Azərbaycan SSR əməkdar mühəndislərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

1970-ci illər[redaktə | əsas redaktə]

1976[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kərimov Ağahüseyn Əşrəf oğlu — 23.12.1976[1]
  2. Şeyxov Əziz Hüseyn oğlu — 23.12.1976[1]

1980-ci illər[redaktə | əsas redaktə]

1987[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ələsgərov Abbas Abbas oğlu — 1987

1990-cı illər[redaktə | əsas redaktə]

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Adilə Məmməd qızı Məlikova — 24.01.1991[2]
  2. Zeynal Həsən oğlu Əliyev — 24.01.1991[3]
  3. Qalina Vasilyevna Nəzərova — 29.01.1991[4]
  4. Elmira İmanqulu qızı Hüseynova — 29.01.1991[4]
  5. Yunis Həsən oğlu Şıxəliyev — 29.01.1991[4]
  6. Hanuk Aqarunoviç Abramov — 29.01.1991[5]
  7. Eldar Məmmədəli oğlu Ələsgərov — 29.01.1991[5]
  8. Mehdi Seyidbaba oğlu Əhədov — 29.01.1991[5]
  9. Vahid Qazməmməd oğlu Əhmədov — 29.01.1991[5]
  10. Sənan Səməndər oğlu Axundov — 29.01.1991[5]
  11. Mahmud Haqverdi oğlu Qəribov — 29.01.1991[5]
  12. Eldar Əli oğlu İbrahimov — 29.01.1991[5]
  13. Fazil Nəcəf oğlu İsmayılov — 29.01.1991[5]
  14. Gövhər Əkbər qızı Qəmbərova — 29.01.1991[5]
  15. Fuad Xəlil oğlu Quliyev — 29.01.1991[5]
  16. Oruc Paşa oğlu Məmmədov — 29.01.1991[5]
  17. Namiq İlyas oğlu Səfiyev — 29.01.1991[5]
  18. Georgi Leontyeviç Medvedev — 03.02.1991[6]
  19. Kamal Salman oğlu Məmmədov — 03.02.1991[6]
  20. Elmir Allahyaroviç Həsənov — 03.02.1991[6]
  21. Ramiz Yunis oğlu Yəhyayev — 04.02.1991[7]
  22. Vladimir Andreyeviç Pominov — 04.02.1991[7]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 Respublika kino sənəti işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında Azərbaycan SSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin 23 dekabr 1976-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  2. "A. M. Məlikova yoldaşa "Azərbaycan SSR əməkdar mühəndisi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 24 yanvar 1991-ci il tarixli, 140 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "Z. H. Əliyev yoldaşa "Azərbaycan SSR əməkdar mühəndisi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 24 yanvar 1991-ci il tarixli, 142 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,0 4,1 4,2 "Ümumittifaq Təbii Qazın Nəql Edilməyə Hazırlanması və Emalı Elmi-Tədqiqat və Layihə İnstitutunun əməkdaşlarına Azərbaycan SSR-in fəxri adları verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 1991-ci il tarixli, 146 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 "Sənaye işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 1991-ci il tarixli, 150 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 6,0 6,1 6,2 ""Azərelektroterm" Elm-İstehsal Birliyi işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1991-ci il tarixli, 162 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. 7,0 7,1 "Bakımetrolayihə institutunun işçilərinə "Azərbaycan SSR əməkdar mühəndisi" fəxri adı verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 193 nömrəli Fərmanı  (azərb.)