"Vətən uğrunda" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Asif Nuru oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005[1].
  2. Bağırov Namiq Sahib oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  3. Çovdarov Akif Teymurxan oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  4. Ələsgərov Elmar Eldar oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  5. Əliyev Namiq Azərpaşa oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  6. İsmayılov Allahverən İbiş oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  7. Qulubəyov Mamay Maqsud oğlu (mayor) — 16.03.2005
  8. Lətifov Nazim İsfəndiyar oğlu (mayor) — 16.03.2005
  9. Məmmədov Azər Fərhad oğlu (kapitan) — 16.03.2005
  10. Məmmədov Firdovsi Firudin oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  11. Nağıyev Vəli Nağı oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  12. Tağızadə Nail Rahil oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  13. Cəfərov Çingiz Binnət oğlu (leytenant) — 30.06.2005[2].

2006[redaktə | əsas redaktə]

  1. Quliyev Xalid Hüseynxan oğlu — 30.06.2006

2. Əlibəyov Mövlan Hacı oğlu (polis baş serjantı) - ölümündən sonra - 30.06.2006

3. Hacıyev Samir Ənvər oğlu (polis sıravi) - ölümündən sonra - 30.06.2006 [2].

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Allahquliyev Vüqar Zülfüqar oğlu (mayor) — 27.03.2007[3].
  2. Əsədov Hilal Mirzəli oğlu (general-mayor) — 27.03.2007
  3. Əsədullayev Ədalət Hüseyn oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  4. Əzizov Eldar Həsən oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  5. Nurməmmədov Malik Nurməmməd oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2007
  6. Ömərov Elxan Kavı oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2007
  7. Tağıyev Ramiz Sadıq oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  8. Usubov Mütəllim Məhiş oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  9. Hüseynov Zakir Əmir oğlu (polkovnik-leytenant) - 16.08.2007

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Həsənov Zakir Əsgər oğlu - general-leytenant — 11.03.2008[4]
  2. Xəlilov Şirin Heydər oğlu - general-mayor — 11.03.2008
  3. Kərimov Əli Hüseyn oğlu (ölümündən sonra) — 24.06.2008.
  4. Mehdiyev Əbülfəz Bəbir oğlu (ölümündən sonra) — 25.06.2008.

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Polad Fərrux oğlu (mayor) — 28.03.2009[5].
  2. Əliyev Əlimusa İsmayıl oğlu (general-mayor) — 28.03.2009
  3. Hüseynov Məhəmməd Rəhim oğlu (mayor) — 28.03.2009
  4. Xəlilov Tahir Həmid oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  5. Quliyev Elşad Vəli oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009 [6].
  6. Mahmudov Yaşar Mahmud oğlu (baş leytenant) — 28.03.2009
  7. Məmmədov Rauf Kərim oğlu — 28.03.2009
  8. Novruzov İlqar Qəzənfər oğlu (mayor) — 28.03.2009
  9. Orucəliyev Elnur Akif oğlu (mayor) — 28.03.2009
  10. Vahabov Fərhad Hüseyn oğlu (general-mayor) — 28.03.2009

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rzayev Ceyhun Fərzalı oğlu (general-mayor) — 29.03.2010[7].
  2. Yaqubov Məzahir Şahbala oğlu (tibb xidməti polkovniki) — 29.03.2010
  3. Axundov Vaqif Tofiq oğlu (polkovnik-leytenant) — 29.03.2010
  4. Vəliyev Pərviz Şamir oğlu (polkovnik-leytenant) — 29.03.2010
  5. Babayev Arif Vaqif oğlu (mayor) — 29.03.2010
  6. Abbasov Ədalət Hekayət oğlu (polkovnik-leytenant) — 21.08.2010[8]
  7. Hüseynov Adil Hüseynağa oğlu (polkovnik-leytenant) — 21.08.2010[8]
  8. İbrahimov Mircəlal Cəfərağa oğlu (polkovnik-leytenant) — 21.08.2010[8]
  9. Həmzəyev Rəşad Firidun oğlu (mayor) — 21.08.2010[8]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əhmədov Fuad Ramiz oğlu (mayor) — 18.03.2011[9].
  2. Hüseynov Rüstəm Məhəmməd oğlu (mayor) — 18.03.2011
  3. İbrahimov Rövşən Xudaverdi oğlu (kapitan) — 18.03.2011
  4. Ləzgiyev Akif Əkbər oğlu (polkovnik-leytenant) — 18.03.2011
  5. Məmmədov Səlim İmran oğlu (polkovnik) — 18.03.2011
  6. Seyidov Cavid Mircəfər oğlu (polkovnik-leytenant) — 18.03.2011
  7. Rzayev Qadir Tələt oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.08.2011[10].
  8. Kərimov Zülfü Habil oğlu (Baş Leytenant)-15.08.2011 Masallı rayonu Qızılağac kəndi.

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cəfərov Mahir Sabir oğlu (mayor) — 27.03.2012[11].
  2. Əliyev Elçin Ərsalan oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  3. Qasımov Vüqar Qurban oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2012
  4. Məmmədov Abdulla Əli oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2012
  5. Muradov Seymur Nurəddin oğlu (kapitan) — 27.03.2012
  6. Novruzov Azər Elşən oğlu (baş leytenant) — 27.03.2012
  7. Rəşidov Elşən Ələşrəf oğlu (baş leytenant) — 27.03.2012
  8. Cəfərov Eyvaz Məmməd oğlu (general-mayor) — 25.06.2012[12].
  9. Bərxudarov Mais Şükür oğlu (polkovnik) — 25.06.2012
  10. Həsənov Hikmət Hüseyn oğlu (polkovnik) — 25.06.2012
  11. Həsənov Üzeyir Mikayıl oğlu (polkovnik-leytenant) — 25.06.2012
  12. İsayev Səid Qurban oğlu (polkovnik-leytenant) — 25.06.2012
  13. Cəfərov Ceyhun Sədulla oğlu (mayor) — 25.06.2012
  14. Nuriyev Ramin Sabir oğlu (mayor) — 25.06.2012
  15. İmanov Şəfayət Kamal oğlu (gizir) — 25.06.2012
  16. Həsənov Elnar Süleyman oğlu (gizir) — 25.06.2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cəfərov İsrafil Məmməd oğlu - kapitan — 27.03.2013[13]
  2. Əliyev Ruzi Əli oğlu - polkovnik-leytenant — 27.03.2013
  3. Qəhrəmanov Elmar Elman oğlu - kapitan — 27.03.2013
  4. Manafov Aydın Manaf oğlu - polkovnik — 27.03.2013
  5. Rzayev Elçin Daxil oğlu - baş leytenant — 27.03.2013
  6. Yusifov Bəhman Nəriman oğlu - polkovnik-leytenant — 27.03.2013

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bağırov Fariz Nəriman oğlu — 27.03.2014[14]
  2. Həsənov İlham Məhəbbət oğlu — 27.03.2014[14]
  3. Mirzəyev Məzahir Vahid oğlu — 27.03.2014[14]
  4. Oruclu Elmidar Lətif oğlu — 27.03.2014[14]
  5. Rəhimov İmran Məhəmməd oğlu — 27.03.2014[14]
  6. Şıxəliyev Mövlam Məmmədismayıl oğlu — 27.03.2014[14]
  7. Vasyak Aleksandr Petroviç — 24.06.2014[15]
  8. Axundov Elçin Həbib oğlu — 24.06.2014[15]
  9. Əhmədov Bəhram Qardaş oğlu — 24.06.2014[15]
  10. Əliyev İbrahim Alxan oğlu — 24.06.2014[15]
  11. Xalıqov Hikmət Kamal oğlu — 24.06.2014[15]
  12. Rüstəmzadə Hicran Feyruz oğlu — 24.06.2014[15]
  13. Səmədov Elman Mühyəddin oğlu — 24.06.2014[15]
  14. Verdiyev Sakit Lifti oğlu — 24.06.2014[15]
  15. Gülməmmədov Mehman Fərman oğlu — 24.06.2014[15]
  16. Lətifov İlqar Zakir oğlu — 24.06.2014[15]
  17. Seyidov Kənan Əlihüseyn oğlu — 24.06.2014[15]
  18. Miriyev Telman Mirbaba oğlu — 24.06.2014[15]
  19. Bayramov Davaxan Ağa oğlu — 22.08.2014
  20. Əzizov Azad Hamlet oğlu — 22.08.2014
  21. Seyidov Məmmədrəhim Arif oğlu — 22.08.2014
  22. Abbasov Pərviz Şahbaz oğlu — 22.08.2014
  23. Hacıyev Elxan Vəli oğlu — 22.08.2014
  24. Məmmədov Elşən Məmməd oğlu — 22.08.2014
  25. Namazova Səidə Oktay qızı — 22.08.2014
  26. Əbdüləlimov Eldar Qüdrət oğlu — 02.07.2014

2015

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ağakişiyev Vahid Balazayir oğlu - polkovnik-leytenant

Əliyev Rüfət Yaşar oğlu - tibb xidməti polkovniki

Fərəcov Beytulla Niyazi oğlu - baş leytenant [16]

İbayev Zabil Nəsir oğlu - mayor

Məmmədov Yasin Seyfulla oğlu - ədliyyə mayoru

Sadıqov Mahir İbrahim oğlu - polkovnik

Sultanov Şahin Sultan oğlu - general-mayor

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 mart 2005-ci il tarixli Sərəncamı
  2. 2,0 2,1 "Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 iyun 2006-cı il tarixli, 1545 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  3. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  4. Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 11 mart 2008-ci il tarixli 2727 saylı sərəncamı  (azərb.)
  5. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  6. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli, 212 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  7. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2010-cu il tarizxli Sərəncamı  (azərb.)
  8. 8,0 8,1 8,2 8,3 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 avqust 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 21 avqust 2010, 19:40. http://www.president.az/articles/615. İstifadə tarixi: 2014-06-11.
  9. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  10. Azərbaycan Respublikası Dövlət Sərhəd Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  11. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  12. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  13. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  14. 14,0 14,1 14,2 14,3 14,4 14,5 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 27 mart 2014, 10:10. http://president.az/articles/11247. İstifadə tarixi: 2014-03-27.
  15. 15,00 15,01 15,02 15,03 15,04 15,05 15,06 15,07 15,08 15,09 15,10 15,11 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az. 25 iyun 2014. http://www.president.az/articles/12158. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  16. Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdasınin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı-841583