"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2011)

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2011)Azərbaycan Respublikasında 2010/2011-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2010/2011-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 100 müəllimin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 iyun 2011-ci il tarixli, 1582 nömrəli Sərəncamı ilə 5.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Nəsimi Qurban oğlu
  2. Abdıyeva Nuranə Xanoğlan qızı
  3. Abdullayeva Zeynəb Nadir qızı
  4. Abdulova Şövkət Məmmədrza qızı
  5. Ağazadə Rəna Eldar qızı
  6. Ağazadə Rəna Səməd qızı
  7. Axundova Afaq Kamal qızı
  8. Bağırova Təranə Böyükxan qızı
  9. Baloğlanova Lamiyə Tofiq qızı
  10. Baxşiyeva Nüşabə Məmməd Tağı qızı
  11. Bayramova Firəngiz Habil qızı
  12. Bələgözova Tərlalə Məhəmməd qızı
  13. Böyük-zadə Təranə Süleyman qızı
  14. Cabbarova Təranə İslam qızı
  15. Cavadova Şəlalə Şükür qızı
  16. Cəfərov Dahid Vəli oğlu
  17. Dadaşova Aynur Ağa Talıb qızı
  18. Daştiyeva Natəvan Aqil qızı
  19. Eminova Ülviyyə Tofiq qızı
  20. Eyvazova Zərinə Mirzə qızı
  21. Əfəndiyeva Aidə Qəhrəman qızı
  22. Əfəndiyeva Aygün Mikayıl qızı
  23. Əfəndiyeva Gülarə Oqtay qızı
  24. Əhədova Mirvari Mövsüm qızı
  25. Əhmədov Fehruz Surxay oğlu
  26. Əhmədova Şəlalə İmran qızı
  27. Əliyeva Bahar Həsən qızı
  28. Əliyeva Flora Firuddin qızı
  29. Əliyeva Qafilə Əşrəf qızı
  30. Əliyeva Leyla Pərviz qızı
  31. Əliyeva Nailə Oruc qızı
  32. Əliyeva Nərgiz Səlim qızı
  33. Əsgərova Şəfəq Cəfər qızı
  34. Əskərova Zenfira Sabir qızı
  35. Əzimova Xədicə Əlirza qızı
  36. Hacıyeva Gülşən Xalıq qızı
  37. Hacızalova Nigar Tofiqovna
  38. Haqverdiyeva Yeganə Eyyub qızı
  39. Haşımova Sevil Gülağa qızı
  40. Həsənova İradə Kərim qızı
  41. Həsənova Nailə Sərxan qızı
  42. Həsənova Nərgiz Əhməd qızı
  43. Həsənova Solmaz Həbib qızı
  44. Həsənova Validə Soltan qızı
  45. Hümmətova Xuraman Bəhman qızı
  46. Hüseynov Samir Cəliddin oğlu
  47. Hüseynova Aynur Ağa qızı
  48. Xəzri Mirzəyeva Fatima Ənvərovna
  49. İbrahimova Hüsniyyə Bəhlul qızı
  50. İsgəndərov Hüseyn Əsəd oğlu
  51. İsmayılova Nazlı Zəkəriyyə qızı
  52. İsmayılova Səkinə Əli qızı
  53. İsmayılova Sevda Camal qızı
  54. Qarayeva Reyhan Qara qızı
  55. Qasımov Rüfət Şəmşəd oğlu
  56. Qayayeva Gültəkin İsgəndər qızı
  57. Qədirova Sevda Hüseynverdi qızı
  58. Qocayeva Yetər Məhəmməd qızı
  59. Quliyeva Xatirə Hacı qızı
  60. Lətifova Tahirə Əliəsgər qızı
  61. Manafov Əsgər Əmirxan oğlu
  62. Mehdiyeva Kifayət İsa qızı
  63. Məhəmmədova Yeganə Məhəmmədiyə qızı
  64. Məhərrəmova Rəqsanə Ələsgər qızı
  65. Mehralıyeva Bəsti İsa qızı
  66. Məmmədov Qadir Həsən oğlu
  67. Məmmədova Aytən Faiq qızı
  68. Məmmədova Naidə Şakir qızı
  69. Məmmədova Natəvan Tələt qızı
  70. Məmmədova Nəzakət İsak qızı
  71. Məmmədova Sədaqət Adil qızı
  72. Məmmədova Tamilla Əsgər qızı
  73. Məmmədova Tofiqə Zahid qızı
  74. Mirzəyeva Bənövşə Məmmədkərim qızı
  75. Mirzəyeva Şəhla İbrahim qızı
  76. Musayeva Ofeliya Nəsib qızı
  77. Orucəliyeva Arzu Sarvan qızı
  78. Piriyeva Bəsti Murtuz qızı
  79. Poladova Mehriban Tahir qızı
  80. Rəhimov Qadir Məhərrəm oğlu
  81. Rəhimova Səfurə Böyükağa qızı
  82. Rüstəmova Təranə Mürşüd qızı
  83. Sadıqova Şəfa Hamiz qızı
  84. Səfərova Yaqut İsmayıl qızı
  85. Səfərova Yeganə Cəmil qızı
  86. Səklikov İsgəndər Fərhad oğlu
  87. Səmədova Mətanət Yelmar qızı
  88. Süleymanova Aidə Vəli qızı
  89. Şahbazbəyova İradə Abbas qızı
  90. Şahbəndəyev Hüseyn Müseyib oğlu
  91. Şahmaliyeva Səbinə Yusif qızı
  92. Şahmuradova Afina Vaqif qızı
  93. Şeyxzadə Dilşad Nurəddin qızı
  94. Vəzirova Əntiqə Bilal qızı
  95. Yolçiyeva Şamama Fərəc qızı
  96. Yunisova Solmaz Qorxmaz qızı
  97. Yusifova Lətafət Şəmistan qızı
  98. Zeynalova Elnarə Əliağa qızı
  99. Zeynalova Vəfa Fərman qızı
  100. Zərbailova Zülfiyə Rəşidovna

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2010/2011-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı müəllim” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 iyun 2011-ci il tarixli, 1582 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]