizeleri
  • Sosyal Silah Darwinizm
  • Hazreti İsa (as) Allah'ın Oğlu Değildir Allah'ın Peygamberidir
  • Varilci Darwin
  • Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla
  • Hazreti İsa (as) Ölmedi
  • Resulullah'ın (sav) Dilinden Cennet
  • Kuran Ahlakında Fedakarlığın Önemi
  • Hücre Zarındaki Mucize
  • Bir Zamanlar Darwinizm
  • Kan ve Kalp Mucizesi
  • Hazreti İsa (as)'ın Geliş Alametleri
  • Hayvanlarda Göç Mucizesi
  • Yeni Masonik Düzen
  • Molekül Mucizesi
  • Yaratılış Gerçeği
  • Kehf Suresi’nden Ahir Zamana İşaretler
  • Akılsız Kuran'ı Nasıl Yorumlar?
  • Yeşil Mucize: Fotosentez
  • Kıyamet Alametleri
  • Zamansızlık ve Kader Gerçeği
  • Alay Denen Zulüm
  • Allah Akılla Bilinir
  • Kıyamet Günü
  • Allah İçin Yaşamak
  • Koku Ve Tat Mucizesi
  • Kolaylık Dini İslam
  • Allah'ın Güzelliklerinden Bir Demet (4 k.)
  • Komünist Çin'in Zulüm Politikası ve Doğu Türkistan
  • Komünizm Pusuda
  • Konuşan Kuşlar Mucizesi
  • Allah'ın İsimleri
  • Kötülüğün Sessiz Dili
  • Allah'ın Munis Sanatından
  • Allah'ın Renk Sanatı
  • Kuledeki Küçük Adam
  • Becerikli Baraj İnşaatçıları Kunduzlar
  • Kuran'a Göre Gerçek Akıl
  • Kuran Ahlakı
  • Allah Korkusu
  • Kuran Bilgisi
  • Allah Sevgisi
  • Kuran Bilime Yol Gösterir
  • Altınçağ
  • Kuran'da Şefkat Ve Adalet
  • Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'nin Yanılgıları
  • Arageçiş Açmazı
  • Kuran'da Dua
  • Asker Atatürk
  • Atatürk Ansiklopedisi (2 cild)
  • Kuran'da İhlas
  • Kuran'da Münafık Karakteri
  • Atatürk’ü İyi Anlamak
  • Kuran'dan Cevaplar
  • Atatürk’ün Vatan Ve Millet Sevgisi
  • Kuran'dan Genel Bilgiler
  • Atatürk Ve Gençlik
  • Kuran'dan İşaretler
  • Atom Mucizesi
  • Kuran Darwinizmi Yalanlıyor
  • Atomun Sırları
  • Kuran'da Sabrın Önemi
  • Kuran'da Sadakat
  • Kuran'da Şevk Ve Heyecan
  • Kuran'da Tebliğ Ve Tartışma
  • Kusursuz Petekler İnşa Eden Balarıları
  • Kuran'da Temel Kavramlar
  • Balarısı Mucizesi
  • Kuran'da Ümitvar Olmak
  • Kuran'da Vicdanın Önemi
  • Basitliğin Kirli Kültürü
  • Kuran'da Yalancının Yöntemleri
  • Batı Dünyası Allah'a Yöneliyor
  • Kuran Fihristi
  • Kuran'ı Dinlemeyenler
  • Kuran'ın Bazı Sırları
  • Kuran'ın Hayata Sunduğu Güzellikler
  • Kuran'ın Işığı Satanizmi Yok Etti
  • Kuran'ı Rehber Edinmek
  • Bir Tartışmanın Ardından
  • Bitkilerdeki Yaratılış Mucizesi
  • Kuran Mucizeleri – Cilt 1
  • Biyomimetik Teknoloji Doğayı Taklit Ediyor
  • Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri
  • Cahiliye Toplumunu Terketmek
  • Canlılardaki Fedakarlık Ve Akılcı Davranışlar
  • Çocuklar Darwin Yalan Söyledi
  • Çocuklar Sizin İçin (2 k.)
  • Çözüm Kuran Ahlakı
  • Darwin'in Türk Düşmanlığı
  • Darwinizm
  • Darwinizm Dini
  • Darwinizm'in İnsanlığa Getirdiği Belalar
  • Darwinizm'in Kanlı İdeolojisi Faşizm
  • Darwinizm'in Karanlık Büyüsü
  • Darwinizm'in Sonu
  • Materyalizmin Çöküşü
  • Materyalizmin Sonu
  • Mehdi ve Altınçağ
  • Deccalin Ayini: Terör
  • Derin Düşünmek
  • Mesih Müjdesi
  • Mikrodünya Mucizesi
  • Milli Birliğin Önemi
  • Devlete Bağlılığın Önemi
  • Mucizeler Zinciri
  • Müminin 24 Saati
  • Müminlerin Asıl Yurdu Cennet
  • Dinde Pasifizm
  • Müminlerin Cesareti
  • Dinimizi Öğrenelim
  • Dinler Terörü Lanetler
  • Müminlerin Merhameti
  • Dinsizliğin Dini İle Mücadele
  • Müminlerin Mutluluğu
  • Dinsizliğin İlkel Mantığı
  • Münafığın Sırları
  • Dinsizliğin Kabusu
  • Tarih Boyunca Müslümanlara Atılan İftiralar
  • Müslümanca Konuşmak
  • DNA'nın Darwin'e Uyarısı
  • Doğadaki Mühendislik
  • Doğada Allah'ın Yaratması
  • Niçin Kendini Kandırıyorsun?
  • Dünya Hayatında Tüm Zevkleri Tüketenler
  • Dünya Hayatının Gerçeği
  • Ölüm Kıyamet Cehennem
  • Düşünen İnsanlar İçin
  • Ehl'i Sünnetin Önemi
  • Örümcekteki Mucize
  • En Büyük İftira Şirk
  • Evrenin Yaratılışı
  • Evrim Açmazı 1.Cilt
  • Evrim Aldatmacası
  • Evrimcilere Net Cevap (4 k.)
  • Pişman Olmadan Önce
  • Evrimcilerin İtirafları
  • Evrimcilerin Yanılgıları
  • Evrimin Mikrobiyolojik Çöküşü
  • Protein Mucizesi
  • Resullerimiz Diyor Ki
  • Gelin Birlik Olalım
  • Resullerin Mücadelesi
  • Gerçeği Bilmek
  • Sahte Dünyanın Acıları
  • Gerçeği Düşündünüz Mü?
  • Sakın Anlamazlıktan Gelmeyin
  • Gerçek Atatürkçülük
  • Gerçekler (2 k.)
  • Sakın Unutmayın
  • Samimi bir dindar Atatürk
  • Gizli Azapların Çözümü
  • Savunma Sistemi Mucizesi
  • Gizli El Bosna'da
  • Şeytanın Bir Silahı: Romantizm
  • Global Masonluk 1.Cilt
  • Şeytanın Enaniyeti
  • Göklerdeki İhtişam
  • Gözardı Edilen Kuran Hükümleri
  • Gözdeki Mucize
  • Sinsi Bir Tehlike Gaflet
  • Güzel Söze Uymanın Önemi
  • Sivrisinek Mucizesi
  • Harika Canlılar
  • Harun Yahya'nın Eserleri Hakkında Dünyadan Yankılar
  • Ateist Siyonizm Felsefesi
  • Harun Yahya'nın Tüm Eserleri
  • Hayalin Diğer Adı: Madde
  • Hayatın Gerçek Kökeni
  • Hayvanlar Alemi
  • Örnek Müslüman Kadın Hazreti Meryem
  • Sonsuzluk Başlamış Durumda
  • Herşeyde Hayır Görmek
  • Soykırım Vahşeti
  • Tapınak Şövalyeleri
  • Tarihin En Büyük Bilim Sahtekarlığı Evrim Teorisi
  • Termit Mucizesi
  • Hormon Mucizesi
  • Terör Sevgiyle Yok Edilir
  • Hücredeki Bilinç
  • Hücredeki Mucize
  • Hazreti İbrahim (as) ve Hazreti Lut (as)
  • Hazreti İsa Gelecek
  • Hazreti Muhammed (sav)
  • Hazreti Musa (as)
  • Hazreti Süleyman
  • Hazreti Yusuf (as)
  • Hazreti Yusuf Medresesi
  • İdealizm, Matrix Felsefesi Ve Maddenin Gerçeği
  • İhtişam Her Yerde
  • İman Hakikatlerinin Önemi
  • İmanı Çabuk Anlamak (3 k.)
  • İmtihanın Sırrı
  • İnsanın Apaçık Düşmanı: Şeytan
  • İnsanın Yaratılış Mucizesi
  • Şeytanın Sinsi Bir Oyunu İnsanlara Tapınma Dini
  • İnsan Mucizesi
  • Türk İslam Birliğine Çağrı
  • İslam'ın İnanç Esasları
  • İslam'ın Kışı Ve Beklenen Baharı
  • İslam'ın Yükselişi
  • İslam Terörü Lanetler
  • İslam Ve Budizm
  • İslam Ve Karma Felsefesi
  • İslam Ve Uzakdoğu Dinleri
  • İsrail'in Dünya Egemenliği Politikası
  • İyilerin İttifakı
  • Tohum Mucizesi
  • Türkiye İçin Milli Strateji
  • Kabala Ve Masonluk
  • Türk'ün Dünya Nizamı
  • Kainattaki Kusursuzluk Tesadüf Değil
  • Kamil İman
  • Türk'ün Yüksek Seciyesi
  • Kara Klan
  • Türlerin Evrimi Yanılgısı
  • Küçük Dostlarımız Karıncaların Dünyası
  • Karınca Mucizesi
  • 20 Soruda Evrim Teorisinin Çöküşü
  • Vücudumuzdaki Mucizeler
  • Kavimlerin Helakı
  • 50 Maddede Evrim Teorisinin Çöküşü
  • Adamlık Dini

İstinadlar[redaktə]

Mənbə[redaktə]

Həmçinin bax[redaktə]

Xarici keçidlər[redaktə]