"Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2010)

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2010)Azərbaycan Respublikasında 2009/2010-cu tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2009/2010-cu tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 50 ümumi təhsil müəssisəsinin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 iyul 2010-cu il tarixli, 997 nömrəli Sərəncamı ilə 10.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bakı şəhəri 5 nömrəli orta məktəb
  2. Bakı şəhəri 7 nömrəli orta məktəb
  3. Bakı şəhəri 49 nömrəli "İntellekt" məktəb-liseyi
  4. Bakı şəhəri 56 nömrəli orta məktəb
  5. Bakı şəhəri 62 nömrəli məktəb-lisey
  6. Bakı şəhəri 80 nömrəli orta məktəb
  7. Bakı şəhəri 95 nömrəli orta məktəb
  8. Bakı şəhəri 96 nömrəli orta məktəb
  9. Bakı şəhəri 99 nömrəli orta məktəb
  10. Bakı şəhəri 114 nömrəli orta məktəb
  11. Bakı şəhəri 115 nömrəli orta məktəb
  12. Bakı şəhəri 125 nömrəli orta məktəb
  13. Bakı şəhəri 126 nömrəli orta məktəb
  14. Bakı şəhəri 138 nömrəli orta məktəb
  15. Bakı şəhəri 143 nömrəli orta məktəb
  16. Bakı şəhəri 149 nömrəli orta məktəb
  17. Bakı şəhəri 164 nömrəli orta məktəb
  18. Bakı şəhəri 169 nömrəli orta məktəb
  19. Bakı şəhəri 171 nömrəli orta məktəb
  20. Bakı şəhəri 177 nömrəli orta məktəb
  21. Bakı şəhəri 187 nömrəli orta məktəb
  22. Bakı şəhəri 213 nömrəli məktəb-lisey
  23. Bakı şəhəri 225 nömrəli orta məktəb
  24. Bakı şəhəri 236 nömrəli orta məktəb
  25. Bakı şəhəri 257 nömrəli orta məktəb
  26. Bakı şəhəri 258 nömrəli orta məktəb
  27. Bakı şəhəri 286 nömrəli tam orta məktəb
  28. Bakı şəhəri 304 nömrəli məktəb-lisey
  29. Gəncə şəhəri 39 nömrəli orta məktəb
  30. Göyçay şəhəri 1 nömrəli orta məktəb
  31. İsmayıllı rayonu Cülyan kənd orta məktəbi
  32. İsmayıllı rayonu Mican kənd orta məktəbi
  33. İsmayıllı rayonu Təzəkənd kənd orta məktəbi
  34. İsmayıllı şəhəri 5 nömrəli orta məktəb
  35. Qax şəhəri 5 nömrəli orta məktəb
  36. Qəbələ şəhəri 1 nömrəli orta məktəb
  37. Quba şəhəri 1 nömrəli orta məktəb
  38. Milli Konservatoriyanın tərkibində İncəsənət Gimnaziyası
  39. Naxçıvan şəhəri 5 nömrəli orta məktəb
  40. Ordubad şəhəri 1 nömrəli orta məktəb
  41. Sumqayıt şəhəri 18 nömrəli orta məktəb
  42. Sumqayıt şəhəri 21 nömrəli orta məktəb
  43. Sumqayıt şəhəri 25 nömrəli orta məktəb
  44. Şəmkir şəhəri Məhəmməd Füzuli adına məktəb-lisey
  45. Şərur rayonu Muğanlı kənd orta məktəbi
  46. Şirvan şəhəri 11 nömrəli orta məktəb
  47. Şirvan şəhəri 18 nömrəli məktəb-lisey
  48. Şirvan şəhəri 9 nömrəli orta məktəb
  49. Tovuz rayonu A.S.Puşkin adına şəhər orta məktəbi
  50. Ucar şəhəri 1 nömrəli məktəb-lisey

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2009/2010-cu tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı ümumtəhsil məktəbi" müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 iyul 2010-cu il tarixli, 997 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]