"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2012)

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2012)Azərbaycan Respublikasında 2011/2012-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2011/2012-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 100 müəllimin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 2012-ci il tarixli, 1582 nömrəli Sərəncamı ilə 5.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abadova Zərəngiz Abdurəhman qızı
  2. Abbasova Fəridə Həmid qızı
  3. Abbasova Sevinc Hüseyn qızı
  4. Abbasova Sitarə Uğurlu qızı
  5. Abdullayev Tahir Şıxalı oğlu
  6. Abdullayeva Firuzə Nüsrəddin qızı
  7. Ağabalayev Samir Malik oğlu
  8. Ağaçanova Xumara Xanlar qızı
  9. Ağayeva Aygün Süleyman qızı
  10. Axundov İlham Əsgər oğlu
  11. Axundova Sevda İsrafil qızı
  12. Alışova Təranə Əhəd qızı
  13. Allahverdiyeva Tahirə Rafiq qızı
  14. Aslanov Qələndər Asdan oğlu
  15. Babaxanov Mülkü Rüstəm oğlu
  16. Babaşova Gülnurə Hacıverdi qızı
  17. Bağırova Afaq Cümşüd qızı
  18. Bağırova Xədicə Cahangir qızı
  19. Bağırova Nahidə Məzahir qızı
  20. Bayramova Səbinə Telman qızı
  21. Bəşirova Həcər Valodya qızı
  22. Cəfərova Fəridə Yaqub qızı
  23. Dibirova Səadət Əhməd qızı
  24. Əhmədova Abadət Kazım qızı
  25. Əhmədova Qərənfil Qorxmaz qızı
  26. Əhmədova Şəhla Novruz qızı
  27. Əkbərov Qadir İsmayıl oğlu
  28. Əliyev Araz Vahid oğlu
  29. Əliyeva Jalə İmran qızı
  30. Əliyeva Məlahət Zülfi qızı
  31. Əliyeva Nailə İlyas qızı
  32. Əliyeva Sevda Arif qızı
  33. Əliyeva Sevinc Vaqif qızı
  34. Əliyeva Sona Sakit qızı
  35. Əsədova Səlahət İsmayıl qızı
  36. Əsədova Tərminə Ağəli qızı
  37. Əsgərova Leyla Nüsrət qızı
  38. Fərhadova Məlahət Nəcəf qızı
  39. Fəttayev Fəttah Müştəba oğlu
  40. Gəncəliyeva Nərgiz Əli qızı
  41. Gözəlova Laura Rəqəm qızı
  42. Hacıyeva Arzu Hümbət qızı
  43. Hacıyeva Kəmalə Bahadur qızı
  44. Hacıyeva Mehriban İmran qızı
  45. Hacıyeva Ülviyyə Rəcəf qızı
  46. Hacızadə Reyhan Təvəkkül qızı
  47. Heybətova Aynur Rauf qızı
  48. Heybətova Fidan Əzizağa qızı
  49. Həmidova Səadət Allahverdi qızı
  50. Həsənov Zeynalabdın Əli oğlu
  51. Hümbətova Gülşən Kamran qızı
  52. Hümbətova Şəfiqə Yusub qızı
  53. Hümbətova Yeganə Habil qızı
  54. Hüseynxanova Xatın Zakir qızı
  55. Hüseynova Kəmalə Vidadi qızı
  56. Xəlilova Elnarə Şəmxəlil qızı
  57. Xəlilova Gülşən Calal qızı
  58. Xəmmədova Sevil Ənvər qızı
  59. İbrahimli Sevda Nəriman qızı
  60. İsmayılova Zeynab Xanım Heybət qızı
  61. İsrafilova Milana Baba qızı
  62. Kəbirli Kamilə Rəjdin qızı
  63. Kişiyev Azər Sabir oğlu
  64. Qasımova Afaq Mustafa qızı
  65. Qasımova Pəri Vaqif qızı
  66. Qəmbərova Xəyalə Nazim qızı
  67. Quliyeva Mehriban Nazim qızı
  68. Quliyeva Sevinc Rafiz qızı
  69. Laşinina Vera Alekseyevna
  70. Mahmudova Sevda Allahyar qızı
  71. Məcidova Sevinc Teyyub qızı
  72. Məmmədova Sədaqət Qurban qızı
  73. Mirzəyeva Rüxsarə Məhərrəm qızı
  74. Muradova Xanım Tacəddin qızı
  75. Muradova Svetlana Abil qızı
  76. Mustafayeva Aynur Cəfər qızı
  77. Mustafayeva Könül Nadir qızı
  78. Mustafayeva Mehriban İsa qızı
  79. Nəbiyeva Zeynab Laçın qızı
  80. Nəsibova İnarə Nazim qızı
  81. Nəsrəddinov Nazim Babaşah oğlu
  82. Piriyeva Pərvanə Arif qızı
  83. Rüstəmova Ruhiyyə Aslan qızı
  84. Rzayev Abdulla Novruz oğlu
  85. Rzayeva Sevda Həsənağa qızı
  86. Sadıqova Nairə Ağamir qızı
  87. Sayılova Fatimə İsrafil qızı
  88. Seyidov Məhərrəm Müzəffər oğlu
  89. Seyidova Sahibə Tofiq qızı
  90. Səfərov Rövşən Feyruz oğlu
  91. Səfərova Aksana Əvəz qızı
  92. Səfərova Məlahət Məmmədyar qızı
  93. Şərbətov Ələkbər Bayram oğlu
  94. Tağıyeva Güləbətin İbrahim qızı
  95. Talıbova Pərvanə Niyazi qızı
  96. Yaradanquliyeva Maya Heydər qızı
  97. Zeynalova Vətanə Rəsul qızı
  98. Zeynalova Yaqut Zeynal qızı
  99. Zəkiyeva Lətifə Mövlüd qızı
  100. Zülfüqarova Aynur Vaqif qızı

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2011/2012-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı müəllim” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında"Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 2012-ci il tarixli, 2299 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]