Azərbaycan SSR əməkdar mühəndislərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1970-ci illər[redaktə | əsas redaktə]

1976[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kərimov Ağahüseyn Əşrəf oğlu — 23.12.1976[1]
  2. Şeyxov Əziz Hüseyn oğlu — 23.12.1976[1]

1980-ci illər[redaktə | əsas redaktə]

1987[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ələsgərov Abbas Abbas oğlu — 1987

1990-cı illər[redaktə | əsas redaktə]

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Adilə Məmməd qızı Məlikova — 24.01.1991[2]
  2. Zeynal Həsən oğlu Əliyev — 24.01.1991[3]
  3. Qalina Vasilyevna Nəzərova — 29.01.1991[4]
  4. Elmira İmanqulu qızı Hüseynova — 29.01.1991[4]
  5. Yunis Həsən oğlu Şıxəliyev — 29.01.1991[4]
  6. Hanuk Aqarunoviç Abramov — 29.01.1991[5]
  7. Eldar Məmmədəli oğlu Ələsgərov — 29.01.1991[5]
  8. Mehdi Seyidbaba oğlu Əhədov — 29.01.1991[5]
  9. Vahid Qazməmməd oğlu Əhmədov — 29.01.1991[5]
  10. Sənan Səməndər oğlu Axundov — 29.01.1991[5]
  11. Mahmud Haqverdi oğlu Qəribov — 29.01.1991[5]
  12. Eldar Əli oğlu İbrahimov — 29.01.1991[5]
  13. Fazil Nəcəf oğlu İsmayılov — 29.01.1991[5]
  14. Gövhər Əkbər qızı Qəmbərova — 29.01.1991[5]
  15. Fuad Xəlil oğlu Quliyev — 29.01.1991[5]
  16. Oruc Paşa oğlu Məmmədov — 29.01.1991[5]
  17. Namiq İlyas oğlu Səfiyev — 29.01.1991[5]
  18. İbrahimov Səyyad Cabbar oğlu — 29.01.1991[5]
  19. Georgi Leontyeviç Medvedev — 03.02.1991[6]
  20. Kamal Salman oğlu Məmmədov — 03.02.1991[6]
  21. Elmir Allahyaroviç Həsənov — 03.02.1991[6]
  22. Ramiz Yunis oğlu Yəhyayev — 04.02.1991[7]
  23. Vladimir Andreyeviç Pominov — 04.02.1991[7]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 2 Respublika kino sənəti işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında Azərbaycan SSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin 23 dekabr 1976-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  2. "A. M. Məlikova yoldaşa "Azərbaycan SSR əməkdar mühəndisi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 24 yanvar 1991-ci il tarixli, 140 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "Z. H. Əliyev yoldaşa "Azərbaycan SSR əməkdar mühəndisi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 24 yanvar 1991-ci il tarixli, 142 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 1 2 3 "Ümumittifaq Təbii Qazın Nəql Edilməyə Hazırlanması və Emalı Elmi-Tədqiqat və Layihə İnstitutunun əməkdaşlarına Azərbaycan SSR-in fəxri adları verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 1991-ci il tarixli, 146 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 "Sənaye işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 1991-ci il tarixli, 150 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 1 2 3 ""Azərelektroterm" Elm-İstehsal Birliyi işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1991-ci il tarixli, 162 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. 1 2 "Bakımetrolayihə institutunun işçilərinə "Azərbaycan SSR əməkdar mühəndisi" fəxri adı verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 193 nömrəli Fərmanı  (azərb.)