Fransa şəhərləri

Vikipediya, açıq ensiklopediya
(Fransa şəhərlərinin siyahısı səhifəsindən istiqamətləndirilmişdir)
Keçid et: naviqasiya, axtar

Fransa şəhərləri[redaktə]

Kommuna Departament Bölgə Əhali
(2006)
Sıra
Paris Paris İl-de-Frans 2,181,371 1
Marsel Buş-dü-Ron Provans-Alp-Kot-d'Azur 839,043 2
Lyon Ron Rona-Alp 472,305 3
Tuluza Ot-Qaron Cənub-Pireney 437,715 4
Nitsa Alp-Maritim Provans-Alp-Kot-d'Azur 347,060 5
Nant Luar-Atlantik Pei-de-la-Luar 282,853 6
Strasburq Ba-Ren Elzas 272,975 7
Monpelye Ero Langedok-Russilyon 251,634 8
Bordo Jirond Akvitaniya 232,260 9
Lill Nor Nor-Pa-de-Kale 226,014 10
Renn Il-e-Vilen Bretan 209,613 11
Reyms Marn Şampan-Arden 183,837 12
Le Avr Sen-Maritim Yuxarı Normandiya 182,580 13
Sent-Etyen Luar Rona-Alp 177,480 14
Tulon Var Provans-Alp-Kot-d'Azur 167,816 15
Qrenobl İzer Rona-Alp 156,107 16
Anje Men-e-Luar Pei-de-la-Luar 152,337 17
Dijon Kot-d'Or Burqundiya 151,504 18
Brest Finister Bretan 144,548 19
Nim Gar Langedok-Russilyon 144,092 20
Le Man Sart Pei-de-la-Luar 144,016 21
Eks-an-Provans Buş-dü-Ron Provans-Alp-Kot-d'Azur 142,534 22
Klermon-Feran Pyui-de-Dom Overn 138,992 23
Sen-Deni Reyunyon Reyunyon 138,314 24
Tur Endr-e-Luar Sentr 136,942 25
Limoj Ot-Vyen Limuzen 136,539 26
Vilerban Ron Rona-Alp 136,473 27
Amyen Som Pikardiya 136,105 28
Mets Mozel Lotaringiya 124,435 29
Bezanson Du Franş-Konte 117,080 30
Perpinyan Pireney-Oriental Langedok-Russilyon 115,326 31
Orlean Luara Sentr 113,130 32
Müluz O-Ren Elzas 110,514 33
Kann Kalvados Aşağı Normandiya 110,399 34
Bulon-Biyankur O-dö-Sen İl-de-Frans 110,251 35
Ruan Sen-Maritim Yuxarı Normandiya 107,904 36
Nansi Mört-e-Mozel Lotaringiya 105,468 37
Arjantöy Val-d'Uaz İl-dö-Frans 102,683 38
Montreuil Seine-Saint-Denis İl-de-Frans 101,587 39
Sen-Pol Reyunyon Reyunyon 99,291 40
Rubo Nor Nor-Pa-de-Kale 97,952 41
Saint-Denis Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 97,875 42
Avignon Vaucluse Provans-Alp-Kot d'Azur 92,454 43
Tourcoing Nord Nord-Pas-de-Calais 92,357 44
Fort-de-France Martinique Martinique 90,347 45
Créteil Val-de-Marne İl-dö-Frans 88,939 46
Poitiers Vienne Poitou-Charentes 88,776 47
Nanterre Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 88,316 48
Versailles Yvelines İl-dö-Frans 87,549 49
Courbevoie Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 84,415 50
Pau Pyrénées-Atlantiques Akvitaniya 83,903 51
Vitry-sur-Seine Val-de-Marne İl-dö-Frans 82,902 52
Asnières-sur-Seine Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 82,351 53
Colombes Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 82,026 54
Aulnay-sous-Bois Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 81,600 55
Rueil-Malmaison Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 77,625 56
La Rochelle Charente-Maritime Poitou-Charentes 77,196 57
Antibes Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot d'Azur 75,820 58
Saint-Maur-des-Fossés Val-de-Marne İl-dö-Frans 75,214 59
Calais Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 74,888 60
Champigny-sur-Marne Val-de-Marne İl-dö-Frans 74,863 61
Saint-Pierre Réunion Réunion 74,480 62
Aubervilliers Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 73,506 63
Béziers Hérault Lanqdok-Rusiyon 72,245 64
Bourges Cher Centre 70,828 65
Cannes Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot d'Azur 70,610 66
Le Tampon Réunion Réunion 69,849 67
Dunkerque Nord Nord-Pa-de-Kale 69,274 68
Saint-Nazaire Loire-Atlantique Luara torpağı 68,838 69
Drancy Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 66,063 70
Colmar Haut-Rhin Alzas 65,713 71
Mérignac Gironde Akvitaniya 65,469 72
Valence Drôme Ron-Alp 65,263 73
Quimper Finistère Brötan 64,902 74
Ajaccio Corse-du-Sud Corsica 63,723 75
Levallois-Perret Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 62,851 76
Issy-les-Moulineaux Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 61,471 77
Neuilly-sur-Seine Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 61,471 78
Troyes Aube Champagne-Ardenne 61,344 79
Noisy-le-Grand Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 61,341 80
Villeneuve d'Ascq Nord Nord-Pas-de-Calais 61,151 81
Antony, Hauts-de-Seine Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 60,552 82
Les Abymes Guadeloupe Guadeloupe 60,053 83
Sarcelles Val-d'Oise İl-dö-Frans 58,654 84
Lorient Morbihan Brötan 58,547 85
Niort Deux-Sèvres Poitou-Charentes 58,066 86
Cayenne French Guiana French Guiana 58,004 87
Chambéry Savoie Ron-Alp 57,543 88
Pessac Gironde Akvitaniya 57,187 89
Vénissieux Rhône Ron-Alp 57,179 90
Clichy Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 57,162 91
Cergy Val-d'Oise İl-dö-Frans 56,873 92
Saint-Quentin Aisne Picardy 56,792 93
La Seyne-sur-Mer Var Provans-Alp-Kot d'Azur 56,768 94
Ivry-sur-Seine Val-de-Marne İl-dö-Frans 55,608 95
Beauvais Oise Picardy 55,481 96
Hyères Var Provans-Alp-Kot d'Azur 55,007 97
Cholet Maine-et-Loire Pei dö lə Luar 54,632 98
Montauban Tarn-et-Garonne Midi-Pyrénées 53,941 99
Pantin Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 53,577 100
Bondy Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 53,311 101
Maisons-Alfort Val-de-Marne İl-dö-Frans 53,233 102
Vannes Morbihan Brötan 53,079 103
Évry Essonne İl-dö-Frans 52,651 104
Charleville-Mézières Ardennes Champagne-Ardenne 51,997 105
Arles Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot d'Azur 51,970 106
Saint-André Réunion Réunion 51,817 107
Fontenay-sous-Bois Val-de-Marne İl-dö-Frans 51,727 108
Sartrouville Yvelines İl-dö-Frans 51,600 109
Épinay-sur-Seine Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 51,598 110
Fréjus Var Provans-Alp-Kot d'Azur 51,537 111
Évreux Eure Yuxarı Normandiya 51,239 112
Laval Mayenne Pei-de-la-Luar 51,233 113
Le Blanc-Mesnil Seine-Saint-Denis İl-de-Frans 51,109 114
Sevran Seine-Saint-Denis İl-de-Frans 51,106 115
Annecy Yuxarı Savoyya Ron-Alp 51,023 116
Belfort Territoire de Belfort Franş-Konte 50,863 117
Narbonne Aude Lanqdok-Rusiyon 50,776 118
La Roche-sur-Yon Vendée Pei-de-la-Luar 50,717 119
Clamart Hauts-de-Seine İl-de-Frans 50,655 120
Villejuif Val-de-Marne İl-de-Frans 50,571 121
Brive-la-Gaillarde Corrèze Limuzen 50,009 122
Saint-Malo Ille-et-Vilaine Bretan 49,661 123
Saint-Louis Reyunyon Reyunyon 49,455 124
Meaux Seine-et-Marne İl-dö-Frans 48,842 125
Grasse Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot d'Azur 48,801 126
Albi Tarn Midi-Pyrénées 48,712 127
Chelles Seine-et-Marne İl-de-Frans 48,616 128
Blois Loir-et-Cher Sentr 48,487 129
Cagnes-sur-Mer Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot-d'Azur 48,313 130
Bobigny Seine-Saint-Denis İl-de-Frans 47,806 131
Châteauroux Indre Sentr 47,559 132
Vincennes Val-de-Marne İl-de-Frans 47,488 133
Carcassonne Aude Langedok-Russilyon 46,639 134
Chalon-sur-Saône Saône-et-Loire Burqundiya 46,534 135
Saint-Brieuc Côtes-d'Armor Bretan 46,437 136
Martigues Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot-d'Azur 46,318 137
Châlons-en-Champagne Marne Şampan-Arden 46,184 138
Tarbes Yuxarı Pireney Cənub-Pireney 45,433 139
Montrouge Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 45,178 140
Meudon Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 44,745 141
Aubagne Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot d'Azur 44,682 142
Bayonne Pyrénées-Atlantiques Akvitaniya 44,406 143
Boulogne-sur-Mer Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 44,273 144
Suresnes Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 44,197 145
Saint-Herblain Loire-Atlantique Pei dö lə Luar 43,901 146
Bastia Haute-Corse Corsica 43,577 147
Castres Tarn Midi-Pyrénées 43,141 148
Gennevilliers Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 43,054 149
Sète Hérault Lanqdok-Rusiyon 43,008 150
Puteaux Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 42,981 151
Saint-Ouen Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 42,950 152
Wattrelos Nord Nord-Pas-de-Calais 42,852 153
Douai Nord Nord-Pas-de-Calais 42,766 154
Alfortville Val-de-Marne İl-dö-Frans 42,743 155
Le Cannet Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot d'Azur 42,531 156
Valenciennes Nord Nord-Pas-de-Calais 42,426 157
Angoulême Charente Poitou-Charentes 42,096 158
Istres Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot d'Azur 42,090 159
Compiègne Oise Picardy 42,036 160
Arras Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 42,015 161
Mantes-la-Jolie Yvelines İl-dö-Frans 41,930 162
Livry-Gargan Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 41,556 163
Caluire-et-Cuire Rhône Ron-Alp 41,418 164
Saint-Germain-en-Laye Yvelines İl-dö-Frans 41,312 165
Rosny-sous-Bois Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 41,174 166
Thionville Moselle Lorraine 41,127 167
Corbeil-Essonnes Essonne İl-dö-Frans 40,929 168
Talence Gironde Akvitaniya 40,920 169
Cherbourg-Octeville Manche Basse-Normandie 40,838 170
Saint-Priest Rhône Ron-Alp 40,746 171
Vaulx-en-Velin Rhône Ron-Alp 40,300 172
Massy Essonne İl-dö-Frans 40,183 173
Bourg-en-Bresse Ain Ron-Alp 40,156 174
Salon-de-Provence Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot d'Azur 40,147 175
Chartres Eure-et-Loir Centre 40,022 176
Alès Gard Lanqdok-Rusiyon 39,943 177
Montluçon Allier Overn 39,889 178
Le Lamentin Martinique Martinique 39,847 179
Garges-lès-Gonesse Val-d'Oise İl-dö-Frans 39,672 180
Marcq-en-Barœul Nord Nord-Pas-de-Calais 38,939 181
Bagneux Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 38,936 182
Bron Rhône Ron-Alp 38,919 183
Noisy-le-Sec Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 38,587 184
Nevers Nièvre Bourgogne 38,496 185
Le Port Réunion Réunion 38,148 186
Gagny Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 37,729 187
Melun Seine-et-Marne İl-dö-Frans 37,663 188
Anglet Pyrénées-Atlantiques Akvitaniya 37,646 189
Auxerre Yonne Bourgogne 37,419 190
Rezé Loire-Atlantique Pei dö lə Luar 37,333 191
Gap Hautes-Alpes Provans-Alp-Kot d'Azur 37,332 192
Savigny-sur-Orge Essonne İl-dö-Frans 37,259 193
Vitrolles Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot d'Azur 37,190 194
Draguignan Var Provans-Alp-Kot d'Azur 37,088 195
La Courneuve Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 37,034 196
Joué-lès-Tours Indre-et-Loire Centre 36,233 197
Choisy-le-Roi Val-de-Marne İl-dö-Frans 36,198 198
Roanne Loire Ron-Alp 36,126 199
Poissy Yvelines İl-dö-Frans 35,860 200
Échirolles Isère Ron-Alp 35,687 201
Saint-Chamond Loire Ron-Alp 35,608 202
Villepinte Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 35,592 203
Lens Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 35,583 204
Tremblay-en-France Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 35,340 205
Saint-Martin-d'Hères Isère Ron-Alp 35,217 206
Haguenau Bas-Rhin Alzas 34,891 207
Stains Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 34,670 208
Pontault-Combault Seine-et-Marne İl-dö-Frans 34,546 209
Châtellerault Vienne Poitou-Charentes 34,402 210
Six-Fours-les-Plages Var Provans-Alp-Kot-d'Azur 34,325 211
Villefranche-sur-Saône Rhône Ron-Alp 34,188 212
Mâcon Saône-et-Loire Bourgogne 34,171 213
Bagnolet Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 34,069 214
Sainte-Geneviève-des-Bois Essonne İl-dö-Frans 34,024 215
Épinal Vosges Lorraine 34,014 216
Montigny-le-Bretonneux Yvelines İl-dö-Frans 33,968 217
Montélimar Drôme Ron-Alp 33,924 218
Saint-Raphaël Var Provans-Alp-Kot-d'Azur 33,804 219
Agen Lot-et-Garonne Akvitaniya 33,728 220
Saint-Laurent-du-Maroni French Guiana French Guiana 33,707 221
Conflans-Sainte-Honorine Yvelines İl-dö-Frans 33,671 222
Dieppe Seine-Maritime Haute-Normandie 33,618 223
Saint-Joseph Réunion Réunion 33,509 224
Creil Oise Picardy 33,479 225
Neuilly-sur-Marne Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 33,352 226
Saint-Benoît Réunion Réunion 33,187 227
Romans-sur-Isère Drôme Ron-Alp 33,138 228
Franconville Val-d'Oise İl-dö-Frans 32,988 229
Marignane Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot-d'Azur 32,921 230
Dreux Eure-et-Loir Centre 32,723 231
Maubeuge Nord Nord-Pas-de-Calais 32,699 232
Les Mureaux Yvelines İl-dö-Frans 32,634 233
Cambrai Nord Nord-Pas-de-Calais 32,594 234
Liévin Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 32,565 235
La Ciotat Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot-d'Azur 32,126 236
Colomiers Haute-Garonne Midi-Pyrénées 32,110 237
Châtillon Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 32,077 238
Le Perreux-sur-Marne Val-de-Marne İl-dö-Frans 32,067 239
Châtenay-Malabry Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 31,873 240
Plaisir Yvelines İl-dö-Frans 31,539 241
Vandœuvre-lès-Nancy Meurthe-et-Moselle Lorraine 31,447 242
Viry-Châtillon Essonne İl-dö-Frans 31,252 243
Schiltigheim Bas-Rhin Alzas 31,239 244
Thonon-les-Bains Haute-Savoie Ron-Alp 31,213 245
Houilles Yvelines İl-dö-Frans 30,835 246
Nogent-sur-Marne Val-de-Marne İl-de-Frans 30,632 247
Athis-Mons Essonne İl-dö-Frans 30,615 248
Vallauris Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot-d'Azur 30,610 249
Sainte-Marie Réunion Réunion 30,596 250
Malakoff Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 30,509 251
Villeneuve-Saint-Georges Val-de-Marne İl-de-Frans 30,450 252
L'Haÿ-les-Roses Val-de-Marne İl-de-Frans 30,428 253
Palaiseau Essonne İl-dö-Frans 30,339 254
Mont-de-Marsan Landes Akvitaniya 30,230 255
Goussainville Val-d'Oise İl-dö-Frans 30,142 256
Vienne Isère Ron-Alp 30,092 257
Saint-Laurent-du-Var Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot-d'Azur 30,076 258
Sotteville-lès-Rouen Seine-Maritime Haute-Normandie 30,076 259
Villenave-d'Ornon Gironde Akvitaniya 29,958 260
Orange Vaucluse Provans-Alp-Kot-d'Azur 29,859 261
Rillieux-la-Pape Rhône Ron-Alp 29,562 262
Périgueux Dordogne Akvitaniya 29,558 263
Le Chesnay Yvelines İl-dö-Frans 29,542 264
Trappes Yvelines İl-dö-Frans 29,529 265
Aurillac Cantal Overn 29,477 266
Chatou Yvelines İl-dö-Frans 29,472 267
Clichy-sous-Bois Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 29,412 268
Saint-Cloud Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 29,385 269
Villiers-sur-Marne Val-de-Marne İl-dö-Frans 29,369 270
Thiais Val-de-Marne İl-dö-Frans 29,315 271
Saint-Leu Réunion Réunion 28,969 272
Meyzieu Rhône Ron-Alp 28,738 273
Draveil Essonne İl-dö-Frans 28,736 274
Pontoise Val-d'Oise İl-dö-Frans 28,674 275
Saumur Maine-et-Loire Pei dö lə Luar 28,654 276
Annemasse Haute-Savoie Ron-Alp 28,572 277
Yerres Essonne İl-dö-Frans 28,572 278
Lambersart Nord Nord-Pas-de-Calais 28,543 279
Alençon Orne Basse-Normandie 28,458 280
Soissons Aisne Picardy 28,442 281
Charenton-le-Pont Val-de-Marne İl-dö-Frans 28,395 282
Villemomble Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 28,339 283
Guyancourt Yvelines İl-dö-Frans 28,219 284
Vierzon Cher Centre 28,147 285
Ermont Val-d'Oise İl-dö-Frans 28,074 286
Baie-Mahault Guadeloupe Guadeloupe 27,906 287
Saint-Étienne-du-Rouvray Seine-Maritime Haute-Normandie 27,815 288
Bergerac Dordogne Akvitaniya 27,716 289
Menton Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot-d'Azur 27,655 290
Bezons Val-d'Oise İl-dö-Frans 27,652 291
Cachan Val-de-Marne İl-dö-Frans 27,590 292
Élancourt Yvelines İl-dö-Frans 27,577 293
Pierrefitte-sur-Seine Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 27,532 294
Carpentras Vaucluse Provans-Alp-Kot-d'Azur 27,451 295
Aix-les-Bains Savoie Ron-Alp 27,375 296
Le Gosier Guadeloupe Guadeloupe 27,370 297
La Garenne-Colombes Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 27,188 298
Bois-Colombes Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 27,151 299
Villiers-le-Bel Val-d'Oise İl-dö-Frans 27,130 300
Saint-Dizier Haute-Marne Champagne-Ardenne 26,972 301
Sens Yonne Bourgogne 26,961 302
Saint-Médard-en-Jalles Gironde Akvitaniya 26,934 303
Vanves Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 26,878 304
Biarritz Pyrénées-Atlantiques Akvitaniya 26,690 305
Ris-Orangis Essonne İl-dö-Frans 26,620 306
Montbéliard Doubs Franche-Comté 26,535 307
Saintes Charente-Maritime Poitou-Charentes 26,531 308
Laon Aisne Picardy 26,522 309
Béthune Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 26,472 310
Taverny Val-d'Oise İl-dö-Frans 26,436 311
Illkirch-Graffenstaden Bas-Rhin Alzas 26,368 312
Vigneux-sur-Seine Essonne İl-dö-Frans 26,333 313
Rochefort Charente-Maritime Poitou-Charentes 26,299 314
Sucy-en-Brie Val-de-Marne İl-dö-Frans 26,261 315
La Possession Réunion Réunion 26,242 316
Le Grand-Quevilly Seine-Maritime Haute-Normandie 26,226 317
Gonesse Val-d'Oise İl-dö-Frans 26,152 318
Montfermeil Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 26,121 319
Vichy Allier Overn 26,108 320
Grigny Essonne İl-dö-Frans 25,981 321
Sannois Val-d'Oise İl-dö-Frans 25,939 322
Hénin-Beaumont Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 25,915 323
Brunoy Essonne İl-dö-Frans 25,856 324
Herblay Val-d'Oise İl-dö-Frans 25,824 325
Cavaillon Vaucluse Provans-Alp-Kot-d'Azur 25,819 326
Oullins Rhône Ron-Alp 25,694 327
Rambouillet Yvelines İl-dö-Frans 25,661 328
La Garde Var Provans-Alp-Kot-d'Azur 25,621 329
Fresnes Val-de-Marne İl-dö-Frans 25,575 330
Le Kremlin-Bicêtre Val-de-Marne İl-dö-Frans 25,567 331
Tournefeuille Haute-Garonne Midi-Pyrénées 25,444 332
Romainville Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 25,199 333
Savigny-le-Temple Seine-et-Marne İl-dö-Frans 25,130 334
Les Ulis Essonne İl-dö-Frans 24,962 335
La Teste-de-Buch Gironde Akvitaniya 24,911 336
Armentières Nord Nord-Pas-de-Calais 24,836 337
Décines-Charpieu Rhône Ron-Alp 24,668 338
Dole Jura Franche-Comté 24,606 339
Matoury French Guiana French Guiana 24,583 340
Villeneuve-la-Garenne Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 24,568 341
Miramas Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot-d'Azur 24,517 342
Saint-Sébastien-sur-Loire Loire-Atlantique Pei dö lə Luar 24,508 343
Champs-sur-Marne Seine-et-Marne İl-dö-Frans 24,499 344
Épernay Marne Champagne-Ardenne 24,456 345
Bègles Gironde Akvitaniya 24,417 346
Chaumont Haute-Marne Champagne-Ardenne 24,357 347
Orvault Loire-Atlantique Pei dö lə Luar 24,218 348
Abbeville Somme Picardy 24,052 349
Rodez Aveyron Midi-Pyrénées 24,028 350
Vernon Eure Haute-Normandie 24,018 351
Fontenay-aux-Roses Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 23,964 352
Lunel Hérault Lanqdok-Rusiyon 23,914 353
Le Robert Martinique Martinique 23,856 354
Bruay-la-Buissière Pas-de-Calais Nord-Pas-de-Calais 23,813 355
Le Creusot Saône-et-Loire Bourgogne 23,813 356
Kourou French Guiana French Guiana 23,813 357
Sèvres Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 23,726 358
Bourgoin-Jallieu Isère Ron-Alp 23,659 359
Eaubonne Val-d'Oise İl-dö-Frans 23,640 360
Muret Haute-Garonne Midi-Pyrénées 23,622 361
Oyonnax Ain Ron-Alp 23,618 362
Villeneuve-sur-Lot Lot-et-Garonne Akvitaniya 23,466 363
Le Bouscat Gironde Akvitaniya 23,411 364
Lisieux Calvados Basse-Normandie 23,343 365
Le Plessis-Robinson Hauts-de-Seine İl-dö-Frans 23,312 366
Villeparisis Seine-et-Marne İl-dö-Frans 23,302 367
Libourne Gironde Akvitaniya 23,296 368
Cenon Gironde Akvitaniya 23,171 369
Montgeron Essonne İl-dö-Frans 23,105 370
Sainte-Anne Guadeloupe Guadeloupe 23,073 371
Coudekerque-Branche Nord Nord-Pas-de-Calais 22,994 372
Gradignan Gironde Akvitaniya 22,988 373
Fontaine Isère Ron-Alp 22,936 374
Montigny-lès-Metz Moselle Lorraine 22,843 375
Hérouville-Saint-Clair Calvados Basse-Normandie 22,766 376
Brétigny-sur-Orge Essonne İl-dö-Frans 22,753 377
La Madeleine Nord Nord-Pas-de-Calais 22,681 378
Saint-Ouen-l'Aumône Val-d'Oise İl-dö-Frans 22,681 379
Lanester Morbihan Brötan 22,627 380
Étampes Essonne İl-dö-Frans 22,568 381
Maisons-Laffitte Yvelines İl-dö-Frans 22,566 382
Frontignan Hérault Lanqdok-Rusiyon 22,410 383
Mons-en-Barœul Nord Nord-Pas-de-Calais 22,360 384
Torcy Seine-et-Marne İl-dö-Frans 22,299 385
Saint-Mandé Val-de-Marne İl-dö-Frans 22,211 386
Sainte-Foy-lès-Lyon Rhône Ron-Alp 22,208 387
Millau Aveyron Midi-Pyrénées 22,133 388
Le Petit-Quevilly Seine-Maritime Haute-Normandie 22,132 389
Saint-Pol-sur-Mer Nord Nord-Pas-de-Calais 22,100 390
Les Lilas Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 22,071 391
La Valette-du-Var Var Provans-Alp-Kot-d'Azur 22,067 392
Forbach Moselle Lorraine 21,956 393
Gif-sur-Yvette Essonne İl-dö-Frans 21,816 394
Beaune Côte-d'Or Bourgogne 21,778 395
Sarreguemines Moselle Lorraine 21,733 396
Morsang-sur-Orge Essonne İl-dö-Frans 21,717 397
Sainte-Suzanne Réunion Réunion 21,714 398
Saint-Dié-des-Vosges Vosges Lorraine 21,642 399
Combs-la-Ville Seine-et-Marne İl-dö-Frans 21,603 400
Auch Gers Midi-Pyrénées 21,545 401
Cormeilles-en-Parisis Val-d'Oise İl-dö-Frans 21,503 402
Saint-Gratien Val-d'Oise İl-dö-Frans 21,436 403
Schœlcher Martinique Martinique 21,419 404
Fleury-les-Aubrais Loiret Centre 21,418 405
Montmorency Val-d'Oise İl-dö-Frans 21,416 406
Loos Nord Nord-Pas-de-Calais 21,410 407
Grande-Synthe Nord Nord-Pas-de-Calais 21,408 408
Agde Hérault Lanqdok-Rusiyon 21,293 409
Roissy-en-Brie Seine-et-Marne İl-dö-Frans 21,230 410
Deuil-la-Barre Val-d'Oise İl-dö-Frans 21,230 411
La Celle-Saint-Cloud Yvelines İl-dö-Frans 21,202 412
Blagnac Haute-Garonne Midi-Pyrénées 21,199 413
Orly Val-de-Marne İl-dö-Frans 21,197 414
Manosque Alpes-de-Haute-Provence Provans-Alp-Kot-d'Azur 21,162 415
Petit-Bourg Guadeloupe Guadeloupe 21,153 416
Hazebrouck Nord Nord-Pas-de-Calais 21,101 417
Vertou Loire-Atlantique Pei dö lə Luar 21,091 418
Gardanne Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot-d'Azur 21,062 419
Longjumeau Essonne İl-dö-Frans 21,048 420
Olivet Loiret Centre 21,032 421
Le Moule Guadeloupe Guadeloupe 21,027 422
Lormont Gironde Akvitaniya 20,944 423
Fougères Ille-et-Vilaine Brötan 20,941 424
Croix Nord Nord-Pas-de-Calais 20,926 425
Mandelieu-la-Napoule Alpes-Maritimes Provans-Alp-Kot-d'Azur 20,850 426
Dammarie-lès-Lys Seine-et-Marne İl-dö-Frans 20,838 427
Dax Landes Akvitaniya 20,810 428
Voiron Isère Ron-Alp 20,672 429
Mont-Saint-Aignan Seine-Maritime Yuxarı Normandiya 20,659 430
Moulins Allier Overn 20,599 431
Le Mée-sur-Seine Seine-et-Marne İl-de-Frans 20,580 432
Denain Nord Nor-Pa-de-Kale 20,339 433
Les Pennes-Mirabeau Bouches-du-Rhône Provans-Alp-Kot-d'Azur 20,231 434
Les Pavillons-sous-Bois Seine-Saint-Denis İl-dö-Frans 20,204 435
Ozoir-la-Ferrière Seine-et-Marne İl-de-Frans 20,152 436
Lagny-sur-Marne Seine-et-Marne İl-de-Frans 20,086 437
Cahors Lot Midi-Pyrénées 20,062 438
Saint-Michel-sur-Orge Essonne İl-de-Frans 20,041 439
Vélizy-Villacoublay Yvelines İl-de-Frans 20,030 440

Həmçinin bax[redaktə]