1990-cı illər Azərbaycan filmlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar
Azərbaycan Kino
Tarixi

Azerbaijanfilm.png
Azərbaycan filmlərinin siyahıları
1898 - 1919
1920-ci illər
1930-cu illər
1940-cı illər
1950-ci illər
1960-cı illər
1970-ci illər
1980-ci illər
1990-cı illər
2000-ci illər
2010-cu illər
1890-cı illər 1898
1900-cü illər 1900 1903 1907 1908
1910-cu illər 1910 1916 1917 1918 1919
1920-ci illər 1920 1921 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-cu illər 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-cı illər 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-ci illər 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-cı illər 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-ci illər 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-ci illər 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-cı illər 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-ci illər 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-cu illər 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019




1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999

1990[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeron lövhələri (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Ağdam bu gün, sabah (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Analar yanar ağlar (film, 1990) (televiziya tamaşası) (TV)
  4. Ayna və Həmid (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Azadlığa gedən yollar (film, 1990) (tammetrajlı sənədli film)
  6. Balıqların harayı (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Bəxtəvər (film, 1990) (qısametrajlı bədii film)
  8. Bir daha yüksələn bayraq (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Bir dəfə (film, 1990) (cizgi filmi)
  10. Biznes konqresi (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Çempion (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Çiçinin çiçəyi (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Didərginlər (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Dünya bir pəncərədir (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Əbədi sərvət (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Fövqəladə vəziyyət (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Gecə qatarında qətl (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)
  18. Girişmə, öldürər! (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)
  19. Güzgü (cizgi filmi, 1990) (cizgi filmi)
  20. Güzgü (film, 1990) (qısametrajlı bədii film)
  21. Haray (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Xudafərin-dərdi dərin (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  23. İcarədarlar (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  24. İstiqlal yollarında (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  25. İşığını əsirgəmə (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  26. İthaf (film, 1990) (cizgi filmi)
  27. Keşikçi (film, 1990) (cizgi filmi)
  28. Kitabi Dədə Qorqud. Səkrəyin dastanı (film, 1990) (cizgi filmi)
  29. Kukaraça (film, 1990) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  30. Qanadlı şəfavericilər (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Qara qızılın qara üzü (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Qəhrəman ana (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Qəm karvanı (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  34. "Qərənfil"-uşaq bağçası (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Qəsd (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Qətl günü (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)
  37. Qəyyur (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Qızıl gül olmayaydı (film, 1990) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  39. Matəm (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Mədrəsə (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Molla Pənah Vaqif (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Neft Daşları (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Nümunəvi məktəb (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Ocaq başı (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  45. Oda (film, 1990) (cizgi filmi)
  46. Ruslar müharibə istəyirmi? (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Sağlamlıq mərkəzi (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Sərhəd (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Sərhəd. Elan olunmamış müharibə (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  50. Son qəmin olsun, vətən... (film, 1990) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  51. Şahid qız (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)
  52. Şəhidlərdən şəhidlərə (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  53. Təxribat (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)
  54. Tələ (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)
  55. Ulu yurd (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  56. Yad qızı (film, 1990) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  57. "Yapon" və yaponiyalı (film, 1990) (qısametrajlı bədii film)
  58. Yaramaz kral (film, 1990) (cizgi filmi)
  59. Yol maşınları yola çıxır (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  60. Yubiley (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  61. Yurdumun zümrüd tacı (film, 1990) (qısametrajlı sənədli film)
  62. Zirzəmi (film, 1990) (tammetrajlı bədii film)

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeronda subtropik bitkilər (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Ağ-qara dünya (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Ağdam nemətləri (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Almas İldırım (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Azərbaycan idmanı dünən, bu gün... (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Azərbaycan və Nobel qardaşları (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Bakıda insan ovu (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Bəxt üzüyü (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  9. Bizim Bakı teatrı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bizim Nəsibə xanım (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Boz qurdun harayı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Cərrahiyyə (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Dərnəgül dəyirmanı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Dirilik suyu (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Divar (film, 1991) (qısametrajlı bədii film)
  16. Dözümlü minarələr (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  17. "Ey vətən qardaşlarım!" (film, 1991) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  18. Haqqın dərgahı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Halallıq (film, 1991) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  20. Hara gedir bu dünya (film, 1991) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  21. Həcc ziyarəti (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Hikmətli miniatürlər (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Xaraba Gilan (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Xəzər köməyə çağırır (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Xəzərim mənim, taleyim mənim (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  26. İlk tamaşa (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Qara daşların sakinləri (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Qətldən yeddi gün sonra (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  29. Qəzəlxan (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  30. Qisas (film, 1991) (qısametrajlı bədii film)
  31. Qobustan (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  32. "Lalə" qızlar ansamblı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Mənim çörəkli dünyam (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Müqəddəs oda yanaram (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  35. Nakəs (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  36. O dünyadan salam (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  37. Onun taleyi (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Ordubad (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Ömür qatarı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Özüm və zaman haqqında (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Pambığın yanğından qorunması (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Pəncərə (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  43. Sabaha ümidlə baxanlar (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Səhnədə keçən həyat (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  45. Sənsiz (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Sürüşmə (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Şahzadə qız (film, 1991) (cizgi filmi)
  48. Şəhidlər və qazilər (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Şərabçıyam, şərabçı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  50. Şirbalanın məhəbbəti (film, 1991) (tammetrajlı bədii film)
  51. Şirvan şikəstəsi (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  52. Təkbətək döyüş (film, 1991) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  53. Veteran (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)
  54. Yalançı çoban (film, 1991) (cizgi filmi)
  55. Zirvəyə doğru (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  56. Ziya ocağı (film, 1991) (qısametrajlı sənədli film)

1992[redaktə | əsas redaktə]

  1. 100 ilin astanasında (film, 1992)(I) (qısametrajlı sənədli film)
  2. 100 ilin astanasında (film, 1992)(II) (qısametrajlı sənədli film)
  3. 777 №-li iş (film, 1992) (tammetrajlı bədii film)
  4. Ad günü (film, 1992) (cizgi filmi)
  5. Ağstafa şərabçıları (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Analar və laylalar (film, 1992) (cizgi filmi) (TV)
  7. Azərbaycanın böyük energetikası (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Azərbaycanın dəniz qapısı (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  9. Azərelektromaş (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Baba zeytun diyarında (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Bakı metrosu (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Banqladeş qonaqları (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Biz şinçilərik (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Dəniz səyahəti (film, 1992) (cizgi filmi)
  15. Dostuma məktub (film, 1992) (tammetrajlı sənədli film)
  16. Etiraf (film, 1992) (tammetrajlı bədii film)
  17. Fövqəldünya və ya qəsdsiz məntiqi səhv (film, 1992) (tammetrajlı sənədli film)
  18. Həsənbəy Zərdabi (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Xoş gördük, Tovuz (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  20. İfritə Meymunə (film, 1992) (cizgi filmi)
  21. İnama qayıdış (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Kənar adamlar (film, 1992) (tammetrajlı bədii film)
  23. Qaravəlli-2 (film, 1992) (cizgi filmi)
  24. Qayıdış (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  25. Qonaq-qaralı ev (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Qovlar (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Quba dastanı (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Lal (film, 1992) (qısametrajlı bədii film)
  29. Müqəddəs torpaq (film, 1992) (tammetrajlı bədii film)
  30. Naməlum torpaq (film, 1992) (tammetrajlı sənədli film)
  31. Neft maşınqayırmasının flaqmanı (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Prima (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Salam, Salyan (film, 1992) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Sumqayıtın əks-sədası (film, 1992) (tammetrajlı sənədli film)
  35. Təbəssüm (film, 1992) (qısametrajlı bədii film)
  36. Ümid (film, 1992) (cizgi filmi)
  37. Ürək yaman şeydir... (film, 1992) (televiziya tamaşası) (TV)

1993[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ac həriflər (film, 1993) (tammetrajlı film-tamaşa)
  2. Ağ saçların işığında (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Ağa, cəddinə qurban (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Anam Kür (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  5. At ilinin birinci ayı (film, 1993) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  6. Azadlıq elçisi (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Bakı, məhəbbətim mənim... (film, 1993) (tammetrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  8. Balet uçuş deməkdir. Leyla Vəkilova (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  9. Bəd xəbərlər gətirən qəribə adamlar (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  10. Əzablı qurtuluş (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  11. Fəryad (film, 1993) (tammetrajlı bədii film)
  12. Haray (film, 1993) (tammetrajlı bədii film)
  13. Xan sarayı (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  14. Kamança (film, 1993) (televiziya tamaşası) (TV)
  15. Qarabağ düyünü (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Qayıdış (film, 1993) (üçseriyalı sənədli film) (Filmi izlə (1-ci film), Filmi izlə (2-ci film), Filmi izlə (3-cü film))
  17. Qədirin sorağında (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Qırmızı qatar (film, 1993) (tammetrajlı bədii film)
  19. Qisas günü (film, 1993) (sənədli film) (AzTV)
  20. Qoca əsgər (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Laçın dəhlizi (film, 1993) (tammetrajlı bədii film)
  22. Lağım (film, 1993) (cizgi filmi) (TV)
  23. Miras (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Müqəddəs torpaq (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Nurlu qəbirlər. Qaspralı İsmayıl bəy (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Səs (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Simenslər Azərbaycanda (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Şəbi-hicran (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Təhminə (film, 1993) (tammetrajlı bədii film)
  30. Udi xalqı (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Ulu diyarın harayı (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Ümid qapısı (film, 1993) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Yuxu (film, 1993) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)

1994[redaktə | əsas redaktə]

1995[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağ atlı oğlan (film, 1995) (tammetrajlı bədii film)
  2. Ağ dünya (film, 1995) (tammetrajlı bədii film)
  3. Ağrılı yaddaş (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  4. Ayrılıq (film, 1995) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  5. Bala-başa bəla! (film, 1995) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  6. Çətən (film, 1995) (sənədli film) (TV)
  7. Duel (film, 1995) (tammetrajlı film-tamaşa) (AzTV)
  8. Ey, Vətən! (film, 1995) (sənədli film) (AzTV)
  9. Əzablı yollar (film, 1995) (tammetrajlı sənədli film)
  10. "Fransız" (film, 1995) (qısametrajlı bədii film)
  11. Gecə (film, 1995) (televiziya tamaşası) (TV)
  12. Gecən xeyrə qalsın, ana (film, 1995) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  13. Gizlindəkinin göynərtisi (film, 1995) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  14. Göylər sonsuz bir dənizdir (film, 1995) (sənədli film) (AzTV)
  15. Gözəlliklər diyarı (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Hacı Arif (film, 1995) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  17. Haqqa doğru (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  18. Həm ziyarət, həm ticarət... (film, 1995) (tammetrajlı bədii film)
  19. Xudafərin olan yerdə (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film)
  20. İblis qadın (film, 1995) (tammetrajlı bədii film)
  21. İki qorxu (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  22. Karvan (film, 1995) (cizgi filmi)
  23. Qalalı dağlar (film, 1995) (tammetrajlı sənədli film) (AzTV)
  24. Qayalarda qalan səs (film, 1995) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  25. Qu quşunun məhəbbəti (film, 1995) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  26. Qurama (film, 1995) (qısametrajlı bədii film)
  27. Məhbus (film, 1995) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  28. Muğam (film, 1995) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  29. Novruz (film, 1995) (sənədli film) (AzTV)
  30. P. S. (film, 1995) (qısametrajlı bədii film) (AzTV)
  31. Pir ağacı (film, 1995) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  32. Səmədbəy (film, 1995) (sənədli film)
  33. Səni kim unudar... (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  34. Sirli salnamələr (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  35. Şəkilçi və şəkilçi... (film, 1995) (televiziya tamaşası) (TV)
  36. Ümid (film, 1995) (tammetrajlı bədii film)
  37. Yarasa (film, 1995) (tammetrajlı bədii film)
  38. Yük (film, 1995) (tammetrajlı bədii film))
  39. Zəng (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Zirvəyə gedən yol (film, 1995) (qısametrajlı sənədli film)

1996[redaktə | əsas redaktə]

  1. 36 kadr (film, 1996) (qısametrajlı bədii film)
  2. Ağ-qara payız (film, 1996) (qısametrajlı sənədli-bədii film)
  3. Apardı sellər Saranı (film, 1996) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  4. Artilleriyanın allahı sayılırdı (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Avşarlar (film, 1996) (qısametrajlı sənədli televiziya filmi)
  6. Azərbaycan kapriççiosu (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Azərbaycan kinosu-80 (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Beşmərtəbəli evin altıncı mərtəbəsi (film, 1996) (tammetrajlı bədii film)
  9. Cəza (film, 1996) (qısametrajlı film-tamaşa) (TV)
  10. Çalışan adam (film, 1996) (qısametrajlı bədii film)
  11. Dad yaddaşı (film, 1996) (2 seriyalı sənədli film)
  12. Dağıdılmış körpülər (film, 1996) (tammetrajlı bədii film)
  13. Etnoqrafik etüdlər (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  14. Əsrin kontraktı (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Fenomen (film, 1996) (tammetrajlı sənədli film) (AzTV)
  16. İstiqlal şairi (film, 1996) (sənədli film) (AzTV)
  17. Kiçik leytenant (film, 1996) (qısametrajlı bədii film)
  18. Kleopatra (film, 1996) (televiziya tamaşası) (TV)
  19. Qarabağ şikəstəsi (film, 1996) (qısametrajlı bədii film)
  20. Qayıdış... (film, 1996) (qısametrajlı film-tamaşa) (AzTV)
  21. Qorxma, atəş aç (film, 1996) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  22. Leyli və Məcnun (film, 1996) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  23. Muzey (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  24. Müstəqilliyin keşiyində (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Oyun (film, 1996) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  26. Ömürdən uzun gecə (film, 1996) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  27. Özgə vaxt (film, 1996) (tammetrajlı bədii film)
  28. Parlament (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Rəşid Behbudov 20 il əvvəl (film, 1996) (sənədli film) (TV)
  30. Rəşid Behbudov ulduzu (film, 1996) (üçseriyalı sənədli film) (AzTV)
  31. Səhnəmizin Yaşarı (film, 1996) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  32. Sənətinin Vaqifi (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  33. Son döyüş (film, 1996) (tammetrajlı bədii film)
  34. Suya səyahət (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Taleyin qisməti (film, 1996-1997) (çoxseriyalı bədii film) (TV)
  36. Taleyin qisməti beləymiş (film, 1996) (çoxseriyalı bədii film) (TV)
  37. Valın üçüncü üzü (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  38. Vətən mənə oğul desə (film, 1996) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Yarımştat (film, 1996) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  40. Yaz yuxusunun işığı (film, 1996) (film-tamaşa) (TV)
  41. Zəka yatarsa... (film, 1996) (cizgi filmi)

1997[redaktə | əsas redaktə]

1998[redaktə | əsas redaktə]

  1. Adam cinsi arasında cins adam (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Ailə (film, 1998) (tammetrajlı bədii film)
  3. Aysel (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  4. Azərbaycanda rabitənin inkişaf yolları və tərəqqisi (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Bəxtin min bir oyunu (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  6. Bığ əhvalatı (film, 1998) (film-tamaşa) (AzTV)
  7. Elindən xəbərin varmı? (film, 1998) (televiziya tamaşası) (TV)
  8. Əbədi zirvə (film, 1998) (sənədli film) (AzTV)
  9. Ələsgərəm, hər elmdən halıyam... (film, 1998) (televiziya tamaşası) (TV)
  10. General Hüseyn Rəsulbəyov (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Heç demirsən Ələsgərim haradadır (televiziya tamaşası, 1998) (televiziya tamaşası) (TV)
  12. Heydər Əliyev. Dövr və şəxsiyyət (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  13. Hot Dog (film, 1998) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  14. İçəri şəhər. Əsrlər görüşəndə (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  15. Kədərimiz... Vüqarımız... (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Qanla yazılan gecə (film, 1998) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  17. Qırmızı qar (film, 1998) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  18. Qoca bəxtim (film, 1998) (televiziya tamaşası) (TV)
  19. Məhəbbətin hökmü (film, 1998) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  20. Mirvarid (film, 1998) (sənədli film) (TV)
  21. Nigarançılıq (film, 1998) (tammetrajlı film-tamaşa)) (TV)
  22. Odlu məmləkət (film, 1998) (çoxseriyalı sənədli film) (AzTV)
  23. Otel otağı (film, 1998) (tammetrajlı bədii film)
  24. Ömür və tale (film, 1998) (beşseriyalı sənədli film) (Space TV)
  25. Patriarxın baharı (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  26. Sarı gəlin (film, 1998) (tammetrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  27. Sənsiz (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  28. Söz uşaqlara verilir (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  29. Spasibo (film, 1998) (tammetrajlı bədii film)
  30. Surxay Əsgərov. Sehrli səs. Videoalbom (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  31. Şakərlilər (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  32. Şopenin qayıtması (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Tənha ruh (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  34. Tikdim ki, izim qala. III film (film, 1998) (tammetrajlı sənədli film) (AzTV)
  35. Uzaq və yaxın Lütfi Zadə (film, 1998) (dördseriyalı sənədli film) (TV)
  36. Ümid çıraqları (film, 1998) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  37. Vahimə (film, 1998) (qısametrajlı bədii film)
  38. Yağışdan sonra (film, 1998) (çoxseriyalı bədii film) (TV)

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. 9 dəqiqə (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Ana (film, 1999) (sənədli film)
  3. Anacan (film, 1999) (qısametrajlı bədii film)
  4. Beşikdaş (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  5. Bəsdir, ağlama! (film, 1999) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  6. Borçalı elləri. Qaraçöp (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  7. Çin olmuş yuxu (film, 1999) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  8. Çinarlı şəhərin generalları. Birinci film (film, 1999) (qısametrajlı sənədli-bədii film) (AzTV)
  9. Dönüş (film, 1999) (sənədli film) (AzTV)
  10. Əzizə Cəfərzadə (film, 1999) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  11. Firəngiz Əlizadə. Lüsern-99 (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  12. Heydər Əliyev (film, 1999-2013) (sənədli serial)
  13. Həsən Əbluc (film, 1999) (tammetrajlı sənədli film) (AzTV)
  14. Həyatın dibində (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  15. Xalq rəssamı Kamil Əliyev. İlmələrdə yaşayan ömür (film, 1999) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  16. Xoşbəxt adam (film, 1999) (sənədli film)
  17. Kəngərlilər (film, 1999) (sənədli film) (TV)
  18. "Qayınana" əməliyyatı (film, 1999) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  19. Qırmızı terror və ya Mircəfər Bağırov (film, 1999) (sənədli-bədii film) (Space TV)
  20. Qohumlar (film, 1999) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  21. Qonşular (film, 1999) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  22. Maraqlı adamlar (film, 1999) (sənədli film) (AzTV)
  23. Mavi alovun üfüqləri. I film. Şimal dənizi odlu dənizdir (film, 1999) (sənədli film) (AzTV)
  24. Mavi alovun üfüqləri. II film. Meridianlar qovuşanda (film, 1999) (sənədli film) (AzTV)
  25. Məhv olmuş gündəliklər (film, 1999) (tammetrajlı film-tamaşa) (AzTV)
  26. Mən inanıram... (film, 1999) (sənədli film)
  27. Neftçi (film, 1999) (sənədli film)
  28. Nə gözəldir bu dünya... (film, 1999) (tammetrajlı bədii film)
  29. Nəsrulla Nəsrullayev (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Oyun (film, 1999) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  31. Paşa Qəlbinur (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  32. Peşəkar (film, 1999) (sənədli film)
  33. Prezident olmaq (film, 1999) (sənədli film)
  34. Sabiqlər (film, 1999) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  35. Səkkiz dəqiqə yarımlıq düşüncə (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Səni gözləyirəm (film, 1999) (çoxseriyalı bədii film)
  37. Son zəng (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)
  38. Təsadüfi görüş (film, 1999) (qısametrajlı bədii film)
  39. Ünvansız qız (film, 1999) (çoxseriyalı bədii film) (TV)
  40. Yaşıl eynəkli adam-2 (film, 1999) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  41. Yay yağışları (film, 1999) (sənədli film) (TV)
  42. Yenilməz batalyon (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  43. Yerlə göy arasında (film, 1999) (tammetrajlı bədii film)
  44. Zirvədən boylanan Xınalıq (film, 1999) (qısametrajlı sənədli film) (AzTV)