Azərbaycan universitetlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar
Təhsil müəssisəsinin adı Ünvan Telefon Faks E-mail Sayt
DÖVLƏT ALI TƏHSIL MÜƏSSISSƏLƏRI
Naxçıvan Dövlət Universiteti Naxçıvan şəhəri, Universitet şəhərciyi, Az 7012 (+994036)545-23-66, 545-47-61 (+994036)545-72-88, 544-08-62 info@ndu.edu.az www.ndu.edu.az
Bakı Dövlət Universiteti Bakı ş. Z.Xəlilov küçəsi 23, (+99412) 538-72-17 (+99412) 498-33-76 bsu@bsu.az www.bsu.az
Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyası Bakı ş. Azadlıq prospekti, 20 (+99412) 493-45-57 (+99412) 498-29-41 ihm@adna.baku.az www.asoa.edu.az
Azərbaycan Dövlət Dəniz Akademiyası Bakı ş., Z.Əliyeva küç 18 (+99412) 493-75-21, (+99412) 493-09-19 (+99412) 493-75-21 akademiya@adda.edu.az www.adda.edu.az
Milli Aviasiya Akademiyası Bakı, Binə qəs. Avia şəhərcik 498-22-88; 493-09-19 497-28-29 meil@naa.edu.az www.naa.in-baku.com
Azərbaycan Respublikası Prezidenti Yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyası Bakı ş., Lermontov küçəsi 74 (+99412) 492-65-29 (+99412) 492-65-15 diarektor@azdata.net www.dia.edu.az
Azərbaycan Tibb Universiteti Bakı ş. Bakıxanov küçəsi 23, (+99422) 495-35-66 (+99412) 495-38-70 amu@azmeduni.com www.azmeduni.com
www.amu.edu.az
Azərbaycan Texniki Universiteti Bakı ş. Hüseyn Cavid pr. 25 (+99412) 438-33-43 (+99412) 438-32-80 aztu@aztu.org www.aztu.az
Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti Bakı ş. İstiqlaliyyət küçəsi 6, (+994 12) 492-60-43 (+994 12) 492-59-40 aseu@aseu.ab.az www.aseu.ab.az
Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin Dərbənd filialı Rusiya Federasiyası, Dərbənd şəhəri, S.Stalski 26 (+787240) 2-78-15 (+787240) 2-78-15 - -
Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti AZ 1000, Bakı Üzeyir Hacıbəyli, 68, (+99412) 493-00-32 (+99412) 498-89-33 office@adpu.edu.az www.adpu.edu.az
Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti Bakı ş. A.Sultanova küçəsi 5, (+99422) 438-30-01 (+99412) 498-78-36 rector@azmiu.ab.az -
Bakı Slavyan Universiteti Bakı ş., S. Rüstəm küçəsi 25, (+994 12) 440-27-70 (+99412) 440-27-70 bakslavuniver@hotmail.com http://www.bsu-az.org
Azərbaycan Dillər Universiteti Bakı ş. R.Behbudov küçəsi 60, 440-35-05 (+99412) 441-58-63 natiqadu@rambler.ru

www.adu.edu.az

Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyəsi və İdman Akademiyası Bakı ş., Fətəli xan Xoyski prospekti, 98 498-47-31 493-86-17 (+99412) 493-86-17 agacanbox@mail.ru -
Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Akademiyası Gəncə şəhəri, Atatürk prospekti 262, (+99422) 56-57-33, 56-00-56 (+99422) 56-03-53 azkta@rambler.ru
mahil.mi.@rambler.ru
www.akta.edu.az
Bakı Musiqi Akademiyası Bakı ş. Ş.Bədəlbəyli küçəsi 98 (+99412) 493-22-48, 493-19-28, 493-98-62 (+99412) 493-19-28 info@musigi-dunya.az

http://musakademiya.
musigi-dunya.az

Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti Bakı ş. İnşaatçılar prospekti, 9 (+99412) 439-07-78 (+99412) 438-93-48 incmed@azeri.com
info@admin.edu.az

www.admin.edu.az

Sumqayıt Dövlət Universiteti Sumqayıt şəhəri, 43-cü məhəllə (+99416) 442-02-70 (+99416) 442-02-70 sdu@sdu.edu.az www.sdu.edu.az
Lənkəran Dövlət Universiteti Lənkəran şəhəri, general Həzi Aslanov xiyabanı 50 (+994 171) 5-25-88 (+994171) 5-27-86 ofis@lsu.edu.az

www.lsu.edu.az

Gəncə Dövlət Universiteti Gəncə şəhəri, Şah İsmayıl Xətai prospekti 187 (+99422) 456-23-12, 456-19-63 (+99422) 56-19-63 1000@azeronline.com
info@ganjasu.com
www.ganjasu.com
Azərbaycan Texnologiya Universiteti Gəncə şəhəri, 28 may küç. 103, (+99422) 57-56-29 (+99422) 57-29-61 aztu@azeurotel.com www.aztu.ws
Mingəçevir Politexnik İnstitutu Mingəçevir şəhəri, D.Əliyeva küçəsi, 21 (+994147) 5-32-72 (+994147) 5-35-97 mpi@meic.osi-az.org
mpi1991@yahoo.com
www.mpi-az.narod.ru(müvəqqəti)
Azərbaycan Rəssamlıq Akademiyası Bakı ş., Heydər Əliyev prospekti, 58 (+99412) 567-13-34 (+99412) 498-13-78 adra@azeurotel.com
adra@bakinter.net
Azərbaycan Milli Konservatoriyası Bakı ş., Mirzə İbrahimov küç., 8

(+99422) 499-23-64, 495-20-68

(+99412) 499-23-64 - -
Naxçıvan Müəllimlər İnstitutu Naçıvan şəhəri, Azadlıq küç.1 5-37-02 0-1365-32-02 - -
Azərbaycan Müəllimlər İnstitutu Bakı, Akad. Həsən Əliyev 104 Tel.: 012 564-80-47; 465-03-18/19/20 Fax.: 012 564-80-47 -ami-az@hotmail.com www.ami.az
* Sumqayıt filialı Sumqayıt, 16-cı kvartal 38a 5-27-78 - - -
* Ağcabədi filialı Ağcabədi, M.Ə.Rəsulzadə pr.210 4-14-44 - - -
* Şəki filialı Şamaxı, Şəhriyar qəs. Azadlıq küç.1 9-18-44 - - -
* Cəlilabad filialı Cəlilabad şəhəri 3-12-06 - - -
* Quba filialı

Quba, Fətəli Xan küç.4

5-20-92 - - -
* Zaqatala filialı Zaqatala, Əzizbəyov küç.4 5-57-60 - - -;
* Qazax filialı Qazax, M.Ə.Sabir küç.150 2-27-08 - - -
* Mingəçevir filialı Mingəçevir, M.Ə.Rəsulzadə pr.55/18 5-25-24 - - -
* Gəncə filialı Gəncə şəhəri, Xətai pr.56 5-08-08 - - -
* Salyan filialı Salyan şəhəri 5-24-27 - - -
* Şamaxı filialı Şamaxı şəhəri 9-18-44 - - -
XÜSUSI TƏYINATLI ALI MƏKTƏBLƏR:
Heydər Əliyev adına Azərbaycan Ali Hərbi Məktəbi Nahimov küç 479-78-40 - -

www.aahm.edu.az

Azərbaycan Ali Hərbi Dənizçilik Məktəbi Nahimov küç AS 1018 479-94-12479-78-44 479-78-44 - www.aahm.edu.az
Azərbaycan Ali Hərbi Təyyarəçilik Məktəbi Nahimov küç - - www.aahm.edu.az
Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin Heydər Əliyev adına Akademiyası - - 514-26-17 - -
Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyi Polis Akademiyası Yesenin küç 3 454-34-57 454-13-37 policeacademy@pa.edu.az www.pa.edu.az
QEYRİ-DÖVLƏT ALİ TƏHSİL MÜƏSSİSƏLƏRİ:
"Qərb" Universiteti Bakı ş., İstiqlaliyyət küçəsi 27 492-74-18; 492-61-63 492-67-01 administration@wu.edu.az www.wu.edu.az
Bakı "Asiya" Universiteti Bakı ş., A.Salamzadə küçəsi 28 430-52-40 431-36-99 - -
Elm və Təhsil Mərkəzi "Təfəkkür" Universiteti Bakı ş., Təbriz küçəsi 19 441-55-82 496-38-26 tafaccur@ab.az -
"Azərbaycan" Universiteti Bakı, Mirəli Qaşqay küçəsi 84 493-77-74; 493-77-68; 441-19-01 493-77-73 office@au.edu.az www.au.edu.az
"Qafqaz" Universiteti Bakı-Sumqayıt Şosesi 16-km Xırdalan, Bakı AZ0101, Bakı ş. (+99412) 448-28-62/66, (99412) 448-28-61/67 [1] [2]
"Xəzər" Universiteti Bakı ş., Məhsəti küçəsi 11; B. Səfəroğlu küçəsi, 122 421-79-16; 421-79-27 498-93-79 contact@khazar.org www.khazar.org
"Odlar Yurdu" Universiteti 370072 Bakı ş., Köroğlu Rəhimov küçəsi, 835 məhəllə 465-82-00; 465-67-05; 465-67-04 (99412) 465-67-05 rector@oyu.edu.az www.oyu.edu.az
Bakı Avrasiya Universiteti Bakı ş., N.Nərimanov rayonu, akad. H.Əliyev küçəsi 135a 465-68-43; 465-68-44; 465-67-15 465-68-44, 465-67-09 - -
Bakı Qızlar Universiteti Bakı ş., Mövsüm Sənani küçəsi 14 495-30-02; 494-69-86 - - -
Azərbaycan Beynəlxalq Universiteti Bakı ş., 7-ci mikrarayon, Xarici dairəvi küçəsi 179 462-14-48; 462-62-88; 8-50-365-36-10 462-62-88 info@abu.az www.abu.az
Azərbaycan Kooperasiya Universiteti Bakı ş., Nəcəf Nərimanov küçəsi 8b 462-85-17; 461-64-30; 462-87-45 461-29-72 info@aku.gen.az www.aku.gen.az
Bakı Biznes Universiteti Bakı ş., Zərdabi küçəsi 88a 431-91-18; 431-79-51 430-07-80 info@bbu.edu.az www.bbu.edu.az
Azərbaycan İctimai-Siyasi Universiteti Bakı ş., F.Ağayev küçəsi 14 438-77-34; 438-50-09 430-07-80 - -
Naxçıvan Özəl Universiteti Naxçıvan şəhəri, Azadlıq prospekti 1 (994136) 57342 (994136) 57342 info@az-npu.org www.az-npu.org
Rusiya Federasiyası Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyasının Bakı filialı Bakı ş. Azadlıq prospekti 18 463-08-10; 463-06-88 463-08-10 atisobaku@rambler.ru -


Mənbə[redaktə]

Həmçinin bax[redaktə]

Xarici keçidlər[redaktə]