Assassination Classroom fəsillərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Assassination Classroom (暗殺教室 Ansatsu Kyōshitsu?) Yuusey Matsui tərəfindən yazılmış və çəkilmiş manqa seriyasıdır. Manqa seriyası səkkizayağa bənzər və həddən artıq güclü olan bir varlıq və onun dərs dediyi sinifin şagirdlərinin başına gələn gündəlik hadisələrdən bəhs edir.

Fərdi fəsillər 2012-ci ilin iyulundan "Weekly Shōnen Jump" jurnalında nəşr olunur və Shueisha nəşriyyatı tərəfindən tankobon cildlərində toplanılır. 2016-cı ilin iyununa kimi 20 tankobon cildi çapdan çıxmışdır və hazırda dövriyyədə 20 milyon nüsxəsi var.[1] Viz Media manqanı Şimali Amerika üçün lisenziyalaşdırmışdır və manqanın ilk cildini 2014-cü ilin dekabrında həm çap, həm də rəqəmsal formatda nəşr etmişdir.[2]

Siyahı[redaktə | əsas redaktə]

1[redaktə | əsas redaktə]

Yapon versiyasının nəşr tarixiYapon ISBNİngilis versiyasının nəşr tarixiİngilis ISBN
1 2 noyabr 2012[3]ISBN 978-4-08-879270-52 dekabr 2014[4]ISBN 978-1-4215-7607-7
  • 001. "Sui-qəsd vaxtı" (暗殺の時間, Ansatsu no jikan?)
  • 002. "Beyzbol vaxtı" (野球の時間 Yakyū no jikan?)
  • 003. "Xidmət vaxtı" (サービスの時間 Sābisu no jikan?)
  • 004. "Qaydalar vaxtı" (基礎の時間 Kiso no jikan?)
  • 005. "Karma vaxtı" (カルマの時間 Karuma no jikan?)
  • 006. "Seçim vaxtı" (二択の時間 Nitaku no jikan?)
  • 007. "Zəhər vaxtı" (毒の時間 Doku no jikan?)
  • Extra: "Koro-senseyin rəsm mahnısı" (殺せんせーの絵描き歌 Koro-sensei no Ekakiuta?)
2 28 dekabr 2012[5]ISBN 978-4-08-879396-23 fevral 2015[6]ISBN 978-1-4215-7608-4
  • 008. "Döş vaxtı" (胸の時間 Mune no jikan?)
  • 009. "Yetkinlik vaxtı" (大人の時間 Otona no jikan?)
  • 010. "Peşəkarlıq vaxtı" (プロの時間 Puro no jikan?)
  • 011. "İclas vaxtı" (集会の時間 Shūkai no jikan?)
  • 012. "Suveren vaxtı" (支配者の時間 Shihaisha no jikan?)
  • 013. "Əyirmə vaxtı" (くるくるの時間 Kurukuru no jikan?)
  • 014. "Test vaxtı" (テストの時間 Tesuto no jikan?)
  • 015. "Səyahət vaxtı" (旅行の時間 Ryokō no jikan?)
  • 016. "Xarabalıq vaxtı" (台無しの時間 Dainashi no jikan?)
  • Extra: "Koro-sensey Sayki Kusuoya qarşı ~İrumada fikri bəyan etmək~" (殺せんせーVS斉木楠雄~入間市最終決戦~ Koro-sensei vīesu Saiki Kusuo ~Iruma-shi Saishū Kessen~?)
3 4 mart 2013[7]ISBN 978-4-08-879459-47 aprel 2015[8]ISBN 978-1-4215-7609-1
  • 017. "Təlimat kitabçası vaxtı" (しおりの時間 Shiori no jikan?)
  • 018. "Qırmızı vaxt" (赤の時間 Aka no jikan?)
  • 019. "Maraq vaxtı" (好奇心の時間 Kōkishin no jikan?)
  • 020. "Transfer şagird vaxtı" (転校生の時間 Tenkōsei no jikan?)
  • 021. "İnkişaf vaxtı" (改良の時間 Kairyō no jikan?)
  • 022. "Muxtariyyət vaxtı" (自律の時間 Jiritsu no jikan?)
  • 023. "Nəm vaxt" (湿気の時間 Shikke no jikan?)
  • 024. "Ödəmə vaxtı" (仕返しの時間 Shikaeshi no jikan?)
  • 025. "L və R vaxtı" (LRの時間 LR no jikan?)
4 2 may 2013[9]ISBN 978-4-08-870667-22 iyun 2015[10]ISBN 978-1-4215-7610-7
  • 026. "Usta vaxtı" (師匠の時間 Shishō no jikan?)
  • 027. "Qalib gəlmək vaxtı" (克服の時間 Kokufuku no jikan?)
  • 028. "Film vaxtı" (映画の時間 Eiga no jikan?)
  • 029. "Transfer şagird vaxtı, 2-c hissə" (転校生の時間・二時間目 Tenkōsei no jikan, ni jikanme?)
  • 030. "İnamsızlıq vaxtı" (まさかの時間 Masaka no jikan?)
  • 031. "Müharibə vaxtı" (苦戦の時間 Kusen no jikan?)
  • 032. "Əlaqələr vaxtı" (絆の時間 Kizuna no jikan?)
  • 033. "Top oyunu vaxtı" (球技大会の時間 Kyūgi taikai no jikan?)
  • 034. "Min vaxtı" (先攻の時間 Senkō no jikan?)
5 4 iyul 2013[11]ISBN 978-4-08-870769-34 avqust 2015[12]ISBN 978-1-4215-7611-4
  • 035. "Yığın vaxtı" (円陣の時間 Enjin no jikan?)
  • 036. "Yaxınlaşmaq vaxtı" (近いの時間 Chikai no jikan?)
  • 037. "İncəsənət vaxtı" (アートの時間 Āto no jikan?)
  • 038. "Məşq vaxtı" (訓練の時間 Kunren no jikan?)
  • 039. "Rəğbət vaxtı" (親愛の時間 Shin'ai no jikan?)
  • 040. "Nominasiya vaxtı" (指名の時間 Shimei no jikan?)
  • 041. "Məharət vaxtı" (才能の時間 Sainō no jikan?)
  • 042. "Naməlumluq vaxtı" (迷いの時間 Mayoi no jikan?)
  • 043. "Yay vaxtı" (夏の時間 Natsu no jikan?)
6 4 oktyabr 2013[13]ISBN 978-4-08-870821-86 oktyabr 2015[14]ISBN 978-1-4215-7612-1
  • 044. "Batırılmış vaxt" (溺れる時間 Oboreru jikan?)
  • 045. "Üzmə vaxtı" (水泳の時間 Suiei no jikan?)
  • 046. "Terasaka vaxtı" (寺坂の時間 Terasaka no jikan?)
  • 047. "Görmə vaxtı" (ビジョンの時間 Bijon no jikan?)
  • 048. "Ekşn vaxtı" (実行の時間 Jikkō no jikan?)
  • 049. "Kadr vaxtı" (現場の時間 Genba no jikan?)
  • 050. "Semesterin sonu vaxtı" (期末の時間 Kimatsu no jikan?)
  • 051. "Oğul vaxtı" (息子の時間 Musuko no jikan?)
  • 052. "Tuz vaxtı" (エースの時間 Ēsu no jikan?)
7 27 dekabr 2013[15]ISBN 978-4-08-870854-68 dekabr 2015[16]ISBN 978-1-4215-7613-8
  • 053. "Beş fənn vaxtı" (五教科の時間 Go-kyōka no jikan?)
  • 054. "Alt-üst vaxtl" (挫折の時間 Zasetsu no jikan?)
  • 055. "Birinci semesteri bağlamaq vaxtı" (終業の時間・1学期 Shūgyō no jikan: 1 gakki?)
  • 056. "Yaşamaq vaxtı" (いきものの時間 Ikimono no jikan?)
  • 057. "Strategiya vaxtı" (策謀の時間 Sakubō no jikan?)
  • 058. "Ada vaxtı" (島の時間 Shima no jikan?)
  • 059. "Getmək vaxtı" (決行の時間 Kekkō no jikan?)
  • 060. "Qeyri-adi hadisə vaxtı" (異変の時間 Ihen no jikan?)
  • 061. "İblis vaxtı" (伏魔の時間 Fukuma no jikan?)
  • Extra: "Koro-sensey Sayki Kusuoya qarşı ~İrumada fikri bəyan etmək~" (殺せんせーVS斉木楠雄~入間市最終決戦II~ Koro-sensei vīesu Saiki Kusuo ~Iruma-shi Saishū Kessen Tsū~?)
8 4 mart 2014[17]ISBN 978-4-08-880028-82 fevral 2016[18]ISBN 978-1-4215-8280-1
  • 062. "Peşəkarlıq vaxtı, 2-ci hissə" (プロの時間・2時間目 Puro no jikan, ni jikanme?)
  • 063. "Sərəncam vaxtı" (引率の時間 Insotsu no jikan?)
  • 064. "Vəsvəsə vaxtı" (拘りの時間 Kakawari no jikan?)
  • 065. "Karma vaxtı, 2-ci hissə" (カルマの時間・2時間目 Karuma no jikan, ni jikanme?)
  • 066. "Qız vaxtı" (女子の時間 Joshi no jikan?)
  • 067. "Silah vaxtı" (武器の時間 Buki no jikan?)
  • 068. "Şans vaxtı" (チャンスの時間 Chansu no jikan?)
  • 069. "Başbilən vaxtı" (黒幕の時間 Kuromaku no jikan?)
  • 070. "Takaoka vaxtı" (鷹岡の時間 Takaoka no jikan?)
9 2 may 2014[19]ISBN 978-4-08-880059-25 aprel 2016[20]ISBN 978-1-4215-8281-8
  • 071. "Töhmət vaxtı" (叱咤の時間 Shitta no jikan?)
  • 072. "Səs vaxtı" (音の時間 Oto no jikan?)
  • 073. "Yetkinlik vaxtı, 2-ci hissə" (大人の時間・2時間目 Otona no jikan, ni jikanme?)
  • 074. "Tükürpədici vaxt" (怖い時間 Kowai jikan?)
  • 075. "Qətl vaxtı" (殺しの時間 Koroshi no jikan?)
  • 076. "Şok vaxtı" (衝撃の時間 Shōgeki no jikan?)
  • 077. "Lənət vaxtı" (呪いの時間 Noroi no jikan?)
  • 078. "Takebayaşi vaxtı" (竹林の時間 Takebayashi no jikan?)
  • 079. "Suveren vaxtı, 2-ci hissə" (支配者の時間・2時間目 Shihaisha no jikan, ni jikanme?)
10 4 iyul 2014[21]ISBN 978-4-08-880137-77 iyun 2016[22]ISBN 978-1-4215-8322-8
  • 080. "Kayano vaxtı" (茅野の時間 Kayano no jikan?)
  • 081. "Teq vaxtı" (鬼ごっこの時間 Onigokko no jikan?)
  • 082. "Quldur vaxtı" (泥棒の時間 Dorobō no jikan?)
  • 083. "Quldur vaxtı, 2-ci hissə" (泥棒の時間・2時間目 Dorobō no jikan, ni jikanme?)
  • 084. "Məhdud vaxt" (限界の時間 Genkai no jikan?)
  • 085. "Şahmat daşı vaxtı" (駒の時間 Koma no jikan?)
  • 086. "İnad vaxtı" (執着の時間 Shūchaku no jikan?)
  • 087. "İyrənc vaxt" (吐きそうな時間 Haki-sōna jikan?)
  • 088. "Fırlanma vaxtı" (紡ぐ時間 Tsumugu jikan?)
11 3 oktyabr 2014[23]ISBN 978-4-08-880194-02 avqust 2016[24]ISBN 978-1-4215-8323-5
  • 089. "Ad vaxtı" (名前の時間 Namae no jikan?)
  • 090. "İkemen vaxtı" (イケメンの時間 Ikemen no jikan?)
  • 091. "Atletika vaxtı" (体育祭の時間 Taiikumatsuri no jikan?)
  • 092. "Taktika vaxtı" (戦術の時間 Senjutsu no jikan?)
  • 093. "Lider vaxtı" (リーダーの時間 Rīdā no jikan?)
  • 094. "Məğlub olma vaxtı" (敗北の時間 Haiboku no jikan?)
  • 095. "Səhv vaxtı" (間違う時間 Machigau jikan?)
  • 096. "Əvvəlki vaxt" (ビフォーの時間 Bifō no jikan?)
  • 097. "Sonrakı vaxt" (アフターの時間 Afutā no jikan?)
12 27 dekabr 2014[25]ISBN 978-4-08-880223-74 oktyabr 2016[26]ISBN 978-1-4215-8324-2
  • 098. "İndiki vaxt" (プレゼントの時間 Purezento no jikan?)
  • 099. "İndiki vaxt, 2-ci hissə" (プレゼントの時間・2時間目 Purezento no jikan, ni jikanme?)
  • 100. "Şiniqami vaxtı" (『死神』の時間 Shinigami no jikan?)
  • 101. "Əks-hücum vaxtı" (反撃の時間 Hangeki no jikan?)
  • 102. "Şiniqami vaxtı, 2-ci hissə" (『死神』の時間・2時間目 Shinigami no jikan, ni jikanme?)
  • 103. "Şiniqami vaxtı, 3-cü hissə" (『死神』の時間・3時間目 Shinigami no jikan, 3 jikanme?)
  • 104. "Şiniqami vaxtı, 4-cü hissə" (『死神』の時間・4時間目 Shinigami no jikan, 4 jikanme?)
  • 105. "Şiniqami vaxtı, 5-ci hissə" (『死神』の時間・5時間目 Shinigami no jikan, 5 jikanme?)
  • 106. "Şiniqami vaxtı, 6-cı hissə" (『死神』の時間・6時間目 Shinigami no jikan, 6 jikanme?)
13 4 mart 2015[27]ISBN 978-4-08-880317-36 dekabr 2016[28]ISBN 978-1-4215-8444-7
  • 107. "Şiniqami vaxtı, 7-ci hissə" (『死神』の時間・7時間目 Shinigami no jikan, 7 jikanme?)
  • 108. "Şiniqami vaxtı, 8-ci hissə" (『死神』の時間・8時間目 Shinigami no jikan, 8 jikanme?)
  • 109. "Şiniqami vaxtı, 9-cu hissə" (『死神』の時間・9時間目 Shinigami no jikan, 9 jikanme?)
  • 110. "Dünya vaxtı" (世界の時間 Sekai no jikan?)
  • 111. "Karyera vaxtı" (進路の時間 Shinro no jikan?)
  • 112. "2 qucaq vaxtı" (2周目の時間 2-Shū-me no jikan?)
  • 113. "1 qucaq vaxtı" (1周目の時間 1-Shū-me no jikan?)
  • 114. "Naqisa vaxtı" (渚の時間 Nagisa no jikan?)
  • 115. "Məktəb festivalı vaxtı" (学園祭の時間 Gakuen-sai no jikan?)
14 1 may 2015[29]ISBN 978-4-08-880354-8-
  • 116. "Müştəri vaxtı" (客の時間 Kyaku no jikan?)
  • 117. "Müştərini qarşılama vaxtı" (珍客の時間 Chinkyaku no jikan?)
  • 118. "Sərhəd vaxtı" (縁の時間 En no jikan?)
  • 119. "Şərtin sonu vaxtı" (期末の時間 Kimatsu no jikan?)
  • 120. "Təşviş vaxtı" (殺気の時間 Sakki no jikan?)
  • 121. "Həll vaxtı" (解法の時間 Kaihō no jikan?)
  • 122. "Boşluq vaxtı" (空間の時間 Kūkan no jikan?)
  • 123. "Nasaz iş vaxtı" (誤作動の時間 Go sadō no jikan?)
  • 124. "Müəllim tapşırığı vaxtı" (教員試験の時間 Kyōin shiken no jikan?)
15 3 iyul 2015[30]ISBN 978-4-08-880425-5-
  • 125. "Mükəmməllik vaxtı" (完璧の時間 Kanpeki no jikan?)
  • 126. "İstifadə vaxtı" (生かす時間 Ikasu jikan?)
  • 127. "Teatr vaxtı" (演劇の時間 Engeki no jikan?)
  • 128. "Fırtına vaxtı" (嵐の時間 Arashi no jikan?)
  • 129. "Əsl şəxsiyyət vaxtı" (正体の時間 Shōtai no jikan?)
  • 130. "Qisas vaxtı" (仇の時間 Kataki no jikan?)
  • 131. "Hücum vaxtı" (侵蝕の時間 Shinshoku no jikan?)
  • 132. "Öldürücü texnika vaxtı" (殺し技の時間 Koroshi-waza no jikan?)
  • 133. "Etiraf vaxtı" (告白の時間 Kokuhaku no jikan?)
16 3 oktyabr 2015[31]ISBN 978-4-08-880485-9-
  • 134. "Keçmiş vaxt" (過去の時間 Kako no jikan?)
  • 135. "Keçmiş vaxt, 2-ci hissə" (過去の時間・2時間目 Kako no jikan, 2-jikan-me?)
  • 136. "Keçmiş vaxt, 3-cü hissə" (過去の時間・3時間目 Kako no Jikan, 3-jikan-me?)
  • 137. "Keçmiş vaxt, 4-cü hissə" (過去の時間・4時間目 Kako no Jikan, 4-jikan-me?)
  • 138. "Keçmiş vaxt, 5-ci hissə" (過去の時間・5時間目 Kako no Jikan, 5-jikan-me?)
  • 139. "Keçmiş vaxt, 6-cı hissə" (過去の時間・6時間目 Kako no Jikan, 6-jikan-me?)
  • 140. "Keçmiş vaxt, 7-ci hissə" (過去の時間・7時間目 Kako no Jikan, 7-jikan-me?)
  • 141. "Şərtin sonu vaxtı, 2-ci hissə" (期末の時間・2時間目 Kimatsu no jikan, 2-jikan-me?)
  • 142. "Şəkk vaxtı" (ためらいの時間 Tamerai no jikan?)
17 28 dekabr 2015[32]ISBN 978-4-08-880581-8-
  • 143. "Bölünmə vaxtı" (分裂の時間 Bunretsu no jikan?)
  • 144. "Qatillər vaxtı" (ころしや達の時間 Koroshiya-tachi no jikan?)
  • 145. "Pəncə vaxtı" (爪の時間 Tsume no jikan?)
  • 146. "Şiddətli döyüş vaxtı" (激戦の時間 Gekisen no jikan?, lit. Aggressive Battle Time)
  • 147. "Səhnə vaxtı" (舞台の時間 Butai no jikan?)
  • 148. "Gedişat vaxtı" (過程の時間 Katei no jikan?)
  • 149. "Nəticələr vaxtı" (結果の時間 Kekka no jikan?, lit. Upshot Time)
  • 150. "Müstəqil tədqiqat vaxtı" (自由研究の時間 Jiyukenkyū no jikan?)
  • 151. "Tezlik vaxtı" (速度の時間 Sokudo no jikan?)
18 4 mart 2016[33]ISBN 978-4-08-880627-3-
  • 152. "Kosmos vaxtı" (宇宙の時間 Uchū no jikan?)
  • 153. "Son həll vaxtı" (覚悟の時間 Kakugo no jikan?)
  • 154. "Qış tətili vaxtı" (冬休みの時間 Fuyuyasumi no jikan?)
  • 155. "Super müəllim vaxtı" (超先生の時間 Chō sensei no jikan?)
  • 156. "Yeddi-üç vaxtı" (七三の時間 Shichi-san no jikan?)
  • 157. "Düşmən vaxtı" (敵の時間 Teki no jikan?)
  • 158. "Sevgililər günü vaxtı" (バレンタインの時間 Barentain no jikan?)
  • 159. "Sevgililər günü vaxtı, 2-ci hissə" (バレンタインの時間・2時間目 Barentain no jikan, 2-jikan-me?)
  • 160. "Sevgililər günü vaxtı, məktəbdən sonra" (バレンタインの時間 放課後 Barentain no jikan, hōkago?)
19 4 aprel 2016[34]ISBN 978-4-08-880651-8-
  • 161. "Ləyaqət vaxtı" (プライドの時間 Puraido no jikan?)
  • 162. "Xatirələr vaxtı" (思い出の時間 Omoide no jikan?)
  • 163. "Qərar vaxtı" (確定の時間 Kakutei no jikan?)
  • 164. "Vəlvələ vaxtı" (混乱の時間 Konran jikan?)
  • 165. "Əla arqument vaxtı" (正論の時間 Seiron no jikan?)
  • 166. "Qarışıqlıq vaxtı" (困惑の時間 Konwaku no jikan?)
  • 167. "Etimad vaxtı" (信頼の時間 Shinrai no jikan?)
  • 168. "Çiçəklənmək vaxtı" (開花の時間 Kaika no jikan?)
  • 169. "Məktəbə başlamaq vaxtı" (登校の時間 Tōkō no jikan?)
20 3 iyun 2016[35]ISBN 978-4-08-880686-0-
  • 170. "Növbəti nəsil vaxtı" (次世代の時間 Jisedai no jikan?)
  • 171. "Son bos vaxtı" (ラスボスの時間 Rasubosu no jikan?)
  • 172. "Şagirdlər vaxtı" (生徒の時間 Seito no jikan?)
  • 173. "Mənim şagirdlərim vaxtı" (私の生徒の時間 Watashi no seito no jikan?)
  • 174. "Mimika vaxtı" (顔色の時間 Kaoiro no jikan?)
  • 175. "İtmiş vaxt" (戻らない時間 Modoranai jikan?)
  • 176. "Vaxt yetişdi" (やってきた時間 Yattekita jikan?)
  • 177. "Məzuniyyət vaxtı" (卒業の時間 Sotsugyō no jikan?)
21 4 iyul 2016[36]ISBN 978-4-08-880727-0-
  • 178. "Göz yaşları vaxtı" (涙の時間 Namida no jikan?)
  • 179. "Vaxt tamaq vaxtı" (去りゆく時間 Sariyuku jikan?)
  • 180. "Ölümcül vaxt" (殺しの時間 Koroshi no jikan?)

Əlavə fəsillər[redaktə | əsas redaktə]

Əsas seriyadan əlavə Koro-senseyin şəxsi həyatından bəhs edən 4 hissəlik kiçik seriya nəşr olunmuşdur.

  • 1. "Ev vaxtı" (自宅の時間 Jitaku no jikan?)
  • 2. "Bar vaxtı" (居酒屋の時間 Izakaya no jikan?)
  • 3. "Şəxsiyyət vaxtı" (素性の時間 Sujō no jikan?)
  • 4. "Təşəkkür vaxtı" (ありがとうの時間 Arigatō no jikan?)
  • 5: "Tokio universal mağazası müharibəsinin bir xatirəsi" (東京デパート戦争体験記 Tōkyō depāto sensō taikenki?)

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Assassination Classroom Manga to End in 5 Chapters". Anime News Network. February 18, 2016. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  2. "Viz Adds Assassination Classroom, Resident Evil Manga". Anime News Network. 4 March 2014. İstifadə tarixi: 5 iyun 2014.
  3. "暗殺教室 1" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  4. "Assassination Classroom, Vol. 1". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  5. "暗殺教室 2" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  6. "Assassination Classroom, Vol. 2". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  7. "暗殺教室 3" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  8. "Assassination Classroom, Vol. 3". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  9. "暗殺教室 4" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  10. "Assassination Classroom, Vol. 4". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  11. "暗殺教室 5" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  12. "Assassination Classroom, Vol. 5". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  13. "暗殺教室 6" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  14. "Assassination Classroom, Vol. 6". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  15. "暗殺教室 7" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  16. "Assassination Classroom, Vol. 7". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  17. "暗殺教室 8" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  18. "Assassination Classroom Vol. 8". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  19. "暗殺教室 9" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  20. "Assassination Classroom Vol. 9". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  21. "暗殺教室 10" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  22. "Assassination Classroom Vol. 10". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  23. "暗殺教室 11" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  24. "Assassination Classroom Vol. 11". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  25. "暗殺教室 12" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  26. "Assassination Classroom Vol. 12". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  27. "暗殺教室 13" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  28. "Assassination Classroom Vol. 13". Amazon.com. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  29. "暗殺教室 14" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  30. "暗殺教室 15" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  31. "暗殺教室 16" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  32. "暗殺教室 17" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  33. "暗殺教室 18" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  34. "暗殺教室 19" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  35. "暗殺教室 20" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.
  36. "暗殺教室 21" (Japanese). Shueisha. İstifadə tarixi: 5 iyun 2016.