"Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2011)

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2011)Azərbaycan Respublikasında 2010/2011-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2010/2011-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 50 ümumi təhsil müəssisəsinin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 iyun 2011-ci il tarixli, 1581 nömrəli Sərəncamı ilə 10.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağdaş rayonu təbiət, texniki və humanitar təmayüllü gimnaziya
  2. Ağdaş şəhəri 1 nömrəli tam orta məktəb
  3. Ağstafa rayonu Dağkəsəmən kənd 2 nömrəli tam orta məktəb
  4. Bakı şəhəri 8 nömrəli tam orta məktəb
  5. Bakı şəhəri 14 nömrəli tam orta məktəb
  6. Bakı şəhəri 42 nömrəli tam orta məktəb
  7. Bakı şəhəri 51 nömrəli tam orta məktəb
  8. Bakı şəhəri 82 nömrəli tam orta məktəb
  9. Bakı şəhəri 91 nömrəli tam orta məktəb
  10. Bakı şəhəri 100 nömrəli tam orta məktəb
  11. Bakı şəhəri 102 nömrəli tam orta məktəb
  12. Bakı şəhəri 104 nömrəli tam orta məktəb
  13. Bakı şəhəri 141 nömrəli tam orta məktəb
  14. Bakı şəhəri 151 nömrəli tam orta məktəb
  15. Bakı şəhəri 193 nömrəli tam orta məktəb
  16. Bakı şəhəri 207 nömrəli tam orta məktəb
  17. Bakı şəhəri 229 nömrəli tam orta məktəb
  18. Bakı şəhəri 238 nömrəli tam orta məktəb
  19. Bakı şəhəri 252 nömrəli tam orta məktəb
  20. Bakı şəhəri 265 nömrəli tam orta məktəb
  21. Bakı şəhəri 272 nömrəli tam orta məktəb
  22. Bakı şəhəri 279 nömrəli tam orta məktəb
  23. Bakı şəhəri 282 nömrəli tam orta məktəb
  24. Bakı şəhəri 283 nömrəli tam orta məktəb
  25. Bakı şəhəri 318 nömrəli tam orta məktəb
  26. Bərdə rayonu Qaradəmirçi kənd tam orta məktəbi
  27. Gəncə şəhəri 5 nömrəli tam orta məktəb
  28. İsmayıllı rayonu Buynuz kənd tam orta məktəbi
  29. İsmayıllı rayonu Sumağallı kənd tam orta məktəbi
  30. İsmayıllı rayonu Qoşakənd kənd tam orta məktəbi
  31. Qax şəhəri 1 nömrəli tam orta məktəb
  32. Qəbələ rayonu Nohurqışlaq kənd tam orta məktəbi
  33. Quba rayonu Amsar kənd tam orta məktəbi
  34. Qusar rayonu Yuxarı Zeyxur kənd tam orta məktəbi
  35. Cəlilabad şəhəri 1 nömrəli məktəb-lisey
  36. Cəlilabad şəhəri 8 nömrəli məktəb-lisey
  37. Culfa rayonu Xanəgah kənd tam orta məktəbi
  38. Masallı şəhəri 1 nömrəli tam orta məktəb
  39. Sumqayıt şəhəri 12 nömrəli tam orta məktəb
  40. Sumqayıt şəhəri 23 nömrəli tam orta məktəb
  41. Sumqayıt şəhəri 27 nömrəli tam orta məktəb
  42. Oğuz şəhəri 1 nömrəli tam orta məktəb
  43. Tovuz rayonu M.Ələkbərov adına şəhər tam orta məktəbi
  44. Tovuz rayonu Bozalqanlı kənd tam orta məktəbi
  45. Hacıqabul şəhəri 5 nömrəli tam orta məktəb
  46. Yevlax şəhəri 8 nömrəli tam orta məktəb
  47. Şirvan şəhəri 20 nömrəli tam orta məktəb
  48. Şəki şəhəri 11 nömrəli tam orta məktəb
  49. Şahbuz rayonu şəhər tam orta məktəbi
  50. Şərur rayonu Aralıq kənd tam orta məktəbi

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2010/2011-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 iyun 2011-ci il tarixli, 1581 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]