1935-ci il repressiya qurbanlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1935-ci ildə güllələnənlərin adlı S İ Y A H I S I: Cəmi 65 nəfər

Siyahı[redaktə | əsas redaktə]

  • İsmayılzadə Cəfər Balaəmi oğlu22 iyun 1935[1]
  • 1. Ismayılov Matan Murtuz oğlu, 23 yas
  • 2. Kmiteviç Yevgeni Yakovleviç, 36 yas
  • 3. Loladze (Dolidze) Konstantin Keorkiyeviç, 29 yas
  • 4. Məmmədov Eyyub Əli oğlu
  • 5. Cəfərov Isfəndiyar Abuzər oğlu (Atakisiyev Ismayıl Səməd oğlu,
  • Verdiyev Cahangir Bayram oğlu), 32 yas
  • 6. Kuzmenko Ivan Iosiofiç, 32 yas
  • 7. Rüstəmov Səməd Qasım oğlu, 55 yas
  • 8. Bejitasvili Vladimir Georgiyeviç
  • 9. Çələbiyev Kərim Mahmud oğlu (Çopur Kərim), 39 yas
  • 10. Ismayılov Çələbi Məmməd Qərib oğlu, 37 yas
  • 11. Mustafayev Mustafa Yusif oqlu, 70 yas
  • 12. Babayev Əhməd Mirzəli oğlu, 24 yas
  • 13. Kərimov Yusif Yusif oğlu, 31 yas
  • 14. Süleymanov Yusif Bilal oğlu, 27 yas
  • 15. Xairov Qırxlar Vəli oğlu, 23 yas
  • 16. Babayev Əhəd
  • 17. Ağakisiyev Məmməd Zahir
  • 18. Baxşıyev Əli Baxıs, 27 yas
  • 19. Lipatkin Viktor Pavloviç, 20 yas
  • 20. Belov Mixail Trofimoviç, 21 yas
  • 21. Israfil Məmməd Əli oğlu, 20 yas
  • 22. Ağayev Məhəmməd Kazım oğlu, 31 yas
  • 23. Əliyev Heybət Əli oğlu, 32 yas
  • 24. Mahmudov Islam Mahmud oğlu, 31 yas
  • 25. Abramov Konstantin Andreyeviç, 19 yas
  • 26. Babayev Əjdər Mirzəməmməd oğlu, 28 yas
  • 27. Xoxlov Konstantin Petroviç, 24 yas
  • 28. Yədulla Ibrahim oğlu, 28 yas
  • 29. Orucov Yəhya Bala Əziz oğlu, 31 yas
  • 30. Bəsirov Əbdül həmid Məçid oğlu, 25 yas
  • 31. Əlikisi Mahmud oğlu, 23 yas
  • 32. Hüseynov Rza Hacıbaba oğlu, 26 yas
  • 33. Rüstəmov Xanəli Məhərrəm oğlu, 26 yas
  • 34. Petrov Aleksandr Nikolayeviç, 34 yas
  • 35. Babazadə Yaqub, təxəllüsü Sahsevənski, 32 yas
  • 36. Quliyev Ağaqulu Ağalar oğlu, 26 yas
  • 37. Babayev Salar Ağababa oğlu, 24 yas
  • 38. Bünyadov Əlihüseyn Atabala oğlu, 30 yas
  • 39. Bünyadov Əflatun Atabala oğlu, 27 yas
  • 40. Vəliyev Həsənağa Hüseynqulu oğlu, 23 yas
  • 41. Cavadov Səməd Cümsüd oğlu, 21 yas
  • 42. Qurbanəli Hacıəli oğlu, 20 yas
  • 43. Məmmədov Nazir Sirməmməd oğlu, 26 yas
  • 44. Mehdiyev Mehdi Hacıəli oğlu, 23 yas
  • 45. Rzayev Heydər Məmmədəli oğlu, 27 yas
  • 46. Sadıxov Haçıbaba Məmmədəli oğlu, 28 yas
  • 47. Sadıxov Kərim Məmmədəli oğlu, 23 yas
  • 48. Behbud Sarı oğlu, 31 yas
  • 49. Vəliyev Isa Məmmədrza oğlu, 28 yas
  • 50. Jarkov Andrey Mixayloviç, 37 yas
  • 51. Krivonos Timofey Iosifoviç, 36 yas
  • 52. Novruzbəyov Nusrəddin Əlibala oğlu, 40 yas
  • 53. Vasili (Xoxlov Yakov Ivanoviç), 26 yas
  • 54. Cəfərov Isfəndiyar Abuzər oğlu (Atakisiyev Ismayıl Səməd oğlu), 32 yas
  • 55. Məcid Murad oğlu, 23-25 yas
  • 56. Quliyev Zeynalabdin Ibrahim oğlu, 36 yas
  • 57. Novruzov Rəhim Umud oğlu, 35 yas
  • 58. Saakov Pavel Qriqoryeviç (Kamaliyev), 19 yas
  • 59. Pinçin Dmitri Alekseyeviç, 22 yas
  • 60. Məlikov Çəmo Şahbazbəy oğlu, 26 yas
  • 61. Quliyev Aslan Dadasbala oğlu, 38 yas
  • 62. Əkbərov Əhliman Nizam oğlu, 23 yas
  • 63. Qasımov Qasım Əbdülhüseyn oğlu, 45 yas
  • 64. Zolotinski Boris Aleksandroviç, 22 yas
  • 65. Ovçenko Aleksey Dmitriyeviç, 24 yas

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]