"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2013)

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2013)Azərbaycan Respublikasında 2012/2013-cü tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2012/2013-cü tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 100 müəllimin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 avqust 2013-cü il tarixli Sərəncamı ilə 5.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1][2].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev İlqar Heydər oğlu
  2. Abdullayeva Solmaz Yadulla qızı
  3. Abdullayeva Viktoriya Vasilyevna
  4. Abdullayeva Firəngiz Ələsgər qızı
  5. Abdullayeva Nərminə Şeyx qızı
  6. Ağamalıyeva Validə Şirin qızı
  7. Ağamalıyeva Sədiqə Qəfər qızı
  8. Axundova Vəfa Tahar qızı
  9. Allahverdiyev Aydın Çingiz oğlu
  10. Babaşova Sevda Hacıverdi qızı
  11. Bağırlı Bahar Səməd Vahid qızı
  12. Bəkirov Qafur Seyran oğlu
  13. Cahandarova Səadət Akif qızı
  14. Cəfərli Kərim Süleyman oğlu
  15. Əhmədov Zabul Habil oğlu
  16. Əhmədova Aygün Nizami qızı
  17. Əhmədova Nailə Namaz qızı
  18. Əhmədova Mətanət Eldar qızı
  19. Əliyeva Nərminə Mehdi-ağa qızı
  20. Əliyeva Kifayət Mahal qızı
  21. Əliyeva Təranə Adil qızı
  22. Əliyeva Təranə Əhmədağa qızı
  23. Əliyeva Ramella İşıx qızı
  24. Əliyeva Mahizər Əsgər qızı
  25. Əliyeva Gülnarə Nizami qızı
  26. Əliyeva Ramela Ramis qızı
  27. Əlizadə Xavər Şükür qızı
  28. Əsədova Məlihə Fəxrəddin qızı
  29. Əsgərova Ruhiyyə Tofiq qızı
  30. Fazilova İlahə Rəfail qızı
  31. Fətullayev Teymur Sabir oğlu
  32. Hacıyeva Natavan Qaffar qızı
  33. Hacıyeva Şəkər Nadir qızı
  34. Həmidov Hafiz Əbil oğlu
  35. Həsənov Möhübbət Qüdrət oğlu
  36. Həsənov Oqtay Mayıl oğlu
  37. Həsənov Rahim Rafiq oğlu
  38. Həsənova Əfsanə Arzu qızı
  39. Həsənova Lalə Kamal qızı
  40. Həşimova Kəmalə Ləzgi qızı
  41. Həsrətov Alqış Kamal oğlu
  42. Hüseynova Nahidə Əlövsət qızı
  43. Hüseynova Turan Bayramqulu qızı
  44. Hüseynova Aynur Şamil qızı
  45. İbrahimova Sevda İsmayıl qızı
  46. İbrahimova İlhamə Fəhrad qızı
  47. İlizarova Elmira Borisovna
  48. İlyasova Nuriyyə Kamal qızı
  49. İsgəndərova Yeganə Əvəz qızı
  50. İsgəndərova Minazər Ramiz qızı
  51. Kərbalayeva Amənə Eldar qızı
  52. Kərimova Gülnar Yusif qızı
  53. Mahmudov Talıb Əhməd oğlu
  54. Mahmudova Ruhiyyə Qüdrət qızı
  55. Maqsudova Nurlana Anəs qızı
  56. Məhərrəmov Fazil Yaqub oğlu
  57. Məhərrəmova Şəlalə Nazim qızı
  58. Məmmədov Rafik İslam oğlu
  59. Məmmədov İqbal İnqilab oğlu
  60. Məmmədova Kəmalə Cahangir qızı
  61. Məmmədova Gülçöhrə Mətləb qızı
  62. Məmmədova Nəzakət Zahir qızı
  63. Məmmədova Nərgiz Kərim qızı
  64. Məmmədzadə Dilrubə Tapdıq qızı
  65. Mirizadə Gülşən Məmməd qızı
  66. Muradova Təranə Fərrux qızı
  67. Mursalova Brilyand Arif qızı
  68. Musayeva Esmira Hümbət qızı
  69. Musayeva Əsbət İsaxan qızı
  70. Musayeva Ülviyyə Sahib qızı
  71. Musayeva Ədalət Ələkbər qızı
  72. Mustafayeva Natəvan Əmrah qızı
  73. Mustafazadə Fatma Abbas qızı
  74. Nəcəfova Ruhəngiz Əşrəf qızı
  75. Nəsibli Günel Məhəmməd qızı
  76. Nəsirova Yeganə Gülağa qızı
  77. Nuriyeva Bela Oleqovna
  78. Quliyev Yunis Allahqulu oğlu
  79. Quliyeva Nurlan Səəddin qızı
  80. Qurbanova Nərgiz Tariyel qızı
  81. Qurbanova Təranə Söhrab qızı
  82. Rüstəmova Xalidə Ədalət qızı
  83. Rüstəmova İlahə Məhərrəm qızı
  84. Rzayeva Səbinə Rahil qızı
  85. Seyidov Rza Hüseyn oğlu
  86. Seyidova Rəsmiyyə Bəbir qızı
  87. Səfərova Fəridə Əsgər qızı
  88. Səfiyarova Pərvin Zahid qızı
  89. Səlimova Tatyana Yakovlevna
  90. Şərifova Zəminə Qurban qızı
  91. Şeydayeva Kəmalə Nüsrət qızı
  92. Şirinov Sahil Səhid oğlu
  93. Təhmasib Leyla Arif qızı
  94. Teymurova Samirə Hidayət qızı
  95. Vəliyev Əzizağa Muradxan oğlu
  96. Xasməmmədova Tahirə Oruc qızı
  97. Yaqubova Röya Zahir qızı
  98. Yusubova Afayət Allahverdi qızı
  99. Zeynalova İlhamə Abbas qızı
  100. Zeynalova Səbinə İslam qızı

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]