"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2015)

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsi qaliblərinin siyahısı (2015)Azərbaycan Respublikasında 2014/2015-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qaliblərinin siyahısıdır.

2014/2015-ci tədris ilində keçirilmiş "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsində müvəffəqiyyət qazandıqlarına görə 100 müəllimin hər biri Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 dekabr 2015-ci il tarixli Sərəncamı ilə 5.000 manat məbləğində birdəfəlik pul mükafatı ilə mükafatlandırılmışdır[1].

Qaliblər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasova Ülviyyə Vaqif qızı
  2. Abdullayeva Gülnarə Bəşir qızı
  3. Abidi Gülnarə Abusəməd qızı
  4. Ağayeva Məlahət İmran qızı
  5. Ağayeva Vüsalə Əli qızı
  6. Axundova Nailə Ələsgər qızı
  7. Axundzadə Həcər Təvəkkül qızı
  8. Allahverdiyeva Afət İkram qızı
  9. Allahverdiyeva Bikə Əhməd qızı
  10. Aslanova Ülviyyə Salam qızı
  11. Babayeva Leyla Əvəz qızı
  12. Bayramov Şərafət Təhmuraz oğlu
  13. Bayramova İradə İsmayıl qızı
  14. Bəşirov Əmiraslan Xəlil oğlu
  15. Cabbarov Hafiz Əkbər oğlu
  16. Cabbarov Vasif Arif oğlu
  17. Cəfərova Cəmalə Fərəməz qızı
  18. Eldarova İradə Baba qızı
  19. Eyubova Mehriban Qulu qızı
  20. Əfəndiyeva Rübail Əhməd qızı
  21. Əhmədova Aliyə Fərman qızı
  22. Əhmədova Səlimə Bağır qızı
  23. Əliyev Rövşən Mirzə oğlu
  24. Əliyeva Könül İsa qızı
  25. Əliyeva Leyli Məhərrəm qızı
  26. Əliyeva Nəzakət Səlim qızı
  27. Əliyeva Sahilə Vahid qızı
  28. Əliyeva Tamara Nuruş qızı
  29. Əlizadə Aynur Məmməd qızı
  30. Əlizadə Sevda Cavanşir qızı
  31. Əmirova İlahə Malik qızı
  32. Əmrahova Sevda Rüfət qızı
  33. Əsədov Seyyub Əsəd oğlu
  34. Əsgərova Cəmalə Mehman qızı
  35. Əskərova Solmaz Hacıəhməd qızı
  36. Əyyubzadə Günay Teyyub qızı
  37. Fazilova Şəfəq Nadir qızı
  38. Fərzəliyev Dəyanət Xaliq oğlu
  39. Heydərova Pərvanə Müslüm qızı
  40. Həsənova Tatyana Qara qızı
  41. Həşimova Aygün Baba qızı
  42. Hümbətova Olqa Gennadyevna
  43. Hüseynov Hüseyn Əmirhüseyn oğlu
  44. Hüseynova Aynur Namiq qızı
  45. Hüseynova Gülnar Müşviq qızı
  46. Hüseynova Arzu Talıb qızı
  47. Xəlilova Söylü Nüşirəvan qızı
  48. Xudiyeva Günəş Şərəfəddin qızı
  49. Xudiyeva Xatirə Rafiq qızı
  50. İbrahimova Aynur Asif qızı
  51. İmanov Elmin Allahverdi oğlu
  52. İsmayılov Mərdan Rəhim oğlu
  53. İsmayılov Nicat Əli oğlu
  54. İsmayılova Aynurə Zahid qızı
  55. İsmayılova Mələknisə Yusif qızı
  56. Kərimova Dilşad Ədilağa qızı
  57. Qasımova Tahirə İsmayıl qızı
  58. Qayıblı Nügbar Məcnun qızı
  59. Qəribova Pərvin Yaşar qızı
  60. Quliyev Elməddin Əli oğlu
  61. Quliyeva Xəyalə Xeyrullah qızı
  62. Qurbanova Natalya Dmitriyevna
  63. Məhəmmədova Təranə Eyvaz qızı
  64. Məlikova İradə Telman qızı
  65. Məmmədli Ələddin Qibləli oğlu
  66. Məmmədova Sahibə Xasay qızı
  67. Məmmədova Şirin Nəcəf qızı
  68. Məmmədova Şirincan Əvəz qızı
  69. Məmmədova Zeynəb Əliqasım qızı
  70. Məşədibəyova Samirə Camal qızı
  71. Mirzayeva Ellada Rəşid qızı
  72. Mirzəyev Ziya Tofiq oğlu
  73. Mirzəyeva Zöhrə Məzayir qızı
  74. Mirzoyeva Kamalə Rəfayıl qızı
  75. Musayeva Nərmin Əsəd qızı
  76. Mustafayeva Nailə Tahir qızı
  77. Mustafayeva Vəfa Rafail qızı
  78. Nəcəfova Bikə Əliyulla qızı
  79. Nəzərova Sevinc Mahmud qızı
  80. Orucova Aynurə Tuiddin qızı
  81. Poladov Xəyal Bayram oğlu
  82. Ramazanova Yeganə Sətdar qızı
  83. Rəsulova Səbinə Əlibala qızı
  84. Rüstəmov Etibar Ələddin oğlu
  85. Rüstəmova Qəmər Xalıq qızı
  86. Rzayev Hüseyn Həsən oğlu
  87. Seyidəliyev Yaşar Nəcməddin oğlu
  88. Seyidova Şərəbanı Mirəbdüləzim qızı
  89. Səfərova Əminə Əli qızı
  90. Səmədov Azər İbiş oğlu
  91. Soltanova Gülsən Rza qızı
  92. Süleymanova Fatimə Hüseynbala qızı
  93. Şahbazov Rafət Məmmədəli oğlu
  94. Şahgəldiyeva Ədibə Səfər qızı
  95. Şükürov Yaşar Fəxrəddin oğlu
  96. Şükürova Nailə Sadıx qızı
  97. Tahirli Aytən Yaşar qızı
  98. Təhməzova Könül Arif qızı
  99. Valehova Gülbəniz Babaverdi qızı
  100. Vasanova Könül Məmməd qızı

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "2014/2015-ci tədris ilində keçirilmiş “Ən yaxşı müəllim” müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılması haqqında " Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 dekabr 2015-ci il tarixli Sərəncamı'. president.az  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]