"Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. İlham Heydər oğlu Əliyev — 28.04.2005[1].
  2. İhsan Əli Paşa oğlu Doğramacı — 29.04.2005[2]

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Jak Şirak — 29.01.2007[3]
  2. Mstislav Leopoldoviç Rostropoviç — 27.03.2007[4]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Viktor Andreyeviç Yuşşenko — 21.05.2008[5]
  2. Tahir Teymur oğlu Salahov — 27.11.2008[6]

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. şeyx Sabah əl-Əhməd əl-Cabir əs-Sabah — 14.06.2009[7]
  2. Lex Kaçinski — 02.07.2009[8]
  3. Valdis Zatlers — 10.08.2009[9]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Trayan Besesku — 18.04.2011[10]
  2. Georgi Pırvanov — 14.11.2011[11]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Emoməli Rəhmon — 11.07.2012[12]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Arif Məlikov — 13.09.2013[13]
  2. Abdullah Gül — 11.11.2013[14].
  3. Viktor Yanukoviç — 17.11.2013[15].

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rəcəb Tayyib Ərdoğan — 02.09.2014[16].

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mehriban Əliyeva- 29.06.2015-[17].

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Aleksandr Lukaşenko- 28.11.2016-[18].
  2. Zeynəb Xanlarova- 26.12.2016-[19].

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nursultan Nazarbayev- 03.04.2017-[20].

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Prezident İlham Əliyevə təqdim olunmuş mükafatlar. president.gov.az  (azərb.)
  2. "İ.Ə.Doğramacının "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 aprel 2005-ci il tarixli, 787 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  3. "Jak Şirakın "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 2007-ci il tarixli, 1912 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  4. "M.L.Rostropoviçin "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli, 2064 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  5. "V.A.Yuşşenkonun "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 may 2008-ci il tarixli, 2829 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  6. "T.T.Salahovun "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 noyabr 2008-ci il tarixli, 67 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  7. "Küveyt Dövlətinin Əmiri şeyx Sabah əl-Əhməd əl-Cabir əs-Sabahın "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 fevral 2009-cu il tarixli, 136 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  8. "L.Kaçinskinin "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 iyun 2009-cu il tarixli, 360 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  9. "V.Zatlersin "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 10 avqust 2009-cu il tarixli, 433 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  10. "Trayan Beseskunun "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 aprel 2011-ci il tarixli Sərəncamı. azerbaijan-news.az  (azərb.)
  11. Georgi Pırvanovun "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  12. Emoməli Rəhmonun "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  13. A.C. Məlikovun “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  14. Abdullah Gülün “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  15. V.F.Yanukoviçin “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  16. Rəcəb Tayyib Ərdoğanın “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  17. Mehriban Əliyevanın “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  18. A.Q.Lukaşenkonun “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamıpresident.az  (azərb.)
  19. Z.Y.Xanlarovanın “Heydər Əliyev” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamıpresident.az  (azərb.)
  20. Nursultan Nazarbayevin "Heydər Əliyev" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamıpresident.az  (azərb.)