Ukrayna şəhərləri

Vikipediya, açıq ensiklopediya
(Ukrayna şəhərlərinin siyahısı səhifəsindən istiqamətləndirilmişdir)
Keçid et: naviqasiya, axtar

1 yanvar 2010 etibariylə Ukraynada 459 şəhər (Ukraynca: мiсто) olmaqdadır. Bu şəhərlərdən KiyevSevastopol xüsusi statuslu şəhər, 279-u rayon, 178-i oblast şəhəridir.

Şəhərin adı Şəhərin Ukraynca adı Yerləşdiyi bölgə Statusu Əhalisi (2001)
Kiyev Київ Kiyev S 2,611,327
Xarkov Харків Xarkov Vilayəti O 1,470,902
Dnepropetrovsk Дніпропетровськ Dnepropetrovsk vilayəti O 1,065,008
Odessa Одеса Odessa vilayəti O 1,029,049
Donetsk Донецьк Donetsk vilayəti O 1,016,194
Zaporojya Запоріжжя Zaporjiya vilayəti O 815,256
Lvov Львів Lvov Vilayəti O 732,818
Krivoy roq Кривий ріг Dnepropetrovsk vilayəti O 668,980
Mikolayev Миколаїв Mıkolayiv vilayəti O 514,136
Mariupol Маріуполь Donetsk vilayəti O 492,176
Luqansk Луганськ Luqansk vilayəti O 463,097
Makeevka Макіївка Donetsk vilayəti O 389,589
Vinniçya Вінниця Vinnitsa vilayəti O 356,665
Simferopol Сімферополь Krım O 343,644
Sevastopol Севастополь Sevastopol S 342,451
Xerson Херсон Xerson vilayəti O 328,360
Poltava Полтава Poltava vilayəti O 317,998
Çerniqov Чернігів Çerniqov vilayəti O 304,994
Çerkasi Черкаси Çerkasi vilayəti O 295,414
Sumi Суми Sumi vilayəti O 293,141
Qorlivka Горлівка Donetsk vilayəti O 292,250
Jitomir Житомир Jitomir vilayəti O 284,236
Dneprodzerjinsk Дніпродзержинськ Dnepropetrovsk Vilayəti O 255,841
Kirovoqrad Кіровоград Kirovoqrad vilayəti O 254,103
Xmelnitski Хмельницький Xmelnitski vilayəti O 253,994
Rivne Рівне Rivne vilayəti O 248,813
Çernivçı Чернівці Çernovtsi vilayəti O 240,621
Kremençuk Кременчук Poltava vilayəti O 234,073
Ternopıl Тернопіль Ternopıl vilayəti O 227,755
İvano-Frankovsk Івано-Франківськ İvano-Frankovsk vilayəti O 218,359
Lutsk Луцьк Volın Vilayəti O 208,816
Bila Çerkva Біла Церква Kiyev vilayəti O 200,131
Kramatorsk Краматорськ Donetsk vilayəti O 181,025
Melitopol Мелітополь Zaporojiya vilayəti O 160,657
Kerç Керч Krım O 157,007
Nikopol Нікополь Dnepropetrovsk Vilayəti O 136,280
Slovyansk Слов'янськ Donetsk Vilayəti O 124,829
Berdyansk Бердянськ Zaporjya Vilayəti O 121,692
Severodonetsk Сєверодонецьк Luqansk Vilayəti O 119,940
Alçevsk Алчевськ Luqansk Vilayəti O 119,193
Pavloqrad Павлоград Dnepropetrovsk Vilayəti O 118,816
Ujqorod Ужгород Zakarpatya Vilayəti O 117,317
Lisiçansk Лисичанськ Lugansk Vilayəti O 115,229
Evpatoriya Євпаторія Krım O 105,915
Yenakieva Єнакієве Donetsk Vilayəti O 103,997
Kamyanets-Podilski Кам'янець-Подільський Hmelnitski Vilayəti O 99,610
Kostiantynivka Костянтинівка Donetsk Vilayəti O 95,111
Krasnıy Luç Красний Луч Luqansk Vilayəti O 94,875
Oleksandriya Олександрія Kirovoqrad Vilayəti O 93,357
Konotop Конотоп Sumi Vilayəti O 92,657
Staxanov Стаханов Luqansk Vilayəti O 90,152
Uman Умань Çerkası Vilayəti O 88,735
Berdiçiv Бердичів Jitomir Vilayəti O 87,575
Şostka Шостка Sumi Vilayəti O 87,130
Brovari Бровари Kiyev Vilayəti O 86,839
İzmail Ізмаїл Odessa Vilayəti O 84,815
Artemivsk Артемівськ Donetsk Vilayəti O 82,916
Mukaçevo Мукачеве Zakarpatya Vilayəti O 82,346
Yalta Ялта Krım O 81,654
Droqobiç Дрогобич Lvov Vilayəti O 79,119
Nijin Ніжин Çerniqov Vilayəti O 76,625
Feodosiya Феодосія Krım O 74,669
Sverdlovsk Свердловськ Luqansk Vilayəti O 72,531
Novomoskovsk Новомосковськ Dnepropetrovsk Vilayəti O 72,439
Torez Торез Donetsk Vilayəti O 72,346
Chervonohrad Червоноград Lvov Vilayəti O 70,568
Pervomaisk Первомайськ Mıkolayiv Vilayəti O 70,170
Smila Сміла Çerkası Vilayəti O 69,681
Krasnoarmiysk Красноармійськ Donetsk Vilayəti O 69,154
Kaluş Калуш İvano-Frankovsk Vilayəti O 67,902
Korosten Коростень Jitomir Vilayəti O 66,669
Kovel Ковель Volın Vilayəti O 66,401
Rubijne Рубіжне Luqansk Vilayəti O 65,322
Priluki Прилуки Çerniqov Vilayəti O 64,861
Drujkivka Дружківка Donetsk Vilayəti O 64,557
Khartsyzk Харцизьк Donetsk Vilayəti O 64,175
Lozova Лозова Xarkov Vilayəti O 64,041
Antratsyt Антрацит Luqansk Vilayəti O 63,698
Stryi Стрий Lvov Vilayəti O 62,479
Kolomiya Коломия İvano-Frankovsk Vilayəti O 61,989
Shakhtarsk Шахтарськ Donetsk Vilayəti O 59,589
Snizhne Сніжне Donetsk Vilayəti O 58,496
Novohrad-Volynskyi Новоград-Волинський Jitomir Vilayəti O 56,259
Enerhodar Енергодар Zaporijya Vilayəti O 56,242
Izium Ізюм Xarkov Vilayəti O 56,114
Dymytrov Димитров Donetsk Vilayəti O 54,787
Bryanka Брянка Luqansk Vilayəti O 54,767
Illichivsk Іллічівськ Odessa Vilayəti O 54,151
Boryspil Бориспіль Kiyev Vilayəti O 53,975
Novovolynsk Нововолинськ Volın Vilayəti O 53,838
Rovenky Ровеньки Luqansk Vilayəti O 53,725
Zhovti Vody Жовті Води Dnepropetrovsk Vilayəti O 53,582
Lubny Лубни Poltava Vilayəti O 52,572
Nova Kakhovka Нова Каховка Herson Vilayəti O 52,137
Fastiv Фастів Kiyev Vilayəti O 51,976
Bilhorod-Dnistrovski Білгород-Дністровський Odessa Vilayəti O 51,890
Komsomolsk Комсомольськ Poltava Vilayəti O 51,740
Krasnodon Краснодон Luqansk Vilayəti O 50,560
Romny Ромни Sumi Vilayəti O 50,448
Okhtyrka Охтирка Sumi Vilayəti O 50,399
Svitlovodsk Світловодськ Kirovoqrad Vilayəti O 50,094
Marhanets Марганець Dnepropetrovsk Vilayəti O 49,592
Shepetivka Шепетівка Xmelnitski Vilayəti O 48,212
Ordzhonikidze Орджонікідзе Dnepropetrovsk Vilayəti O 44,834
Dzerzhynsk Дзержинськ Donetsk Vilayəti O 43,371
Canköy Джанкой Krım O 43,343
Pervomaisk Первомайськ Luqansk Vilayəti O 43,082
Myrhorod Миргород Poltava Vilayəti O 42,886
Voznesensk Вознесенськ Mıkolayiv Vilayəti O 42,634
Kotovsk Котовськ Odessa Vilayəti O 40,718
Irpin Ірпінь Kiyev Vilayəti O 40,593
Vasylkiv Васильків Kiyev Vilayəti O 39,722
Dubno Дубно Rivne Vilayəti O 39,146
Kuznetsovsk Кузнецовськ Rivne Vilayəti O 38,830
Volodymyr-Volynskyi Володимир-Волинський Volın Vilayəti O 38,256
Kakhovka Каховка Xerson Vilayəti O 38,238
Yuzhnoukrainsk Ржноукраїнськ Mıkolayiv Vilayəti O 38,206
Boryslav Борислав Lvov Vilayəti O 38,122
Yasynuvata Ясинувата Donetsk Vilayəti O 37,552
Zhmerynka Жмеринка Vinnitsa Vilayəti O 37,349
Avdiivka Авдіївка Donetsk Vilayəti O 37,210
Chuhuiv Чугуїв Xarkov Vilayəti O 36,789
Sambir Самбір Lvov Vilayəti O 36,556
Tokmak Токмак Zaporijya Vilayəti O 36,275
Boiarka Боярка Kiyev Vilayəti R 35,968
Hlukhiv Глухів Sumi Vilayəti O 35,768
Dobropillia Добропілля Donetsk Vilayəti O 35,638
Starokostiantyniv Старокостянтинів Xmelnitski Vilayəti O 35,206
Kirovsk Кіровськ Luqansk Vilayəti O 35,199
Vyshneve Вишневе Kiyev Vilayəti R 34,465
Netishyn Нетішин Xmelnitski Vilayəti O 34,358
Slavuta Славута Xmelnitski Vilayəti O 34,340
Mohyliv-Podilskyi Могилів-Подільський Vinnitsa Vilayəti O 32,853
Obukhiv Обухів Kiyev Vilayəti O 32,776
Pervomaiskyi Первомайський Xarkov Vilayəti O 32,523
Kupiansk Куп'янськ Xarkov Vilayəti O 32,449
Balakliia Балаклія Xarkov Vilayəti R 32,408
Synelnykove Синельникове Dnepropetrovsk Vilayəti O 32,302
Pereiaslav-Khmelnytskyi Переяслав-Хмельницький Kiyev Vilayəti O 31,634
Aluşta Алушта Krım O 31,440
Truskavets Трускавець Lvov Vilayəti O 31,037
Krasnoperekopsk Красноперекопськ Kırım O 31,023
Kirovske Кіровське Donetsk Vilayəti O 30,910
Kostopil Костопіль Rivne Vilayəti R 30,467
Debaltseve Дебальцеве Donetsk Vilayəti O 30,246
Perevalsk Перевальск Luqansk Vilayəti R 29,665
Saky Саки Krım O 29,416
Znamianka Знам'янка Kirovograd Vilayəti O 29,412
Ternivka Тернівка Dnipropetrovsk Vilayəti O 29,226
Pershotravensk Першотравенськ Dnipropetrovsk Vilayəti O 29,140
Khust Хуст Zakarpatya Vilayəti O 29,080
Chortkiv Чортків Ternopil Vilayəti R 29,057
Lebedyn Лебедин Sumi Vilayəti O 28,948
Zolotonosha Золотоноша Çerkası Vilayəti O 28,793
Bucha Буча Kiyev Vilayəti O 28,533
Novyi Rozdil Новий розділ Lvov Vilayəti O 28,227
Krasnyi Lyman Красний Лиман Donetsk Vilayəti O 28,172
Sarny Сарни Rivne Vilayəti R 28,144
Malyn Малин Jitomir Vilayəti O 28,113
Khmilnyk Хмільник Vinnitsa Vilayəti O 27,898
Bahçesaray Бахчисарай Kırım R 27,549
Selydove Селидове Donetsk Vilayəti O 26,793
Berehove Берегове Zakarpatya Vilayəti O 26,735
Kaniv Канів Çerkası Vilayəti O 26,657
Koziatyn Козятин Vinnitsa Vilayəti O 26,635
Novoiavorivske Новояворівське Lviv Vilayəti R 26,483
Korostyshiv Коростишів Jitomir Vilayəti R 26,068
Popasna Попасна Luqansk Vilayəti R 25,951
Vynohradiv Виноградів Zakarpatya Vilayəti R 25,760
Haisyn Гайсин Vinnitsa Vilayəti R 25,640
Molodohvardiysk Молодогвардійськ Luqansk Vilayəti R 25,528
Krolevets Кролевець Sumi Vilayəti R 25,183
Merefa Мерефа Kharkiv Vilayəti R 25,018
Volnovakha Волноваха Donetsk Vilayəti R 24,647
Zdolbuniv Здолбунів Rivne Vilayəti R 24,612
Kreminna Кремінна Luqansk Vilayəti R 24,447
Slavutych Славутич Kiyev Vilayəti O 24,402
Dokuchaievsk Докучаєвськ Donetsk Vilayəti O 24,383
Liubotyn Лрботин Xarkov Vilayəti O 24,173
Tsiurupynsk Цррупинськ Herson Vilayəti R 24,123
Yuzhne Южне Odessa Vilayəti O 23,977
Armyansk Армянськ Krım O 23,869
Vilnohirsk Вільногірськ Dnepropetrovsk Vilayəti O 23,782
Yahotyn Яготин Kiyev Vilayəti R 23,659
Sukhodilsk Суходільськ Luqansk Vilayəti R 23,642
Zolochiv Золочів Lvov Vilayəti R 23,481
Trostianets Тростянець Sumi Vilayəti R 23,308
Brody Броди Lvov Vilayəti R 23,239
Polonne Полонне Xmelnitski Vilayəti R 23,211
Vyshhorod Вишгород Kiyev Vilayəti R 22,933
Hadiach Гадяч Poltava Vilayəti R 22,698
Krasnohrad Красноград Xarkov Vilayəti R 22,670
Kili Кілія Odessa Vilayəti R 22,594
Starobilsk Старобільськ Luqansk Vilayəti R 22,371
Ladyzhyn Ладижин Vinnitsa Vilayəti O 22,219
Polohy Пологи Zaporijya Vilayəti R 22,206
Amvrosiivka Амвросіївка Donetsk Vilayəti R 22,130
Kremenets Кременець Ternopil Vilayəti R 22,051
Henichesk Генічеськ Herson Vilayəti R 21,793
Sokal Сокаль Lvov Vilayəti R 21,693
Kurakhove Курахове Donetsk Vilayəti R 21,479
Dniprorudne Дніпрорудне Zaporijya Vilayəti R 21,054
Volochysk Волочиськ Hmelnitski Vilayəti R 20,958
Nadvirna Надвірна İvano-Frankovsk Vilayəti R 20,932
Dolyna Долина İvano-Frankovsk Vilayəti R 20,906
Stebnyk Стебник Lvov Vilayəti R 20,863
Vovchansk Вовчанськ Xarkov Vilayəti R 20,695
Krasyliv Красилів Xmelnitski Vilayəti R 20,580
Piatykhatky П'ятихатки Dnepropetrovsk Vilayəti R 20,563
Reni Рені Odessa Vilayəti R 20,481
Bakhmach Бахмач Çerniqov Vilayəti R 20,332
Derhachi Дергачі Xarkov Vilayəti R 20,258
Vatutine Ватутіне Çerkası Vilayəti O 20,156
Kalynivka Калинівка Vinnitsa Vilayəti R 20,061
Balta Балта Odessa Vilayəti R 19,962
Zvenyhorodka Звенигородка Çerkası Vilayəti R 19,901
Zuhres Зугрес Donetsk Vilayəti R 19,859
Skadovsk Скадовськ Herson Vilayəti R 19,641
Svatove Сватове Luqansk Vilayəti R 19,495
Shpola Шпола Çerkası Vilayəti R 19,427
Novoukrainka Новоукраїнка Kirovoqrad Vilayəti R 19,353
Korsun-Shevchenkivskyi Корсунь-Шевченківський Çerkası Vilayəti R 19,311
Lutuhyne Лутугине Lugansk Vilayəti R 18,833
Bilohirsk Білогірськ Krım R 18,790
Dolynska Долинська Kirovoqrad Vilayəti R 18,768
Iziaslav Ізяслав Xmelnitski Vilayəti R 18,444
Bilopillia Білопілля Sumi Vilayəti R 18,384
Bohodukhiv Богодухів Harkiv Vilayəti R 18,224
Skvyra Сквира Kiyev Vilayəti R 18,126
Karlivka Карлівка Poltava Vilayəti R 17,995
Orikhiv Оріхів Zaporijiya Vilayəti R 17,955
Bilozerske Білозерське Donetsk Vilayəti R 17,868
Zolote Золоте Luqansk Vilayəti R 17,836
Yunokomunarivsk Рнокомунарівськ Donetsk Vilayəti R 17,813
Pidhorodne Підгородне Dnepropetrovsk Vilayəti R 17,763
Rozdilna Роздільна Odessa Vilayəti R 17,754
Horodok Городок Hmelnitski Vilayəti R 17,746
Chervonopartyzansk Червонопартизанськ Luqansk Vilayəti R 17,680
Ilovaisk Іловайськ Donetsk Vilayəti R 17,620
Berezhany Бережани Ternopil Vilayəti R 17,617
Novohrodivka Новогродівка Donetsk Vilayəti O 17,473
Vuhledar Вугледар Donetsk Vilayəti R 17,440
Berezan Березань Kiyev Vilayəti O 17,367
Putyvl Путивль Sumi Vilayəti R 17,354
Bolhrad Болград Odessa Vilayəti R 17,353
Bar Бар Vinnitsa Vilayəti R 17,284
Svaliava Свалява Zakarpatya Vilayəti R 17,145
Bohuslav Богуслав Kiyev Vilayəti R 17,135
Huliaipole Гуляйполе Zaporijya Vilayəti R 17,077
Zmiiv Зміїв Harkiv Vilayəti R 17,063
Ovruch Овруч Jitomir Vilayəti R 17,031
Verkhnodniprovsk Верхньодніпровськ Dnepropetrovsk Vilayəti R 16,976
Ochakiv Очаків Mıkolayiv Vilayəti O 16,929
Krasnohorivka Красногорівка Donetsk Vilayəti R 16,714
Kivertsi Ківерці Volın Vilayəti R 16,678
Pyriatyn Пирятин Poltava Vilayəti R 16,664
Mykolaivka Миколаївка Donetsk Vilayəti R 16,620
Chasiv Yar Часів Яр Donetsk Vilayəti R 16,612
Vilniansk Вільнянськ Zaporijya Vilayəti R 16,522
Dunaivtsi Дунаївці Hmelnitski Vilayəti R 16,448
Apostolove Апостолове Dnepropetrovsk Vilayəti R 16,439
Talne Тальне Çerkası Vilayəti R 16,388
Artsyz Арциз Odessa Vilayəti R 16,370
Novyi Buh Новий Буг Mıkolayiv Vilayəti R 16,250
Tulchyn Тульчин Vinnitsa Vilayəti R 16,136
Haivoron Гайворон Kirovoqrad Vilayəti R 16,126
Horodok Городок Lviv Vilayəti R 16,082
Hola Prystan Гола Пристань Herson Vilayəti R 16,028
Nosivka Носівка Çernigov Vilayəti R 15,966
Zhashkiv Жашків Çerkası Vilayəti R 15,853
Horodysche Городище Çerkası Vilayəti R 15,645
Vasylivka Василівка Zaporijya Vilayəti R 15,592
Kamianka-Dniprovska Кам'янка-Дніпровська Zaporijya Vilayəti R 15,522
Petrovske Петровське Lugansk Vilayəti R 15,478
Beryslav Берислав Herson Vilayəti R 15,455
Snihurivka Снігурівка Mıkolayiv Vilayəti R 15,447
Radomyshl Радомишль Jitomir Vilayəti R 15,326
Burshtyn Бурштин İvano-Frankivsk Vilayəti R 15,298
Rakhiv Рахів Zakarpatya Vilayəti R 15,241
Novhorod-Siverskyi Новгород-Сіверський Çernigov Vilayəti R 15,175
Kamianka Кам'янка Çerkası Vilayəti R 15,109
Tetiiv Тетіїв Kiyev Vilayəti R 14,944
Mykolaiv Миколаїв Lviv Vilayəti R 14,801
Ostroh Острог Rivne Vilayəti O 14,801
Zelenodolsk Зеленодольськ Dnipropetrovsk Vilayəti R 14,792
Vakhrusheve Вахрушеве Lugansk Vilayəti R 14,773
Khorol Хорол Poltava Vilayəti R 14,753
Storozhynets Сторожинець Çernovtsi Vilayəti R 14,693
Sudak Судак Krım O 14,495
Siversk Сіверськ Donetsk Vilayəti R 14,393
Koriukivka Коррківка Çerniqov Vilayəti R 14,318
Biliaivka Біляївка Odessa Vilayəti R 14,294
Hirnyk Гірник Donetsk Vilayəti R 14,207
Ukrainka Українка Kiyev Vilayəti R 14,163
Nova Odesa Нова Одеса Mıkolayiv Vilayəti R 14,070
Horodnia Городня Çernigov Vilayəti R 14,043
Schastia Щастя Luqansk Vilayəti R 13,770
Kaharlyk Кагарлик Kiyev Vilayəti R 13,757
Zhdanivka Жданівка Donetsk Vilayəti O 13,688
Berezne Березне Rivne Vilayəti R 13,669
Terebovlia Теребовля Ternopil Vilayəti R 13,661
Vynnyky Винники Lvov Vilayəti R 13,654
Rozhysche Рожище Volın Vilayəti R 13,636
Yavoriv Яворів Lvov Vilayəti R 13,510
Zhovkva Жовква Lvov Vilayəti R 13,474
Tarascha Тараща Kiyev Vilayəti R 13,452
Myronivka Миронівка Kiyev Vilayəti R 13,368
Bershad Бершадь Vinnitsa Vilayəti R 13,336
Ukrainsk Українськ Donetsk Vilayəti R 13,236
Zbarazh Збараж Ternopil Vilayəti R 13,228
Novomyrhorod Новомиргород Kirovograd Vilayəti R 13,220
Uzyn Узин Kiyev Vilayəti R 13,217
Svitlodarsk Світлодарськ Donetsk Vilayəti R 13,184
Soledar Соледар Donetsk Vilayəti R 13,151
Bashtanka Баштанка Mıkolayiv Vilayəti R 13,146
Mala Vyska Мала Виска Kirovoqrad Vilayəti R 13,132
Teplohirsk Теплогірськ Luqansk Vilayəti R 13,053
Barvinkove Барвінкове Xarkov Vilayəti R 12,998
Prymorsk Приморськ Zaporijya Vilayəti R 12,973
Mena Мена Çerniqov Vilayəti R 12,940
Hlobyne Глобине Poltava Vilayəti R 12,902
Hnivan Гнівань Vinnitsa Vilayəti R 12,832
Komsomolske Комсомольське Donetsk Vilayəti R 12,813
Ichnia Ічня Çerniqov Vilayəti R 12,780
Novoazovsk Новоазовськ Donetsk Vilayəti R 12,702
Baranivka Баранівка Jitomir Vilayəti R 12,584
Buchach Бучач Ternopil Vilayəti R 12,549
Lokhvytsia Лохвиця Poltava Vilayəti R 12,389
Schors Щорс Çerniqov Vilayəti R 12,315
Bobrynets Бобринець Kirovoqrad Vilayəti R 12,300
Nemyriv Немирів Vinnitsa Vilayəti R 12,082
Kobeliaky Кобеляки Poltava Vilayəti R 12,076
Rodynske Родинське Donetsk Vilayəti R 11,996
Çigirin Чигирин Çerkası Vilayəti R 11,960
Bobrovytsia Бобровиця Çerniqov Vilayəti R 11,916
Sosnivka Соснівка Lvov Vilayəti R 11,889
Zhydachiv Жидачів Lvov Vilayəti R 11,798
Yampil Ямпіль Vinnitsa Vilayəti R 11,787
Mospyne Моспине Donetsk Vilayəti R 11,736
Borzna Борзна Çernioov Vilayəti R 11,707
Shcholkine Щолкіне Krım R 11,699
Buryn Буринь Sumi Vilayəti R 11,678
Kamianka-Buzka Кам'янка-Бузька Lviv Vilayəti R 11,674
Hrebinka Гребінка Poltava Vilayəti R 11,662
Khrystynivka Христинівка Çerkası Vilayəti R 11,650
Hirske Гірське Lugansk Vilayəti R 11,473
Tavriisk Таврійськ Herson Vilayəti R 11,452
Borschiv Борщів Ternopil Vilayəti R 11,382
Zymohiria Зимогір'я Lugansk Vilayəti R 11,295
Hotin Хотин Çernovtsi Vilayəti R 11,216
Illintsi Іллінці Vinnitsa Vilayəti R 11,186
Pomichna Помічна Kirovograd Vilayəti R 10,946
Olevsk Олевськ Jitomir Vilayəti R 10,896
Kamin-Kashyrskyi Камінь-Каширський Volın Vilayəti R 10,818
Tatarbunary Татарбунари Odessa Vilayəti R 10,797
Pohrebysche Погребище Vinnitsa Vilayəti R 10,754
Marinka Мар'їнка Donetsk Vilayəti R 10,722
Bolekhiv Болехів İvano-Frankivsk Vilayəti O 10,633
Inkerman Інкерман Sevastopol R 10,628
Zinkiv Зіньків Poltava Vilayəti R 10,577
Khodoriv Ходорів Lvov Vilayəti R 10,565
Sniatyn Снятин İvano-Frankivsk Vilayəti R 10,479
Derazhnia Деражня Hmelnitski Vilayəti R 10,446
Liuboml Лрбомль Volın Vilayəti R 10,395
Valky Валки Harkiv Vilayəti R 10,381
Novodnistrovsk Новодністровськ Çernovtsi Vilayəti O 10,342
Radyvyliv Радивилів Rivne Vilayəti R 10,311
Vuhlehirsk Вуглегірськ Donetsk Vilayəti O 10,309
Sokyriany Сокиряни Çernovtsi Vilayəti R 10,258
Verkhivtseve Верхівцеве Dnipropetrovsk Vilayəti R 10,142
Zalischyky Заліщики Ternopil Vilayəti R 10,125
Staryi Krym Старий Крим Krım R 10,101
Bilytske Білицьке Donetsk Vilayəti R 10,093
Pereschepyne Перещепине Dnipropetrovsk Vilayəti R 10,041
Andrushivka Андрушівка Jitomir Vilayəti R 9,890
Pustomyty Пустомити Lviv Vilayəti R 9,798
Horodenka Городенка İvano-Frankivsk Vilayəti R 9,794
Tysmenytsia Тисмениця İvano-Frankivsk Vilayəti R 9,790
Tiachiv Тячів Zakarpatya Vilayəti R 9,786
Semenivka Семенівка Çernigov Vilayəti R 9,656
Dubrovytsia Дубровиця Rivne Vilayəti R 9,644
Kodyma Кодима Odessa Vilayəti R 9,634
Irshava Іршава Zakarpatya Vilayəti R 9,515
Berezivka Березівка Odessa Vilayəti R 9,481
Ananiv Ананьїв Odessa Vilayəti R 9,476
Monastyrysche Монастирище Çerkası Vilayəti R 9,463
Lypovets Липовець Vinnitsa Vilayəti R 9,406
Vylkove Вилкове Odessa Vilayəti R 9,260
Radekhiv Радехів Lvov Vilayəti R 9,230
Mostyska Мостиська Lvov Vilayəti R 9,150
Artemivsk Артемівськ Lugansk Vilayəti R 9,097
Novodruzhesk Новодружеськ Lugansk Vilayəti R 9,025
Chervonozavodske Червонозаводське Poltava Vilayəti R 9,024
Alupka Алупка Krım R 9,018
Horokhiv Горохів Volın Vilayəti R 9,015
Pryvillia Привілля Luqansk Vilayəti R 9,004
Chop Чоп Zakarpatya Vilayəti O 8,919
Zastavna Заставна Çernovtsi Vilayəti R 8,866
Zorynsk Зоринськ Luqansk Vilayəti R 8,838
Tlumach Тлумач İvano-Frankovsk Vilayəti R 8,831
Teplodar Теплодар Odessa Vilayəti O 8,830
Lanivtsi Ланівці Ternopil Vilayəti R 8,680
Busk Буськ Lvov Vilayəti R 8,673
Korets Корець Rivne Vilayəti R 8,649
Rohatyn Рогатин İvano-Frankovsk Vilayəti R 8,607
Pivdenne Південне Harkiv Vilayəti R 8,516
Dubliany Дубляни Lvov Vilayəti R 8,469
Rzhyschiv Ржищів Kiyev Vilayəti O 8,447
Novoselytsia Новоселиця Çernovtsi Vilayəti R 8,400
Vorozhba Ворожба Sumi Vilayəti R 8,384
Kosiv Косів İvano-Frankovsk Vilayəti R 8,301
Pochaiv Почаїв Ternopil Vilayəti R 8,240
Rava-Ruska Рава-руська Lviv Vilayəti R 8,070
Molochansk Молочанськ Zaporijya Vilayəti R 7,964
Yaremcha Яремча İvano-Frankovsk Vilayəti O 7,850
Turka Турка Lvov Vilayəti R 7,681
Kitsman Кіцмань Çernovtsi Vilayəti R 7,608
Peremyshliany Перемишляни Lvov Vilayəti R 7,565
Ulianovka Ульяновка Kirovograd Vilayəti R 7,526
Seredyna-Buda Середина-Буда Sumi Vilayəti R 7,511
Zboriv Зборів Ternopil Vilayəti R 7,436
Khorostkiv Хоростків Ternopil Vilayəti R 7,306
Oster Остер Çernigov Vilayəti R 7,194
Sharhorod Шаргород Vinnitsa Vilayəti R 7,161
Perechyn Перечин Zakarpatya Vilayəti R 7,083
Oleksandrivsk Олександрівськ Luqansk Vilayəti R 7,045
Kopychyntsi Копичинці Ternopil Vilayəti R 7,036
Skole Сколе Lviv Vilayəti R 6,742
Artemove Артемове Donetsk Vilayəti R 6,725
Sudova Vyshnia Судова Вишня Lvov Vilayəti R 6,668
Halych Галич İvano-Frankovsk Vilayəti R 6,495
Morshyn Моршин Lviv Vilayəti O 6,482
Monastyryska Монастириська Ternopil Vilayəti R 6,344
Miusynsk Міусинськ Luqansk Vilayəti R 6,029
Vashkivtsi Вашківці Çernovtsi Vilayəti R 5,987
Velyki Mosty Великі Мости Lvov Vilayəti R 5,925
Druzhba Дружба Sumi Vilayəti R 5,726
Staryi Sambir Старий Самбір Lvov Vilayəti R 5,706
Shumsk Шумськ Ternopil Vilayəti R 5,161
Sviatohirsk Святогірськ Donetsk Vilayəti R 5,136
Almazna Алмазна Luqansk Vilayəti R 5,061
Vyzhnytsia Вижниця Çernovtsi Vilayəti R 5,021
Maydanets Майданец Çerkası Vilayəti R 5,005
Dobromyl Добромиль Lvov Vilayəti R 4,976
Rudky Рудки Lvov Vilayəti R 4,942
Khyriv Хирів Lvov Vilayəti R 4,590
Skalat Скалат Ternopil Vilayəti R 4,036
Komarno Комарно Lvov Vilayəti R 3,994
Bibrka Бібрка Lvov Vilayəti R 3,980
Novyi Kalyniv Новий Калинів Lvov Vilayəti R 3,582
Hlyniany Глиняни Lvov Vilayəti R 3,378
Pidhaitsi Підгайці Ternopil Vilayəti R 3,280
Baturyn Батурин Çerniqov Vilayəti R 3,078
Belz Белз Lvov Vilayəti R 2,478
Ustyluh Устилуг Volın Vilayəti R 2,283
Hertsa Герца Çernovtsi Vilayəti R 2,068
Berestechko Берестечко Volın Vilayəti R 1,904
Uhniv Угнів Lvov Vilayəti R 1,021
Çernobl Чорнобиль Kiyev Vilayəti R 500
Pripyat Прип'ять Kiyev Vilayəti O 0

Həmçinin bax[redaktə]