"Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2012)

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2012)Azərbaycan Respublikasında 2011/2012-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2011/2012-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 50 ümumi təhsil müəssisəsinin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı ilə 10.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeron rayonu Xırdalan şəhər 3 nömrəli məktəb-lisey
  2. Ağstafa şəhəri texniki-humanitar təmayüllü lisey
  3. Bakı şəhəri 9 nömrəli tam orta məktəb
  4. Bakı şəhəri 16 nömrəli texniki-humanitar lisey
  5. Bakı şəhəri 26 nömrəli tam orta məktəb
  6. Bakı şəhəri 36 nömrəli tam orta məktəb
  7. Bakı şəhəri 45 nömrəli tam orta məktəb
  8. Bakı şəhəri 58 nömrəli tam orta məktəb
  9. Bakı şəhəri 60 nömrəli tam orta məktəb
  10. Bakı şəhəri 146 nömrəli tam orta məktəb
  11. Bakı şəhəri 157 nömrəli tam orta məktəb
  12. Bakı şəhəri 158 nömrəli tam orta məktəb
  13. Bakı şəhəri 178 nömrəli tam orta məktəb
  14. Bakı şəhəri 183 nömrəli tam orta məktəb
  15. Bakı şəhəri 189 nömrəli tam orta məktəb
  16. Bakı şəhəri 201 nömrəli tam orta məktəb
  17. Bakı şəhəri 221 nömrəli tam orta məktəb
  18. Bakı şəhəri 253 nömrəli tam orta məktəb
  19. Bakı şəhəri 266 nömrəli tam orta məktəb
  20. Bakı şəhəri 276 nömrəli tam orta məktəb
  21. Bakı şəhəri 278 nömrəli tam orta məktəb
  22. Bakı şəhəri 313 nömrəli tam orta məktəb
  23. Bərdə rayonu Muğanlı kənd tam orta məktəbi
  24. Bərdə şəhəri 8 nömrəli tam orta məktəb
  25. Biləsuvar şəhəri 4 nömrəli tam orta məktəb
  26. Gəncə şəhəri 21 nömrəli tam orta məktəb
  27. Gəncə şəhəri 44 nömrəli bağça-məktəb-lisey kompleksi
  28. Hacıqabul rayonu Rəncbər kənd tam orta məktəbi
  29. Xaçmaz şəhəri akademik Zərifə Əliyeva adına 8 nömrəli məktəb-lisey
  30. İmişli şəhəri 5 nömrəli məktəb-lisey
  31. İsmayıllı rayonu Qubaxəlilli kənd tam orta məktəbi
  32. İsmayıllı rayonu Tircan kənd tam orta məktəbi
  33. İsmayıllı şəhəri 2 nömrəli tam orta məktəb
  34. Qax şəhəri 4 nömrəli tam orta məktəb
  35. Qazax şəhəri 3 nömrəli tam orta məktəb
  36. Quba şəhəri texniki təmayüllü lisey
  37. Kəngərli rayonu Qarabağlar kənd 2 nömrəli tam orta məktəbi
  38. Naxçıvan şəhəri 7 nömrəli tam orta məktəb
  39. Sumqayıt şəhəri 14 nömrəli tam orta məktəb
  40. Sumqayıt şəhəri 15 nömrəli tam orta məktəb
  41. Sumqayıt şəhəri 24 nömrəli tam orta məktəb
  42. Şabran şəhəri 2 nömrəli məktəb-lisey
  43. Şərur rayonu Qarxun kənd tam orta məktəbi
  44. Şəki şəhəri 5 nömrəli tam orta məktəb
  45. Şəki şəhəri 10 nömrəli tam orta məktəb
  46. Şirvan şəhəri 2 nömrəli tam orta məktəb
  47. Şirvan şəhəri 4 nömrəli tam orta məktəb
  48. Tovuz rayonu Aşağı Ayıblı kənd tam orta məktəbi
  49. Zaqatala rayonu Aşağı Tala kənd 1 nömrəli tam orta məktəbi
  50. Zərdab rayonu Gəlmə kənd tam orta məktəbi

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2011/2012-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı ümumi təhsil müəssisəsi” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı. president.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]