"Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1993[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rövşən Telman oğlu Əkbərov — 14.12.1993[1]
  2. Nizami İsgəndər oğlu Mirzəmmədov[q 1] — 14.12.1993[1][2]
  3. Əjdər Məmməd oğlu Qurbanov — 14.12.1993[1]
  4. Elşad Sabir oğlu Əhədov (ölümündən sonra) — 14.12.1993[1]
  5. Elşad Aşur oğlu Ağayev (ölümündən sonra) — 14.12.1993[1]
  6. Elçin Ramazan oğlu Şirinov — 14.12.1993[1]
  7. Şamil Əhliman oğlu Cəbrayılov — 15.12.1993[3]
  8. Yalçın Məmmədxan oğlu Qəhrəmanov (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  9. Maqsud Xankişi oğlu Daşdiyev (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  10. Fərhad Ramazan oğlu Yusifov (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  11. Siyavuş Qiyas oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  12. Məmmədov Aqşin Eldar oğlu - 18.12.1993[4]
  13. Alıyev Zöhrab İbrahim oğlu - 18.12.1993[4]
  14. Nazim Xanlar oğlu Abdullayev — 18.12.1993[5]
  15. Elşən Pəhləvan oğlu Hacıyev — 18.12.1993[6]

1994[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kərim Tofiq oğlu Vəliyev — 01.01.1994[7]
  2. Sergey Viktoroviç Qlebov — 01.01.1994[7]
  3. Rasim Ağa oğlu Əkbərov — 01.01.1994[7]
  4. Arzu Qabil oğlu Musayev — 01.01.1994[7]
  5. Fikrət Seyfulla oğlu Məmmədov — 01.01.1994[7]
  6. Abukər Rəşid oğlu Mirzəyev — 01.01.1994[7]
  7. Hikmət İzzət oğlu Mirzəyev — 01.01.1994[7]
  8. Qələmdar Sulduz oğlu Rzayev (ölümündən sonra) — 01.01.1994[7]
  9. Xosrov Ramazan oğlu Mustafayev — 01.01.1994[7]
  10. Cabbar Həmzə oğlu Hüseynov — 04.04.1996
  11. Sahib Əbil oğlu Aslanov — 01.01.1994[7]
  12. Əbülfət Vəli oğlu Əliyev — 01.01.1994[7]
  13. İsmayıl Musa oğlu Çəmilov — 01.01.1994[7]
  14. Əhməd Məcid oğlu Bıdıyev — 01.01.1994[7]
  15. Seymur İlyas oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 01.01.1994[7]
  16. Cahangir İsgəndər oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 05.04.1994[8]
  17. Rizvan Məhərrəm oğlu Pirnəzərov (ölümündən sonra) — 13.06.1994[9]
  18. Arzu Həmid oğlu Sadıqov (ölümündən sonra) — 20.06.1994[10]
  19. Cahangir Əli oğlu Əliyev — 20.06.1994[11]
  20. Çingiz Cavan oğlu Əliyev — 20.06.1994[11]
  21. Əli Rəşid oğlu Hidayətov — 20.06.1994[11]
  22. Vaqif Cəlal oğlu Cabbarov — 20.06.1994[11]
  23. Qurban Möylə oğlu Əhmədov — 20.06.1994[11]
  24. Murad Əhməd oğlu Muradov — 20.06.1994[11]
  25. Vaqif Firudin oğlu Xudiyev (ölümündən sonra) — 20.06.1994[11]
  26. Rafiq Tofiq oğlu Quliyev — 20.06.1994[11]
  27. Məmməd Ağalar oğlu Nağıyev — 20.06.1994[11]
  28. Ağamir Əzizxan oğlu Sultanov — 20.06.1994[11]
  29. Valeh Vaqif oğlu Cabbarov — 20.06.1994[11]
  30. Rövşən Məhəmməd oğlu Ağayev (ölümündən sonra) — 20.06.1994[11]
  31. Əhməd Suliddin oğlu Mehbalıyev (ölümündən sonra) — 25.06.1994[12]
  32. Məhərrəm Məcnun oğlu Seyidov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  33. Rauf Qəribxan oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  34. Bayram Şirin oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  35. Natiq Kamal oğlu Süleymanov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  36. Anar Rasim oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  37. Xəqani Xanıbəy oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  38. Sabir Ağa oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  39. Ülfət Ələkbər oğlu Kərimov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  40. Məharət Kamil oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  41. Hamlet İsax oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  42. Əhliman Məstəli oğlu Nəzərov — 16.09.1994[13]
  43. Adil Əmrah oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  44. Şahin Mehdi oğlu Vahabzadə (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  45. Firudin Əlibala oğlu Dəmirov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  46. Anar Akif oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  47. Məmmədyar Səfəralı oğlu Fərzəliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  48. Anatoli Alekseyeviç Jeleznov — 16.09.1994[14]
  49. Eldar Əsgər oğlu Ağayev — 16.09.1994[14]
  50. Elxan Balağa oğlu Bağırov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  51. İbrahim Abbas oğlu İbrahimov — 16.09.1994[14]
  52. Yaşar Çələbi oğlu Məmmədzadə (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  53. Vüqar Rüstəm oğlu Qurbanov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  54. Tahir Ağakişi oğlu İslamov — 16.09.1994[14]
  55. Taleh Soltan oğlu Nəcəfov — 16.09.1994[14]
  56. Ceyhun Məmməd oğlu Nuriyev — 16.09.1994[14]
  57. Ədalət Sabir oğlu Paşayev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  58. Arif Hacıbəy oğlu Tahirov — 16.09.1994[14]
  59. Rəşid Əhmədoviç Məmmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  60. Elnur Yaşar oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  61. Mirsahib Məcid oğlu Alıyev — 16.09.1994[14]
  62. Etibar Əmiraslan oğlu Əmiraslanov — 16.09.1994[14]
  63. Vilayət Əsgər oğlu Əsgərov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  64. Sevindik Baba oğlu İsmayılov — 16.09.1994[14]
  65. Rüfət Həsənağa oğlu Abdullayev — 16.09.1994[14]
  66. Bəhruz Allahverdi oğlu Nuriyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  67. İrşad Cəfər oğlu Həsənquliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  68. Daşqın Qonsur oğlu Əhmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  69. Baloğlan Süleyman oğlu Süleymanov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  70. Bakir Əliqulu oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  71. İlham Əyyub oğlu Azadov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  72. Elmidar Əli oğlu Vəliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  73. Babaverdi Dəmir oğlu Dəmirov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  74. Habil Mikayıl oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  75. Əkrəm Ərşad oğlu İsmayılov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  76. Ceyhun Aqil oğlu Səlimov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  77. Maarif Yaqub oğlu Haqverdiyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  78. Qaratel Şəmi qızı Hacımahmudova (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  79. Fəxrəddin Mövsüm oğlu Cəbrayılov — 05.10.1994[15]
  80. Mehman Əmirxan oğlu Səlimov — 05.10.1994[15]
  81. Rəfail Ağa oğlu Əkbərov — 05.10.1994[15]
  82. Xosrov Ramazan oğlu Mustafayev — 05.10.1994[15]
  83. Ramiz Yaşar oğlu Əsgərov — 05.10.1994[15]
  84. Çingiz Hacıməmməd oğlu Hacıməmmədov — 05.10.1994[15]
  85. Niyaməddin Ələsgər oğlu Səlimov — 05.10.1994[15]
  86. Fuad Arif oğlu Məmmədov — 05.10.1994[15]
  87. Namiq Cəbrayıl oğlu Ələsgərov — 05.10.1994[15]
  88. Mixail Vasilyeviç Qridasov — 09.10.1994[16]
  89. Mehdi İmdad oğlu Mehdiyev — 09.10.1994[16]
  90. Telman Əliməmməd oğlu Haqverdiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  91. Ramiz Hüseyn oğlu Abbasov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  92. Rasim Fəxrəddin oğlu Abbasov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  93. Eldar Səftər oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  94. Faiq Həmzəağa oğlu Məmmədov — 09.10.1994[16]
  95. Oleq İvanoviç Pakin — 09.10.1994[16]
  96. Şahid Mamaş oğlu Həbibullayev — 09.10.1994[16]
  97. Elsevər Sabir oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  98. Feyruz Xanbala oğlu Cəlilov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  99. Oqtay Balay oğlu Cəfərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  100. Aydın Əlibala oğlu Abdullayev — 09.10.1994[16]
  101. Eynulla Cahan oğlu Bağırov — 09.10.1994[16]
  102. İlqar Əbdülhəmid oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  103. Nəriman Vilayət oğlu Zeynalov — 09.10.1994[16]
  104. Sərhəd Pirsəmalı oğlu Zöhrabbəyov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  105. Adil Tapdıq oğlu İmanov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  106. Anton Stanislavoviç Yermakov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  107. Elxan Bayandur oğlu Yusifov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  108. Valeri İvanoviç Merkulov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  109. Rövşən Sabir oğlu Nəbiyev — 09.10.1994[16]
  110. Azər Bayram oğlu Niftəliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  111. Ağaqulu Xankişi oğlu Xankişiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  112. Qahir Qüdrət oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  113. Məhərrəm Məhərrəm oğlu Babayev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  114. Mehman Mail oğlu Bəkirov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  115. Firuz Sabir oğlu Mehdiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  116. Maarif Dursun oğlu Nuriyev — 09.10.1994[16]
  117. Dostəli Əhməd oğlu Hacıyev — 09.10.1994[16]
  118. Eldar Əhməd oğlu Hümbətov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  119. Pərviz Sovet oğlu Şükürov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  120. Nazim Abış oğlu Qənbərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  121. İlqar Ağa oğlu Zülfüqarov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  122. Rasim Rasimoviç Mustafin (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  123. Abdulla Rəhim oğlu Rəhimov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  124. Yaşar Kərəm oğlu Rəhimov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  125. Balakişi Rəhman oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  126. Müşfiq Sabir oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  127. Məleykə Əhməd qızı Əhmədova — 09.10.1994[16]
  128. Cəmil Məhərrəm oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  129. Qabil Oruc oğlu Süleymanov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  130. İbad Mövsüm oğlu Hüseynov — 09.10.1994[16]
  131. Həsənqulu Qaçay oğlu Qasımov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  132. Cəlil Tarif oğlu Cəlilov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  133. Oqtay Əli oğlu Vəliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  134. Fərman Telman oğlu Qurbanov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  135. Azay Saday oğlu Kazımov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  136. Sabir Kamil oğlu Fətəliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  137. Rövşən Saleh oğlu Camalov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  138. Əli Baba oğlu Abbasov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  139. Allahverdi Kamran oğlu Qənbərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  140. Fariz Şəmistan oğlu Ələkbərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  141. Vasif Bəymirzə oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  142. İlqar Əlipənah oğlu Kişiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  143. Müşfiq Mustafa oğlu Mirzəyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  144. Natiq Telman oğlu Novruzov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  145. Zakir Qasım oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  146. Altay Vaqif oğlu Sarıkişiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  147. İlyas Vaqif oğlu Cabbarov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  148. Cəbrayıl Nuşirəvan oğlu Cəbrayılov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  149. Tahir Ərrəhman oğlu Bədəlov (ölümündən sonra) — 11.12.1994[17]

1995[redaktə | əsas redaktə]

  1. Şair Ramaldan oğlu Ramaldanov — 15.01.1995[18]
  2. Vahid Osmanhacı oğlu Osmanov — 15.01.1995[18]
  3. Sultan Orduxan oğlu Bəndəliyev — 15.01.1995[18]
  4. Şaiq Xəlil oğlu Abdullayev — 15.01.1995[18]
  5. Malik Yaşar oğlu Bayramov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  6. Alim Qəzənfər oğlu Əliyev — 15.01.1995[18]
  7. Əli Yəhya oğlu Camalov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  8. Himayət Yəhya oğlu Qubadov — 15.01.1995[18]
  9. Qulu Əyyub oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  10. Bəhlul Mikayıl oğlu İsmayılov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  11. İntiqam Həsən oğlu Camaləddinov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  12. Samir Vaqif oğlu Cəfərov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  13. Vəzir Əli oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  14. Vüqar Yusif oğlu Məmmədov — 15.01.1995
  15. İsrafil Çapay oğlu Əliyev — 15.01.1995[18]
  16. Aydın Mahmud oğlu Manerov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  17. Baxşeyiş Abbas oğlu Hətəmov — 15.01.1995[18]
  18. Fizuli İnqilab oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  19. Nağı Novruz oğlu İmanov — 15.01.1995[18]
  20. Mehbalı Məhərrəm oğlu Zeynalabdıyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  21. Surxay Tapdıq oğlu Məhərrəmov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  22. Zeyqəm Məhəmməd oğlu Aslanov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  23. Zəfər Ramazan oğlu Murtuzəliyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  24. Tofiq Nəbi oğlu Ruşanov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  25. Əlibala Ələsgər oğlu Zəgəryəyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  26. Oleq Vladimiroviç Dimitrenko (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  27. Rövşən Səfərağa oğlu Cəfərov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  28. Tahir Gülməmməd oğlu Babayev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  29. Vəzir Agid oğlu Nadirov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  30. Mikayıl Bahadur oğlu Səlimov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  31. Elmira Səttar qızı Rəsulova — 08.03.1995[19]
  32. Səfər Axundbala oğlu Əbiyev — 04.04.1995[20]
  33. Nəcməddin Hüseyn oğlu Sadıkov — 04.04.1995[20]
  34. Eyvaz Məmməd oğlu Cəfərov — 04.04.1995[20]
  35. İvan Mitrofanoviç Kovalyov — 04.04.1995[20]
  36. Şair Ramaldan oğlu Ramaldanov — 04.04.1995[20]
  37. Emin İmran oğlu Əliyev — 04.04.1995[20]
  38. Rövşən Telman oğlu Əkbərov — 04.04.1995[20]
  39. Ələmdar Mikayıl oğlu Süleymanov — 04.04.1995[20]
  40. Vüqar Məmmədhüseyn oğlu Məmmədov — 04.04.1995[20]
  41. Vadim Gennadyeviç Lobaçyov — 04.04.1995[20]
  42. Maqsud Həsən oğlu Əhədov — 04.04.1995[20]
  43. Müşfiq Səfər oğlu Məmmədov — 04.04.1995[20]
  44. Vəfadar Ramazan oğlu Babaverdiyev — 04.04.1995[20]
  45. Daşqın Tofiq oğlu Bənnayev — 04.04.1995[20]
  46. Ədalət Əmiraslan oğlu Mürsəliyev — 04.04.1995[20]
  47. Roman Vladimiroviç Filonov — 04.04.1995[20]
  48. Həsən Nəbi oğlu Atakişiyev — 04.04.1995[20]
  49. Zaur Fazil oğlu Əlimov — 04.04.1995[20]
  50. Nizami Kamran oğlu Bayramov — 04.04.1995[20]
  51. Elxan Sərxan oğlu Cabbarov — 04.04.1995[20]
  52. Vadim Nəsrəddin oğlu Qarayev — 04.04.1995[20]
  53. Elxan Hüseyn oğlu Şıxəliyev — 04.04.1995[20]
  54. Səxavət Ağagül oğlu Əsədov — 04.04.1995[20]
  55. Teymur Qəşəm oğlu İsmayılov — 04.04.1995[20]
  56. Tofiq Həsənağa oğlu Kazımov[q 2] — 04.04.1995[20]
  57. Rüfət Qaçay oğlu Novruzov - 26.12.1995Sitat səhvi: Invalid <ref> tag;

name cannot be a simple integer. Use a descriptive title

  1. Maarif Talış oğlu Əhmədov — 27.12.1995[21]

1998[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elxan Ataxan oğlu Ağayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  2. Xəyal Tarverdi oğlu Allahverdiyev — 24.06.1998[22]
  3. Namik Yaşar oğlu Babayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  4. Xətai Xeybər oğlu Baxışov — 24.06.1998[22]
  5. Mais Şükür oğlu Bərxudarov — 24.06.1998[22]
  6. Nizami Səfi oğlu Ələkbərov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  7. Asif Əhmədiyyə oğlu Əliyev — 24.06.1998[22]
  8. Telman Mövlüd oğlu Əhmədov — 24.06.1998[22]
  9. Fikrət Əbdülqəni oğlu İsayev — 24.06.1998[22]
  10. Vüqar Rzaxan oğlu Yarəhmədov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  11. Mehraç Məhəmməd oğlu Mahmudov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  12. Dinar İbrahim oğlu Mustafayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  13. Elşad Arif oğlu Nağıyev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  14. Emin Səyyaf oğlu Orucov — 24.06.1998[22]
  15. Anar Üzeyir oğlu Rzayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  16. Nizami Firudin oğlu Heydərov — 24.06.1998[22]
  17. Aqşin Əli oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  18. Aydın Elbəyi oğlu Hümbətov — 24.06.1998[22]
  19. Hüseyn Yaşar oğlu Hüseynov — 24.06.1998[22]
  20. Fariz Şamil oğlu Cavadov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[22]
  21. Namiq Rəşid oğlu Abbasov — 24.12.1998[23]
  22. Namiq Azərpaşa oğlu Əliyev — 24.12.1998[23]
  23. Ədalət Hüseyn oğlu Əsədullayev — 24.12.1998[23]
  24. Fuad Eldar oğlu İskəndərov — 24.12.1998[23]
  25. Natəvan Mürsəl qızı Mirvətova — 24.12.1998[23]
  26. Adil Yusif oğlu Rəsulov — 24.12.1998[23]
  27. Ədalət Yaqub oğlu Abbasov — 24.12.1998[24]
  28. Ramiz Əmirxan oğlu Baxışov — 24.12.1998[24]
  29. Əsgər Ələkbər oğlu Ələkbərov — 24.12.1998[24]
  30. Məhərrəm Abış oğlu Əliyev — 24.12.1998[24]
  31. Məzahir Məhəmməd oğlu Əliyev — 24.12.1998[24]
  32. Oqtay Cəlil oğlu Əliyev — 24.12.1998[24]
  33. Ulduz Rəşid oğlu Əsgərov — 24.12.1998[24]
  34. Məmməd Teymurşah oğlu Hacıyev — 24.12.1998[24]
  35. Ələkbər Hümbət oğlu Həsənov — 24.12.1998[24]
  36. Qərib Murad oğlu Həsənov — 24.12.1998[24]
  37. Murad Qoşun oğlu Hüseynov — 24.12.1998[24]
  38. Heydər Əlisahab oğlu Qəmbərov — 24.12.1998[24]
  39. Azad Abbasqulu oğlu Məmmədov — 24.12.1998[24]
  40. İbrahim Qasım oğlu Talıbov — 24.12.1998[24]
  41. İlham Umud oğlu Umudov — 24.12.1998[24]
  42. Ramil İdris oğlu Usubov — 24.12.1998[24]
  43. Əlövsət Məzahir oğlu Abasov — 24.12.1998[25]
  44. Ceyhun Zülfüqar oğlu Əliyev — 24.12.1998[25]
  45. Eldar Hümbət oğlu Həsənov — 24.12.1998[25]
  46. Müqabil Cəlil oğlu Xəlilov — 24.12.1998[25]
  47. Rauf İsmayıl oğlu Kişiyev — 24.12.1998[25]
  48. Bəylər Həsən oğlu Eyyubov — 26.12.1998[26]
  49. Niyazi Xanbaba oğlu Hacıyev — 26.12.1998[26]
  50. Cəbrayıl Firidun oğlu Usubov — 26.12.1998[26]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Gündüz Məhərrəm oğlu (ölümündən sonra) — 12.01.1999[27]
  2. Hüseynov Elmar Knyaz oğlu — 12.01.1999[27]
  3. Hüseynov Hüseyn Eldar oğlu — 12.01.1999[27]
  4. Kazımov Elşən Lətif oğlu — 12.01.1999[27]

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mahmudov Eldar Əhməd oğlu (general-leytenant) — 16.03.2005[28].
  2. Əsədov Hilal Mirzəli oğlu (general-mayor) — 16.03.2005
  3. Quliyev Elçin İbrahim oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  4. Quliyev Yaşar Mail oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  5. Abbasov Ələkbər Qulu oğlu (mayor) — 16.03.2005
  6. Əliyev İlqar Mustafa oğlu (mayor) — 16.03.2005

2006[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qaralov Zakir Bəkir oğlu — 29.09.2006[29]
  2. Quliyev Etibar Möhübbət oğlu - əsgər (ölümündən sonra) — 22.06.2006[30]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Adıgözəlov Şirxan Yusif oğlu — 27.09.2008[31].
  2. Rüstəm Usubov Sabir oğlu— 27.09.2008[31]
  3. Vəliyev Xanlar Rüstəm oğlu —27.09.2008[31]
  4. Seyidov Əziz Cəfər oğlu — 27.09.2008[31]
  5. Əliyev Kamran Bayram oğlu — 27.09.2008[31]
  6. Hacıyev Ruslan Müzəffər oğlu —27.09.2008[31]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elşad Vəli oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 09.04.2012[32]
  2. Əliyev Mübariz Əbdül oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012[33].
  3. Rəhimov Sənan Hafis oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nəsibov Vüqar Əyyub oğlu (polis serjantı, ölümündən sonra) — 27.11.2015[34].
  2. Tağıyev İsmayıl Rəsul oğlu (polis serjantı, ölümündən sonra) — 27.11.2015[34]

Qeydlər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Təltif edilmə ilə bağlı Fərmanda yanlış olaraq Mizəmədov Nizami İsgəndər oğlu yazılmışdır. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 2003-cü il tarixli, 970 nömrəli Fərmanı ilə bu yanlışlıq düzəldilmişdir.
  2. Təltif edilmə ilə bağlı Fərmanda yanlış olaraq Kazımov Tofiq Musa oğlu yazılmışdır. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 2003-cü il tarixli, 970 nömrəli Fərmanı ilə bu yanlışlıq düzəldilmişdir.

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 dekabr 1993-cü il tarixli, 59 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "Azərbaycan Respublikası Prezidentinin bəzi fərmanlarında dəyişikliklər edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 2003-cü il tarixli, 970 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "Ş. Ə. Cəbrayılovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 dekabr 1993-cü il tarixli, 62 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 dekabr 1993-cü il tarixli, 76 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. "Azərbaycan Respublikasının Laçın rayon polis şöbəsi əməkdaşlarının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 dekabr 1993-cü il tarixli, 77 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. "E. P. Hacıyevin "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 dekabr 1993-cü il tarixli, 80 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. 7,00 7,01 7,02 7,03 7,04 7,05 7,06 7,07 7,08 7,09 7,10 7,11 7,12 7,13 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 yanvar 1994-cü il tarixli, 83 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "C. İ. Rüstəmovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 aprel 1994-cü il tarixli, 127 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "R. M. Pirnəzərovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 iyun 1994-cü il tarixli, 151 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. "A. H. Sadıqovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 1994-cü il tarixli, 157 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. 11,00 11,01 11,02 11,03 11,04 11,05 11,06 11,07 11,08 11,09 11,10 11,11 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının orden və medallarla təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 1994-cü il tarixli, 158 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. "Ə. S. Mehbalıyevin "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 1994-cü il tarixli, 164 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  13. 13,00 13,01 13,02 13,03 13,04 13,05 13,06 13,07 13,08 13,09 13,10 13,11 13,12 13,13 13,14 13,15 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 sentyabr 1994-cü il tarixli, 202 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  14. 14,00 14,01 14,02 14,03 14,04 14,05 14,06 14,07 14,08 14,09 14,10 14,11 14,12 14,13 14,14 14,15 14,16 14,17 14,18 14,19 14,20 14,21 14,22 14,23 14,24 14,25 14,26 14,27 14,28 14,29 14,30 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 sentyabr 1994-cü il tarixli, 203 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  15. 15,0 15,1 15,2 15,3 15,4 15,5 15,6 15,7 15,8 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 oktyabr 1994-cü il tarixli, 215 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  16. 16,00 16,01 16,02 16,03 16,04 16,05 16,06 16,07 16,08 16,09 16,10 16,11 16,12 16,13 16,14 16,15 16,16 16,17 16,18 16,19 16,20 16,21 16,22 16,23 16,24 16,25 16,26 16,27 16,28 16,29 16,30 16,31 16,32 16,33 16,34 16,35 16,36 16,37 16,38 16,39 16,40 16,41 16,42 16,43 16,44 16,45 16,46 16,47 16,48 16,49 16,50 16,51 16,52 16,53 16,54 16,55 16,56 16,57 16,58 16,59 16,60 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1994-cü il tarixli, 218 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  17. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları E. H. Məmmədovun və T. Ə. Bədəlovun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 dekabr 1994-cü il tarixli, 247 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  18. 18,00 18,01 18,02 18,03 18,04 18,05 18,06 18,07 18,08 18,09 18,10 18,11 18,12 18,13 18,14 18,15 18,16 18,17 18,18 18,19 18,20 18,21 18,22 18,23 18,24 18,25 18,26 18,27 18,28 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının və polis işçilərinin bir qrupunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 yanvar 1995-ci il tarixli, 262 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  19. "E. S. Rəsulovanın “Azərbaycan Bayrağı” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 mart 1995-ci il tarixli, 296 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  20. 20,00 20,01 20,02 20,03 20,04 20,05 20,06 20,07 20,08 20,09 20,10 20,11 20,12 20,13 20,14 20,15 20,16 20,17 20,18 20,19 20,20 20,21 20,22 20,23 20,24 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının və polis işçilərinin bir qrupunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 aprel 1995-ci il tarixli, 307 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  21. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 dekabr 1995-ci il tarixli, 427 nömrəli Fərmanı
  22. 22,00 22,01 22,02 22,03 22,04 22,05 22,06 22,07 22,08 22,09 22,10 22,11 22,12 22,13 22,14 22,15 22,16 22,17 22,18 22,19 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 1998-ci il tarixli, 735 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  23. 23,0 23,1 23,2 23,3 23,4 23,5 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 40 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  24. 24,00 24,01 24,02 24,03 24,04 24,05 24,06 24,07 24,08 24,09 24,10 24,11 24,12 24,13 24,14 24,15 "Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 41 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 25,4 "Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 42 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  26. 26,0 26,1 26,2 "Azərbaycan Respublikası Ali Dövlət Hakimiyyət və İdarəetmə Orqanlarını Baş Mühafizə İdarəsinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1998-ci il tarixli, 43 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 "Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi Məhkəmə Qərarlarının İcrası Baş İdarəsinin Mühafizə alayının və Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyi Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 yanvar 1999-cu il tarixli, 73 saylı Fərmanı" (azərb.). e-qanun.az (12 yanvar 1999-cu il).
  28. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 mart 2005-ci il tarixli Sərəncamı
  29. [1]  (azərb.)
  30. [2]  (azərb.)
  31. 31,0 31,1 31,2 31,3 31,4 31,5 Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 sentyabr 2008-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  32. Azərbaycan Prezidentinin Sərəncamı ilə Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin “Qartal” xüsusi təyinatlı dəstəsinin bir qrup əməkdaşı orden və medallarla təltif edilmişdir. president.az  (azərb.)
  33. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  34. 34,0 34,1 Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin əməkdaşlarının “Azərbaycan Bayrağı” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı (azərb.)