"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2010)

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2010)Azərbaycan Respublikasında 2009/2010-cu tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2009/2010-cu tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 100 müəllimin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 iyul 2010-cu il tarixli, 998 nömrəli Sərəncamı ilə 5.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasova Sevinc Valeh qızı
  2. Abdullayeva İlhamə Sarif qızı
  3. Abdullayeva Gülnarə Şamxəlil qızı
  4. Axundova Gülsüm Nəsib qızı
  5. Axundova Leyla İbrahim qızı
  6. Babayeva Bəyimcan Hüseyn qızı
  7. Bağırova Kəmalə Həmid qızı
  8. Bağırova Sevda Qasım qızı
  9. Bağırova Tamilla Tofiq qızı
  10. Bağmanlı Aynur Zahid qızı
  11. Bayramov Şərafət Təhmuraz oğlu
  12. Bayramova İradə İsmayıl qızı
  13. Bayramova Səidə Mirbaba qızıTTEL
  14. Bektaşi Samirə Qabil qızı
  15. Bədirova Aidə Səxavət qızı
  16. Bünyatova Dilarə Niyaz qızı
  17. Cabbarov Hafiz Əkbər oğlu
  18. Cəfərova Nailə Sabir qızı
  19. Cəfərova Tünzalə Vaqif qızı
  20. Cəfərzadə Kəmalə Əhməd qızı
  21. Cəlalova İradə Səttar qızı
  22. Əfəndiyeva Leyli Əfsun qızı
  23. Ələsgərova Məlahət Əli Ağa qızı
  24. Əliyev Rövşən Mirzə oğlu
  25. Əliyeva Həyat Həsən qızı
  26. Əliyeva İradə Tofiq qızı
  27. Əliyeva Mina Bəylər qızı
  28. Əliyeva Şəhla Hüseyn qızı
  29. Əliyeva Ülkər Fikrət qızı
  30. Əlizadə Sevda Cavanşir qızı
  31. Əmrahova Sevinc Zakir qızı
  32. Əsgərova Şəlalə Qulu qızı
  33. Əskərova Ədalət Sultan qızı
  34. Əskərova Solmaz Hacıəhməd qızı
  35. Əskərova Şəfəq Məhəmmədəli qızı
  36. Gülməmmədov Hilal Ənvər oğlu
  37. Hacıyeva Samirə Asif qızı
  38. Həsənli Gülnarə Sadəddin qızı
  39. Həsənli İlahə Şahbaz qızı
  40. Həsənov İlqar Səlim oğlu
  41. Həsənova Tamilla Tosim qızı
  42. Həsənova Vəfa Əflatun qızı
  43. Hüseynli Şərafət Hüseyn qızı
  44. Hüseynova Leyla Əhliman qızı
  45. Xəlilova Pərvanə Nadir qızı
  46. Xəlilova Söylü Nüşirəvan qızı
  47. İslamova Məhbubə Məmməd qızı
  48. İsmayılov Mərdan Rəhim oğlu
  49. İsmayılova Ülviyyə Tahir qızı
  50. Kazımova Solmaz Məmməd qızı
  51. Qaragözova Nərminə Əliağa qızı
  52. Qaybalıyev Emil Yunis oğlu
  53. Qəmbərova Gülnarə Əzizxan qızı
  54. Qiyasi Yeganə Bəhcət qızı
  55. Qulamova Arzu Balaş qızı
  56. Quliyev Şakir Qulu oğlu
  57. Quliyeva Qıztamam Əliağa qızı
  58. Quliyeva Rəna Aslan qızı
  59. Quliyeva Solmaz Soltan qızı
  60. Qurbanova Leyla Xamis qızı
  61. Mehdiyeva Püstə Tahir qızı
  62. Məcidova Lətifə Sabir qızı
  63. Məhərrəmov Məhərrəm Musa oğlu
  64. Məmmədli Mahiyə Vəli qızı
  65. Məmmədov Rəfail İnqilab oğlu
  66. Məmmədova Güntəkin Sabir qızı
  67. Məmmədova Maral Məmməd qızı
  68. Məmmədova Ruhəngiz Zahid qızı
  69. Məmmədova Şərqiyə Baxşəli qızı
  70. Məmmədova Zülfiyyə Gülməmməd qızı
  71. Məşədibəyova Samirə Camal qızı
  72. Mirzəyev Əjdər Xanəhməd oğlu
  73. Mirzəyev Fikrət Canalı oğlu
  74. Musayev Vəli Cənnət oğlu
  75. Musəvi Günel Mirxəlil qızı
  76. Nəbiyeva Laçın Heydər qızı
  77. Nərimanova İranə Yusif qızı
  78. Novruzov Əli Teymur oğlu
  79. Nurullayeva Şəhla Zahid qızı
  80. Rəhimova Məhsəti Müseyib qızı
  81. Rəsulova Səbinə Əlibala qızı
  82. Rufullayeva Rəna Ağabala qızı
  83. Rüstəmova Aynur Xanlar qızı
  84. Rüstəmova Gülnar Voroşil qızı
  85. Rüstəmova Qəmər Xalıq qızı
  86. Rzayev Rasim Əhməd oğlu
  87. Səfərova Əminə Əli qızı
  88. Səmədov Azər İbiş oğlu
  89. Səmədov Qabil Mahmud oğlu
  90. Süleymanova Dilguşə Cəmiyyət qızı
  91. Süleymanova Fatimə Hüseynbala qızı
  92. Süleymanova Sevil Yəhya qızı
  93. Süleymanova Solmaz Mərdan qızı
  94. Şirinli Məlahət Nadir qızı
  95. Tağıyeva Mehriban Əlibəy qızı
  96. Teyli Akif Əmiraslan oğlu
  97. Vəliyev Məhəmməd Məmməd oğlu
  98. Yaqubova Dursun Həsən qızı
  99. Yusifov Yusif Nüsrət oğlu
  100. Zeynalova Jalə Arif qızı

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2009/2010-cu tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 iyul 2010-cu il tarixli, 998 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]