Azərbaycan-Xorvatiya futbol matçlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kişilər[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 13.10.2014 Osiek AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 6:0
  2. 03.09.2015 Bakı AÇSO Azərbaycan – Xorvatiya 0:0
  3. 21.03.2019 Xorvatiya AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 2:1
  4. 09.09.2019 Bakı AÇSO Azərbaycan – Xorvatiya -:-

U-21[redaktə | əsas redaktə]

  1. 11.09.2007 Zapreşiç, Xorvatiya AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 3:2
  2. 21.11.2007 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan - Xorvatiya 0:1

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 29.10.2003 Xorvatiya AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 3:0
  2. 31.10.2012 Sesvete, Xorvatiya AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 7:1
  3. 13.08.2013 Xorvatiya YO Xorvatiya – Azərbaycan 1:1
  4. 03.08.2014 Avstriya YO Xorvatiya – Azərbaycan 0:1
  5. 20.09.2016 Sloveniya YO Xorvatiya – Azərbaycan 2:2
  6. 23.09.2016 Sloveniya YO Xorvatiya – Azərbaycan 1:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 28.09.2001 Xorvatiya – Azərbaycan 2:0
  2. 21.03.2009 Petanc, Lüksemburq Xorvatiya – Azərbaycan 3:0
  3. 25.10.2011 Rovin, Xorvatiya AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 1:2[1]
  4. 17.03.2015 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan – Xorvatiya 0:4
  5. 13.04.2018 Bosniya və Herseqovina BT Xorvatiya - Azərbaycan 1:0

U-16[redaktə | əsas redaktə]

  1. 18.11.2014 Zaqreb, Xorvatiya YO Xorvatiya – Azərbaycan 3:2
  2. 20.11.2014 Zaqreb, Xorvatiya YO Xorvatiya – Azərbaycan 1:2

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 17.07.2007 Bakı UEFA ÇL seç. mər. Xəzər-Lənkəran – Dinamo Zaqreb 1:1
  2. 24.07.2007 Zaqreb UEFA ÇL seç. mər. Dinamo Zaqreb – Xəzər-Lənkəran 1:1 -ə.v. 3:1
  3. 13.07.2011 Zaqreb UEFA ÇL seç. mər. Dinamo Zaqreb – Neftçi 3:0
  4. 19.07.2011 Bakı UEFA ÇL seç. mər. Neftçi – Dinamo Zaqreb 0:0
  5. 10.07.2012 Avstriya YO Neftçi – Dinamo Zaqreb 1:0
  6. 19.10.2012 Xorvatiya YO Yadren – Azərbaycan (U-21) 0:3
  7. 25.01.2014 Antalya YO Simurq – Draqovolyats 2:0
  8. 15.01.2015 Antalya YO Split – Azərbaycan (U-17) 4:0
  9. 17.01.2015 Antalya YO Split – Qarabağ 3:1
  10. 28.10.2016 Nyiredxaza, Macarıstan UEFA RK Zaqreb - Şərur 3:0
  11. 28.06.2018 Murska Sobota, Sloveniya YO Qəbələ - Dinamo Zaqreb 0:2
  12. 22.05.2019 Sloveniya YO Slaven Belupo-2 – Azərbaycan (U-21) 1:1

Qadınlar[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

U-21[redaktə | əsas redaktə]

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 21.09.2013 Lindabrunn, Avstriya AÇSO Xorvatiya – Azərbaycan 3:1
  2. 20.09.2015 Broyton, Uels AÇSO Azərbaycan – Xorvatiya 2:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 03.11.2012 Lindabrun, Avstriya AÇSO Xorvatiya - Azərbaycan 0:6
  2. 18.06.2016 Makedoniya BT Xorvatiya – Azərbaycan 1:3
  3. 20.04.2018 Bosniya və Herseqovina BT Xorvatiya (U-16) – Azərbaycan (U-16) 1:1 pen. 3:2

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

Futzal[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 15.12.2011 Bakı, Azərbaycan DÇSO, Azərbaycan – Xorvatiya 1:3
  2. 13.12.2015 Osiek, Xorvatiya DÇSO, Azərbaycan – Xorvatiya 4:4

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

12.10.2006 Split, Xorvatiya UK Split - Araz Naxçıvan 3:5 13.10.2012 Lasko, Sloveniya UK Split - Araz Naxçıvan 1:5 23.11.2016 Zaqreb, Xorvatiya UK Nasional Zaqreb - Araz Naxçıvan 2:1

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azərbaycan yığması seçmə mərhələyə 3 xalla başladı.  (azərb.)