Amerikalılar serialının seriyalarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Mövsümlərə ümumi baxış[redaktə | əsas redaktə]

Mövsüm Seriyaların sayı Yayım tarixi
İlk yayım Sonuncu yayım
1 13 30 yanvar 2013 (2013-01-30) 1 may 2013 (2013-05-01)
2 13 26 fevral 2014 (2014-02-26) 21 may 2014 (2014-05-21)
3 13 28 yanvar 2015 (2015-01-28) 22 aprel 2015 (2015-04-22)
4 13[1] 16 mart 2016 (2016-03-16)[2] 8 iyun 2016 (2016-06-08)[3]

Mövsümlər[redaktə | əsas redaktə]

I mövsüm[redaktə | əsas redaktə]

Seriya
nömrəsi
Mövsüm
nömrəsi
Adı Rejissor(lar) Ssenarist(lər) İlk efir tarixi İstehsal kodu ABŞ-da izlənmə sayı
(milyon)
11 Pilot Qavin O'KonnorCo Uayzberq30 yanvar 2013 (2013-01-30)BDU1793.22[4]
1981-ci il. Flip və Elizabet Cenninqs Vaşinqtonda KQB-nin 1-ci Baş İdarəsi üçün işləyən gizli sovet agentlərdir. Lakin uşaqları - Peyc və Henri bundan xəbərsizdir. Cenninqslər SSRİ-dən qaçan mühacir Timoşevi oğurlayırlar, lakin o 3-cü agenti-Robu bıçaqlayır. Rob xəstəxanada ölür. Eyni zamanda, FTB əks-kəşfiyyat agenti Stan Biman ailəsi ilə Cenninqslərin evinin qarşısındakı evi kirayələyir. Bundan sonra Ceninqslər Timoşevin müqəddaratı haqqında müzakirə etməyə başlayırlar. Flip onu Stana təhvil verərək FTB-dən pul və toxunulmazlıq almaq barədə düşünür, lakin Elizabet bunun vətənə xəyanət olaraq qəbul etdiyi üçün razı olmur. Timoşevin Elizabeti təlim illərində təcavüz etdiyini öyrənən Flip onu öldürür. Daha sonra cəsədi tərk edilmiş bir fabrikdəki kanalizasiya su hövzəsinə atırlar. Ceninqslərdən şübhələnən Stan gecə gizlicə onların qarajını və maşınını yoxlasa da orda bir şey tapmır. Timoçevin qaçırılmasından hiddətlənən Ronald Reyqan ABŞ ərazisində bütün sovet agentlərini təmizləmək üçün FTB-yə xüsusi icazə verir. 
22 Saat Adam ArkinCo Uayzberq6 fevral 2013 (2013-02-06)BDU1011.97[5]
Flip Annalisanı yoldan çıxarmaq üçün özünü İsveç kəşfiyyat agenti kimi təqdim edir və onu ABŞ Müdafiə Naziri Kaspar Uaynberqerin ofisinin gizlicə şəklini çəkməyə razı salır. 3 gün sonra Uaynberq, Böyük Britaniyanın Baş Naziri Marqaret Tetçer və onun müdafiə katibi Con Nott arasında "Strateji Müdafiə Təşəbbüsü" proqramını müzakirə edəcəklər. Flip və Elizabet həmin ofisə sızmaq və dinləmə cihazı yerləşdirmək tapşırığı alırlar. Annalisanın çəkdiyi şəkillərə baxan cütlük dinləmə cihazını divar saatının içərisinə yerləşdirmək qərarına gəlirlər. Onlar Uaynberqin xadiməsi Violanı bu işi görməyə vadar edirlər. Bu arada, Stan sovet səfirliyinin işçisi olan Ninanı FTB-yə agent kimi işləməsi üçün şantaj edir. 
33 Qriqori Tomas ŞlammeCoel Filds13 fevral 2013 (2013-02-13)BDU1021.65[6]
Nina Stana Timoçevin qaçırıldığı gecə bir sovet agentinin öldüyünü deyir. Timoçevin bıçaqladığı bu şəxsin Rob olduğunu öyrənən FTB onun Filadelfiyadakı adresini və onun ailəsini tapır. Robdan Filadelfiyada görüşmək barədə mesaj alan Cenninqslər bundan çaşırlar. Buna görə də onlar görüşə qaradərili agent olan Qriqorini göndərirlər. Görüşə gedən Qriqori bu görüşün Robun arvadı-Coys tərəfindən təşkil edildiyini anlayır. Robun arvadını FTB-nin izlədiyini bilən Qriqori öz dəstəsi ilə onların fikirlərini yayındıraraq onu qaçırır. Coys Flipə Robun gizli məktubunu verir. Klaudiya Ceninqslərə Robun məktubundakı şəxslə görüşməyi tapşırır. Həmin şəxs raket əleyhinə lazerin sxemini satır. Bu arada, Kladuiya Coysu və onun körpəsini Kubaya qaçırmağa çalışır. FTB Cosyu öldürməyə nail olsa da, körpə SSRİ-də Robun qohumlarına təhvil verilir. 
44 Nəzarət altında Jan de SeqonzakCoel Filds və Co Uayzberq20 fevral 2013 (2013-02-20)BDU1031.91[7]
Prezident Reqana qarşı sui-qəsd olur. 
55 Rabitə Kəşfiyyatı Holli DeylMelissa Ceyms Qibson27 fevral 2013 (2013-02-27)BDU1041.44[8]
66 Mənə inan Daniyel SakheimSneha Kurse6 mart 2013 (2013-03-06)BDU1051.88[9]
77 Vəzifə və şərəf Aleks ÇapplJoşua Brand13 mart 2013 (2013-03-13)BDU1061.70[10]
88 Balansın məhvi Bill ConnsonCoel Filds və Co Uayzberq20 mart 2013 (2013-03-20)BDU1071.65[11]
99 Təhlükəsiz Ev Jim McKayJoşua Brand3 aprel 2013 (2013-04-03)BDU1081.38[12]
1010 Sadəcə Sən Adam ArkinBradford Winters10 aprel 2013 (2013-04-10)BDU1091.50[13]
1111 Gizli Müharibə Nicole KassellJoşua Brand və Melissa Ceyms Qibson17 aprel 2013 (2013-04-17)BDU1101.81[14]
1212 And John DahlJoşua Brand və Melissa Ceyms Qibson24 aprel 2013 (2013-04-24)BDU1111.49[15]
1313 Polkovnik Adam ArkinCoel Filds və Co Uayzberq1 may 2013 (2013-05-01)BDU1121.74[16]

II mövsüm[redaktə | əsas redaktə]

Seriya
nömrəsi
Mövsüm
nömrəsi
Adı Rejissor(lar) Ssenarist(lər) İlk efir tarixi İstehsal kodu ABŞ-da izlənmə
sayı (milyon)
141 Yoldaşlar Tomas ŞlammeCoel Fildsvə Co Uayzberq26 fevral 2014 (2014-02-26)BDU2011.90[17]
152 Kardinal Daniyel SakheimCoel Filds və Co Uayzberq5 mart 2014 (2014-03-05)BDU2021.46[18]
163 The Walk In Constantine MakrisStuart Zicherman12 mart 2014 (2014-03-12)BDU2031.27[19]
174 A Little Night Music Lodge KerriganStephen Schiff19 mart 2014 (2014-03-19)BDU2041.39[20]
185 Müqavilə Dan AttiasAngelina Burnett26 mart 2014 (2014-03-26)BDU2051.36[21]
196 Behind the Red Door Charlotte SielingMelissa Ceyms Qibson2 aprel 2014 (2014-04-02)BDU2061.21[22]
207 ARPANET Kevin DowlingJoşua Brand9 aprel 2014 (2014-04-09)BDU2071.18[23]
218 Yeni maşın John DahlPeter Ackerman16 aprel 2014 (2014-04-16)BDU2081.39[24]
229 Martial Eagle Alik SakharovStory by: Oliver North & Tracey Scott Wilson
Teleplay by: Tracey Scott Wilson
23 aprel 2014 (2014-04-23)BDU2091.37[25]
2310 Yusif Stefan SchwartzStephen Schiff & Stuart Zicherman30 aprel 2014 (2014-04-30)BDU2101.27[26]
2411 Stealth Gregory HoblitJoşua Brand7 may 2014 (2014-05-07)BDU2111.12[27]
2512 Operation Chronicle Andrew BernsteinCoel Filds və Co Uayzberq14 may 2014 (2014-05-14)BDU2121.27[28]
2613 Exo Daniyel SakheimCoel Filds və Co Uayzberq21 may 2014 (2014-05-21)BDU2131.29[29]

III mövsüm[redaktə | əsas redaktə]

Amerikalılar (III mövsüm)

IV mövsüm[redaktə | əsas redaktə]

Amerikalılar (IV mövsüm)

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Hibberd, James (March 31, 2015). "The Americans renewed for season 4". Entertainment Weekly. http://www.ew.com/article/2015/03/31/americans-renewed-season-4. İstifadə tarixi: March 31, 2015.
  2. Wagmeister, Elizabeth (January 16, 2016). "‘The Americans’ Season 4 Premiere Date Revealed". Variety. http://variety.com/2016/tv/news/the-americans-season-4-premiere-date-fx-1201681507/. İstifadə tarixi: January 16, 2016.
  3. "Shows A-Z - americans, the on fx". The Futon Critic. http://www.thefutoncritic.com/showatch/americans/listings/. İstifadə tarixi: February 17, 2016.
  4. Kondolojy, Amanda (January 31, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' Wins Night + 'The Americans', NBA Basketball, 'Workaholics', 'Shipping Wars' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/01/31/wednesday-cable-ratingsmoonshiners-wins-night-the-americans-nba-basketball-workaholics-shipping-wars-more/167453/. İstifadə tarixi: February 1, 2013.
  5. Bibel, Sara (February 7, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' Wins Night, 'Robot Chicken', 'The Americans', 'Workaholics', 'Top Chef', 'Necessary Roughness' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/07/wednesday-cable-ratings-moonshiners-wins-night-robot-chicken-the-americans-workaholics-top-chef-necessary-roughness-more/168472/. İstifadə tarixi: February 7, 2013.
  6. Kondolojy, Amanda (February 14, 2013). "Wednesday Cable Ratings: College Basketball Beats 'Moonshiners' + 'Workaholics', 'Full Throttle Saloon', 'The Daily Show' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/14/wednesday-cable-ratings-college-basketball-beats-moonshiners-workaholics-full-throttle-saloon-the-daily-show-more/169416/. İstifadə tarixi: February 14, 2013.
  7. Bibel, Sara (February 21, 2013). "Wednesday Cable Ratings: NBA Basketball Wins Night, 'The Americans', 'Top Chef', 'Workaholics', 'Necessary Roughness', 'Southland' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/21/wednesday-cable-ratings-nba-basketball-wins-night-the-americans-top-chef-workaholics-necessary-roughness-full-throttle-saloon-more/170283/. İstifadə tarixi: February 21, 2013.
  8. Kondolojy, Amanda (February 28, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Dominates Night + 'Psych', 'Top Chef', 'The Daily Show', NBA Basketball & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/28/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-dominates-night-psych-top-chef-the-daily-show-nba-basketball-more/171199/. İstifadə tarixi: February 28, 2013.
  9. Bibel, Sara (March 7, 2013). "Wednesday Cable Ratings:'Duck Dynasty' Wins Night, 'Psych', 'The Americans', 'Workaholics' 'Southland', & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/03/07/wednesday-cable-ratingsduck-dynasty-wins-night-psych-the-americans-workaholics-southland-more/172396/. İstifadə tarixi: March 7, 2013.
  10. Kondolojy, Amanda (March 14, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Dominates + 'Psych', 'Workaholics', NBA Basketball, 'The Americans' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/03/14/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-dominates-psych-workaholics-nba-basketball-the-americans-more/173337/. İstifadə tarixi: March 14, 2013.
  11. Bibel, Sara (March 21, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'Psych', 'Workaholics', 'The Americans', 'Southland' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/03/21/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-wins-night-psych-workaholics-the-americans-southland-more/174305/. İstifadə tarixi: March 21, 2013.
  12. Bibel, Sara (April 4, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'Psych', 'Southland', 'The Real World', 'Haunted Collector' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/04/04/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-wins-night-psych-southland-the-real-world-haunted-collector-more/176414/. İstifadə tarixi: April 5, 2013.
  13. Kondolojy, Amanda (April 11, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Rules + 'Psych', 'The Daily Show', NBA Basketball, 'The Real World' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/04/11/wednesday-cable-ratingsduck-dynasty-rules-psych-the-daily-show-nba-basketball-the-real-world-more/177392/. İstifadə tarixi: April 11, 2013.
  14. Bibel, Sara (April 18, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Again, 'American Hoggers', 'Psych', 'Southland', 'The Americans', 'Real World' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/04/18/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-wins-again-american-hoggers-psych-southland-the-americans-real-world-more/178508/. İstifadə tarixi: April 18, 2013.
  15. Kondolojy, Amanda (April 25, 2013). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Dominates + NBA Basketball, 'American Hoggers', 'Psych', 'The Daily Show' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/04/25/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-dominates-nba-basketball-american-hoggers-psych-the-daily-show-more/179527/. İstifadə tarixi: April 25, 2013.
  16. Bibel, Sara (May 2, 2013). "Wednesday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'Psych', 'Mythbusters', 'The Real World', 'The Americans' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/05/02/wednesday-cable-ratings-nba-playoffs-win-night-psych-mythbusters-the-real-world-the-daily-show-more/180650/. İstifadə tarixi: May 2, 2013.
  17. Kondolojy, Amanda (February 27, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Leads Night + 'Wahlburgers', 'The Real World', 'Workaholics' + More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/02/27/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-leads-night-wahlburgers-the-real-world-workaholics-more/240506/. İstifadə tarixi: February 27, 2014.
  18. Bibel, Sara (March 6, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'Wahlburgers', 'Workaholics', 'Real World', 'Psych', 'The Americans' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/06/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-wins-night-wahlburgers-workaholics-real-world-psych-the-americans-more/242528/. İstifadə tarixi: March 6, 2014.
  19. Kondolojy, Amanda (March 13, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'Workaholics' Leads Night + NBA Basketball, 'The Real World: Ex-Plosion', 'Wahlburgers' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/13/wednesday-cable-ratings-workaholics-leads-night-nba-basketball-the-real-world-ex-plosion-wahlburgers-more/244273/. İstifadə tarixi: March 13, 2014.
  20. Bibel, Sara (March 20, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'Wahlburgers', 'Workaholics', 'Psych', 'Broad City'& More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/20/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-wins-night-wahlburgersworkaholics-psych-broad-city-more/246341/. İstifadə tarixi: March 20, 2014.
  21. Kondolojy, Amanda (March 27, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Finale Tops Night + NBA Basketball, 'Psych', 'Workaholics' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/27/wednesday-cable-ratings-duck-dynasty-finale-tops-night-nba-basketball-psych-workaholics-more/248441/. İstifadə tarixi: March 27, 2014.
  22. Bibel, Sara (April 3, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'American PIckers' Wins Night, 'Workaholics', 'Real World Ex-Plosion', 'Baby Daddy', 'The Americans' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/03/wednesday-cable-ratings-american-pickers-wins-night-workaholics-real-world-ex-plosion-baby-daddy-the-americans-more/250631/. İstifadə tarixi: April 3, 2014.
  23. Kondolojy, Amanda (April 10, 2014). "Wednesday Cable Ratings: NBA Basketball Tops Night + 'American Pickers', 'Bring It!', 'Workaholics' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/10/wednesday-cable-ratings-nba-basketball-tops-night-american-pickers-bring-it-workaholics-more/252776/. İstifadə tarixi: April 10, 2014.
  24. Bibel, Sara (April 17, 2014). "Wednesday Cable Ratings: 'American Pickers' Wins Night, NBA Basketball, 'Bring It!',' Melissa & Joey', 'The Americans' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/17/wednesday-cable-ratings-american-pickers-wins-night-nba-basketball-bring-it-melissa-joey-the-americans-more/254829/. İstifadə tarixi: April 17, 2014.
  25. Kondolojy, Amanda (April 24, 2014). "Wednesday Cable Ratings: NBA Basketball Leads Night + 'American Pickers', 'Inside the NBA Playoffs', 'Bring It!' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/24/wednesday-cable-ratings-nba-basketball-leads-night-american-pickers-inside-the-nba-playoffs-bring-it-more/257031/. İstifadə tarixi: April 24, 2014.
  26. Bibel, Sara (May 1, 2014). "Wednesday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'Bring It!', 'American Pickers', 'Baby Daddy', 'The Americans' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/01/wednesday-cable-ratings-nba-playoffs-win-night-bring-it-american-pickers-baby-daddy-the-americans-more/259339/. İstifadə tarixi: May 1, 2014.
  27. Kondolojy, Amanda (May 8, 2014). "Wednesday Cable Ratings: NBA Basketball Tops Night + 'Love & Hip Hop', 'Catfish', 'American Dad' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/08/wednesday-cable-ratings-nba-basketball-tops-night-love-hip-hop-catfish-american-dad-more/261549/. İstifadə tarixi: May 8, 2014.
  28. Bibel, Sara (May 15, 2014). "Wednesday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, NHL Playoffs, 'Catfish', 'The Americans', 'Melissa & Joey' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/15/wednesday-cable-ratings-nba-playoffs-win-night-nhl-playoffs-catfish-the-americans-melissa-joey-more/264516/. İstifadə tarixi: May 15, 2014.
  29. Kondolojy, Amanda (May 22, 2014). "Wednesday Cable Ratings: NBA Coverage Leads Night + 'Catfish', 'True Life', 'American Pickers', 'Deal With it' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/22/wednesday-cable-ratings-nba-coverage-leads-night-catfish-true-life-american-pickers-deal-with-it-more/266513/. İstifadə tarixi: May 22, 2014.