Azərbaycandakı xarici səfirliklərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Başlıq mətni[redaktə | əsas redaktə]

ABŞ[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir xanım Ənn Elizabet Dörsi

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Azadlıq prospekti 83

Tel: (+99412) 498 03 35, 36, 37

Fax: (+99412) 465 66 71

İnternet səhifəsi: http://azerbaijan.usembassy.gov/

Konsulluq şöbəsi:

Fax: +994 (12) 498 37 55

İctimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi:

Fax: +994 (12) 498 93 12

ALMANİYA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Pier Kristofer Stançina

Səfirlik:

Ünvan: Nizami küçəsi 340, İSR Plazza, 7 və 10 mərtəbələr

Tel: +994 (12) 465 41 00

Fax: +994 (12) 498 54 19

E-mail: mailto:Zreg@baku.diplo.de

İnternet səhifəsi: http://www.botschaft-aserbaidschan.de

BELARUS[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Nikolay Yermolayeviç Patskeviç

Səfirlik:

Ünvan: Azәrbaycan, Bakı, Xәtai rayonu, N.Rәfiyev küçәsi, 8

Tel: (+994 12) 489 56 80, (+994 12) 489 56 71 Fax: (+994 12) 489 56 77

BOLQARISTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab İvan Palçev

Səfirlik:

Ünvan: Gənclik, Oqtay Kərimov 34

Tel: +994 (12) 441 43 81, 441 41 38

Fax: +994 (12) 440 81 82, 448 26 46

E-mail: mailto:balkan@bg.embassy.in-baku.com, mailto:yuksel@bulgaria.Səfirlik.in-Bakı.com

BÖYÜK BRİTANİYA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir xanım Maya Xristova

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Xəqani küç. 45 A

Tel: +994 (12) 497 51 88, 89, 90

Fax: +994 (12) 497 74 34

E-mail: mailto:office@ukemb.Bakı.az

İnternet səhifəsi: http://www.britishSəfirlik.az

Konsulluq şöbəsi:

Tel: +994 (12) 492 27 39

British Council

Ünvan: Bakı, V.Məmmədov küç. 1

Tel: +994 (12) 497 20 13, 497 15 93

Fax: +994 (12) 498 92 36

ÇİN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Cjan Xayçjou

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Xəqani küç. 67

Tel: +994 (12) 498 62 57, 493 65 87

Fax: +994 (12) 498 00 10

E-mail: mailto:chinaemb@az.azeurotel.com

FRANSA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Pascal MEUNIER

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, R.Rza küç. 9

Tel: +994 (12) 490 81 00

İnternet səhifəsi: http://www.ambafrance-az.org

Mədəniyyət şöbəsi:

Tel: +994 (12) 490 81 00

Fax: +994 (12) 490 81 21

E-mail: mailto:scac.bakou-amba@diplomatie.gouv.fr

İqtisadi və Komersiya xidməti:

Tel: +994 (12) 490 81 30

Fax: +994 (12) 490 81 31

Konsulluq və Viza şöbəsi:

Tel: +994 (12) 490 81 27 (16.00-17.00 arası)

Fax: +994 (12) 490 81 19

E-mail: mailto:visas.bakou-amba@diplomatie.gouv.fr

GÜRCÜSTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Nikolaz Natbiladze

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Suleyman Dadaşev küç. 29

Tel: +994 (12) 497 45 58, 59, 60

Fax: +994 (12) 497 45 61

E-mail: mailto:embgeo@azeurotel.com

Konsulluq şöbəsi:

Tel: +994 (12) 497 45 57

HİNDİSTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Bharat Rac Mutu Kumar

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, O.Kərimov küç. 31/39

Tel:+994 (12) 447 41 86, 441 60 53, 447 25 62, 441 60 44

Fax: +994 (12) 447 25 72

E-mail: mailto:eiBaki@adanet.az; mailto:eiBaki.attache@azdata.net; mailto:eiBaki.cpv@azdata.net

İRAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Nasir Həmidi Zare

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, B.Sərdarov küç. 4

Tel: +994 (12) 492 44 07, 492 64 53, 492 80 06

Fax: +994 (12) 498 07 33, 497 12 23

Konsulluq şöbəsi:

Ünvan: Bakı, C.Cabbarlı küç.10

Tel: +994 (12) 498 07 66, 495 95 40

Fax: +994 (12) 498 05 40

Mədəniyyət Mərkəzi

Ünvan: Bakı, Iskra küç. 42

Tel: +994 (12) 498 23 45, 495 20 12

Fax: +994 (12) 497 30 55

Dini İşlər üzrə şöbə

Tel: +994 (12) 495 20 12

Təhsil kompleksi

Ünvan: Bakı, Xətai küç. 49

Tel: +994 (12) 492 61 31

Naxçıvandakı Baş Konsulluq

Baş Konsul cənab Həmid Nəssər Zarə

Ünvan: Naxçıvan, Atatürk küç. 13

Tel: + 994 (136) 5 03 43, 5 72 46, 5 73 64

Fax: + 994 (136) 5 67 05

İRAQ[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Ərşad Ömər İsmayıl

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Xəqani küç. 9

Tel: +994 (12) 498 14 47, 498 86 13, 12

Fax: +994 (12) 498 14 37

E-mail: mailto:iraqBaki@hotmail.com

İSRAİL[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Artur Lenk

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, İzmir küç. 1033, Hyatt Tower 3

Tel: +994 (12) 490 78 81, 82

Fax: +994 (12) 490 78 92

E-mail: mailto:sao-sec@Baki.gmfa.gov.il

İSVEÇ[redaktə | əsas redaktə]

Konsul cənab Erdal Dudukan

Konsulluq

Ünvan: Bakı, Tbilisi prospekti 61A

Tel: +994 (12) 430 05 74

Fax: +994 (12) 430 05 73

E-mail: mailto:swedishconsulate@azeronline.com

İSVEÇRƏ SƏFİRLİYİNİN OFİSİ[redaktə | əsas redaktə]

Ofisin başçısi Cənab Alain Guidetti

Ünvan: Rəsul Rza 11, mənzil 28-30

Tel: +(994 12) 498 16 35, 598 53 14

Fax: +(994 12) 498 15 43

İTALİYA[redaktə | əsas redaktə]

Azərbaycandaki İtaliya səfirliyi.


Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir xanım Can Luici Maşa

Səfirlik:



Ünvan: Bakı, İçəri Şəhər, Kiçik Qala 44


Tel: +994 (12) 497 51 33, 35

Fax: +994 (12) 497 52 02


E-mail: mailto:ambBakı@azeuro.net

İnternet səhifəsi: http://www.ambitalBakı.com



KOREYA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir Cənab Li Ci Ha

Səfirlik:

Ünvan: Həsən Əliyev küçəsi, keçid 1, ev 12

Tel: +(994 12) 596-79-01/ -02/ -03

Fax: +(994 12) 596-79-04

KÜVEYT[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir Cənab Fəhd Saad Səid Əl-mey

Səfirlik:

Ünvan: C.Cabbarlı küçəsi 44, Caspian Plazza 2, 15-ci mərtəbə

QAZAXISTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Andar Şukputov

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, H.Əliyev küç. 82

Tel: +994 (12) 465 62 48, 465 65 21

Fax: +994 (12) 465 62 49

E-mail: mailto:Səfirlikk@azdata.net

LATVİYA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir Cənab Mixails Popkovs

Səfirlik:

Ünvan: C.Cabbarlı küçəsi 44, Caspian Plazza

Tel: +(994 12) 436-67-78, 436-67-77 (kon.şöbəsi:)

Fax: +(994 12) 436-67-79

LİTVA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir Cənab Kestutis Kudzman

LİVİYA[redaktə | əsas redaktə]

Müvəqqəti işlər vəkili cənab Saleh Kaddum

Xalq Bürosu

Ünvan: Yaşar Hüseynov 6

Tel: +994 (12) 493 85 48 – 23 65

Fax: +994 (12) 498 12 47 – 498 97 70

MİSİR[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Yusif Əhməd İbrahim El Şarkavi

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, H.Əliyev küç. 7

Tel: +994 (12) 498 79 06

Fax: +994 (12) 498 79 54

E-mail: mailto:emb.egypt@azeuro.net

Mədəniyyət mərkəzi

Ünvan: Bakı, M.Əlizadə küç. 81

Tel: +994 (12) 464 61 76, 464 61 09

Fax:+994 (12) 441 21 84

MOLDOVA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir Cənab İon Robu

Səfirlik:

Ünvan: Hüsseyn Cavid prospekti 520, 12

Tel: +994 (12) 510-15-38

Fax: +994 (12) 510-52-91

NORVEÇ[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Yon Ramberq

Səfirlik:

Ünvan: ISR Plazza 340, Nizami küçəsi, 11-ci mərtəbə

Tel: +994 (12) 497 43 25, 26

Fax: +994 (12) 497 37 98

E-mail: mailto:emb.Bakı@mfa.no

İnternet səhifəsi: http://www.norway.az

ÖZBƏKİSTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab İsmətulla İrqaşev

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Badamdar qəsəbəsi, 1-ci şosse, 9-cu döngə, ev 437

Tel: +994 (12) 497 25 49

Fax: +994 (12) 497 25 48

E-mail: mailto:embuzb@azeronline.com

PAKİSTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab İnayətullah Kakar[1]

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Atatürk prospekti 30

Tel: +994 (12) 436 08 39, 40

Fax: +994 (12) 436 08 41

E-mail: mailto:parepBakı-1@azeronline.com

POLŞA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Marek Całka

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, İçəri Şəhər, Kiçik Qala 2

Tel:+994 (12) 492 01 14

Fax: +994 (12) 492 02 14

E-mail: mailto:embpol@azeurotel.com

İnternet səhifəsi: http://www.embpol.azeurotel.com

RUMINİYA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Nikolaye Ureke

Səfirlik:

Ünvan: Gənclik, Həsən Əliyev 125A

Tel: +994 (12) 465 63 78

Fax: +994 (12) 465 60 76

E-mail: mailto:rom_amb_Bakı@azdata.net

RUSİYA[redaktə | əsas redaktə]

Müvəqqəti işlər vəkili cənab Vasiliy İstratov

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Bakıxanov küç. 17

Tel: +994 (12) 498 60 16, 495 53 00

Fax: +994 (12) 498 14 46

E-mail: mailto:embrus@azdata.net

İnternet səhifəsi: http://www.embrus-az.com

Konsulluq şöbəsi:

Tel: +994 (12) 498 60 83

Fax: +994 (12) 498 84 56

SƏUDİYYƏ ƏRƏBİSTANI[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Əli Həsən Əhməd Cəffər

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, S.Dadaşov küç. 44/2

Tel: +994 (12) 497 23 05, 497 23 12

Fax: +994 (12) 497 23 02

E-mail: mailto:najdiahBakı@azeurotel.com

TÜRKİYƏ[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Alper Coşkun

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Səməd Vurğun küç. 94.

Tel: +994 (12) 444 73 20

Fax: +994 (12) 444 73 55

E-mail: mailto:embassy.baku@mfa.gov.tr

İnternet səhifəsi: http://www.baku.emb.mfa.gov.tr/

Konsulluq şöbəsi:

Tel: +994 (12) 444 73 20

Fax: +994 (12)444 73 47

İnternet səhifəsi: http://konsolosluk.gov.tr/acilis.aspx

Türk silahlı quvvələrinin hərbi attaşeliyi

Tel: +994 (12) 538 13 64

Fax: +994 (12) 538 15 73

Əmniyyət (təhlükəsizlik) müşavirliyi

Tel: +994 (12) 441 51 63

Fax: +994 (12) 441 13 36

İnkişaf müşavirliyi

Tel: +994 (12) 441 31 03

Fax: +994 (12) 441 31 86

Gömrük müşavirliyi

Tel: +994 (12) 441 62 05

Fax: +994 (12) 441 39 18

İqtisadiyyat müşavirliyi

Tel: +994 (12) 441 60 87

Fax: +994 (12) 441 39 84

İnformasiya və mədəniyyət müşavirliyi

Tel: +994 (12) 498 19 96

Fax: +994 (12) 498 74 07

Təhsil müşavirliyi

Ünvan: Bakı, A.Hüseynzadə küç. 77

Tel: +994 (12) 498 83 39, 92

Fax: +994 (12) 498 91 07

Ticarət müşavirliyi

Ünvan: Bakı, Bül-Bül prospekti 26/18

Tel: +994 (12) 441 39 68, 06

Fax: +994 (12) 441 39 06

Əmək və Sosial Müdafiə müşavirliyi

Tel:+994 (12) 449 95 03

Fax: +994 (12) 449 95 04

Dini işlər üzrə müşavirlik:

Ünvan: Bakı, Şəhidlər Xiyabanı, M.Hüseynzadə küç. 2

Tel: +994 (12) 492 98 53, 15

Fax: +994 (12) 4929691

Gəncədəki Baş Konsulluq

Baş Konsul cənab Haluk Ağca

Ünvan: M.A Abbaszadə küç. 8.A

Tel: +994 (22) 266 29 23, 24, 25

Fax: +994 (22) 266 29 30

E-mail: mailto:consulate.ganja@mfa.gov.tr

Naxçıvandakı Baş Konsulluq

Baş Konsul cənab Cenk Ünal

Ünvan: Heydər Əliyev Prospekti No: 17, Naxçıvan

Tel: +994 (36) 545 26 60 - +994 (36) 549 91 10, 14, 15, 16

Fax: +994 (36) 545 26 60

E-mail: mailto:consulate.nakhchivan@mfa.gov.tr

TÜRKMƏNİSTAN[redaktə | əsas redaktə]

Ünvan: Şəmsi Rəhimov küçəsi, 14 Bakı – AZ1000

Tel: (99412) 4654876

UKRAYNA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Stepan Volkoveski

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Y.Vəzirov küç. 49

Tel: +994 (12)

Fax:+994 (12) 498 27 42

E-mail: mailto:ukremb@azeurotel.com

Konsulluq şöbəsi:

Tel: +994 (12) 498 93 18

YAPONİYA[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Tadahiro Abe

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, Izmir küç. 1033, Hyatt Tower 3

Tel: +994 (12) 490 78 18, 19

Fax: +994 (12) 490 78 20

E-mail: mailto:japan@Səfirlik.Bakı.az

YUNANISTAN[redaktə | əsas redaktə]

Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfir cənab Temistokles Dimidis

Səfirlik:

Ünvan: Bakı, İçəri Şəhər, Kiçik Qala 86/88

Tel: +994 (12) 492 01 19, 492 01 75, 492 46 80

Fax: +994 (12) 492 48 35

E-mail: mailto:greekemb@azeurotel.com

İqtisadiyyat şöbəsi:

Tel: +994 (12) 492 46 45

E-mail: mailto:grembecon@azeri.com

Müdafiə şöbəsi:

Tel: +994 (12) 492 51 87

Fax: +994 (12) 492 51 13

Mədəniyyət şöbəsi:

Tel: +994 (12) 492 46 55

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]