Fayl:Escut d'Elx.svg

Vikipediya, azad ensiklopediya
Naviqasiyaya keçin Axtarışa keçin

Faylın orijinalı(SVG faylı, nominal olaraq 706 × 999 piksel, faylın ölçüsü: 262 KB)

Bu fayl "Vikimedia Commons"dadır
və digər layihələrdə istifadə edilə bilər.
təsvir səhifəsi
təsvir səhifəsi
Faylın təsvir səhifəsinə get

Xülasə

İzah
Català: Escut d'Elx (Baix Vinalopó, País Valencià): Escut ovalat, truncat. Al primer quarter, de gules, una fortalesa del seu color, maçonada de sable i aclarida de gules. Al segon quarter, d'atzur, una ara romana del seu color, amb la inscripció SAL / AVG en dues línies. Al voltant de l'ara les inicials i amb lletres capitals d'argent: C I I A. Al tot bordura d'or amb la llegenda de sable: COLONIA IVLIA ILICE AVGVSTA. Sobre l'escut una figura femenina, vestida a la romana, amb una palma d'or a la mà dreta. Envoltant l'escut, sengles branques de llorer, d'olivera i palma de sinople. (Resolució del conseller de Justícia i Administracions Públiques de 27 de febrer de 2003).
Español: Escudo de Elche (Alicante, España): Escudo ovalado. Cortado. Al primer cuartel, de gules una fortaleza de su color, mazonada de sable y aclarada de gules. Al segundo cuartel, de azur un ara romana de su color, con la inscripción: SAL / AVG en dos líneas. Alrededor del ara las iniciales con letras capitales de plata : C I I A. Al todo, bordura de oro con la leyenda de sable: COLONIA IULIA ILLICE AUGUSTA. Sobre el escudo una figura femenina, vestida de romana, con una palma de oro en la mano derecha. Envolviendo el escudo sendas ramas de laurel, olivo y palma de sinople. (Resolución del conseller de Justicia i Administraciones Públiques de 27 de febrer de 2003).
English: Coat of arms of Elx (Valencian Community, Spain)
Tarix
Mənbə Own work using: 1 & Öz işi
Müəllif Mutxamel
Digər versiyalar
SVG genesis
InfoField
 
The source code of this SVG is invalid due to 15 errors.
 
This W3C-invalid coat of arms was created with Adobe Illustrator,
 
and with Inkscape.

Lisenziya

Public domain Mən, bu əsərin müəllif hüquqlarının sahibi kimi, əsəri ictimai mülkiyyətə verirəm. Bu icazə bütün dünyada qüvvədədir.
In some countries this may not be legally possible; if so:
Bunun qanunla mümkün olmadığı hallarda:

İstənilən şəxsə, istənilən məqsəd üçün, qanunlar tərəfindən qadağan edilməyincə, heç bir şərt qoymadan bu işdən istifadə haqqını bağışlayıram.

Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of Elche/Elx, Valencian Community, Spain.

Items portrayed in this file

təsvir edir

15 iyun 2010

MIME type ingilis

image/svg+xml

Faylın tarixçəsi

Faylın əvvəlki versiyasını görmək üçün gün/tarix bölməsindəki tarixlərə klikləyin.

Tarix/VaxtKiçik şəkilÖlçülərİstifadəçiŞərh
indiki06:54, 12 mart 202306:54, 12 mart 2023 tarixindəki versiyanın kiçildilmiş görüntüsü706 × 999 (262 KB)Macondocolors
17:05, 28 oktyabr 201917:05, 28 oktyabr 2019 tarixindəki versiyanın kiçildilmiş görüntüsü706 × 999 (403 KB)MacondoColors segons Decret 72/2015 del Consell
10:11, 17 iyun 201710:11, 17 iyun 2017 tarixindəki versiyanın kiçildilmiş görüntüsü662 × 936 (384 KB)Macondola fortalesa apareix amb torres desiguals en totes les representacions (des del segle XV)
12:08, 15 iyun 201012:08, 15 iyun 2010 tarixindəki versiyanın kiçildilmiş görüntüsü662 × 936 (296 KB)Mutxamel{{Information |Description={{ca|1=Escut d'Elx, Baix Vinalopó (País Valencià): ''Escut ovalat. Tallat. Al primer quarter, de gules una fortalesa del seu color, maçonada de sable i aclarida de g

Aşağıdakı səhifə bu faylı istifadə edir:

Faylın qlobal istifadəsi

Bu fayl aşağıdakı vikilərdə istifadə olunur:

Bu faylın qlobal istifadəsinə baxın.

Metaməlumatlar