Formula 1 pilotlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Təşkilatları Formula-1-də olan ölkələrin xəritəsi. Qara - ölkədən ən azı bir yarışçı bir Formula-1 çempionu idi. Mavi - ölkədən ən azı bir yarışçı Qran-pri qazandı. Qırmızı - ölkədən ən azı bir yarışçı Qran-pridə iştirak etdi. Zimbabve qırmızı göstərilmişdir, lakin bu ölkədən gələn pilotlar Rodeziya təmsil etmişdir

1950-ci illərdən bu yana Formula 1 pilotlarının tam siyahısı. Ən azı bir Qran-pridə 910[1] müxtəlif pilotlar iştirak etmişdilər, lakin onlardan 144-ü[1] yarışa başlamaşdır, çünki onlar yarışdan qabaq müvəffəqiyyət qazandılar (Formula-1 pilotlarının siyahısında göstərilmişdir). Ən çox Qran-pridə iştirak edən Rubens Barrikello, 326 Qran-pridə (322 yarış) iştirak etdi.

1990-ci ilədək, pilotun bütün balları çempionata hesablanmırdı (Formula 1-də xal toplama sisteminə) - mötərizədə olmayan balların sayı çempionata gedənləri nəzərdə tutur; parantez içərisindəki sayı ümumi nöqtəni göstərir.

Yalnız 1950-1960-cı illərdə dünya çempionatında Formula 1-də olan Indianapolis-500-də iştirak edən pilotlar. Dünya çempionları qalındır. Ayrı bir cədvəl cari Dünya Kubokunda iştirakçıları siyahıya alır. Cari yarışlarda iştirak edən bəzi Qran Prlarda ehtiyat pilotlar haqqında məlumat (2003-cü ildən etibarən qaydalara uyğun olaraq), pilotların ümumi siyahısının sonunda ayrı bir masada toplanır.

Məlumatlar 2017-ci ildən etibarən Əbu-Dabi Qran-prisi 2017 və bu mövsümün pilotlarıdır.

Formula 1-in hazırkı pilotları[redaktə | əsas redaktə]

02/04/2019 tarixində yenilənib
Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Aleksandr Albon Flag of Thailand.svg Tailand 1 (2019) 2 0 0 0 0 2
Valtteri Bottas Flag of Finland.svg Finlandiya 7 (20132019) 136 (120) 6 4 32 11 1007
Pyer Qasli Flag of France.svg Fransa 3 (20172019) 28 0 0 0 0 33
Romen Qrojan Flag of France.svg Fransa 9 (2009, 20122019) 149 (144) 0 0 10 1 381
Antonio Covinatsi Flag of Italy.svg İtaliya 2 (2017, 2019) 4 0 0 0 0 0
Daniil Kvyat Flag of Russia.svg Rusiya 5 (20142017б 2019) 78 (74) 0 0 2 1 134
Robert Kubitsa Flag of Poland.svg Polşa 6 (20062010, 2019) 81 (78) 1 1 12 1 273
Şarl Lekler Flag of Monaco.svg Monako 2 (20182019) 31 (23) 1 0 1 1 65
Kevin Maqnussen Flag of Denmark.svg Danimarka 6 (20142019) 84 (83) 0 0 1 1 145
Lando Norris Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (2019) 9 (2) 0 0 0 0 8
Serxio Perres Flag of Mexico.svg Meksika 9 (20112019) 160 (157) 0 0 8 4 530
Kimi Raykonnen Flag of Finland.svg Finlandiya 17 (20012009, 20122019) 1 (2007) 296 (293) 18 21 103 46 1826
Corc Rassel Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (2019) 4 (2) 0 0 0 0 0
Daniel Rikkardo Flag of Australia.svg Avstraliya 9 (20112019) 160 (152) 3 7 29 13 986
Karlos Sayns Vaskes de Kastro Flag of Spain.svg İspaniya 5 (20152019) 83 0 0 0 0 171
Lens Stroll Flag of Canada.svg Kanada 3 (20172019) 43 0 0 1 0 48
Maks Ferstappen Flag of the Netherlands.svg Niderland 5 (20152019) 86 (83) 0 5 23 4 697
Sebastyan Fettel Flag of Germany.svg Almaniya 13 (20072019) 4 (20102013) 229 (221) 55 52 0 0 2767
Niko Xyülkenberq Flag of Germany.svg Almaniya 9(2010, 20122019) 174 (158) 1 0 0 2 480

Formula 1-in keçmiş pilotları[redaktə | əsas redaktə]

Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Karlo Abate Flag of Italy.svg İtaliya 2 (19621963) 3 (0) 0 0 0 0 0
Corc Abekassis Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (19511952) 2 0 0 0 0 0
Fred Aqabaşyan Şablon:USA 48 stars 8 (19501958) 9 (8) 1 0 0 0 1,5
Andrea de Adamik Flag of Italy.svg İtaliya 5 (1968, 19701973) 36 (29) 0 0 0 0 6
Filipp Adams Flag of Belgium (civil).svg Belçika 1 (1994) 2 0 0 0 0 0
Kurt Adolf Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
İnnes Ayrelnd Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 8 (19591966) 53 0 1 4 1 47
Manni Ayyulo Flag of the United States.svg ABŞ 6 (19501955) 6 (4) 0 0 1 0 2
Çarlz van Aker Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Kristian Albers Flag of the Netherlands.svg Niderland 3 (20052007) 46 0 0 0 0 4
Jan Alezi Flag of France.svg Fransa 13 (19892001) 202 (201) 2 1 32 4 241
Fernando Alonso Flag of Spain.svg İspaniya 16 (2001, 20032018) 2 (20052006) 314 (311) 22 32 97 23 1899 [3]
Mikele Alboreto Flag of Italy.svg İtaliya 14 (19811994) 215 (194) 2 5 23 5 186,5
Hayme Alqesuarmi Flag of Spain.svg İspaniya 3 (20092011 46 0 0 0 0 31
Filipp Alyo Flag of France.svg Fransa 9 (19841990, 19931994) 116 (109) 0 0 0 0 7
Covann Amati Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1992) 3 (0) 0 0 0 0 0
Cordc Amik Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19571958) 2 (1) 0 0 1 0 6
Red Amik Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19591960) 2 0 0 0 0 0
Bob Anderson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 5 (19631967) 29 0 0 1 8 0
Konni Anderson Flag of Sweden.svg İsveç 2 (19761977) 5 (1) 0 0 0 0 0
Elio de Ancelis Flag of Italy.svg İtaliya 8 (19791986) 109 (108) 3 2 9 0 122
Emil Andres Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Maykl Andretti Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1993) 13 0 0 1 0 7
Mario Andretti Flag of the United States.svg ABŞ 14 (19681972, 19741982) 1 (1978) 131 (128) 18 12 19 10 180
Bobbi Anzer Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1968) 2 (1) 0 0 0 0 0
Cerri Anzer Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19581959) 2 (1) 0 0 0 0 0
Marko Apiçella Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1993) 1 0 0 0 0 0
Kurt Arens Flag of Germany.svg Almaniya 4 (19661969) 4 0 0 0 0 0
Frenk Armi Flag of the United States.svg ABŞ 4 (1951, 19531954) 3 0 0 0 0 0
Çak Arnold Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19591960) 2 (1) 0 0 0 0 0
Rene Arnu Flag of France.svg Fransa 12 (19781989 164 (149) 18 7 22 12 181
Alberto Askari Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19501955) 2 (1952-1953) 0 (32) 14 13 17 12 107,64 (140,14)
Bill Aston Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1952) 3 (1) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Cankarlo Baqetti Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19611967) 21 0 1 1 1 14
Luka Badoer Flag of Italy.svg İtaliya 5 (1993, 19951996, 1999, 2009) 58 (50) 0 0 0 0 0
Asdrubal Fontes Bayardo Flag of Uruguay.svg Uruqvay 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Eli Bayol Flag of France.svg Fransa 5 (19521956) 8 (7) 0 0 0 0 2
Ronni Bakmen Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19641966) 11 0 0 0 0 2
Mauro Baldi Flag of Italy.svg İtaliya 4 (19821985) 41 (36) 0 0 0 0 5
Marsel Balsa Flag of France.svg Fransa 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Lorentso Bandini Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19611967) 42 1 1 8 2 58
Fabritsi Barbatsa Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1991, 1993) 20 (8) 0 0 0 0 2
Con Barber Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Skip Barber Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1971, 1972) 6 (5) 0 0 0 0 0
Co Barzda Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19511953) 3 (0) 0 0 0 0 0
Paolo Barilla Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1989, 1990) 15 (8) 0 0 0 0 0
Rubens Barikello Flag of Brazil.svg Braziliya 19 (19932011) 326 (322) 14 11 68 17 658
Edqar Bart Flag of East Germany.svg ADR 5 (1953, 1957, 1958, 1960, 1964) 5 0 0 0 0 0
Mixael Bartes Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1991) 4 (0) 0 0 0 0 0
Bazz Barton Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1952, 1953) 2 (0) 0 0 0 0 0
Corco Bassi Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1965) 1 0 0 0 0 0
Censon Batton Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 18 (20002017) 1 (2009) 309 (306) 8 15 50 0 1235 [4]
Jolt Baumqartner Flag of Hungary.svg Macarıstan 2 (20032004) 20 0 0 0 0 1
Ervin Bauer Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Derek Bell Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 7 (19681972, 1974) 16 (9) 0 0 0 0 1
Ştefan Bellof Flag of Germany.svg Almaniya 2 (1984, 1985) 22 (20) 0 0 0 0 4
Tom Belso Flag of Denmark.svg Danimarka 2 (1973, 1974) 5 (2) 0 0 0 0 0
Pol Belmondo Flag of France.svg Fransa 2 (1992, 1994) 27 (7) 0 0 0 0 0
Jan-Pyer Beltuaz Flag of France.svg Fransa 9 (19661974) 88 (85) 0 0 0 0 77
Jan Bera Flag of France.svg Fransa 9 (19511959) 0 (53) 0 0 9 1 53,14
Allen Berq Flag of Canada.svg Kanada 1 (1986) 9 (8) 0 0 0 0 0
Qerxard Berqer Flag of Austria.svg Avstriya 14 (19841997) 210 12 10 48 21 385
Yan Börces Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 6 (19581963) 20 (16) 0 0 0 0 0
Olivye Beretta Flag of Monaco.svg Monako 1 (1994) 10 (9) 0 0 0 0 0
Jorj Berjer Flag of Belgium (civil).svg Belçika 2 (1953, 1954) 2 0 0 0 0 0
Mervin Börke Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Tommi Börn Flag of Ireland.svg İrlandiya 1 (1982) 5 (2) 0 0 0 0 0
Erik Bernar Flag of France.svg Fransa 4 (19891991, 1994) 47 (45) 0 0 1 0 10
Enrike Bernoldi Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (2001, 2002) 29 (28) 0 0 0 0 0
Enriko Bertaca Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1989) 6 (0) 0 0 0 0 0
Mayk Börç Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Toni Bettenhauzen Flag of the United States.svg ABŞ 11 (19501960) 0 0 0 1 1 11
Mayk Böttler Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19711973) 29 (28) 0 0 0 0 0
Günter Behhem Flag of Germany.svg Almaniya 2 (19521953) 2 0 0 0 0 0
Karel-Qoden de Bofor Flag of the Netherlands.svg Niderland 8 (19571964) 31 (28) 0 0 0 0 4
Hans Binder Flag of Austria.svg Avstriya 3 (19761978) 15 (13) 0 0 0 0 0
Bira Şahzadə Flag of Thailand.svg Tailand 5 (19501954) 19 0 0 0 0 8
Pablo Birqer Flag of Argentina.svg Argentina 2 (1953, 1954) 2 0 0 0 0 0
Art Biş Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1958) 1 0 0 0 0 0
Mark Blandell Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (1991, 19931995) 63 (61) 0 0 3 0 32
Mixael Blekelmolen Flag of the Netherlands.svg Niderland 2 (1977, 1978) 5 (1) 0 0 0 0 0
Trevor Blokdayk Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 2 (1963, 1965) 2 (1) 0 0 0 0 0
Harri Blençard Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1959) 1 0 0 0 0 0
Bill Boyd Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1951, 1953) 2 (0) 0 0 0 0 0
Conni Boyd Flag of the United States.svg ABŞ 6 (19551960) 6 0 0 1 0 4
Raul Boyzel Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (1982, 1983) 30 (23) 0 0 0 0 0
Bobbi Bol Şablon:USA 48 stars 2 (1951, 1952) 2 0 0 0 0 2
Conni Bolduin Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1956) 1 (0) 0 0 0 0 0
Bob Bondurant Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1965, 1966) 9 0 0 0 0 3
Feliçe Bonetto Flag of Italy.svg İtaliya 4 (19501953) 16 (15) 0 0 2 0 17,5
Roberto Bonomi Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Yo Bonnier Flag of Sweden.svg İsveç 16 (19561971) 108 (104) 1 1 1 0 39
Slim Borqudd Flag of Sweden.svg İsveç 2 (1981, 1982) 15 (10) 0 0 0 0 1
Jan-Manuel Bordo Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1961) 1 (0) 0 0 0 0 0
Lyüki Bota Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 1 (1967) 1 0 0 0 0 0
Don Boumen Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1954) 1 0 0 0 0 0
Toni Bouneydiz Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19551957) 3 (0) 0 0 0 0 0
Cimmi Brayan Flag of the United States.svg ABŞ 10 (19511960) 10 (9) 0 1 3 0 18
Toni Brayz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1975) 10 0 0 0 0 1
Vittorio Brambilla Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19741980) 79 (73) 1 1 1 1 15,5
Ernesto Brambilla Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1963, 1969) 2 (0) 0 0 0 0 0
Martin Brandl Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 12 (19841989, 19911996) 165 (158) 0 0 9 0 98
Toni Branka Flag of Switzerland.svg İsveçrə 2 (1950, 1951) 3 0 0 0 0 0
Canfranko Brankatelli Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1969) 3 (0) 0 0 0 0 0
Alan Braun Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19521954) 9 (8) 0 0 0 0 2
Uolt Braun Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19501951) 2 0 0 0 0 0
Uorik Braun Flag of Australia.svg Avstraliya 1 (1976) 1 0 0 0 0 0
Tom Bricer Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1958) 1 0 0 0 0 0
Kris Bristou Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (19591960) 4 0 0 0 0 0
Peter Broker Flag of Canada.svg Kanada Канада 1 (1963) 1 0 0 0 0 0
Adolf Bruds Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Toni Bruks Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 6 (19561961) 39 (38) 3 6 10 3 75
Canmariya Bruni Flag of Italy.svg İtaliya 1 (2004) 18 0 0 0 0 0
Cek Brebem Flag of Australia.svg Avstraliya 16 (19551970) 3 (1959, 1960, 1966) 128 (126) 13 14 31 12 253 (261)
Devid Brebem Flag of Australia.svg Avstraliya 2 (1990, 1994) 30 (24) 0 0 0 0 0
Qeri Brebem Flag of Australia.svg Avstraliya 1 (1990) 2 (0) 0 0 0 0 0
Bill Brek Flag of Canada.svg Kanada 3 (1968, 1969, 1972) 3 0 0 0 0 0
Erik Brendon Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1952, 1954) 5 0 0 0 0 0
Don Brenson Şablon:USA 49 stars 2 (1959, 1960) 2 0 0 0 0 3
Jan-Kristof Buyon Flag of France.svg Fransa 1 (1995) 11 0 0 0 0 3
Klemar Bukki Flag of Argentina.svg Argentina 2 (1954, 1955) 5 0 0 0 0 0
Sebastyen Burde Flag of France.svg Fransa 2 (2008, 2009) 27 0 0 0 0 6
Luçano Burti Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (2000, 2001) 15 (14) 0 0 0 0 0
Roberto Bussinello Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1961, 1965) 3 (2) 0 0 0 0 0
Tyeri Butsen Flag of Belgium (civil).svg Belçika 11 (19831993) 164 (163) 1 3 15 1 132
Sebastyan Buemi Flag of Switzerland.svg İsveçrə 2 (20092010) 55 0 0 0 0 29
Luis Bueno Flag of Brazil.svg Braziliya 1 (1973) 1 0 0 0 0 0
Klemente Byondetti Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1950) 1 0 0 0 0 0
Ayvor Byüb Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19571959) 6 (5) 0 0 0 0 0
Jül Byanki Flag of France.svg Fransa 2 (20132014) 43 (34) 0 0 0 0 2
Lüsyen Byanki Flag of Belgium (civil).svg Belçika 7 (19591963, 1965, 1968) 19 (17) 0 0 1 0 6
Cino Byanko Flag of Brazil.svg Braziliya 1 (1952) 4 0 0 0 0 0
Culian Beyli Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1988, 1991) 20 (7) 0 0 0 0 1
Henri Benks Flag of the United States.svg ABŞ 5 (19501954) 5 (3) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Folker Vaydler Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1989) 10 (0) 0 0 0 0 0
Nino Vakkarella Flag of Italy.svg İtaliya 3 (1961, 1962, 1965) 5 (4) 0 0 0 0 0
Hayni Valter Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1962) 1 0 0 0 0 0
Stoffel Vandorn Flag of Belgium (civil).svg Belçika 3 (20162018) 42 (41) 0 0 0 0 26
Bob Veyt Flag of the United States.svg ABŞ 5 (19561960) 5 0 0 0 0 0
Karl Vendlinqer Flag of Austria.svg Avstriya 5 (19911995) 42 (41) 0 0 0 0 14
Paskal Verlyan Flag of Germany.svg Almaniya 2 (20162017) 40 (39) 0 0 0 0 6
Jan-Erik Vern Flag of France.svg Fransa 4 (20112014) 61 (58) 0 0 0 0 51
Luici Villorezi Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19501956) 34 (31) 0 0 8 1 46 (49)
Emilio de Vilyota Flag of Spain.svg İspaniya 5 (19761978, 1981, 1982) 15 (2) 0 0 0 0 0
Jak Vilnöv Flag of Canada.svg Kanada 11 (19962006) 1 (1997) 165 (163) 13 11 23 9 235
Jil Vilnöv Flag of Canada.svg Kanada 6 (19771982) 68 (67) 2 6 13 8 101 (107)
Jak Vilnöv Flag of Canada.svg Kanada 2 (1981, 1983) 3 (0) 0 0 0 0 0
Yoaxim Vinkelhok Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1989) 7 (0) 0 0 0 0 0
Manfred Vinkelhok Flag of Germany.svg Almaniya 5 (1980, 19821985) 56 (47) 0 0 0 0 2
Markus Vinkelhok Flag of Germany.svg Almaniya 1 (2007) 1 0 0 0 0 0
Reyne Vissel Flag of Sweden.svg İsveç 2 (1970, 1971) 23 (22) 0 0 1 0 13
Eppi Vitsez Flag of Canada.svg Kanada 2 (1967, 1974) 2 0 0 0 0 0
Ottorino Volonterio Flag of Switzerland.svg İsveçrə 3 (1954, 1956, 1957) 3 0 0 0 0 0
Yo Vonlanten Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1975) 1 0 0 0 0 0
Bill Vukoviç Şablon:USA 48 stars 6 (19501955) 6 (5) 1 2 2 3 19
Rolof Vunderink Flag of the Netherlands.svg Niderland 1 (1975) 6 (3) 0 0 0 0 0
Aleksandr Vurts Flag of Austria.svg Avstriya 6 (19972000, 2005, 2007) 69 0 0 3 1 45


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Folker Vaydler Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1989) 10 (0) 0 0 0 0 0
Nino Vakkarella Flag of Italy.svg İtaliya 3 (1961, 1962, 1965) 5 (4) 0 0 0 0 0
Hayni Valter Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1962) 1 0 0 0 0 0
Stoffel Vandorn Flag of Belgium (civil).svg Belçika 3 (20162018) 42 (41) 0 0 0 0 26
Bob Veyt Flag of the United States.svg ABŞ 5 (19561960) 5 0 0 0 0 0
Karl Vendlinqer Flag of Austria.svg Avstriya 5 (19911995) 42 (41) 0 0 0 0 14
Paskal Verlyan Flag of Germany.svg Almaniya 2 (20162017) 40 (39) 0 0 0 0 6
Jan-Erik Vern Flag of France.svg Fransa 4 (20112014) 61 (58) 0 0 0 0 51
Luici Villorezi Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19501956) 34 (31) 0 0 8 1 46 (49)
Emilio de Vilyota Flag of Spain.svg İspaniya 5 (19761978, 1981, 1982) 15 (2) 0 0 0 0 0
Jak Vilnöv Flag of Canada.svg Kanada 11 (19962006) 1 (1997) 165 (163) 13 11 23 9 235
Jil Vilnöv Flag of Canada.svg Kanada 6 (19771982) 68 (67) 2 6 13 8 101 (107)
Jak Vilnöv Flag of Canada.svg Kanada 2 (1981, 1983) 3 (0) 0 0 0 0 0
Yoaxim Vinkelhok Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1989) 7 (0) 0 0 0 0 0
Manfred Vinkelhok Flag of Germany.svg Almaniya 5 (1980, 19821985) 56 (47) 0 0 0 0 2
Markus Vinkelhok Flag of Germany.svg Almaniya 1 (2007) 1 0 0 0 0 0
Reyne Vissel Flag of Sweden.svg İsveç 2 (1970, 1971) 23 (22) 0 0 1 0 13
Eppi Vitsez Flag of Canada.svg Kanada 2 (1967, 1974) 2 0 0 0 0 0
Ottorino Volonterio Flag of Switzerland.svg İsveçrə 3 (1954, 1956, 1957) 3 0 0 0 0 0
Yo Vonlanten Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1975) 1 0 0 0 0 0
Bill Vukoviç Şablon:USA 48 stars 6 (19501955) 6 (5) 1 2 2 3 19
Rolof Vunderink Flag of the Netherlands.svg Niderland 1 (1975) 6 (3) 0 0 0 0 0
Aleksandr Vurts Flag of Austria.svg Avstriya 6 (19972000, 2005, 2007) 69 0 0 3 1 45


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Brayan Qabbi Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1965) 1 (0) 0 0 0 0 0
Beppe Qabbiani Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1978, 1981) 17 (3) 0 0 0 0 0
Patrik Qayyar Flag of France.svg Fransa 1 (1979) 5 (2) 0 0 0 0 0
Divina Qallika Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1976, 1978) 3 (0) 0 0 0 0 0
Nanni Qalli Flag of Italy.svg İtaliya 4 (19701973) 20 (17) 0 0 0 0 0
Oskar Qalves Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1953) 1 0 0 0 0 2
Frenk Qardner Flag of Australia.svg Avstraliya 3 (1964, 1965, 1968) 9 (8) 0 0 0 0 0
Yo Qartner Flag of Austria.svg Avstriya 1 (1984) 8 0 0 0 0 2
Bertran Qaşo Flag of Belgium (civil).svg Belçika 6 (19891992, 19941995) 84 (47) 0 0 0 1 5
Toni Qeyz Flag of Australia.svg Avstraliya 1 (1952) 4 (3) 0 0 0 0 0
Fred Hembl Şablon:USA 49 stars 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Houden Qenli Flag of New Zealand.svg Yeni Zelandiya 4 (19711974) 41 (35) 0 0 0 0 10
Den Qerni Flag of the United States.svg ABŞ 11 (19591968, 1970) 87 3 4 19 6 133
Migel-Anhel Qerra Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1981) 4 (1) 0 0 0 0 0
Roberto Qerrero Flag of Colombia.svg Kolumbiya 2 (1982, 1983) 29 (21) 0 0 0 0 0
Kristian Götals Flag of Belgium (civil).svg Belçika 1 (1958) 1 0 0 0 0 0
Piter Qentin Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 5 (19701974) 31 (30) 0 1 1 0 11
Dik Qibson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1957, 1958) 2 0 0 0 0 0
Pyerkarlo Qindzani Flag of Italy.svg İtaliya 8 (1981, 19831989) 111 (76) 0 0 0 0 2
Riçi Qinter Flag of the United States.svg ABŞ 7 (19611967) 54 (52) 0 1 14 3 102 (107)
Helmut Qlökler Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1953) 1 (0) 0 0 0 0 0
Timo Qlok Flag of Germany.svg Almaniya 6 (2004, 20082012) 95 (91) 0 0 3 1 51
Çiko Qodia Flag of Spain.svg İspaniya 5 (1951, 1954, 19561958) 14 (13) 0 0 0 0 6
Pol Qoldsmit Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19581960) 3 0 0 1 0 6
Xose Froylan Qonsales Flag of Argentina.svg Argentina 9 (19501957, 1960) 27 (26) 3 2 15 6 72,14 (77,64)
Oskar Qonsales Flag of Uruguay.svg Uruqvay 1 (1956) 1 0 0 0 0 0
Aldo Qordini Flag of France.svg Fransa 1 (1951) 1 0 0 0 0 0
Horeys Qould Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 7 (19541958, 1960) 18 (14) 0 0 0 0 2
Potsi Qouçer Şablon:USA 48 stars 2 (19531954) 2 (0) 0 0 0 0 0
Tulo de Qraffenrid Flag of Switzerland.svg İsveçrə 6 (19501954, 1956) 24 (22) 0 0 0 0 9
Lukas di Qrassi Flag of Brazil.svg Braziliya 1 (2010) 19 (18) 0 0 0 0 0
Masten Qreqori Flag of the United States.svg ABŞ 8 (19571963, 1965) 43 (38) 0 0 3 0 21
Bobbi Qrim Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1959, 1960) 2 0 0 0 0 0
Kit Qrin Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19591962) 6 (3) 0 0 0 0 0
Sesil Qrin Şablon:USA 48 stars 2 (1950, 1951) 2 0 0 0 0 3
Jorj Qrinyar Flag of France.svg Fransa 1 (1951) 1 0 0 0 0 0
Kliff Qriffit Şablon:USA 48 stars 7 (19501954, 1956, 1957) 7 (3) 0 0 0 0 0
Olivye Qruyar Flag of France.svg Fransa 4 (19891992) 62 (41) 0 0 0 0 1
Bob Qreqq Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Maurisio Qujelmin Flag of Brazil.svg Braziliya 5 (19881992) 80 (74) 0 0 1 1 10
Jan-Mark Qunon Flag of France.svg Fransa 2 (1993, 1994) 9 0 0 0 0 0
Esteban Quttyeres Flag of Mexico.svg Meksika 3 (20132014, 2016) 59 0 0 0 1 6
Andre Quelfi Flag of France.svg Fransa 1 (1958) 1 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Yannik Dalma Flag of France.svg Fransa 5 (19871990, 1994) 49 (23) 0 0 0 0 0
Conni Damfriz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1986) 16 (15) 0 0 0 0 3
Len Dankan Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19531956) 4 (1) 0 0 0 0 0
Ted Dankan Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Kristian Danner Flag of Germany.svg Almaniya 4 (19851987, 1989) 47 (34) 0 0 0 0 4
Xorxe Daponte Flag of Argentina.svg Argentina 2 (1953, 1954) 3 (2) 0 0 0 0 0
Ken Dauninq Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1952) 2 0 0 0 0 0
Billi Devor Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1950, 1954) 2 0 0 0 0 0
Jan-Deni Deletra Flag of Switzerland.svg İsveçrə 2 (1994, 1995) 3 0 0 0 0 0
Pedro de la Rosa Flag of Spain.svg İspaniya 9 (19992002, 20052006, 20102012) 107 (104) 0 0 1 1 35
Patrik Depayye Flag of France.svg Fransa 8 (1972, 19741980) 95 1 2 19 4 139 (141)
Bruno Cakomelli Flag of Italy.svg İtaliya 8 (19771983, 1990) 82 (69) 1 0 1 0 14
Billi Carret Şablon:USA 48 stars 3 (19561958) 3 (2) 0 0 0 0 0
Co Ceyms Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19501952) 3 (2) 0 0 0 0 0
Con Ceyms Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1951) 1 0 0 0 0 0
ДCimmi Cekson Flag of the United States.svg ABŞ 3 (1950, 1952, 1954) 3 (2) 0 0 0 0 0
Bob Cerard Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 6 (1950, 1951, 1953, 1954, 1956, 1957) 8 0 0 0 0 0
Cerino Cerini Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1956, 1958) 7 (6) 0 0 0 0 1,5
Coy Ciba Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1958) 1 (0) 0 0 0 0 0
Cimaks Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1978) 1 (0) 0 0 0 0 0
Ceki Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19641966) 3 (2) 0 0 0 0 0
Alan Cons Flag of Australia.svg Avstraliya 10 (19751981, 1983, 1985, 1986) 1 (1980) 117 (116) 6 12 24 13 199 (206)
Tom Cons Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1967) 1 (0) 0 0 0 0 0
Van Conson Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1958) 1 (0) 0 0 0 0 0
Lesli Conson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1950) 1 0 0 0 0 0
Eddi Conson Flag of the United States.svg ABŞ 9 (19521960) 9 0 0 0 0 1
Brüs Conston Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 1 (1962) 1 0 0 0 0 0
Elmer Corc Flag of the United States.svg ABŞ 3 (1955, 1957, 1958) 3 (1) 0 0 0 0 0
İqnatsio Cunti Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1970) 4 0 0 0 0 3
Alessandro Dzanardi Flag of Italy.svg İtaliya 5 (19911994, 1999) 44 (41) 0 0 0 0 1
Rentso Dzordzi Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19751977) 7 0 0 0 0 1
Çak Di Şablon:USA 49 stars 2 (1959, 1960) 7 (3) 0 0 0 0 0
Pol di Resta Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (20112013, 2017) 67 (59) 0 0 0 0 121
Pedru Paulu Dinis Flag of Brazil.svg Braziliya 6 (19952000) 99 (98) 0 0 0 0 10
Dyük Dinsmor Şablon:USA 48 stars 6 (19501954, 1956) 6 (4) 0 0 0 0 0
Joze Dolen Flag of France.svg Fransa 1 (1974) 3 (1) 0 0 0 0 0
Martin Donelli Flag of Ireland.svg İrlandiya 2 (1989, 1990) 15 (13) 0 0 0 0 0
Mark Dononxyü Flag of the United States.svg ABŞ 3 (1971, 1974, 1975) 16 (14) 0 0 1 0 8
Frits d'Orey Flag of Brazil.svg Braziliya 1 (1959) 3 0 0 0 0 0
Robert Dornbros Flag of the Netherlands.svg Niderland 2 (2005, 2006) 11 0 0 0 0 0
Frenk Doçnal Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1963) 1 (0) 0 0 0 0 0
Bernar de Driver Flag of Belgium (civil).svg Belçika 2 (1977, 1978) 2 (0) 0 0 0 0 0
Paddi Driver Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 2 (1963, 1974) 2 (1) 0 0 0 0 0
Pyero Droqo Flag of Venezuela.svg Venesuela 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Li Drollinqer Şablon:USA 49 stars 1 (1960) 1 (0) 0 0 0 0 0
Bob Dreyk Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Pyero Duzio Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Entoni Devidson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (2002, 2005, 2007, 2008) 24 0 0 0 0 0
Cimmi Devis Şablon:USA 48 stars 8 (1950, 1951, 19531957, 1959) 8 (5) 0 0 1 0 4
Kolin Devis Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1959) 2 0 0 0 0 0
Cimmi Deyuolt Flag of the United States.svg ABŞ 10 (19511960) 10 (6) 0 0 0 0 0
Derek Deli Flag of Ireland.svg İrlandiya 5 (19781982) 64 (48) 0 0 0 0 15


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Jan-Pyer Jabui Flag of France.svg Fransa 7 (1974, 1975, 19771981) 56 (49) 6 2 2 0 21
Jan-Pyer Jarye Flag of France.svg Fransa 12 (1971, 19731983) 143 (132) 3 0 3 3 31,5
Olivye Jebedye Flag of Belgium (civil).svg Belçika 5 (1956, 19581961) 15 (14) 0 0 2 0 18
Mark Jene Flag of Spain.svg İspaniya 4 (1999, 2000, 2003, 2004) 36 0 0 0 0 5
İv Jiro-Kabantu Flag of France.svg Fransa 4 (19501953) 13 0 0 0 0 5


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Volfqanq Zaydel Flag of Germany.svg Almaniya 5 (1953, 1958, 19601962) 12 (10) 0 0 0 0 0
Qünter Zayfert Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1962) 1 (0) 0 0 0 0 0
Yo Ziffert Flag of Switzerland.svg İsveçrə 10 (19621971) 100 (96) 2 2 6 4 68
Rikardo Zonta Flag of Brazil.svg Braziliya 5 (19992001, 2004, 2005) 38 (36) 0 0 0 0 3
Mark Zuzer Flag of Switzerland.svg İsveçrə 8 (19791986) 88 (81) 0 0 0 1 17


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Xesus İqlesias Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1955) 1 0 0 0 0 0
Yudzi İde Flag of Japan.svg Yaponiya 1 (2006) 4 0 0 0 0 0
Jaki İks Flag of Belgium (civil).svg Belçika 14 (19661979) 122 (116) 13 8 25 14 181
Pol İnqlend Flag of Australia.svg Avstraliya 1 (1957) 1 0 0 0 0 0
Taki İnoue Şablon:JAP 2 (1994, 1995) 18 (17) 0 0 0 0 0
Eddi İrvayn Flag of Ireland.svg İrlandiya 10 (19932002) 148 (145) 0 4 26 1 191
Kris İrvin Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1966, 1967) 10 0 0 0 0 2
Reks İston Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1958, 1959) 2 (0) 0 0 0 0 0
Corc İton Flag of Canada.svg Kanada 3 (19691971) 13 (11) 0 0 0 0 0
Kenni İton Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1950, 1951) 2 (0) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Aleks Yonq Flag of Malaysia.svg Malayziya 2 (2001, 2002) 18 (14) 0 0 0 0 0
Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Culio Kabyanka Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19581960) 4 (3) 0 0 0 0 3
Mario-Arauxo de Kabral Flag of Portugal.svg Portuqaliya 4 (1959, 1960, 1963, 1964) 5 (4) 0 0 0 0 0
Ken Kavano Flag of Australia.svg Avstraliya 1 (1958) 2 (0) 0 0 0 0 0
Adrian Kampos Flag of Spain.svg İspaniya 2 (1987, 1988) 21 (16) 0 0 0 0 0
Eytel Kantoni Flag of Uruguay.svg Uruqvay 1 (1952) 3 0 0 0 0 0
Bill Kantrell Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19501953) 4 (1) 0 0 0 0 0
İvan Kapelli Flag of Italy.svg İtaliya 9 (19851993) 98 (93) 0 0 3 0 31
Pirs Karic Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 5 (19661970) 30 (28) 0 0 2 0 20
Pyero Karini Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1952, 1953) 3 0 0 0 0 0
Dueyn Karter Şablon:USA 49 stars 8 (19501955, 1959, 1960) 8 0 0 1 0 6,5
Nil Karter Şablon:USA 48 stars 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Narain Kartikeyan Flag of India.svg Hindistan 3 (2005, 20112012) 52 (46) 0 0 0 0 5
Osvald Karx Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Eucenio Kastellotti Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19551957) 14 0 0 0 0 0
Ukio Katayama Şablon:JAP 6 (19921997) 97 (94) 0 0 0 0 5
Aleks Kaffi Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19861991) 75 (55) 0 0 0 0 6
Diter Kvester Flag of Austria.svg Avstriya 2 (1969, 1974) 2 (1) 0 0 0 0 0
Conni Key Şablon:USA 48 stars 4 (1953, 1955, 1956, 1959) 4 (0) 0 0 0 0 0
Fil Keyd Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Eddi Keyzan Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 3 (19731975) 3 0 0 0 0 0
El Keller Şablon:USA 49 stars 6 (19561960) 6 (5) 0 0 0 0 0
Co Kelli Flag of Ireland.svg İrlandiya 2 (1950, 1951) 2 0 0 0 0 0
Con Kembpell-Cons Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1962, 1963) 2 0 0 0 0 0
Deyv Kennedi Flag of Ireland.svg İrlandiya 1 (1980) 7 (0) 0 0 0 0 0
Loriz Kessel Flag of Switzerland.svg İsveçrə 2 (1976, 1977) 6 (3) 0 0 0 0 0
Brüs Kressler Şablon:USA 48 stars 1 (1958) 1 (0) 0 0 0 0 0
Rupert Kiqan Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (1977, 1978, 1980, 1982) 37 (25) 0 0 0 0 0
Ettore Kimmeri Flag of Venezuela.svg Venesuela 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Leo Kinnunen Flag of Finland.svg Finlandiya 1 (1974) 6 (1) 0 0 0 0 0
Rass Klar Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1955) 1 (0) 0 0 0 0 0
Cim Klark Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 9 (19601968) 2 (1963, 1965) 73 (72) 33 25 32 28 255 (274)
Bob Kleberq Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 (0) 0 0 0 0 0
Hans Klenk Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Piter de Klerk Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 4 (1963, 1965, 1969, 1970) 4 0 0 0 0 0
Kristian Klink Flag of Austria.svg Avstriya 4 (20042006, 2010) 53 (49) 0 0 0 0 14
Karl Klinq Flag of Germany.svg Almaniya 2 (1954, 1955) 11 0 0 2 1 17
Ernst Klodviq Flag of East Germany.svg ADR 2 (1952, 1953) 2 0 0 0 0 0
Denni Kledis Şablon:USA 48 stars 6 (19501952, 1954, 1955, 1957) 6 (1) 0 0 0 0 0
Conni Klez Flag of Belgium (civil).svg Belçika 5 (19501953, 1955) 25 (23) 0 0 0 0 0
Bad Klemondz Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1957) 1 (0) 0 0 0 0 0
Rey Knepper Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1951) 1 (0) 0 0 0 0 0
Kamui Kobayasi Şablon:JAP 5 (20092012, 2014) 77 (75) 0 0 1 1 125
Heykki Kovalaynen Flag of Finland.svg Finlandiya 7 (20072013) 118 (111) 1 1 4 2 105
Kevin Koqan Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1980, 1981) 2 (0) 0 0 0 0 0
Mikko Kozarovitski Flag of Finland.svg Finlandiya 1 (1977) 2 (0) 0 0 0 0 0
Helmut Kolminqq Flag of Austria.svg Avstriya 1(1974) 3 (2) 0 0 0 0 0
Piter Kollinz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 9 (19521958) 35 (32) 0 3 9 0 47
Bernar Kollon Flag of France.svg Fransa 4 (19611964) 6 (4) 0 0 0 0 0
Alberto Kolombo Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1978) 3 (0) 0 0 0 0 0
Erik Komas Flag of France.svg Fransa 4 (19911994) 63 (59) 0 0 0 0 7
Franso Komotti Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1950, 1952) 2 0 0 0 0 0
Rass Konqdon Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 (0) 0 0 0 0 0
Corc Konnor Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19501953) 4 (3) 0 0 0 0 0
Corc Konstantayn Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1959) 1 0 0 0 0 0
Con Kordts Flag of Canada.svg Kanada 1 (1969) 1 0 0 0 0 0
Bob Kortner Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1958, 1959) 2 (0) 0 0 0 0 0
Hel Koul Şablon:USA 48 stars 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Villi Krakau Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Rudi Krauze Flag of East Germany.svg ADR 2 (1952, 1953) 2 (1) 0 0 0 0 0
Kris Kraft Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1971) 2 (1) 0 0 0 0 0
Antonio Kröys Flag of Spain.svg İspaniya 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Albero Krespo Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Bob Kristi Flag of the United States.svg ABŞ 7 (19541960) 7 (5) 0 0 0 0 0
Larri Kroket Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1954) 1 0 0 0 0 0
Art Kross Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19521955) 4 0 0 1 0 8
Cef Krossli Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1950) 0 0 0 0 0 0
Rey Krouford Şablon:USA 48 stars 5 (19551959) 5 (3) 0 0 0 0 0
Cim Krouford Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1975) 2 0 0 0 0 0
Toni Kruk Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1952, 1953) 2 0 0 0 0 0
Masami Kuvasima Şablon:JAP 1 (1976) 1 (0) 0 0 0 0 0
Devid Kulthard Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 15 (19942008) 247 (246) 12 13 62 18 535
Andrea Kyeza Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1992) 10 (3) 0 0 0 0 0
Nikolas Kyeza Flag of Denmark.svg Danimarka 1 (2003) 5 0 0 0 0 0
Con Kennon Flag of Canada.svg Kanada 1 (1971) 1 0 0 0 0 0
Kurt Künke Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1963) 1 (0) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Con Lav Flag of Rhodesia (1968–1979).svg Rodeziya 10 (19621965, 19671972) 10 (9) 0 0 1 0 6
Covanni Lavaci Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1995, 1996) 10 (7) 0 0 0 0 0
Pit Lavli Flag of the United States.svg ABŞ 5 (1959, 1960, 19691971) 11 (7) 0 0 0 0 0
Frank Laqors Flag of France.svg Fransa 1 (1994) 2 0 0 0 0 0
Mark Layt Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Pedro Lami Flag of Portugal.svg Portuqaliya 4 (19931996) 32 0 0 0 0 1
Yan Lammers Flag of the Netherlands.svg Niderland 5 (19791982, 1992) 41 (23) 0 0 0 0 0
Qerman Lanq Flag of Germany.svg Almaniya 2 (1953, 1954) 2 0 0 0 0 2
Bret Lancer Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19751978) 43 (32) 0 0 0 0 0
Klaudio Lances Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1990) 14 (0) 0 0 0 0 0
Çiko Landi Flag of Brazil.svg Braziliya 4 (19511953, 1956) 6 0 0 0 0 1,5
Frenk Laptou Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Nikola Larini Flag of Italy.svg İtaliya 8 (19871992, 1994, 1997) 75 (49) 0 0 0 0 7
Oskar Larrauri Flag of Argentina.svg Argentina 2 (1988, 1989) 21 (7) 0 0 0 0 0
Alberto-Rodriqes Larreta Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Cad Larson Şablon:USA 48 stars 5 (1952, 1953, 19571959) 5 (2) 0 0 0 0 0
Niki Lauda Flag of Austria.svg Avstriya 13 (19711979, 19821985) 3 (1975, 1977, 1984) 177 (171) 24 25 54 24 420,5
Jak Anri Laffit Flag of France.svg Fransa 13 (19741986) 180 (174) 7 6 32 6 228
Pyer Leveq Flag of France.svg Fransa 2 (1950, 1951) 6 0 0 0 0 0
Beylis Levrett Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19501952) 3 (1) 0 0 0 0 0
Artur Leqa Flag of Belgium (civil).svg Belçika 2 (1952, 1953) 2 0 0 0 0 0
Nevil Lederle Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 2 (1962, 1965) 2 (1) 0 0 0 0 1
Çak Leyton Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Mişel Lekler Flag of France.svg Fransa 2 (1975, 1976) 8 (7) 0 0 0 0 0
Qi van Lennep Flag of the Netherlands.svg Niderland 4 (1971, 19731975) 10 (8) 0 0 0 0 2
Lamberto Leoni Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1977, 1978) 5 (1) 0 0 0 0 0
Les Leston Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1956, 1957) 3 (2) 0 0 0 0 0
Ralf Liquori Şablon:USA 48 stars 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Qi Lijye Flag of France.svg Fransa 2 (1966, 1967) 13 (12) 0 0 0 0 1
Ceff Liz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19781980, 1982) 12 (4) 0 0 0 0 0
Endi Linden Şablon:USA 48 stars 8 (19501957) 8 (7) 0 0 0 0 5
Corc Linç Şablon:USA 48 stars 2 (1950, 1951) 2 (0) 0 0 0 0 0
Roberto Lippi Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19611963) 3 (1) 0 0 0 0 0
Lella Lombardi Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19741976) 17 (12) 0 0 0 0 0,5
Rikardo Londonyo Flag of Colombia.svg Kolumbiya 1 (1981) 1 (0) 0 0 0 0 0
Roje Loran Flag of Belgium (civil).svg Belçika 1 (1952) 2 0 0 0 0 0
Kris Lourens Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1966) 2 0 0 0 0 0
Ernst Lof Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Driye van der Lof Flag of the Netherlands.svg Niderland 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Roje Luaye Flag of France.svg Fransa 1 (1954) 1 0 0 0 0 0
Anri Luvo Flag of France.svg Fransa 2 (1950, 1951) 2 0 0 0 0 0
Ceki Lyüis Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1961, 1962) 10 (9) 0 0 0 0 3
Stüart Lyüis-Evans Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1957, 1958) 14 (16) 2 0 2 0 0
Vitantonio Lyüitsi Flag of Italy.svg İtaliya 6 (20052007, 20092011) 81 0 0 0 0 26
Jan Lyüka Flag of France.svg Fransa 1 (1955) 1 0 0 0 0 0
Jan Lyüsyenbonne Flag of Belgium (civil).svg Belçika 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Robert Lya Kaz Flag of Morocco.svg Mərakeş 1 (1958) 1 0 0 0 0 0
Jerar Lyaruss Flag of France.svg Fransa 1 (1974) 2 (1) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Damyen Maqi Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1975, 1976) 2 (1) 0 0 0 0 0
Yan Maqnussen Flag of Denmark.svg Danimarka 3 (1995, 1997, 1998) 25 (24) 0 0 0 0 1
Fransua Maze Flag of France.svg Fransa 1 (1971) 1 0 0 0 0 0
Mixael May Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1961) 3 (2) 0 0 0 0 0
Tim Mayer Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1962) 1 0 0 0 0 0
Con Maylz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1969, 1970) 15 (12) 0 0 0 0 2
Ken MakAlpayn Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1952, 1953, 1955) 7 0 0 0 0 0
Cek MakQrat Flag of the United States.svg ABŞ 6 (19501955) 6 1 0 2 1 9
Brayan MakQuayr Flag of Australia.svg Avstraliya 1 (1977) 1 (0) 0 0 0 0 0
Mayk MakDauel Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1957) 1 0 0 0 0 0
Conni MakDauell Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19501952) 3 0 0 0 0 0
Perri MakKarti Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1992) 8 (0) 0 0 0 0 0
Herbert MakKey-Freyzer Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1957, 1951) 1 0 0 0 0 0
Erni MakKoy Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19531955) 3 (2) 0 0 0 0 0
Brüs MakLaren Flag of New Zealand.svg Yeni Zelandiya 13 (19581970) 188,5 (196,5) 104 (100) 0 4 27 3 0
Lens Maklin Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19521955) 15 (13) 0 0 0 0 0
Alan MakNiş Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (2002) 17 (16) 0 0 0 0 0
Qrem MakRey Flag of New Zealand.svg Yeni Zelandiya 1 (1973) 1 0 0 0 0 0
Jan Maks Flag of France.svg Fransa 1 (1971) 1 0 0 0 0 0
Cim MakUitni Flag of the United States.svg ABŞ 5 (19561960) 5 (2) 0 0 0 0 0
Pastor Maldonado Flag of Venezuela.svg Venesuela 5 (20112015) 96 (95) 1 1 1 0 76
Umberto Malyoli Flag of Italy.svg İtaliya 5 (19531957) 10 0 0 0 2 3,33
Frenk Mandi Şablon:USA 48 stars 1 (1954) 1 (0) 0 0 0 0 0
Rober Manzon Flag of France.svg Fransa 7 (19501956) 29 (28) 0 0 2 0 16
Serco Mantovani Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19531955) 8 (7) 0 0 0 0 4
Conni Mants Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1953) 0 0 0 0 0 0
Onofre Marimon Flag of Argentina.svg Argentina 3 (1951, 1953, 1954) 12 (11) 0 0 2 1 8,14
Tarso Merkes Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (1996, 1997, 2001) 26 (23) 0 0 0 0 0
Helmut Marko Flag of Austria.svg Avstriya 2 (1971, 1972) 10 (9) 0 0 0 0 0
Lesli Marr Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1954, 1955) 2 0 0 0 0 0
Devid Marri Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19501952) 6 (4) 0 0 0 0 0
Ejen Marten Flag of France.svg Fransa 1 (1950) 2 0 0 0 0 0
Pyerluici Martini Flag of Italy.svg İtaliya 10 (1984, 1985, 19881995) 124 (118) 0 0 0 0 18
Toni Marş Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1957, 1958, 1961) 5 (4) 0 0 0 0 0
Say Marşall Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Yoxen Mass Flag of Germany.svg Almaniya 9 (19731980, 1982) 114 (104) 0 1 8 2 71
Felipe Massa Flag of Brazil.svg Braziliya 15 (2002, 20042017) 272 (269) 16 11 41 15 1167
Kristiano da Matta Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (2003, 2004) 28 0 0 0 0 13
Conni Mauro Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1950, 1952) 2 (0) 0 0 0 0 0
Qaton Matsakkane Flag of Argentina.svg Argentina 2 (2001, 2002) 21 0 0 0 0 0
Karlos Menditeqi Flag of Argentina.svg Argentina 7 (19531958, 1960) 11 (10) 0 0 1 0 9
Roberto Meri Flag of Spain.svg İspaniya 1 (2015) 14 (13) 0 0 0 0 0
Harri Merkel Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Arturo Mertsario Flag of Italy.svg İtaliya 8 (19721979) 85 (56) 0 0 0 0 11
Fransua Miqo Flag of France.svg Fransa 3 (1972, 1974, 1975) 16 (13) 0 0 0 0 0
Çet Miller Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19501953) 4 (2) 0 0 0 0 0
El Miller Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Andre Milyü Flag of Belgium (civil).svg Belçika 1 (1956) 1 0 0 0 0 0
Qerxard Mitter Flag of Germany.svg Almaniya 6 (19631967, 1969) 7 (5) 0 0 0 0 3
Stefano Modena Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19871992) 81 (70) 0 0 0 0 17
Silvio Mozer Flag of Switzerland.svg İsveçrə 6 (19661971) 20 (12) 0 0 0 0 3
Frank Montanyi Flag of France.svg Fransa 1 (2006) 7 0 0 0 0 0
Robi Montqomeri-Çerrinqton Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Tyaqu Vaqarozu da Koşta Monteyru Flag of Portugal.svg Portuqaliya 2 (2005, 2006) 37 0 0 1 0 7
Andrea Montermini Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19941996) 28 (19) 0 0 0 0 0
Xuan-Pablo Montoyya Flag of Colombia.svg Kolumbiya 6 (20012006) 95 (94) 13 7 30 12 307
Canni Morbidelli Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19901992, 1994, 1995, 1997) 70 (67) 0 0 1 0 8,5
Deyv Morqan Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1975) 1 0 0 0 0 0
Roberto Moreno Flag of Brazil.svg Braziliya 7 (1982, 1987
19891992, 1995)
75 (41) 0 0 1 1 15
Stirlinq Moss Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 11 (19511961) 185,64 (186,64) 67 (66) 16 16 24 19 0
Bill Moss Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 7 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Erl Motter Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Cino Munaron Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1960) 5 (4) 0 0 0 0 0
Conni Murhaus Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Luici Musso Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19531958) 25 (24) 0 1 7 1 44
Roberto Myeres Flag of Argentina.svg Argentina 3 (19531955) 17 0 0 0 1 13
Toni Meqqs Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 5 (19611965) 27 (25) 0 0 3 0 26
Mayk Meqil Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19561959) 4 (3) 0 0 0 0 0
Bill Meki Şablon:USA 48 stars 1 (1951) 1 0 0 0 0 0
Naycel Mensell Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 15 (19801992, 1994, 1995) 1 (1992) 191 (187) 32 31 59 30 480 (482)
Villi Meress Flag of Belgium (civil).svg Belçika 5 (19601963, 1965) 13 (12) 0 0 1 0 7
Qi Meress Flag of France.svg Fransa 2 (1950, 1951) 3 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Mayk Nazaruk Flag of the United States.svg ABŞ 4 (19511954) 4 (3) 0 0 1 0 8
Kel Naydey Flag of the United States.svg ABŞ 3 (19531955) 3 0 0 0 0 0
Kadzuki Nakadzima Flag of Japan.svg Yaponiya 3 (20072009) 36 0 0 0 0 9
Satoru Nakadzima Flag of Japan.svg Yaponiya 5 (19871991) 80 (74) 0 0 0 1 16
Sindzi Nakano Flag of Japan.svg Yaponiya 2 (1997, 1998) 33 0 0 0 0 2
Rodni Naki Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1953, 1954) 2 0 0 0 0 0
Alessandro Nannini Flag of Italy.svg İtaliya 5 (19861990) 78 (76) 0 1 9 2 65
Emanuele Naspetti Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1992, 1993) 6 0 0 0 0 0
Felipe Nasr Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (20152016) 40 (39) 0 0 0 0 29
Massimo Natili Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1961) 2 (1) 0 0 0 0 0
Patrik Nev Flag of Belgium (civil).svg Belçika 3 (19761978) 14 (10) 0 0 0 0 0
Yak Nelleman Flag of Denmark.svg Danimarka 1 (1976) 1 (0) 0 0 0 0 0
Helmut Nidermayr Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Tiff Nidl Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1980) 2 (1) 0 0 0 0 0
Con Nikolson Flag of New Zealand.svg Yeni Zelandiya 2 (1974, 1975) 2 (1) 0 0 0 0 0
Qunnar Nilsson Flag of Sweden.svg İsveç 2 (1976, 1977) 32 (31) 0 1 4 1 31
Breş Nimann Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 2 (1963, 1965) 0 (1) 0 0 0 0 0
Xideki Noda Flag of Japan.svg Yaponiya 1 (1994) 3 0 0 0 0 0
Roy Nyüman Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1953) 1 (0) 0 0 0 0 0
Brayan Neylor Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 5 (19571961) 8 (7) 0 0 0 0 0
Dük Nelon Flag of the United States.svg ABŞ 5 (19501954) 5 (3) 0 0 0 0 1


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Robert O'Brayen Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Esteban Okon Flag of France.svg Fransa 3 (20162018) 55 (50) 0 0 0 0 136
Pet O'Konnor Flag of the United States.svg ABŞ 6 (19531958) 6 (5) 0 0 0 0 1
Ceki Oliver Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 8 (19671973, 1977) 52 (49) 0 0 2 1 13
Denni Onqeys Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19771978) 6 (4) 0 0 0 0 0
Rikki fon Opel Flag of Liechtenstein.svg Lixtenşteyn 2 (1973, 1974) 14 (10) 0 0 0 0 0
Denni Ouks Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1953, 1954) 2 (0) 0 0 0 0 0
Artur Ouen Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1960) 1 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Nello Paqani Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1950) 1 0 0 0 0 0
Klayv Pazi Şablon:Флаг Родезии Родезия 1 (1965) 1 (0) 0 0 0 0 0
Devid Payper Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1959, 1960) 3 (2) 0 0 0 0 0
Marvin Payfer Şablon:USA 48 stars 1 (1956) 1 (0) 0 0 0 0 0
Cim Pakard Şablon:USA 49 stars 2 (1959, 1960) 2 (0) 0 0 0 0 0
Rikardo Paletti Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1982) 8 (1) 0 0 0 0 0
Colion Palmer Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (20162017) 37 (35) 0 0 0 0 9
Conatan Palmer Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 7 (19831989) 88 (82) 0 0 0 1 14
Torsten Palm Flag of Sweden.svg İsveç 1 (1975) 2 0 0 0 0 0
Olivye Panis Flag of France.svg Fransa 10 (19941999, 20012004) 158 (157) 0 1 5 0 76
Corco Pantano Flag of Italy.svg İtaliya 1 (2004) 14 0 0 0 0 0
Maks Papis Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1995) 7 (6) 0 0 0 0 0
Mayk Parks Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1959, 1966, 1967) 7 (6) 0 0 0 0 0
Rec Parnell Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19501952, 1954) 7 (6) 0 0 0 0 0
Tim Parnell Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1959, 1961, 1963) 4 (2) 0 0 0 0 0
Conni Parsons Şablon:USA 48 stars 9 (19501958) 9 0 1 1 1 12
Rikardo Patreze Flag of Italy.svg İtaliya 17 (19771993) 257 (255) 8 6 37 13 281
Karlus Pase Flag of Brazil.svg Braziliya 6 (19721977) 73 (71) 1 1 6 5 58
Alessandro Pezenti-Rossi Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1976) 4 (3) 0 0 0 0 0
Rocer Penske Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1961, 1962) 2 0 0 0 0 0
Çezare Perdiza Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19551957) 8 (7) 0 0 2 0 5
Larri Perkins Flag of Australia.svg Avstraliya 3 (1974, 1976, 1977) 15 (11) 0 0 0 0 0
Kzavye Perro Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1969) 1 0 0 0 0 0
Anri Peskarolo Flag of France.svg Fransa 8 (19681974, 1976) 64 (57) 0 0 1 1 12
Yozef Peters Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Ronni Peterson Flag of Sweden.svg İsveç 9 (19701978) 123 (122) 14 10 26 9 206
Vitaliy Petrov Flag of Russia.svg Rusiya 3 (20102012) 58 (57) 0 0 1 1 64
Alfredo Pian Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
El Piz Flag of Canada.svg Kanada 3 (19671969) 3 (2) 0 0 0 0 0
Şarl Pik Flag of France.svg Fransa 2 (20122013) 40 (39) 0 0 0 0 0
Nelson Soutu Pike Flag of Brazil.svg Braziliya 14 (19781991) 3 (1981, 1983, 1987) 208 (204) 24 23 60 23 481,5 (485,5)
Nelsinyo Anjelo Pike Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (2008, 2009) 28 0 0 0 0 0
Andre Pilett Flag of Belgium (civil).svg Belçika 7 (1951, 1953, 1954, 1956, 1961, 1963, 1964) 14 (9) 0 0 0 0 2
Teddi Pilett Flag of Belgium (civil).svg Belçika 2 (1974, 1977) 4 (1) 0 0 0 0 0
Renato Pirokki Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1961) 1 0 0 0 0 0
Didye Pironi Flag of France.svg Fransa 5 (19781982) 72 (68) 4 3 13 5 101
Emanuele Pirro Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19891991) 40 (36) 0 0 0 0 3
Ciqqs Piters Şablon:USA 48 stars 1 (1955) 1 (0) 0 0 0 0 0
Erni Piterse Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 3 (1962, 1963, 1965) 3 (2) 0 0 0 0 0
Paul Pitç Flag of Germany.svg Almaniya 3 (19501952) 3 0 0 0 0 0
Antonio Pitsoniya Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (20032005) 20 0 0 0 0 8
Jak Polle Flag of France.svg Fransa 2 (1954, 1955) 5 0 0 0 0 0
Ben Pon Flag of the Netherlands.svg Niderland 1 (1962) 1 0 0 0 0 0
Alfonso de Portaqo Şablon:Флаг Испании (1945-1977) Испания 2 (1956, 1957) 5 0 0 1 0 4
Sem Pouzi Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1971, 1972) 2 0 0 0 0 0
Şarl Potsi Flag of France.svg Fransa 1 (1950) 1 0 0 0 0 0
Erik van de Poele Flag of Belgium (civil).svg Belçika 2 (1991, 1992) 29 (5) 0 0 0 0 0
Tom Prays Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19741977) 42 1 0 2 0 19
Ralf Pratt Şablon:USA 48 stars 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Ceki Pretoirus Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 4 (1965, 1968, 1971, 1973) 4 (3) 0 0 0 0 0
Ernesto Prinot Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1962) 1 (0) 0 0 0 0 0
Alen Prost Flag of France.svg Fransa 13 (19801991, 1993) 4 (1985, 1986, 1989, 1993) 202 (198) 33 51 106 41 768,5 (798,5)
Devid Profet Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1963, 1965) 2 0 0 0 0 0
Dennis Pur Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1952) 2 0 0 0 0 3
Luici Pyotti Flag of Italy.svg İtaliya 4 (19551958) 9 (5) 0 0 0 0 0
Devid Perli Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1973, 1974, 1977) 11 (7) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Lloyd Rabi Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19601961) 2 0 0 0 0 0
Piter Rayan Flag of Canada.svg Kanada 1 (1961) 1 0 0 0 0 0
Cim Ratmann Flag of the United States.svg ABŞ 10 (1950, 19521960) 10 0 1 4 2 29
Dik Ratmann Flag of the United States.svg ABŞ 6 (1950, 19561960) 6 (5) 1 0 0 0 2
Troy Ratman Flag of the United States.svg ABŞ 9 (19501952, 19541960) 11 (8) 0 1 1 0 9,5
Roland Rattsenberqer Flag of Austria.svg Avstriya 1 (1994) 3 (1) 0 0 0 0 0
Cek Raundz Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 (0) 0 0 0 0 0
Pyer-Anri Rafanel Flag of France.svg Fransa 2 (1988, 1989) 17 (1) 0 0 0 0 0
Ektor Rebake Flag of Mexico.svg Meksika 5 (19771981) 58 (41) 0 0 0 0 13
Lens Reventlou Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 4 (1) 0 0 0 0 0
Piter Revson Flag of the United States.svg ABŞ 5 (1964, 19711974) 32 (30) 1 2 8 0 61
Kley Reqatsioni Flag of Switzerland.svg İsveçrə 11 (19701980) 139 (132) 5 5 28 15 209 (212)
Brayan Redman Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 7 (1967, 1968, 19701974) 15 (12) 0 0 1 0 8
Qordon Reyd Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1951) 1 (0) 0 0 0 0 0
Aleks Ribeyru Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (1976, 1977, 1979) 20 (10) 0 0 0 0 0
Cim Riqsbi Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1950, 1952) 2 (1) 0 0 0 0 0
Alan Riz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1966, 1967) 3 0 0 0 0 0
Dik Riz Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1956) 1 (0) 0 0 0 0 0
Con Rizli-Priçard Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1954) 1 0 0 0 0 0
Yoxen Rindt Flag of Austria.svg Avstriya 7 (19641970) 1 (1970) 62 (60) 10 6 13 3 107 (109)
Cimmi Ris Şablon:USA 48 stars 6 (1952, 19541958) 6 0 0 0 0 0
Frits Riss Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Covanni de Riu Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1954) 1 (0) 0 0 0 0 0
Ken Riçardson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1951) 1 (0) 0 0 0 0 0
Riçard Robarts Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1974) 4 (3) 0 0 0 0 0
Conni Roberts Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1953) 1 (0) 0 0 0 0 0
Xol Robson Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1953) 1 (0) 0 0 0 0 0
Con Rodz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1965) 1 0 0 0 0 0
Çak Rodi Flag of the United States.svg ABŞ 2 (19591960) 2 (0) 0 0 0 0 0
Pedro de la Veqa Rodriqes Flag of Mexico.svg Meksika 9 (19631971) 55 0 2 7 1 71
Rikardo de la Veqa Rodriqes Flag of Mexico.svg Meksika 2 (1961, 1962) 6 (5) 0 0 0 0 4
Bazil van Roen Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 2 (1968, 1969) 2 (0) 0 0 0 0 0
Lui Rozye Flag of France.svg Fransa 7 (19501956) 38 0 0 2 0 18
Karlos Roytman Flag of Argentina.svg Argentina 11 (19721982) 146 6 12 45 6 298 (310)
Franko Rol Flag of Italy.svg İtaliya 3 (19501952) 5 0 0 0 0 0
Alan Rollinson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1965) 1 (0) 0 0 0 0 0
Toni Rolt Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1950, 1953, 1955) 3 0 0 0 0 0
Bertil Ros Flag of Sweden.svg İsveç 1 (1974) 1 0 0 0 0 0
Keke Rosberq Flag of Finland.svg Finlandiya 9 (19781986) 1 (1982) 128 (114) 5 5 17 0 159,5
Niko Rosberq Flag of Germany.svg Almaniya 11 (20062016) 1 (2016) 206 30 23 57 20 1594,5
Rikardu Rosset Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (19961998) 33 (26) 0 0 0 0 0
Aleksandr Rossi Flag of the United States.svg ABŞ 2 (20142015) 7 (5) 0 0 0 0 0
Xub Ronttenqarten Flag of the Netherlands.svg Niderland 3 (19841986) 30 (25) 0 0 0 0 0
Mauri Rouz Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1950, 1951) 2 0 0 1 0 4
Bad Rouz Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Ebb Rouz Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 (0) 0 0 0 0 0
Jan-Klod Rudaz Flag of Switzerland.svg İsveçrə 1 (1964) 1 (0) 0 0 0 0 0
Pol Russo Flag of the United States.svg ABŞ 10 (19501959) 10 (8) 0 0 1 1 8,5
Eddi Руссо Flag of the United States.svg ABŞ 7 (19541960) 7 (4) 0 0 0 0 0
Yan Rebi Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19631965) 7 (3) 0 0 0 0 0
Bobbi Reyxol Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1978) 2 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Bob Said Şablon:USA 48 stars 1 (1959) 1 0 0 0 0 0
Eddi Saks Şablon:USA 49 stars 7 (19531954, 19561960) 7 (4) 0 0 0 0 1
Luis-Peres Sala Flag of Spain.svg İspaniya 2 (1988, 1989) 32 (26) 0 0 0 0 1
Eliseo Salasar Flag of Chile.svg Çili 3 (19811983) 37 (24) 0 0 0 0 3
Denni Sallivan Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1983) 15 0 0 0 0 2
Mika Salo Flag of Finland.svg Finlandiya 8 (19942000, 2002) 111 (109) 0 0 2 0 33
Roy Salvadori Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 11 (19521962) 50 (47) 0 0 2 0 19
Mayk Saley Şablon:USA 48 stars 1 (1951) 1 (0) 0 0 0 0 0
Konsalvo Sanezi Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1950, 1951) 5 0 0 0 0 3
Emilio Sapiko Flag of Spain.svg İspaniya 1 (1976) 1 (0) 0 0 0 0 0
Stefan Sarrazan Flag of France.svg Fransa 1 (1999) 1 0 0 0 0 0
Endi Satklif Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1977) 1 (0) 0 0 0 0 0
Takuma Sato Flag of Japan.svg Yaponiya 7 (20022008) 92 (90) 0 0 1 0 44
Len Satton Flag of the United States.svg ABŞ 4 (1956, 19581960) 4 (3) 0 0 0 0 0
Stiven Saus Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1980) 1 (0) 0 0 0 0 0
Jak Svaters Flag of Belgium (civil).svg Belçika 3 (1951, 1953, 1954) 8 (7) 0 0 0 0 0
Bob Sveykert Şablon:USAs 7 (19501956) 7 (5) 0 1 1 0 8
Fransua Sever Flag of France.svg Fransa 5 (19691973) 48 (47) 0 1 13 2 89
Ayrton Senna Flag of Brazil.svg Braziliya 11 (19841994) 3 (1988, 1990, 1991) 162 (161) 65 41 80 19 610 (614)
Bruno Senna Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (20102012) 47 (46) 0 0 1 0 33
Bad Sennett Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1951) 1 (0) 0 0 0 0 0
Dorino Serafini Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1950) 1 0 0 1 0 3
Conni Servo-Qaven Flag of France.svg Fransa 4 (19671970) 13 (12) 0 0 1 0 9
Çiko Serra Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (19811983) 33 (18) 0 0 0 0 1
Duq Serruiyer Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 3 (1962, 1963, 1965) 3 (2) 0 0 0 0 0
Con Sertis Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 13 (19601972) 1 (1964) 113 (111) 8 6 24 11 180
Tonni Settember Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1962, 1963) 7 (6) 0 0 0 0 0
Andre Simon Flag of France.svg Fransa 5 (1951, 1952, 19551957) 12 (11) 0 0 0 0 0
Nano da Silva-Ramos Flag of Brazil.svg Braziliya 2 (1955, 1956) 7 0 0 0 0 2
Sergey Sirotkin Flag of Russia.svg Rusiya 1 (2018) 28 (21) 0 0 0 0 1
Karl Skarboro Şablon:USA 49 stars 2 (1951, 1953) 2 0 0 0 0 0
Corco Skarlatti Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19561961) 15 (6) 0 0 0 0 1
Ludoviko Skarfiotti Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19631968) 12 (10) 0 1 1 1 17
Domeniko Skiattarella Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1994, 1995) 7 (6) 0 0 0 0 0
Arçi Skott-Braun Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1956) 1 0 0 0 0 0
Bob Skott Şablon:USA 48 stars 4 (19511954) 4 (3) 0 0 0 0 0
Pyero Skotti Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1956) 1 0 0 0 0 0
Moyses Solana Flag of Mexico.svg Meksika 6 (19631968) 8 0 0 0 0 0
Aleks Soler-Roiq Flag of Spain.svg İspaniya 3 (19701972) 10 (6) 0 0 0 0 0
Raymon Sommer Flag of France.svg Fransa 1 (1950) 5 0 0 0 0 3
Vinçentso Sospiri Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1997) 1 0 0 0 0 0
Coy Sostilyo Şablon:USA 48 stars 1 (1953) 1 (0) 0 0 0 0 0
Mayk Sparken Flag of France.svg Fransa 1 (1955) 1 0 0 0 0 0
Mayk Spens Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 6 (19631968) 37 (36) 0 0 1 0 27
Skott Spid Flag of the United States.svg ABŞ 2 (2006, 2007) 28 0 0 0 0 0
Rikardo Sunino Flag of Argentina.svg Argentina 3 (19791981) 11 (10) 0 0 0 0 0
Ottis Stayn Şablon:USA 48 stars 1 (1952) 1 (0) 0 0 0 0 0
Qaetano Starrabba Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1961) 1 0 0 0 0 0
Alan Steysi Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19581960) 7 0 0 0 0 0
Ciq Stivens Şablon:USA 48 stars 1 (1956) 1 (0) 0 0 0 0 0
Uill Stivens Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (20142015) 20 (18) 0 0 0 0 0
Çak Stivenson Şablon:USA 49 stars 5 (19511954, 1960) 5 0 0 0 0 0
Ziqfrid Stor Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1981) 13 (8) 0 0 0 0 0
Filip Streyff Flag of France.svg Fransa 5 (19841988) 54 (52) 0 0 1 0 11
Ceki Stüart Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 9 (19651973) 3 (1969, 1971, 1973) 100 (99) 17 27 43 15 359 (360)
Cimmi Stüart Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Yan Stüart Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Aquri Sudzuki Şablon:JAP 8 (19881995) 88 (63) 0 0 1 0 8
Tosio Sudzuki Şablon:JAP 1 (1993) 2 0 0 0 0 0
Adrian Sutil Flag of Germany.svg Almaniya 7 (20072011, 20132014) 116 (113) 0 0 0 1 124
Ueyn Selzer Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1953) 1 (0) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Toranosuke Takaqi Flag of Japan.svg Yaponiya 2 (1998, 1999) 32 0 0 0 0 0
Noritake Takaraha Flag of Japan.svg Yaponiya 2 (1976, 1977) 2 0 0 0 0 0
Kunimitsu Takahasi Flag of Japan.svg Yaponiya 1 (1977) 1 0 0 0 0 0
Mayk Takuell Flag of New Zealand.svg Yeni Zelandiya 2 (1980, 1984) 5 (1) 0 0 0 0 0
Patrik Tambe Flag of France.svg Fransa 9 (19771979, 19811986) 123 (113) 5 2 11 2 103
Qay Tanmer Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 1 (1975) 1 0 0 0 0 0
Kuici Taramatso Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1958) 1 (0) 0 0 0 0 0
Qabriele Tarkvini Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19871992, 1995) 78 (38) 0 0 0 0 1
Pyero Taruffi Flag of Italy.svg İtaliya 6 (19501952, 19541956) 18 0 1 5 1 41
Cek Törner Flag of the United States.svg ABŞ 5 (19561960) 5 (4) 0 0 0 0 0
Mak de Terra Flag of Switzerland.svg İsveçrə 2 (1952, 1953) 2 0 0 0 0 0
Andre Testü Flag of Monaco.svg Monako 2 (1958, 1959) 2 (0) 0 0 0 0 0
Marşal Tiq Flag of the United States.svg ABŞ 5 (1953, 1954, 19561958) 5 (3) 0 0 0 0 0
Alfonse Tile Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Sem Tinql Şablon:Флаг Родезии Родезия 5 (1963, 1965, 19671969) 5 0 0 0 0 0
Bad Tinqlsted Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Desmond Titterinqton Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1956) 1 0 0 0 0 0
Corc Tiçinor Flag of the United States.svg ABŞ 3 (1952, 1954, 1955) 3 (0) 0 0 0 0 0
Alessandro de Tomazo Flag of Argentina.svg Argentina 2 (1957, 1959) 2 0 0 0 0 0
Erik Tompson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Conni Tomson Flag of the United States.svg ABŞ 8 (19531960) 8 1 0 1 1 10
Joel Torn Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1950, 1951) 2 (0) 0 0 0 0 0
Lesli Torn Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1954) 1 0 0 0 0 0
Şarl de Tornako Flag of Belgium (civil).svg Belçika 2 (1952, 1953) 4 (2) 0 0 0 0 0
Conni Toulen Flag of the United States.svg ABŞ 7 (1951, 19531960) 7 (3) 0 0 0 0 0
Moris Tretinyan Flag of France.svg Fransa 15 (19501964) 84 (81) 0 2 10 1 72,33
Toni Trimmer Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19751978) 6 (0) 0 0 0 0 0
Volfqanq fon Trips Flag of Germany.svg Almaniya 6 (19561961) 29 (27) 1 2 6 0 56
Yarno Trulli Flag of Italy.svg İtaliya 15 (19972011) 256 (253) 4 1 11 0 246,5
Esteban Tuero Flag of Argentina.svg Argentina 1 (1998) 16 0 0 0 0 0
Bill Teylor Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1952, 1953) 2 (0) 0 0 0 0 0
Con Teylor Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1964, 1966) 5 0 0 0 0 1
Dennis Teylor Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1959) 1 (0) 0 0 0 0 0
Mayk Teylor Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1959, 1960) 2 (1) 0 0 0 0 0
Trevor Teylor Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 6 (1959, 19611964, 1966) 29 (27) 0 0 1 0 8
Henri Teylor Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19591961) 10 (8) 0 0 0 0 3
Şorti Templmen Flag of the United States.svg ABŞ 5 (1955, 1956, 19581960) 5 (3) 0 0 0 0 0
Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Mayk Uaylds Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (19741976) 8 (3) 0 0 0 0 0
Ted Uaytuey Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1955) 1 (0) 0 0 0 0 0
Bill Uaytxauz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1954) 1 0 0 0 0 0
Piter Uaytxed Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 5 (19501954) 12 (10) 0 0 1 0 4
Qrem Uaytxed Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1952) 1 0 0 0 0 0
Robin Uiddouz Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1968) 1 0 0 0 0 0
Castin Uilson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (2003) 16 0 0 0 0 1
Dempsi Uilson Şablon:USA 49 stars 5 (19561960) 5 (2) 0 0 0 0 0
Vik Uilson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1960, 1966) 2 (1) 0 0 0 0 0
Dezire Uilson Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 1 (1980) 1 (0) 0 0 0 0 0
Conatan Uilyams Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1967) 1 0 0 0 0 0
Rocer Uilyamson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 1 (1973) 2 (1) 0 0 0 0 0
Toni Ulmen Flag of Germany.svg Almaniya 1 (1952) 2 0 0 0 0 0
Deyv Uoker Flag of Australia.svg Avstraliya 2 (1971, 1972) 0 11 0 0 0 0 0
Piter Uoker Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 3 (1950, 1951, 1955) 4 0 0 0 0 0
Gred Uoker Flag of the United States.svg ABŞ 2 (1953, 1954) 5 (3) 0 0 0 0 0
Li Uollard Flag of the United States.svg ABŞ 3 (1950, 1951, 1954) 3 (2) 0 1 1 1 9
Rocer Uord Flag of the United States.svg ABŞ 11 (19511960, 1963) 12 0 1 2 0 14
Derek Uorik Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 11 (19811990, 1993) 162 (146) 0 0 4 2 71
LeRoy Uornyer Flag of the United States.svg ABŞ 5 (1951, 1953, 1955, 1956, 1958) 5 (0) 0 0 0 0 0
Ken Uorton Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 4 (19521955) 16 (15) 0 0 0 0 3
Con Uotson Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 12 (19731983, 1985) 154 (152) 2 5 20 5 169
Alberto Uria Flag of Uruguay.svg Uruqvay 2 (1955, 1956) 2 0 0 0 0 0
Spayder Uebb Flag of the United States.svg ABŞ 5 (1950, 19521955) 5 (4) 0 0 0 0 0
Mark Uebber Flag of Australia.svg Avstraliya 12 (20022013) 217 (215) 13 9 42 19 1047,5
Şak Ueyant Flag of the United States.svg ABŞ 6 (1952, 1954, 1955, 19571959) 6 (4) 0 0 0 0 0
Ueyn Ueyler Flag of the United States.svg ABŞ 1 (1960) 1 0 0 0 0 0
Piter Uetsberi Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya 2 (1969, 1970) 2 (1) 0 0 0 0 0


Pilot Milliyyət Mövsümlər Dünya çempionatı Qran-pri (startlar) Poullar Qələbələr Podiumlar Sürətli dairə Xallar[2] İ
Teo Fabi Flag of Italy.svg İtaliya 5 (1982, 19841987) 71 (64) 3 0 2 2 23
Korrado Fabi Flag of Italy.svg İtaliya 2 (19831984) 18 (12) 0 0 0 0 0
Pakal Fabr Flag of France.svg Fransa 1 (1987) 14 (11) 0 0 0 0 0
Luici Facioli Flag of Italy.svg İtaliya 2 (1950, 1951) 7 0 1 6 0 32
Milt Fankaxauzer Şablon:USA 48 stars 1 (1950) 1 (0) 0 0 0 0 0
Xuan-Manuel Fanxio Flag of Argentina.svg Argentina 8 (1950, 1951, 19531958) 5 (1951, 19541957) 52 (51) 29 24 35 23 245 (277,64)
Nino Farina Flag of Italy.svg İtaliya 7 (19501956) 1 (1950) 35 (33) 5 5 20 5 115,33 (127,33)
Karlo Fateççi Flag of Italy.svg İtaliya 1 (1974) 1 (0) 0 0 0 0 0
Conni Fedriks Şablon:USA 48 stars 4 (1950, 1952, 1953, 1957) 4 (0) 0 0 0 0 0
Uilyam Ferqüson Flag of South Africa (1928–1994).svg CAR 1 (1972) 1 (0) 0 0 0 0 0
Ralf Förman Şablon:IRE 1 (2003) 15 (14) 0 0 0 0 1
Yos Ferstappen Flag of the Netherlands.svg Niderland 8 (19941998, 20002003) 107 (106) 0 0 2 0 17
Cankarlo Fizikella Flag of Italy.svg İtaliya 14 (19962009) 231 (229) 3 4 19 2 275
Mariya-Tereza de Filippis Flag of Italy.svg İtaliya 2 (19581959) 5 (3) 0 0 0 0 0
Vilson Fittipaldi Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (19721973, 1975) 38 (35) 0 0 0 0 3
Kristian Fittipaldi Flag of Brazil.svg Braziliya 3 (19921994) 43 (40) 0 0 0 0 12
Emerson Fittipaldi Flag of Brazil.svg Braziliya 11 (19701980) 2 (1972, 1974) 149 (144) 6 14 35 6 281
Teo Fittsau Flag of East Germany.svg ADR 1 (1953) 1 0 0 0 0 0
Con Fitç