Ergo Proxy seriyalarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Ergo Proxy cizgi serialının seriyalarının siyahısıYaponiya anime serialı "Ergo Proxy"-nin 23 seriyasının siyahısı. "Ergo Proxy" anime serialı Manglobe tərəfindən istehsal olunmuşdur və anime serialının rejissorluğunu Şuko Murase etmişdir. Anime serialının yayımlanmasına 25 fevral 2006-cı ildə WOWOW peyk televiziyasında başlanılmışdır. Animenin ingilis versiyası Geneon Entertainment tərəfindən lisenziyalaşdırılmışdır. 9 iyun 2007-ci ildə animenin ingilis adaptasiyasının ilk seriyası Fuse TV kanalından göstərilmişdir. Serialın açılış mahnısı olan və Monoral rok qrupu tərəfindən ifa olunan "Kiri" mahnısı ilk dəfə 3-cü seriyada səsləndirilmişdir. "Paranoid Android" mahnısı isə anime serialının bağlanış mahnısı olmuşdur.

Seriyaların siyahısı[redaktə | əsas redaktə]

Başlıq Ssenari müəllifi Orijinal yayım İngilis yayım İst.
01 "Oyanışın nəbzi/Oyanış"
"Hajimari no Kodō" (はじまりの鼓動/Awakening) 
Day Sato2006-02-252007-06-09[1]
02 "Nümunəvi vətəndaşın etirafı/Etiraf"
"Yoki Shimin no Kokuhaku" (良き市民の告白/Confession) 
Yusuke Asayama və Day Sato2006-03-042007-06-16[2]
03 "Boşluğa sıçrayış/Labirint şəhər"
"Mu e no Chōyaku" (無への跳躍/Mazecity) 
Yusuke Asayama və Day Sato2006-03-112007-06-23[3]
04 "Gələcəyin əlamətləri, gələcəyin Aidləri/Futu-Risk"
"Mirai Yomi, Mirai Yomi" (未来詠み、未来黄泉/Futu-Risk) 
Day Sato2006-03-182007-07-07[4]
05 "Geri çağırma/Alaqaranlıq"
"Shōkan" (召還/Tasogare) 
Seyko Takaqi2006-04-012007-07-14[5]
06 "Evə qayıdış/Günbəzin gəlişi"
"Kikan" (帰還/Domecoming) 
Yuko Kavabe2006-04-082007-07-21[6]
07 "RE-L124C41+"
"Riru 124C41+" (リル124C41+/RE-L124C41+) 
Day Sato2006-04-152007-07-28[7]
08 "İşıq şöləsi/İşıldayan əlamət"
"Kōsen" (光線/Shining Sign) 
Yusuke Asayama və Day Sato2006-04-222007-08-03[8]
09 "Parıltının qanadüstlükləri/Mələyin payı"
"Kagayaki no Hahen" (輝きの破片/Angel's Share) 
Yuko Kavabe2006-04-292007-08-11[9]
10 "Mövcudluq/Sitotropizm"
"Sonzai" (存在/Cytotropism) 
Seyko Takaqi2006-05-132007-08-18[10]
11 "Ağ qaranlığın içərisində/Anamnesis"
"Shiroi Yami no Naka" (白い闇の中/Anamnesis) 
Day Sato2006-05-202007-08-25[11]
12 "Sən gülərüz olanda/Gizlənmə yeri"
"Kimi Hohoemeba" (君微笑めば/Hideout) 
Yuko Kavabe2006-05-272007-09-01[12]
13 "Mücərrəd kor nöqtə/Yanlış ev yolu"
"Kōsō no Shikaku" (構想の死角/Wrong Way Home) 
Yuko Kavabe2006-06-032007-09-08[13]
14 "Sənə bənzəyən biri/Ofeliya"
"Anata ni Nita Dareka" (貴方に似た誰か/Ophelia) 
Naruki Kaqakava2006-06-102007-09-15[14]
15 "Qorxulu zarafat şousu/Kim təhlükədə olmaq istəyir!"
"[Nama] Akumu no Kuizu Show!" ([生] 悪夢のクイズSHOW!/Who Wants to Be in Jeopardy!) 
Day Sato və Cun Matsumoto2006-06-172007-09-22[15]
16 "Ölüm sakitliyi/Heç nə etmədən məşğul olmaq"
"Deddo Kāmu" (デッドカーム/Busy Doing Nothing) 
Seyko Takaqi2006-06-242007-09-29[16]
17 "Heç vaxt bitməyən döyüş/Terra Incognita"
"Owaranai Tatakai" (終わらない戦い/Terra Incognita) 
Yuko Kavabe2006-07-012007-10-06[17]
18 "Sonun əlaməti/Tanrıdan sonra həyat"
"Shūchaku no Shirabe" (終着の調べ/Life After God) 
Naruki Naqakava2006-07-082007-10-13[18]
19 "Gülüməsəyən qız/Əbədi gülüş"
"Shōjo Sumairu" (少女スマイル/Eternal Smile) 
Yusuke Asayama və Day Sato2006-07-152007-10-20[19]
20 "Boşluğun müqəddəs gözü/Sağ ol, Vinsent"
"Kokū no Hijiri Me" (虚空の聖眼/Goodbye, Vincent) 
Yuko Kavabe2006-07-222007-10-27[20]
21 "Zamanın sonundakı yer/Şampun planeti"
"Toki Hate Tsuru Sho" (時果つる処/Shampoo Planet) 
Naruki Naqakava2006-07-292007-11-03[21]
22 "Sıxıntı/Bilbul"
"Shikkoku" (桎梏/Bilbul) 
Yuko Kavabe2006-08-052007-11-17[22]
23 "Proksi/Deus ex Machina"
"Dairinin" (代理人/Deus ex Machina) 
Day Sato2006-08-122007-12-08[23]

DVD[redaktə | əsas redaktə]

Başlıq Tarix İstinad
I cild: Oyanış 1 21 noyabr 2006 [24]

1. Oyanış (Oyanışın nəbzi)
2. Etiraf (Nümunəvi vətəndaşın etirafı)
3. Labirint şəhər (Boşluğa sıçrayış)
4. Futu-risk (Gələcəyin əlamətləri, gələcəyin Aidləri)

II cild: Re-L124C41+ 2 23 yanvar 2007 [25]

5. Tasogare (Geri çağırma)
6. Qünbəzin gəlişi (Evə qayıdış)
7. RE-L124C41+ (re-l124c41+)
8. İşıldayan əlamət (İşıq şöləsi)

III cild: Sitotropizm 3 3 aprel 2007 [26]

9. Mələyin payı (Parıltının qanad üstlükləri)
10. Stotropizm (Mövcudluq)
11. Anamnesis (Ağ qaranlığın içərisində)
12. Gizlənmə yeri (Sən gülərüz olanda)

IV cild: Yanlış ev yolu 4 29 may 2007 [27]

13. Yanlış ev yolu (Mücərrəd kor nöqtə)
14. Ofelia (Sənə oxşayan biri)
15. Kim təhlükədə olmaq istəyir? (Qorxulu zarafat şousu)
16. Heç nə etmədən məşğul olmaq (Ölüm sakitliyi)

V cild: Terra Incognita 5 24 iyul 2007 [28]

17. Terra Incognita (Heç vaxt bitməyən döyüş)
18. Tanrıdan sonra həyat (Sonun əlaməti)
19. Əbədi gülüş (Gülümsəyən qız)
20. Sağ ol, Vinsent (Boşluğun müqəddəs gözü)

VI cild: Deus ex Machina 6 25 sentyabr 2007 [29]

21. Şampun planeti (Zamanın sonundakı yer)
22. Bilbul (Zəncirlər)
23. Deus ex Machina (Proksi)

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Ergo Proxy: Episode 01" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  2. "Ergo Proxy: Episode 02" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  3. "Ergo Proxy: Episode 03" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  4. "Ergo Proxy: Episode 04" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  5. "Ergo Proxy: Episode 05" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  6. "Ergo Proxy: Episode 06" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  7. "Ergo Proxy: Episode 07" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  8. "Ergo Proxy: Episode 08" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  9. "Ergo Proxy: Episode 09" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  10. "Ergo Proxy: Episode 10" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  11. "Ergo Proxy: Episode 11" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  12. "Ergo Proxy: Episode 12" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  13. "Ergo Proxy: Episode 13" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  14. "Ergo Proxy: Episode 14" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  15. "Ergo Proxy: Episode 15" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  16. "Ergo Proxy: Episode 16" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  17. "Ergo Proxy: Episode 17" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  18. "Ergo Proxy: Episode 18" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  19. "Ergo Proxy: Episode 19" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  20. "Ergo Proxy: Episode 20" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  21. "Ergo Proxy: Episode 21" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  22. "Ergo Proxy: Episode 22" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  23. "Ergo Proxy: Episode 23" (ingilis). Type 40. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  24. "DVD Volume 1" (ingilis). Amazon.com. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  25. "DVD Volume 2" (ingilis). Amazon.com. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  26. "DVD Volume 3" (ingilis). Amazon.com. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  27. "DVD Volume 4" (ingilis). Amazon.com. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  28. "DVD Volume 5" (ingilis). Amazon.com. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.
  29. "DVD Volume 6" (ingilis). Amazon.com. 2016-02-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-13.

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]