1931-ci il repressiya qurbanlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1931-ci ildə güllələnənlərin adlı siyahısı:

  1. Şeyx Qəni Axund Badkubeyi
  2. Hacı Lətif Rəsul oğlu - 1931 mart 12 Məcid Rəsulovun atası[1]
  3. Şahı ağa Alı oğlu Miralayev (1888),43 yaş
  4. Qulu Vəli oğlu, 35 yaş
  5. Muxtar Astan oğlu, 45 yaş
  6. Cəbrayıl Rüstəm oğlu,23 yaş
  7. Əli Allahverdi oğlu, 30 yaş
  8. Qəmbər Həsən oğlu, 70 yaş
  9. Məmi Məhəmməd oğlu
  10. Molla Astan oğlu, 55 yaş
  11. Qurban Məsüm oğlu, 30 yaş
  12. Mehdi Qubus oğlu, 55 yaş
  13. Rəhimov Salman Məmmədrza oğlu, 26 yaş
  14. Kərimov Bəhərçin Cavad oğlu, 27 yaş
  15. Yusufov Rüstəm Salman oğlu, 37 yaş
  16. Abdulla Mehdi oğlu, 30 yaş
  17. Əbdürrhman Məmməd oğlu, 25 yaş
  18. Sultanov Davud Zəkəriyyə oğlu, 26 yaş
  19. İsakov Cabbar Nürəddin oğlu
  20. Güləli Səlim oğlu, 25 yaş
  21. Kamal Pənahəli oğlu,30 yaş
  22. Mirzəcan Nəzər oğlu, 25 yaş
  23. Nəbiyev Məcid Hacı oğlu, 28 yaş
  24. Məhərov Bəhram Hüseyn oğlu, 28 yaş
  25. Seyid Abbas Seyid Əhməd oğlu, 30 yaş
  26. Osmanov Osman Tağı oğlu, 28 yaş
  27. Mehrəli Əsəd oğlu, 26 yaş
  28. Məmmədov Ağaməmməd oğlu, 28 yaş
  29. Nağı İsmayıl oğlu, 20 yaş
  30. Rəhimov Hüseyn Əsgər oğlu, 26 yaş
  31. Yusif Mehdi oğlu, 45 yaş
  32. Allahverdiyev Məmis Mehdi oğlu, 37 yaş
  33. Qurban İbaqulu oğlu, 31 yaş
  34. Məhəmməd Qəhrəman oğlu, 60 yaş
  35. Rəsid Məhəmməd oğlu, 20 yaş
  36. Fərman Salman oğlu, 30 yaş
  37. Cəfərqulu Məşədi İsmayıl oğlu,60 yaş
  38. Cümşüd Ağalar oğlu, 32 yaş
  39. Məmis Vəli bəy oğlu, 32 yaş
  40. Hacı Qulu Qəhrəman oğlu, 60 yaş
  41. Nəsibov Nəsib Ağakisi oğlu, 32 yaş
  42. Sultanov Teymur Əsgər oğlu, 35 yaş
  43. Molla Hüseyn Molla Məmməd oğlu, 95 yaş
  44. Allahverdi Heydər oğlu, 44 yaş
  45. Kələntərov Bəhlul Nəcəfqulu oğlu,35 yaş
  46. Usubov Kəlbiəli Çabbar oğlu,40 yaş
  47. Həsənov Xası bəy İsmayıl bəy oğlu, 70 yaş
  48. Əşrəf Çoban oğlu, 24 yaş
  49. Nəbibəyov Çərkəz bəy, 65 yaş
  50. Şəkibəyov Əsgər ağa Məsədi Sadıq oğlu, 85-90 yaşlarında
  51. Abuzər Molla Zeynal oğlu, 38 yaş
  52. Fətəliyev Hümmət Məmməd oğlu, 35 yaş
  53. Xəlilov Məsədi Xəlil Fətəli oğlu,32 yaş
  54. Vəlibəyov Adil bəy Kazım oğlu, 51 yaş
  55. Şahmalıyev Baxsı bəy Mehdi oğlu, 45 yaş
  56. Əlibəyov Sadıq bəy Hacı Əli oğlu, 42 yaş
  57. Səfikürdski Rəhim bəy Həsənəli bəy oğlu, 80 yaş
  58. Vəlibəyov Həsən Lütfəli oğlu (Matvəli), 43 yaş
  59. Hacıyev Kərbəlayi Məhərrəm Hacı Fətəli oğlu, 58 yaş
  60. Əhmədov Əhməd Salah oğlu, 40 yaş
  61. İdris Bala bəy oğlu, 29 yaş
  62. Əhmədov Səməd Salah oğlu, 29 yaş
  63. Usub Həsən oğlu, 35 yaş
  64. Məmməd Cəfər Teymur oğlu, 30 yaş
  65. Həmid Əlikisi oğlu, 40 yaş
  66. Mədət Əkbər oğlu, 50 yaş
  67. Məsədi Məhərrəm Hacı Cəfərqulu oğlu, 70 yaş
  68. Məmməd Qulu Mamiyə oğlu, 70 yaş
  69. Mahmudov Rüstəm Məsədi Hüseynqulu oğlu, 40 yaş
  70. Mahmudov Xeyrulla Sufanqulu oğlu, 37 yaş
  71. Fərəcov Cəlil Məsədi Fərəc oğlu,37 yaş
  72. Fərəcov İsmayıl Fərzalı oğlu, 45 yaş
  73. İsmayıl Kərbəlayı Xəlil oğlu, 80 yaş
  74. Eyvaz Curi oğlu, 25 yaş
  75. Əvəz Curi oğlu, 35 yaş
  76. Kərbəlayı Zeynalabdin Məmməd oğlu, 70 yaş
  77. Xudaverdi Əlabbas oğlu, 50 yaş
  78. Bala Böyükdost Məmməd oğlu, 28 yaş
  79. Şahkərim Bayram oğlu, 56 yaş
  80. Ömər ƏbdülƏzim oğlu, 45 yaş
  81. Qaçalyan Artyom Saakoviç, 42 yaş
  82. Xanmurad Mirzə əli oğlu, 27 yaş
  83. Murad Şirin oğlu, 40 yaş
  84. Hacıağa Böyük Yunus bəy oğlu, 22 yaş
  85. Seyid Xankisi bəy Seyid Baskir bəy oğlu, 65 yaş
  86. İsmayıl bəy İbrahim bəy oğlu, 27 yaş
  87. Cavay bəy Sultan bəy oğlu, 29 yaş
  88. Balaca bəy İsmayıl bəy oğlu, 30 yaş
  89. Gəray Əmiraslan oğlu, 25 yaş
  90. Firuz xan Sirvanski, 22 yaş
  91. Surxay bəy Hüseyn bəy oğlu, 35 yaş
  92. Mir Məhərrəm Mir Fəti oğlu, 30 yaş
  93. Mir Qurban Mir Fəti oğlu, 30 yaş
  94. Mustafa bəy Musa bəy oğlu, 35 yaş
  95. Sultan bəy Əbdülhüseyn oğlu, 85 yaş
  96. Qaçay bəy Musa bəy oğlu, 26 yaş
  97. Xosrov Sultan oğlu, 30 yaş
  98. Həsən Məmməd oğlu, 28 yaş
  99. Abali bəy Musa bəy oğlu, 35 yaş
  100. Sirəli bəy Əlihəsən bəy oğlu, 95 yaş
  101. Qala Mirzə bəy Həşim bəy oğlu, 30 yaş
  102. Məmməd Allahverdi oqlu, 32 yaş
  103. Bəybala bəy Sultan bəy oğlu, 22 yaş
  104. Ağakisi bəy Astan bəy oğlu, 22 yaş
  105. Daykisi bəy İsrafil oğlu, 35 yaş
  106. Musa bəy İsrafil bəy oğlu, 50 yaş
  107. Fəti bəy İbrahim rğlu, 70 yaş
  108. Seyidağa Seyid Xankisi oğlu, 30 yaş
  109. Sahmar bəy Ələsgər oğlu, 60 yaş
  110. Mirdabi Ağamir oğlu, 32 yaş
  111. Ağa bəy Nəcəfqulu oğlu, 30 yaş
  112. Molla Cabbar Cəbrayıl oğlu, 65 yaş
  113. Dədəkişi Bəkir oğlu, 25 yaş.
  114. Yəhya bəy Həsən bəy oğlu, 41 yaş
  115. Güləli Bayraməli oğlu, 70 yaş
  116. Frumkin Emanuil Yuryeviç, 27 yaş
  117. Nurullayev Abdulla Qair, 27 yaş
  118. Nurəddinov Məhəmməd, 27 yaş
  119. Əşir Usi oğlu, 46 yaş
  120. Eyyub Məmməd oğlu, 35 yaş
  121. İsrafil Qara İsmayıl oğlu, 50 yaş
  122. Surxay Hacı Bayram oğlu, 30 yaş
  123. Cəlilov Hacıbaba Mahmud oğlu, 36 yaş
  124. Məlikov Qabay Useynoviç, 42 yaş
  125. Sərifov Yusif Həsən oğlu, 27 yaş
  126. Surnin İvan İvanoviÇ, 43 yaş
  127. Məsədi İmamqulu Baloğlan oğlu,60 yaş
  128. Zəkəriyyə Əmir Astan oğlu, 29 yaş
  129. Abbasov Mehdi Heydər oğlu, 53 yaş
  130. Fətəli bəy Zahid bəy oğlu, 35 yaş
  131. İsmayıl bəy Bəhrəli bəy oğlu, 55 yaş
  132. Hacı ağa Hacıyev, 37 yaş
  133. Xudaverdiyev İldırım, 33 yaş
  134. Vaqa bəy Nəsir bəy oğlu (Abdullabəyov), 57 yaş
  135. Ələkbər Əbdülkərim oğlu, 46 yaş
  136. Məmmədov Orucəli Gülməmməd oğlu, 48 yaş
  137. Kutukov Yevgeni Yefimoviç, 71 yaş
  138. Əkbər Novruz oğlu, 60 yaş
  139. Musulətdin Məhəmməd oğlu, 32 yaş
  140. Müseyib Cəfər oğlu, 50 yaş
  141. Dadaşov Allahyar Əli oğlu, 35 yaş
  142. Mahmud Zəkəriyyə oğlu, 55 yaş
  143. Sultanov Adil bəy Əbdüləzim bəy oğlu, 70 yaş
  144. Sultanov Behbud bəy Əbdüləzimbəy oğlu, 75 yaş
  145. Abdulla Kərbəlayı Sirməmməd oğlu, 32 yaş
  146. Əbdülrəhimov Hacı Dadas Lətif oğlu, 76 yaş
  147. Bala bəy Əzim oğlu, 23 yaş
  148. Tahirov Qasım Məmmədtahir oğlu, 30 yaş
  149. Hacızadə Qəzənfər Novruzqulu oğlu, 45 yaş
  150. Əliyev Əlis Novruzəli oglu
  151. Rəsid Abdin oğlu, 29 yaş
  152. Məsədi Cəfər oğlu Məmməd Koxa, 50 yaş

kərbəlayi kərim fətulla oğlu, masallı qədirli kəndi

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]