Kim Possible animasiya serialının seriyalar siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Kim Possible animasiya serialının seriyalar siyahısı - özündə 2002-2007-ci illərdə istehsal olunmuş, Emmi mükafatı qazanmış Kim Possibl animasiya serialının bütün seriyalarını cəmləşdirir.Əslində 65 hissə olan serial tamaşaçıların istəyi sayəsində 22 hissə daha əlavə olunaraq 87 hissəyə çatdırılmışdır

Seriyalar[redaktə]

2002-2003[redaktə]

  • 1. Tick-Tick-Tick
  • 2. Bueno Nacho
  • 3. Monkey Fist Strikes
  • 4. Attack of the Killer Bebes
  • 5. The New Ron
  • 6. Mind Games
  • 7. Royal Pain
  • 8. The Twin Factor
  • 9. Animal Attraction
  • 10. All the News
  • 11. Sink or Swim
  • 12. Number One
  • 13. Crush
  • 14. Monkey Ninjas in Space
  • 15. Low Budget
  • 16. Downhill
  • 17. Coach Possible
  • 18. Pain King vs. Cleopatra
  • 19. Kimitation Nation
  • 20. Ron the Man
  • 21. October 31st

2003-2004[redaktə]

  • 22. The Ron Factor
  • 23. Partners
  • 24. Grudge Match
  • 25. Vir-Tu-Ron
  • 26. Two to Tutor
  • 27. Naked Genius
  • 28. Rufus in Show / Adventures in Rufus-Sitting
  • 29. Motor Ed
  • 30. The Fearless Ferret
  • 31. The Golden Years
  • 32. Job Unfair
  • 33. Queen Bebe
  • 34. Car Trouble
  • 35. Go Team Go
  • 36. A Very Possible Christmas
  • 37. Mother's Day
  • 38. Rufus vs. Commodore Puddles / Day of the Snowmen
  • 39. A Sitch in Time (1) - Present *
  • 40. A Sitch in Time (2) - Past *
  • 41. A Sitch in Time (3) - Future *
  • 42. Hidden Talent
  • 43. Return to Wannaweep
  • 44. Blush
  • 45. The Full Monkey
  • 46. Exchange
  • 47. Oh Boyz
  • 48. Triple S
  • 49. Ron Millionaire
  • 50. Showdown at the Crooked D
  • 51. Rewriting History

2004-2006[redaktə]

  • 53. Steal Wheels
  • 54. Team Impossible
  • 55. Rappin' Drakken
  • 56. Bad Boy
  • 57. Bonding
  • 58. Emotion Sickness
  • 59. Dimension Twist
  • 60. And the Molerat Will Be CGI
  • 61. Gorilla Fist
  • 62. Overdue
  • 62. Roachie
  • 63. So The Drama (Part 1)
  • 64. So The Drama (Part 2)
  • 65. So The Drama (Part 3)

2007-2008[redaktə]

  • 66. Ill-Suited
  • 67. Car Alarm
  • 68. Trading Faces
  • 69. The Big Job
  • 70. Mad Dogs and Aliens
  • 71. Nursery Crimes
  • 72. The Cupid Effect
  • 73. Clothes Minded
  • 74. Fashion Victim
  • 75. Odds Man In
  • 76. Grande Size Me
  • 77. Big Bother
  • 78. Clean Slate
  • 79. Mathter and Fervent
  • 80. Homecoming Upset
  • 81. Mentor of Our Discontent
  • 82. Cap'n Drakken
  • 83. Stop Team Go
  • 84. Larry's Birthday
  • 85. Oh No! Yono
  • 85. Chasing Rufus
  • 86. Graduation, Part 1
  • 87. Graduation, Part 2
  • 88. in college
  • 89. last mission, part1
  • 90. last mission, part2

Xarici keçidlər[redaktə]