Azərbaycan Respublikasının əməkdar bədən tərbiyəsi və idman xadimlərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
“Əməkdar bədən tərbiyəsi və idman xadimi” fəxri adının döş nişanı

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Hacı Abıyeviç Abıyev — 22.07.1991[1]
  2. Əbülfəz Cəlal oğlu Əliyev — 22.07.1991[1]
  3. Arif Bəxtiyar oğlu Mirməmmədov — 22.07.1991[1]
  4. Valentin Stepanoviç Xlıstov — 22.07.1991[1]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Adil Həbib oğlu — 05.03.2008[2]
  2. Ağayev Elxan Ağabala oğlu — 05.03.2008[2]
  3. Bəşirov Yaşar Eyyub oğlu — 05.03.2008[2]
  4. Cahangirbəyov Eldar Xanlaroviç — 05.03.2008[2]
  5. Cəfərov Elçin Lənkəran oğlu — 05.03.2008[2]
  6. Cəfərov Hafiz Yusif oğlu — 05.03.2008[2]
  7. Əliyev Məmmədcəfər Musa oğlu — 05.03.2008[2]
  8. Əmirəliyev Akif Əsgərəli oğlu — 05.03.2008[2]
  9. Hacıyev Ramiz Məmməd Kərim oğlu — 05.03.2008[2]
  10. Həsənov Rafiq Binnət oğlu — 05.03.2008[2]
  11. İbrahimov Məmməd Süleyman oğlu — 05.03.2008[2]
  12. İbrahimov Siyavuş İbrahim oğlu — 05.03.2008[2]
  13. Quliyev Ülvi Zahid oğlu — 05.03.2008[2]
  14. Qurbanov Cavanşir Kazım oğlu — 05.03.2008[2]
  15. Mədətov Əkrəm Əliabas oğlu — 05.03.2008[2]
  16. Musayev Füzuli İsa oğlu — 05.03.2008[2]
  17. Nərimanov Elşad Əhməd oğlu — 05.03.2008[2]
  18. Səmədov Çingiz Oruc oğlu — 05.03.2008[2]
  19. Şabanov Hidayət Mikayıl oğlu — 05.03.2008[2]
  20. Tağıyev Ramiz Cahangir oğlu — 05.03.2008[2]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Aliomarov Maqomed Aliomaroviç — 19.12.2014[3]
  2. Cəfərov Vaqif Məmmədəli oğlu — 19.12.2014[3]
  3. Həsənov Musa Süleyman oğlu — 19.12.2014[3]
  4. İsmayılov Çingiz Məmməd oğlu — 19.12.2014[3]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 "Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Şurası işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyul 1991-ci il tarixli, 296 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 2,15 2,16 2,17 2,18 2,19 Azərbaycan Respublikasının idman mütəxəssislərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 mart 2008-ci il tarixli 2697 saylı Sərəncamı (azərb.)
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 "Azərbaycan Respublikasının idman mütəxəssislərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". President.az (azərb.). president.az. 19 dekabr 2014, 19:15. İstifadə tarixi: 2014-12-24. Check date values in: |date= (kömək)