Azərbaycan xəstəxanalarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar
  • 2 saylı Bakı şəhər poliklinikası
  • 4 saylı poliklinika
  • 5 saylı uşaq poliklinikası
  • 7 saylı uşaq poliklinikası
  • 14 saylı uşaq poliklinikası
  • 19 saylı uşaq poliklinikası
  • 20 saylı poliklinika
  • 27 saylı poliklinika
  • 31 saylı şəhər poliklinikası
  • Yazıçılar Birliyinın Poliklinikası
  • 32 saylı şəhər poliklinikası
  • 2 saylı təcili tibbi yardım stansiyası
  • 8 saylı təcili tibbi yardım stansiyası
  • 17 saylı təcili tibbi yardım stansiyası
  • Bakı ş. təcili tibbi yardım stansiyası
  • 9 saylı qadın məsləhətxanası
  • Abşeron rayonu Gigiyena Və Epidemiologiya Mərkəzi
  • İctimai Səhiyyə və İslahatlar Mərkəzi
  • Respublika Xalq Təbabəti tibb mərkəzi
  • Azərbaycan Respublikası Sanitar – Karantin müfəttişliyi
  • 35 saylı uşaq kardioloji sanatoriya
  • 7 saylı qadın məsləhətxanası
  • Hematol və transfuz Institutu
  • 7 saylı vərəm əleyhinə dispanser
  • 15 saylı uşaq poliklinikası
  • Səhiyyə Nazirliyi – BBSİ Psixo-Nevroloji uşaq evi
  • Sabunçu rayonu 22 saylı şəhər poliklinikası
  • Əzizbəyov rayonu 3 saylı uşaq vərəm sanatoriyası
  • Binəqədi rayon 15 saylı şəhər poliklinikası
  • Respublika uşaq sanatoriyası
  • Nərimanov rayonu 6 saylı uşaq poliklinikası
  • Nizami rayonu 4 saylı uşaq stomotoloji
  • Xətai rayonu 7 saylı şəhər poliklinikası
  • Sumqayıt şəhəri Onkoloji dispanser
  • Sumqayıt şəhəri Vərəm əleyhinə dispanser
  • Xətai rayonu 8 saylı uşaq poliklinikası
  • 36 saylı pulmonoloji sanatoriya
  • Sumqayıt şəhəri 1 saylı poliklinika
  • Sumqayıt şəhəri Təcili və Təxirəsalınmaz Tibbi Yardım Stansiyası
  • Sumqayıt şəhəri İntermed Diaqnostik Mərkəzi
  • Sumqayıt şəhəri 1 saylı uşaq poliklinikası
  • Sumqayıt şəhəri 4 saylı uşaq poliklinikası
  • Qaradağ rayonu Gigiyena Epidemiologiya Mərkəzi
  • Sumqayıt şəhəri 2 saylı uşaq poliklinikası
  • Sumqayıt şəhəri Gigiyena Epidemioloğiya Mərkəzi
  • Sumqayıt şəhəri Ruhi – Əsəb Xəstəlikləri dispanseri
  • Sumqayıt şəhəri Rayonlararası Narkoloji Dispanser
  • Sumqayıt şəhəri 2 saylı poliklinika
  • Sumqayıt şəhəri 5 saylı uşaq poliklinikası
  • Suraxanı rayonu 6 saylı Ağ çiyər xəstəlikləri dispanseri
  • Sumqayıt şəhəri "Kimkaçı" poliklinikası
  • Sumqayıt şəhəri 1 saylı təsərrüfat hesablı stomotoloji poliklinika
  • Sumqayıt şəhəri 3 saylı şəhər xəstəxanası
  • Sumqayıt şəhəri 1 saylı şəhər xəstəxanası
  • Yasamal rayonu 19 saylı şəhər poliklinikası
  • Suraxanı rayonu 16 saylı uşaq poliklinikası
  • Azərbaycan Respublikası Dövlət dəmir yolu Həkim Sanitar Xidməti Yol Sanitar – Karantin Müfəttişliyi
  • Şəki şəhəri Ruhi-Əsəb dispanseri
  • Xəzər sanatoriyası
  • Sumqayıt şəhəri təsərrüfat hesablı Tibbi Sanitar hissə
  • Şəki Bölgə Qan Köçürmə Mərkəzi
  • Şəki rayonu Kiçik Dəhnə Sahə Xəstəxanası
  • Şəki rayonu Kiş kənd həkim ambulatoriyası
  • Xəzər rayonu Müharibə Veteranlarının Respublika Xəstəxanası
  • Səbail rayonu 3 saylı Təcili Tibbi Yardım stansiyası
  • Müdafiə Nazirliyinin Sanitar Epidemioloji Nəzarət mərkəzi
  • Binəqədi rayonu 10 saylı şəhər poliklinikası
  • Səbail rayonu 11 saylı Ağ Ciyər Xəstəlikləri Xəstəxanası
  • Binəqədi rayonu 21 saylı uşaq poliklinikası
  • Şəki şəhəri Rayonlararası Endokrinoloji Dispanser
  • Şəki şəhəri Rayonlararası Narkoloji Dispanser
  • Xətai rayonu 4 saylı uşaq poliklinikası
  • Yasamal rayonu 10 saylı uşaq poliklinikası
  • Nəsimi rayonu 5 saylı Yardımçı Stansiya
  • Nizami rayonu 6 saylı Yardımçı Stansiya
  • Xəzər rayonu 12 saylı birləşmiş uşaq xəstəxana
  • Şəki şəhəri Əlillərin Bərpa Mərkəzi
  • Abşeron Mərkəzi rayon poliklinikası
  • Azərbaycan Dövlət Dəmir yolu Yol Gigiyena Epidemiologiya Mərkəzi
  • Şəki şəhəri Rayonlararası Onkoji Dispanseri
  • Yasamal rayonu 13 saylı uşaq poliklinikası
  • A. X. Kazımov adına 1 saylı şəhər poliklinikası
  • Respublika Baytarlıq labaratoriyası
  • Gəncə şəhəri, Umnisə Musabəyli adına Göz Xəstəxanası
  • Gəncə şəhəri, Diaqnostika Mərkəzi
  • Gəncə şəhəri, Müharibə və Əmək veteranları poliklinikası
  • Gəncə şəhəri, Ruhi-Əsəb dispanseri
  • Gəncə şəhəri, Abbas Səhhət adına 6 saylı poliklinika
  • Gəncə şəhəri, Rayonlararası Ağciyər Xəstəlikləri Dispanseri
  • Gəncə şəhəri, Rayonlararası Kardioloji Dispanser
  • Gəncə şəhəri, Rayonlararası Nazkoloji Dispanser
  • Gəncə şəhəri, 2 saylı uşaq poliklinikası
  • Gəncə şəhəri, 2 saylı şəhər poliklinikası
  • Gəncə şəhəri, Endokrinoloji Xəstəxana
  • Gəncə şəhəri, 1 saylı uşaq poliklinikası
  • Gəncə şəhəri, 3 saylı şəhər poliklinikası
  • Lənkəran şəhəri, Sütərmurdov kənd Həkim Ambulatoriyası
  • Gəncə şəhəri, Təcili Tibbi Yardım stansiyası
  • Şəki şəhəri, Gigiyena Epidemiologiya Mərkəzi
  • Şəki şəhəri, Vərəm Əleyhinə Dispanser
  • Şəki şəhəri, Qoxmuq kənd Həkim Ambulatoriyası
  • 1 saylı uşaq yoluxucu xəstəxanası
  • Bakı Dəmiryol Xəstəxanası
  • 2 saylı Əfəndiyev adına xəstəxana
  • Səbail rayonu 3 saylı uşaq klinki xəstəxanası
  • 5 saylı xəstəxana
  • 6 saylı xəstəxana
  • 11 saylı xəstəxana
  • Respublika Uşaq kliniki xəstəxana
  • 1 saylı kliniki doğum evi
  • 2 saylı doğim evi
  • Travmatologiya və Ortopediya Kliniki Xəstəxanası
  • Travmatologiya və Ortopediya İnstitutu
  • ETİ və Ginekologiya institutu
  • 4 saylı birləşmiş uşaq xəstəxanası
  • 19 saylı birləşmiş xəstəxana
  • Qaradağ rayonu, 4 saylı doğum evi
  • Kliniki Tibbi Mərkəz
  • Sabunçu rayonu Bilgəh kardioloji sanatoriya
  • 15 saylı Tibbi Sanitar Hissə
  • Sumqayıt şəhəri Təcili Tibbi Yardım xəstəxanası
  • Sumqayıt şəhəri, Musabəyov adına Oftolmoloji Göz Xəstəxanası
  • 2 saylı şəhər xəstəxanası
  • Sumqayıt şəhəri Bərpa Müəlicə Mərkəzi
  • Sumqayıt şəhəri Uşaq xəstəxanası
  • Sumqayıt şəhəri 1 saylı doğum evi
  • Sumqayıt şəhəri 2 saylı doğum evi
  • Suraxanı rayonu 8 saylı birləşmiş uşaq xəstəxanası
  • 14 saylı Birləşmiş şəhər xəstəxanası
  • Şəki Doğum evi kompleksi
  • Şəki Birləşmiş uşaq xəstəxanası
  • Nizami rayonu 7 saylı doğum evi
  • Bakı şəhəri İcra Hakimiyyəti Baş Səhiyyə İdarəsinin Oftolmoloji Xəstəxanası
  • Təcili Təxirəsalınmaz Tibbi Yardım stansiyası
  • Səbail rayonu 5 saylı doğum evi
  • Sabunçu rayonu 5 saylı birləşmiş uşaq yoluxucu xəstəxana
  • Gəncə şəhəri, 1 saylı Doğum evi
  • Gəncə şəhəri, 2 saylı uşaq xəstəxanası
  • Gəncə şəhəri, Yoluxucu Xəstəliklər Xəstəxanası
  • Lənkəran şəhəri, Lənkəran Mərkəzi Xəstəxanası
  • Lənkəran şəhəri, Lənkəran Uşaq Xəstəxanası
  • Saatlı rayon Mərkəzi xəstəxanası