"Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2008)

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2008)Azərbaycan Respublikasında 2007/2008-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2007/2008-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 50 ümumi təhsil müəssisəsinin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 avqust 2008-ci il tarixli, 2993 nömrəli Sərəncamı ilə 10.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeron rayonu Xırdalan şəhər 1 №-li orta məktəb
  2. Ağstafa rayonu texniki-humanitar təmayüllü lisey
  3. Bakı Avropa Liseyi
  4. Bakı şəhəri Ağabəy Novruzbəyli adına 46 №-li orta məktəb
  5. Bakı şəhəri bağça-məktəb-lisey kompleksi
  6. Bakı şəhəri Eldar Quliyev adına 145 №-li orta məktəb
  7. Bakı şəhəri Həbibulla Hüseynov adına 83 №-li məktəb-lisey
  8. Bakı şəhəri Ələkbər Eyvazov adına 275 №-li orta məktəb
  9. Bakı şəhəri Ərəstun Mahmudov adına 220 №-li məktəb-lisey
  10. Bakı şəhəri xarici dil dərindən öyrədilən 27 №-li orta məktəb
  11. Bakı şəhəri Tahir Həsənov adına 23 №-li orta məktəb
  12. Bakı şəhəri 70 №-li məktəb-lisey
  13. Bakı şəhəri 147 №-li texniki-humanitar lisey
  14. Bakı şəhəri 160 №-li klassik gimnaziya
  15. Bakı şəhəri 245 №-li orta məktəb
  16. Bakı şəhəri 287 №-li "Zəkalar" liseyi
  17. Bakı şəhəri 291 №-li ekologiya liseyi
  18. Balakən rayonu humanitar və texniki təmayüllü lisey
  19. Bərdə rayonu akademik Zərifə Əliyeva adına şəhər orta məktəbi
  20. Fizika-riyaziyyat və informatika təmayüllü lisey
  21. Gəncə şəhəri Mehdi Mehdizadə adına 4 №-li orta məktəb
  22. Heydər Əliyev adına lisey
  23. İltifat Hacıyev adına "Tərəqqi" texniki-humanitar təmayüllü lisey
  24. İlyas Əfəndiyev adına "Elitar" gimnaziya
  25. İsmayıllı rayonu Elşad Bayramov adına Talıstan kənd orta məktəbi
  26. İsmayıllı rayonu İsrail Həsənov adına şəhər 1 №-li orta məktəb
  27. İsmayıllı rayonu Lahıc qəsəbə orta məktəbi
  28. Kimya-biologiya təmayüllü respublika liseyi
  29. Qax rayonu Namiq Allahverdiyev adına şəhər 2 №-li təbiət elmləri təmayüllü məktəb-lisey
  30. Quba rayonu Zaur Cəfərov adına şəhər 3 №-li orta məktəb
  31. Lənkəran rayonu Vaqif Əliyev adına şəhər 4 №-li məktəb-lisey
  32. Mingəçevir şəhəri təbiət-riyaziyyat və humanitar fənlər təmayüllü lisey
  33. Naxçıvan şəhəri Afiyəddin Cəlilov adına 12 №-li orta məktəb
  34. Naxçıvan şəhəri Heydər Əliyev adına orta məktəb
  35. Ordubad rayonu Məhəmməd Füzuli adına şəhər internat məktəbi
  36. Salyan rayonu Aşıq Pənah adına şəhər 1 №-li humanitar fənlər təmayüllü məktəb-lisey
  37. Səttar Bəhlulzadə adına Xarici dillər təmayüllü gimnaziya
  38. Şamaxı rayonu Cəmo Cəbrayılbəyli adına şəhər 5 №-li orta məktəb
  39. Şirvan şəhəri Elçin İmanov adına 10 №-li orta məktəb
  40. Sumqayıt şəhəri humanitar və təbiət-riyaziyyat təmayüllü "İstedad" liseyi
  41. Sumqayıt şəhəri Nizami Gəncəvi adına texniki və təbiət elmləri liseyi
  42. Sumqayıt şəhəri təbiət elmləri təmayüllü gimnaziya
  43. Tofiq İsmayılov adına "İntellekt" liseyi
  44. Tovuz rayonu Nəsirəddin Tusi adına şəhər orta məktəbi
  45. Ucar rayonu şəhər 4 №-li orta məktəb
  46. Yevlax rayonu Nəriman Nərimanov adına şəhər 9 №-li orta məktəb
  47. Zaqatala rayonu humanitar fənlər gimnaziyası
  48. Zaqatala rayonu Şıxəli Qurbanov adına şəhər 3 №-li orta məktəb
  49. "Zəngi" liseyi
  50. Zərdab rayonu Həsən bəy Zərdabi adına şəhər 1 №-li orta məktəb

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2007/2008-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 avqust 2008-ci il tarixli, 2993 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]