Kim Possibl animasiya serialının seriyalar siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
(Kim Possible animasiya serialının seriyalar siyahısı səhifəsindən istiqamətləndirilmişdir)
Keçid et: naviqasiya, axtar

Kim Possibl animasiya serialının seriyalar siyahısı - özündə 2002-2007-ci illərdə istehsal olunmuş, Emmi mükafatı qazanmış Kim Possibl animasiya serialının bütün seriyalarını cəmləşdirir. Əslində 65 hissə olan serial tamaşaçıların istəyi sayəsində 22 hissə daha əlavə olunaraq 87 hissəyə çatdırılmışdır.

Mövsümlər[redaktə]

Mövsüm sayı Seriyaların sayı Yayım tarixləri
İlk çıxış tarixi Son çıxış tarixi
Mövsüm 1 21 7 iyun 2002 16 may 2003
Mövsüm 2 30 18 iyul 2003 5 avqust 2004
Mövsüm 4 14 25 sentyabr 2004 10 iyun 2006
Mövsüm 4 22 10 fevral 2007 7 sentyabr 2007

Mövsüm 1[redaktə]

Sıra
(Seriyaların sayı)
Sıra
(Mövsümlərin sayı)
Orijinal adı Adı
01 01 Tick-Tick-Tick Çıqqıldama-Çıqqıldama-Çıqqıldama
02 02 Bueno Nacho Bueno Naço
03 03 The New Ron Yeni Ron
04 04 Attack of the Killer Bebes Qatil Qızların hücumu
05 05 Monkey Fist Strikes Meymun Yumruğunun zərbəsi
06 06 Mind Games Fikir oyunları
07 07 Royal Pain Kral Ağrısı
08 08 The Twin Factor Əkiz Faktoru
09 09 Animal Attraction Heyvani cazibədarlıq
10 10 All The News Bütün Xəbərlər
11 11 Sink Or Swim Batmaq və ya üzmək
12 12 Number One İlk nömrə
13 13 Crush Dağılma
14 14 Monkey Ninjas in Space Meymun nindzalar kosmosda
15 15 Low Budget Aşağı büdcə
16 16 Downhill Ətək
17 17 Coach Possible Məşqçi Possibl
18 18 Pain King vs. Cleopatra Ağrı Kralı Kleopatraya qarşı
19 19 Kimitation Nation Kimin ordusu
20 20 Ron the Man Kişi Ron
21 21 October 31st 31 Oktyabr və ya Hellouen

Mövsüm 2[redaktə]

Sıra
(Seriyaların sayı)
Sıra
(Mövsümlərin sayı)
Orijinal adı Adı
22 01 The Ron Factor Ron Fabriki
23 02 Partners Partnyorlar
24 03 Grudge Match Narazılıq Matçı
25 04 Vir-Tu-Ron Ronun virtual dünyası
26 05 Two To Tutor Öyrənməyə iki
27 06 Naked Genius Lüt Dahi
28 07 Rufus in Show Rufus Şouda
08 Adventures In Rufus-Sitting Rufus-Sitinqdə macəralar
29 09 Motor Ed Motor Ed
30 10 The Fearless Ferret Qorxmaz Savsar
31 11 Job Unfair Ədalətsiz iş
32 12 The Golden Years Qızıl illər
33 13 Queen Bebe Kraliça Bebe
34 14 Car Trouble Avtomobil narahatlığı
35 15 Go Team Go İrəli Komanda Gedin
36 16 A Very Possible Christmas Yeni ilin böyük mümkünlüyü
37 17 Mother’s Day Analar bayramı
38 18 Rufus Vs. Commodore Puddles Rufus Kommodor Gölməçələrinə qarşı
19 Day Of The Snowmen Qar adamının günü
39 20 A Sitch in Time (Part 1: Present) Zamanda mübarizə (Hissə 1: Present)
40 21 A Sitch in Time (Part 2: Past) Zamanda mübarizə (Hissə 2: Past)
41 22 A Sitch in Time (Part 3: Future) Zamanda mübarizə (Hissə 3: Future)
42 23 Hidden Talent Gizli istedad
43 24 Return To Wannaweep Vonnavipə qayıdış
44 25 Blush Qızartı
45 26 The Full Monkey Bütün Meymun
46 27 Exchange Mübadilə
47 28 Oh Boyz Oh Oğlanlar
48 29 Triple S Üç qat S
49 30 Ron Millionaire Milyonçu Ron
50 31 Showdown At The Crooked D Münasibətlərin izahı
51 32 Rewriting History Tarixi yenidən yazmaq
52 33 Sick Day Xəstə Gün
34 The Truth Hurts Həqiqət zərərləri

Mövsüm 3[redaktə]

Sıra
(Seriyaların sayı)
Sıra
(Mövsümlərin sayı)
Orijinal adı Adı
53 01 Steal Wheels Oğurluq təkərləri
54 02 Emotion Sickness Emosiya Xəstəliyi
55 03 Bonding Öhdəliyi imzalamaq
56 04 Bad Boy Pis oğlan
57 05 So the Drama - Part 1 Belə Drama - Hissə 1
58 06 So the Drama - Part 2 Belə Drama - Hissə 2
59 07 So the Drama - Part 3 Belə Drama - Hissə 3
60 08 Dimension Twist Ölçü Dönüşü
61 09 Overdue Gecikmiş
10 Roachie Tarakan
62 11 And The Mole Rat Will Be CGI - Kim Goes Hollywood Və dalğaqıran siçovulu CGI olacaq
63 12 Rappin’ Drakken Drakkenin apparatı
64 13 Gorilla Fist Qorilla zərbəsi
65 14 Team Impossible Qeyri-mümkün komanda

Mövsüm 4[redaktə]

Sıra
(Seriyaların sayı)
Sıra
(Mövsümlərin sayı)
Orijinal adı Adı
66 01 Ill-Suited Əlverişli olmayan
67 02 The Big Job Böyük iş
68 03 Trading Faces Üzlər ticarəti
69 04 The Cupid Effect Kupid effekti
70 05 Car Alarm Avtomobil həyəcanı
71 06 Mad Dogs and Aliens Dəli İtlər və Əcnəbilər
72 07 Grande Size Me İkiqat porsiya
73 08 Clothes Minded Paltarların etirazı
74 09 Big Bother Böyük qardaş
75 10 Fashion Victim Dəb üsulu
76 11 Odds Man In İxtilaf adamı
77 12 Stop Team Go Dayan Komanda İrəli
78 13 Cap’n Drakken Drakkendə qapaq
79 14 Mathter and Fervant Mənim qəhrəman atam
80 15 The Mentor of Our Discontent Bizim narazılığımızın müəllimi
81 16 Oh No, Yono! Oh yox, Yono!
82 17 Clean Slate Təmiz Şist
83 18 Homecoming Upset Evə qayıtmaq məyusluğu
84 19 Chasing Rufus Rufusu izləmək
20 Nursery Crime Uşağa bənzər cinayət
85 21 Larry’s Birthday Larrinin ad günü
86 22 Graduation - Part 1 Bitirmə - Hissə 1
87 23 Graduation - Part 2 Bitirmə - Hissə 2

Xarici keçidlər[redaktə]