Dallasda ən yüksək binaların siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Dallasda ən yüksək binaların siyahısı - ABŞ-ın Texas ştatında Dallasda hündürlüyünə görə sıralanmış hündür olan binalarını ehtiva edir.

Şəhərətrafdan Dallas ştatının görünüşü


Tikilən binalar[redaktə]

Sıralama Ad Şəkil Yüksəklik
feet / m
Mərtəbə İl Qeydlər
01.01 Bank of America Plaza Bank of America Plaza - Dallas.jpg 921 / 281 72 1985 [1]
02.02 Renaissance Tower Renaissance Tower.jpg 890 / 271 56 1974 [2]
03.03 Comerica Bank Tower Bank One Center.jpg 787 / 240 60 1987 [3][4]
04.04 JPMorgan Chase Tower JPMorganChaseTower.png 738 / 225 55 1987 [5][6]
05.05 Fountain Place Fountain place.jpg 720 / 220 62 1986 [7][8]
06.06 Trammell Crow Center Dallas Trammell Crow Center 2.jpg 686 / 209 50 1985 [9][10]
07.07 1700 Pacific Avenue 1700 Pacific northside.jpg 655 / 200 50 1983 [11][12]
08.08 Thanksgiving Tower Thanksgiving Tower.jpg 645 / 197 50 1982 [13][14]
09.09 Energy Plaza Dallas Energy Plaza.jpg 629 / 192 49 1983 [15][16]
10.010 Elm Place Dallas Elm Place.jpg 625 / 191 52 1965 [17][18]
11.011 Republic Center Tower I Republic Tower I.JPG 602 / 184 36 1954 [19][20]
12.012 Republic Center Tower II Republic Tower I.JPG 598 / 182 53 1964 [21][22]
13.013 One AT&T Plaza AT&THQDallas.jpg 580 / 177 37 1984 [23][24]
14.014 Lincoln Plaza Lincoln Plaza.jpg 579 / 177 45 1984 [25]
15.015 Cityplace Center Cityplace Tower in Dallas, Texas.jpg 560 / 171 42 1988 [26][27]
17.016 Sheraton Dallas Hotel Adam'sMarkComplex.jpg 550 / 168 42 1959 [28][29]
18.017 Dallas Convention Center Omni Hotel Dallas 2011-11-12.jpg 532 / 162 23 2011 [30][31]
19.018 Mercantile National Bank Building MercantileNationalBankBuilding.jpg 523 / 159 31 1943 [32][33]
20.019 Bryan Tower Dallas Bryan Tower and parking garage.jpg 512 / 156 34 1973 [34][35]
21.020 Harwood Center 483 / 147 36 1982 [36][37]
22.021 KPMG Centre Kpmgdallas.jpg 481 / 147 34 1980 [38][39]
23.022 2100 Ross Avenue Dallas 2100 Ross Ave (San Jacinto Tower) 2.jpg 456 / 139 33 1982 [40]
24.023 Renaissance Hotel 451 / 138 29 1983 [41][42]
25.024= Patriot Tower PatriotTower01.jpg 448 / 137 30 1979 [43][44]
26.024= Adam's Mark Hotel North Tower Adam'sMarkComplex.jpg 448 / 137 31 1981 [45][46]
27.026 One Main Place Dallas One Main Place.jpg 445 / 136 33 1968 [47][48]
28.027 W Dallas Victory Hotel & Residences W Tower, Dallas.jpg 440 / 134 32 2006 [49][50]
29.028 1600 Pacific Tower 434 / 132 31 1964 [51][52]

İstinadlar[redaktə]

  1. Bank of America Plaza. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  2. Renaissance Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  3. Patriot Tower. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  4. One Dallas Center. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  5. JPMorgan Chase Tower. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  6. JP Morgan Chase Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  7. Trammell Crow Center. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  8. Trammell Crow Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  9. 1700 Pacific Avenue. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  10. 1700 Pacific Avenue. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  11. Thanksgiving Tower. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  12. Thanksgiving Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  13. Energy Plaza. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  14. Energy Plaza. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  15. Elm Place. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  16. Elm Place. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  17. Republic Center Tower I. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  18. Republic Center Tower I. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  19. Lincoln Plaza. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  20. Lincoln Plaza. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  21. Cityplace Center. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  22. Cityplace Center. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  23. One Main Place. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  24. One Main Place. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  25. Reunion Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  26. Sheraton Tower Dallas. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  27. Dallas Sheraton Hotel and Convention Center. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  28. Renaissance Dallas Hotel. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  29. Renaissance Hotel. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  30. San Jacinto Tower. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  31. San Jacinto Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  32. KPMG Centre. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  33. KPMG Centre. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  34. Harwood Center. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  35. Harwood Center. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  36. Bryan Tower. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  37. Bryan Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  38. Mercantile Building. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  39. Mercantile National Bank Building. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  40. Reunion Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  41. Sheraton Tower Dallas. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  42. Dallas Sheraton Hotel and Convention Center. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  43. Sheraton Tower Dallas. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  44. Dallas Sheraton Hotel and Convention Center. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  45. Adam's Mark Hotel North Tower. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  46. Adams Mark Hotel North Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  47. One Main Place. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  48. One Main Place. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  49. W Dallas Victory Hotel & Residences. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  50. W Dallas Victory Hotel & Residences. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.
  51. 1600 Pacific. Emporis.com. Yoxlanılıb 2007-10-04.
  52. 1600 Pacific Tower. SkyscraperPage.com. Yoxlanılıb 2007-10-01.

Xarici keçidlər[redaktə]