"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2008)

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2008)Azərbaycan Respublikasında 2007/2008-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2007/2008-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 100 müəllimin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 avqust 2008-ci il tarixli, 2993 nömrəli Sərəncamı ilə 5.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Vüqar Bəhlul oğlu
  2. Abdullayev Nizami Feyzi oğlu
  3. Abdullayeva İlhamə Telman qızı
  4. Abdullayeva Solmaz Yadulla qızı
  5. Ağayev Rəfail Əliməmməd oğlu
  6. Ağayeva Açılangül Ağa qızı
  7. Ağayeva Natiqə Məmmədağa qızı
  8. Alcanov İdris Xancan oğlu
  9. Aşurova Yetər Tahir qızı
  10. Aydəmirov Samid Aydəmir oğlu
  11. Bağırova Nailə Nemət qızı
  12. Baqqayeva Səadət Bilal qızı
  13. Bəşirov Novruz Əyyub oğlu
  14. Cəfərli Kərim Süleyman oğlu
  15. Cəlilova Nailə Cəfər qızı
  16. Duniyev Dadaşbala Ağayar oğlu
  17. Əfəndiyev Rahib Vaqif oğlu
  18. Əfəndiyeva Afət Nurməmməd qızı
  19. Əfəndiyeva İradə Ağaəli qızı
  20. Əhədova Mətanət Məcnun qızı
  21. Əhmədbəyli Xumar Elçin qızı
  22. Əhmədov Zabil Habil oğlu
  23. Əhmədova Mətanət Eldar qızı
  24. Əhmədova Nailə Namaz qızı
  25. Əhmədova Sədaqət Kamal qızı
  26. Ələsgərova Kəmalə İmam qızı
  27. Əlişova Həcər Kəmaləddin qızı
  28. Əliverdiyeva Sevil Şirnəli qızı
  29. Əliyarzadə Rahilə Azər qızı
  30. Əliyev Rauf Ələkbər oğlu
  31. Əliyeva Afaq Asif qızı
  32. Əliyeva Gözəl Həsrət qızı
  33. Əliyeva Təranə Əhmədağa qızı
  34. Əmircanova Qənirə Abduləli qızı
  35. Əzizova Sevgüladə Süleyman qızı
  36. Hacılı Sona Qənbər qızı
  37. Hacıyev Müzəffər Manaf oğlu
  38. Hacıyev Xeybər Heydər oğlu
  39. Həsənov Möhübbət Qüdrət oğlu
  40. Heydərova Vəfa Cəmil qızı
  41. Hümbətov Bayraməli Qadir oğlu
  42. Hüseynova Fəridə Məsi qızı
  43. Hüseynova Nahidə Əlövsət qızı
  44. Hüseynova Nailə Paşa qızı
  45. Hüseynova Solmaz Cəbrayıl qızı
  46. İbrahimova Aybəniz Paşa qızı
  47. İbrahimova Fəxriyyə Ənvər qızı
  48. İlizarova Elmira Borisovna
  49. İsayeva Naidə Rizvan qızı
  50. İsgəndərov Yaşar Çoban oğlu
  51. İsmayılova Bahar İsmayıl qızı
  52. İsmayılova Sədaqət Qeyrət qızı
  53. Kərimova Gülnar Yusif qızı
  54. Kərimova Nəzakət Emin qızı
  55. Qasımova Sevinc Fazil qızı
  56. Qazıyeva Dilarə Halay qızı
  57. Qədirov Heybət Heydər oğlu
  58. Qəhrəmanov Abdulla Balyar oğlu
  59. Quliyeva İlahə Məhərrəm qızı
  60. Quliyeva Ulduz İsmixan qızı
  61. Mahmudov Talıb Əhməd oğlu
  62. Məcidova Aygün Əbülfət qızı
  63. Məhəmmədova Zemfira Nəcməddin qızı
  64. Məhərrəmov Fazil Yaqub oğlu
  65. Məmişov Sabir Kamil oğlu
  66. Məmmədli Ələddin Qibləli oğlu
  67. Məmmədov Rafiq İslam oğlu
  68. Məmmədov Zaman Zahid oğlu
  69. Məmmədova Aidə Əkbər qızı
  70. Məmmədova Çimnaz Məlik qızı
  71. Məmmədova Jalə Hüseyn qızı
  72. Məmmədova Nüşabə Əsəd qızı
  73. Musayeva Esmira Hümbət qızı
  74. Mustafayeva Fatma Abbas qızı
  75. Namazova Göyçək Bəşir qızı
  76. Nəbiyeva Cəmalə Oruc qızı
  77. Nəcəfova Ruhəngiz Əşrəf qızı
  78. Nəcəfova Şükufə Hacıvəli qızı
  79. Novruzov Sabir Tağı oğlu
  80. Nuriyeva Bela Oleqovna
  81. Orucova Gülşən Yasin qızı
  82. Paşayev İbad İsbat oğlu
  83. Raziyev Səfər Emin oğlu
  84. Rəhmanova Tamilla Kərim qızı
  85. Rüstəmova Xalidə Ədalət qızı
  86. Seyidova Gülbəniz Əsgər qızı
  87. Səfərəliyev Muradxan Səfərəli oğlu
  88. Səfərova Fəridə Əsgər qızı
  89. Səlimova Gülnarə Əjdər qızı
  90. Tağıyeva Firəngiz Akif qızı
  91. Tahirova Ülviyyə Ağa qızı
  92. Tahirzadə Tahir Ələsgər oğlu
  93. Talıblı İradə İbadulla qızı
  94. Talıbova Pərvanə Şükür qızı
  95. Təhmasib Leyla Arif qızı
  96. Veysova Səadət Əhməd qızı
  97. Xudiyeva Növrəstə Qulam qızı
  98. Yəhyalı Pərviz Ağasəməd oğlu
  99. Zamanova Kübra Novruz qızı
  100. Zeynalov Nazim Xasay oğlu

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2007/2008-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı müəllim” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 avqust 2008-ci il tarixli, 2994 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]