Fransanın prefektura və suprefekturalarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
(Fransanın prefektura və suprefektura siyahısı səhifəsindən istiqamətləndirilmişdir)
Jump to navigation Jump to search

Fransanın prefektura və suprefekturadepartamentlərin (prefektur) və rayonların (suprefektur) inzibati mərkəzləri olan kommunalardır. 2015-ci ildən etibarən Fransanın ərazisi 101 departament (5 xarici ölkə daxil olmaqla) və 335 rayon (12 kənar) (Mayotta daxil olmayan) bölünmüşdür[1]. Bu siyahı ,departament və rayonlara bölünməklə, Fransanın prefektur və suprefekturları göstərilmişdir. Fransa dənizaşırı departamentləriKorsika rənglə göstərilmişdir.

Departament Prefektura Rayon Suprefektura Suprefektura əhalisi,
nəf. (2012)
01 En[2] Burk-an-Bres 011 Belle Belle[3] 8870
012 Burk-an-Bres Burk-an-Bres[4] 40 171
013 Jeks Jeks[5] 10 677
014 Nantyüa Nantyüa[6] 3588
02 Ena[7] Lan 021 Şato-Tyerri Şato-Tyerri 14 329
022 Lan Lan 40 171
023 Sen-Kanten Sen-Kanten 56 217
024 Suasson Suasson 28 309
025 Verven Verven 8070
03 Alye[8] Mulen 031 Monlyüson Monlyüson 38 072
032 Mulen Mulen 18 959
033 Vişi Vişi 25 315
04 Yuxarı Provans Alpları[9] Din-le-Ben 041 Barselonnet Barselonnet 2634
042 Kastellan Kastellan 1557
043 Din-le-Ben Din-le-Ben 16 844
044 Forkalkye Forkalkye 4775
05 Yuxarı Alplar[10] Qap 051 Brianson Brianson 12 301
052 Qap Qap 40 761
06 Dənizkənarı Alplar[11] Nitsa 061 Qras Qras 51 021
062 Nitsa Nitsa 343 629
07 Ardeş[12] Priva 071 Larjantyer Larjantyer 1789
072 Priva Priva 8312
073 Turnon-sür-Ron Turnon-sür-Ron 10 781
08 Ardenlər[13] Şarlevil-Mezyer 081 Şarlevil-Mezyer Şarlevil-Mezyer 49 759
082 Retel Retel 7724
083 Sedan Sedan 18 430
084 Vuzye Vuzye 4046
09 Aryej[14] Fua 091 Fua Fua 9756
092 Pamye Pamye 15 483
093 Sen-Jiron Sen-Jiron 6346
10 Ob[15] Trua 101 Bar-sür-Ob Bar-sür-Ob 5145
102 Nojan-sür-Sen Nojan-sür-Sen 5992
103 Trua Trua 60 009
11 Od[16] Karkason 111 Karkason Karkason 47 068
112 Limu Limu 10 180
113 Narbon Narbon 51 869
12 Averon[17] Rodez 121 Miyo Miyo 22 013
122 Rodez Rodez 23 744
123 Vilfranş-de-Ruerq Vilfranş-de-Ruerq 11 712
13 Buş-dü-Ron[18] Marsel 131 Eks-an-Provans Eks-an-Provans 141 148
132 Arl Arl 52 439
133 İstr İstr 42 944
133 Marsel Marsel 852 516
14 Kalvados[19] Kan 141 Bayyö Bayyö 13 674
142 Kan Kan 108 365
143 Lizyö Lizyö 21 170
144 Vir Vir 11 562
15 Kantal[20] Oriyak 151 Oriyak Oriyak 27 074
152 Moryak Moryak 3753
153 Sen-Flur Sen-Flur 6645
16 Şaranta[21] Anqulem 161 Anqulem Anqulem 42 014
162 Konyak Konyak 18 626
163 Konfolan Konfolan 2640
17 Dənizkənarı Şaranta[22] La-Roşel 171 Jonzak Jonzak 3502
172 Roşfor Roşfor 24 698
173 La-Roşel La-Roşel 74 123
174 Sent Sent 25 645
175 Sen-Jan-d’Anjeli Sen-Jan-d’Anjeli 7468
18 Şer[23] Burj 181 Burj Burj 66 666
182 Sent-Aman-Montron Sent-Aman-Montron 10 518
183 Vyerzon Vyerzon 27 081
19 Korrez[24] Tül 191 Briv-la-Qayard Briv-la-Qayard 47 411
192 Tül Tül 14 336
193 Yussel Yussel 9791
2A Cənubi Korsika[25] Ayaçço 2A1 Ayaçço Ayaçço 66 245
2A4 Sarten Sarten 3418
2B Yuxarı Korsika[26] Bastiya 2B2 Bastiya Bastiya 43 479
2B5 Kalvi Kalvi 5514
2B3 Korte Korte 7280
21 Kot-d’Or[27] Dijon 211 Bon Bon 21 806
212 Dijon Dijon 152 071
213 Monbar Monbar 5437
22 Kot-d’Armor[28] Sen-Briyö 221 Dinan Dinan 10 768
222 Qenqan Qenqan 7235
223 Lanyon Lanyon 19 380
224 Sen-Sen-Briyö Sen-Sen-Briyö 45 936
23 Kröz[29] Qere 231 Obüsson Obüsson 3699
232 Qere Qere 13 219
24 Dordon[30] Periqö 241 Berjerak Berjerak 27 972
242 Nontron Nontron 3212
243 Periqö Periqö 29 906
244 Sarla-la-Kaneda Sarla-la-Kaneda 9414
25 Du[31] Bezanson 251 Bezanson Bezanson 116 353
252 Monbelyar Monbelyar 26 084
253 Pontarlye Pontarlye 17 631
26 Drom[32] Валанс 261 Di Di 4392
262 Nyon Nyon 6632
263 Valans Valans 62 481
27 Er[33] Evrö 271 Lez-Andeli Lez-Andeli 8179
272 Berne Berne 10 399
273 Evrö Evrö 49 634
28 Er və Luar[34] Şartr 281 Şartr Şartr 38 889
282 Şatodön Şatodön 13 039
283 Drö Drö 31 195
284 Nojan-le-Rotru Nojan-le-Rotru 10 643
29 Finister[35] Kemper 291 Brest Brest 139 676
292 Şatolen Şatolen 5181
293 Morle Morle 15 507
294 Kemper Kemper 63 360
30 Qar[36] Nim 301 Ales Ales 41 031
302 Nim Nim 146 709
303 Le-Viqan Le-Viqan 3925
31 Yuxarı Qaronna[37] Tuluza 311 Müre Müre 24 492
312 Sen-Qodens Sen-Qodens 11 199
313 Tuluza Tuluza 453 317
32 Jer[38] Оş 321 Оş Оş 21 960
322 Kondom Kondom 6927
323 Mirand Mirand 3664
33 Jironda[39] Bordo 331 Arkaşon Arkaşon 11 307
332 Blay Blay 4710
333 Bordo Bordo 241 287
334 Lanqon Lanqon 7404
335 Lespar-Medok Lespar-Medok 5656
336 Liburn Liburn 23 736
34 Ero[40] Monpelye 341 Bezye Bezye 72 970
342 Lodev Lodev 7552
343 Monpelye Monpelye 268 456
35 İl və Vilen[41] Renn 351 Fujer-Vitre Fujer 20 040
352 Redon Redon 9306
353 Renn Renn 209 860
354 Sen-Malo Sen-Malo 44 620
36 Endr[42] Şatoru 361 Le-Blan Le-Blan 6840
362 Şatoru Şatoru 44 960
363 La-Şatr La-Şatr 4352
364 İsudön İsudön 12 661
37 Endr və Luara[43] Tur 371 Şinon Şinon 7928
372 Loş Loş 6400
373 Tur Tur 134 978
38 İzer[44] Qrenobl 381 Qrenobl Qrenobl 158 346
382 La-Tur-dü-Pen La-Tur-dü-Pen 7927
383 Vyen Vyen 29 077
39 Yura[45] Lon-le-Sonye 391 Dol Dol 23 685
392 Lon-le-Sonye Lon-le-Sonye 17 353
393 Sen-Klod Sen-Klod 10 534
40 Landlar[46] Mon-de-Marsan 401 Daks Daks 20 364
402 Mon-de-Marsan Mon-de-Marsan 31 018
41 Luar və Şer[47] Blua 411 Blua Blua 45 903
412 Romoranten-Lantene Romoranten-Lantene 16 746
413 Vandom Vandom 17 024
42 Luara[48] Sent-Etyen 421 Monbrizon Monbrizon 15 414
422 Roann Roann 35 799
423 Sent-Etyen Sent-Etyen 171 483
43 Yuxarı Luara[49] Le-Püi-an-Vele 431 Briud Briud 6616
432 Le-Püi-an-Vele Le-Püi-an-Vele 18 599
433 İsenjo İsenjo 7101
44 Atlantik Luara[50] Nant 444 Anseni Anseni 7504
441 Şatobrian Şatobrian 11 905
442 Nant Nant 291 604
443 Sen-Nazer Sen-Nazer 67 940
45 Luare[51] Orlean 451 Montarji Montarji 14 490
452 Orlean Orlean 114 286
453 Pitivye Pitivye 8966
46 Lo[52] Kaor 461 Kaor Kaor 19 991
462 Fijak Fijak 9783
463 Qurdon Qurdon| 4406
47 Lo və Qaronna[53] Ajen 471 Ajen Ajen 33 730
472 Marmand Marmand 18 458
474 Nerak Nerak 7086
473 Vilnöv-sür-Lo Vilnöv-sür-Lo 23 377
48 Lozer[54] Mand 481 Florak Florak 1958
482 Mand Mand 11 908
49 Men və Luara[55] Anje 491 Anje Anje 149 017
492 Şole Şole 54 181
493 Somür Somür 27 523
494 Seqre Seqre 6920
50 Manş[56] Sen-Lo 501 Avranş Avranş 7915
502 Şerbur Şerbur-Oktevil 37 121
503 Kutans Kutans 9114
504 Sen-Lo Sen-Lo 18 931
51 Marna[57] Şalon-an-Şampan 511 Şalon-an-Şampan Şalon-an-Şampan 45 225
512 Eperne Eperne 23 529
513 Reyms Reyms 181 893
514 Sent-Menu Sent-Menu 4321
515 Vitri-le-Fransua Vitri-le-Fransua 13 065
52 Yuxarı Marna[58] Şomon 521 Şomon Şomon 22 678
522 Lanqr Lanqr 7905
523 Sen-Dizye Sen-Dizye 25 280
53 Mayen[59] Laval 531 Şato-Qontye Şato-Qontye 11 759
532 Laval Laval 50 658
533 Mayenn Mayenn 13 257
54 Mört və Mözel[60] Nansi 541 Briye Briye 5757
542 Lünevil Lünevil 19 855
543 Nansi Nansi 105 067
544 Tul Tul 16 271
55 Möz[61] Bar-le-Dük 551 Bar-le-Dük Bar-le-Dük 15 759
552 Kommersi Kommersi 6262
553 Verden Verden 18 327
56 Morbian[62] Vann 561 Loryan Loryan 57 706
562 Pontivi Pontivi 13 973
563 Vann Vann 52 648
57 Mozel[63][64] Mets 572 Şato-Salen Şato-Salen 2444
573 Forbak-Bule-Mozel Forbak 21 475
579 Mets Mets 119 551
575 Sarbur Sarbur 12 386
576 Sarqemin Sarqemin 21 605
577 Tonvil Tonvil 41 325
58 Nyevr[65] Never 581 Şato-Şinon (Vil) Şato-Şinon (Vil) 2092
582 Klamsi Klamsi 4097
584 Kon-Kur-sür-Luar Kon-Kur-sür-Luar 10 551
583 Never Never 35 327
59 Nor[66] Lill 591 Aven-sür-Əlp Aven-sür-Əlp 4894
592 Kambre Kambre 32 847
594 Due Due 41 732
593 Dünkerk Dünkerk 90 995
595 Lill Lill 228 652
596 Valansyen Valansyen 42 989
60 Uaza[67] Pikardiya 601 Bove Bove 54 289
602 Klermon Klermon 10 862
603 Kompyen Kompyen 40 028
604 Sanlis Sanlis 15 789
61 Orn[68] Alanson 611 Alanson Alanson 26 305
612 Arjantan Arjantan 14 219
613 Mortan-o-Perş Mortan-o-Perş 4059
62 Pa-de-Kale[69] Arras 621 Arras Arras 41 239
622 Betün Betün 25 694
623 Bulon-sür-Mer Bulon-sür-Mer 42 785
626 Kale Kale 72 589
627 Lans Lans 32 663
624 Montröy Montröy 2191
625 Sent-Omer Sent-Omer 13 881
63 Püi-de-Dom[70] Klermon-Ferran 631 Amber Amber 6852
632 Klermon-Ferran Klermon-Ferran 141 569
633 İssuar İssuar 14 296
634 Riom Riom 18 484
635 Tyer Tyer 11 217
64 Atlantik Pireney[71] Po 641 Bayonna Bayonna 45 855
642 Oloron-Sent-Mari Oloron-Sent-Mari 10 678
643 Po Po 78 506
65 Yuxarı Pireney[72] Tarb 651 Arjeley-Qazost Arjeley-Qazost 3069
652 Banyer-de-Biqor Banyer-de-Biqor 7769
653 Tarb Tarb 41 664
66 Şərqi Pireney[73] Perpinyan 661 Sere Sere 7621
662 Perpinyan Perpinyan 120 489
663 Prad Prad 5851
67 Aşağı Reyn[74] Strasburq 672 Aqno-Visambur Aqno 34 406
673 Molsem Molsem 9227
674 Savern Savern 11 730
675 Selesta-Ersten Selesta 19 397
678 Strasbur Strasburq 274 394
68 Yuxarı Reyn[75] Kolmar 681 Altkirş Altkirş 5747
682 Kolmar-Riboville Kolmar 67 257
684 Müluz Müluz 110 755
686 Tan-Qebviller Tan 7931
69 Rona[76] Lion 691 Lion Lion 496 343
692 Vilfranş-sür-Son Vilfranş-sür-Son 36 241
70 Yuxarı Sona[77] Vezul 701 Lür Lür 8 423
702 Vezul Vezul 15 637
71 Sona və Luara[78] Makon 711 Otön Otön 14 124
712 Şalon-sür-Son Şalon-sür-Son 44 564
713 Şarol Şarol 2773
714 Luan Luan 6461
715 Makon Makon 32 917
72 Sarta[79] Le-Man 721 La-Fleş La-Fleş 14 963
722 Mamer Mamer 5423
723 Le-Man Le-Man 143 599
73 Savoyya[80] Şamberi 731 Albervil Albervil 19 271
732 Şamberi Şamberi 58 039
733 Sen-Jan-de-Moryen Sen-Jan-de-Moryen 8067
74 Yuxarı Savoyya[81] Ansi 741 Ansi Ansi 50 943
742 Bonvil Bonvil 12 479
743 Sen-Jülyen-an-Jenevua Sen-Jülyen-an-Jenevua 12 099
744 Tonon-le-Ben Tonon-le-Ben 34 661
75 Paris[82] Paris 751 Paris Paris 2 240 621
76 Dənizkənarı Sena[83] Ruan 761 Dyep Dyep 30 632
762 Qavr Qavr 173 142
763 Ruan Ruan 111 557
77 Sena və Marna[84] Melön 774 Fontenblo Fontenblo 30 632
771 Mo Mo 173 142
772 Melön Melön 111 557
773 Proven Proven 173 142
775 Torsi Torsi 111 557
78 İvelin[85] Versal 781 Mant-la-Joli Mant-la-Joli 43 515
782 Rambuye Rambuye 25 833
783 Sen-Jermen-аn-Le Sen-Jermen-аn-Le 39 476
784 Versal Versal 85 424
79 Dö-Sevr[86] Nyor 791 Bressüir Bressüir 18 966
792 Nyor Nyor 57 607
793 Partene Partene 10 300
80 Somma[87] Amyen 801 Abvil Abvil 24 237
802 Amyen Amyen 132 727
803 Mondidye Mondidye 6174
804 Peronna Peronna 7737
81 Tarn[88] Albi 811 Albi Albi 49 231
812 Kastr Kastr 41 529
82 Tarn və Qaronna[89] Montoban 821 Kastelsarrazen Kastelsarrazen 13 295
822 Montoban Montoban 56 887
83 Var[90] Tulon 831 Draqinyan Draqinyan 37 476
832 Tulon Tulon 164 899
833 Brinol Brinol 16 454
84 Voklüz[91] Avinyon 841 Apt Apt 11 979
842 Avinyon Avinyon 89 380
843 Karpantra Karpantra 28 520
85 Vandeya[92] La-Roş-sür-Yon 851 Fontene-le-Kont Fontene-le-Kont 14 044
852 La-Roş-sür-Yon La-Roş-sür-Yon 52 808
853 Le-Sabl-d’Olon Le-Sabl-d’Olon 14 271
86 Vyenna[93] Puatye 861 Şatelro Şatelro 31 537
862 Monmoriyon Monmoriyon 6258
863 Puatye Puatye 87 646
87 Yuxarı Vyenna[94] Limoj 871 Bellak Bellak 4211
872 Limoj Limoj 136 221
873 Roşeşuar Roşeşuar 3794
88 Vogezlər[95] Epinal 881 Epinal Epinal 32 387
882 Nöşato Nöşato 6633
883 Sen-Dye-de-Voj Sen-Dye-de-Voj 21 053
89 Yonna[96] Oser 891 Oser Oser 35 096
892 Avallon Avallon 7210
893 Sans Sans 25 106
90 Belfor ərazisi[97] Belfor 901 Belfor Belfor 50 102
91 Eson[98] Evri 911 Etamp Etamp 24 320
912 Evri Evri 52 349
913 Palezo Palezo 30 268
92 O-de-Sen[99] Nanter 921 Antoni Antoni 61 624
922 Bulon-Biyankur Bulon-Biyankur 117 126
923 Nanter Nanter 90 722
93 Sen-Sen-Deni[100] Bobinyi 931 Bobinyi Bobinyi 48 496
932 Le-Rensi Le-Rensi 13 993
933 Sen-Deni Sen-Deni 108 274
94 Val-de-Marn[101] Kretey 941 Kretey Kretey 89 845
943 L’Ai-le-Roz L’Ai-le-Roz 31 168
942 Nojan-sür-Marn Nojan-sür-Marn 30 884
95 Val-d’Uaz[102] Pontuaz 951 Аrjantöy Аrjantöy 104 962
953 Pontuaz Pontuaz 30 164
952 Sarsel Sarsel 57 499
971 Qvadelupa[103] Bas-Ter 9711 Bas-Ter Bas-Ter 11 534
9712 Puent-a-Pitr Puent-a-Pitr 15 598
972 Martinika[104] For-de-Frans 9721 For-de-Frans For-de-Frans 85 667
9723 Le-Maren Le-Maren 8 547
9724 Sen-Pyer Sen-Pyer 4 34
9722 La-Trinite La-Trinite 13 352
973 Fransa Qvianası[105] Kayenna 9731 Kayenna Kayenna 55 198
9732 Sen-Loran-dü-Maroni Sen-Loran-dü-Maroni 40 597
974 Reyunyon[106] Sen-Deni 9741 Sen-Deni Sen-Deni 85 667
9743 Sen-Benua Sen-Benua 8 547
9742 Sen-Pyer Sen-Pyer 4 341
9744 Sen-Pol Sen-Pol 13 352
976 Mayotta Mamudzu 57 281

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Circonscriptions administratives au 1er janvier 2015 : comparaisons départementales". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  2. "Populations légales 2012 des communes du département 01-Ain". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  3. "Commune de Belley (01034)". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  4. "Commune de Bourg-en-Bresse (01053)". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  5. "Commune de Gex (01173)". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  6. "Commune de Nantua (01269)". INSEE. İstifadə tarixi: 20-08-2015.
  7. "Populations légales 2012 des communes du département 02-Aisne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  8. "Populations légales 2012 des communes du département 03-Allier". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  9. "Populations légales 2012 des communes du département 04-Alpes-de-Haute-Provence". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  10. "Populations légales 2012 des communes du département 05-Hautes-Alpes". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  11. "Populations légales 2012 des communes du département 06-Alpes-Maritimes". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  12. "Populations légales 2012 des communes du département 07-Ardèche". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  13. "Populations légales 2012 des communes du département 08-Ardennes". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  14. "Populations légales 2012 des communes du département 09-Ariège". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  15. "Populations légales 2012 des communes du département 10-Aube". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  16. "Populations légales 2012 des communes du département 11-Aude". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  17. "Populations légales 2012 des communes du département 12-Aveyron". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  18. "Populations légales 2012 des communes du département 13-Bouches-du-Rhône". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  19. "Populations légales 2012 des communes du département 14-Calvados". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  20. "Populations légales 2012 des communes du département 15-Cantal". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  21. "Populations légales 2012 des communes du département 16-Charente". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  22. "Populations légales 2012 des communes du département 17-Charente-Maritime". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  23. "Populations légales 2012 des communes du département 18-Cher". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  24. "Populations légales 2012 des communes du département 19-Corrèze". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  25. "Populations légales 2012 des communes du département 2A-Corse-du-Sud". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  26. "Populations légales 2012 des communes du département 2B-Haute-Corse". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  27. "Populations légales 2012 des communes du département 21-Côte-d'Or". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  28. "Populations légales 2012 des communes du département 22-Côtes-d'Armor". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  29. "Populations légales 2012 des communes du département 23-Creuse". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  30. "Populations légales 2012 des communes du département 24-Dordogne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  31. "Populations légales 2012 des communes du département 25-Doubs". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  32. "Populations légales 2012 des communes du département 26-Drôme". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  33. "Populations légales 2012 des communes du département 27-Eure". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  34. "Populations légales 2012 des communes du département 28-Eure-et-Loir". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  35. "Populations légales 2012 des communes du département 29-Finistère". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  36. "Populations légales 2012 des communes du département 30-Gard". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  37. "Populations légales 2012 des communes du département 31-Haute-Garonne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  38. "Populations légales 2012 des communes du département 32-Gers". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  39. "Populations légales 2012 des communes du département 33-Gironde". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  40. "Populations légales 2012 des communes du département 34-Hérault". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  41. "Populations légales 2012 des communes du département 35-Ille-et-Vilaine". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  42. "Populations légales 2012 des communes du département 36-Indre". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  43. "Populations légales 2012 des communes du département 37-Indre-et-Loire". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  44. "Populations légales 2012 des communes du département 38-Isère". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  45. "Populations légales 2012 des communes du département 39-Jura". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  46. "Populations légales 2012 des communes du département 40-Landes". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  47. "Populations légales 2012 des communes du département 41-Loir-et-Cher". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  48. "Populations légales 2012 des communes du département 42-Loire". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  49. "Populations légales 2012 des communes du département 43-Haute-Loire". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  50. "Populations légales 2012 des communes du département 44-Loire-Atlantique". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  51. "Populations légales 2012 des communes du département 45-Loiret". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  52. "Populations légales 2012 des communes du département 46-Lot". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  53. "Populations légales 2012 des communes du département 47-Lot-et-Garonne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  54. "Populations légales 2012 des communes du département 48-Lozère". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  55. "Populations légales 2012 des communes du département 49-Maine-et-Loire". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  56. "Populations légales 2012 des communes du département 50-Manche". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  57. "Populations légales 2012 des communes du département 51-Marne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  58. "Populations légales 2012 des communes du département 52-Haute-Marne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  59. "Populations légales 2012 des communes du département 53-Mayenne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  60. "Populations légales 2012 des communes du département 54-Meurthe-et-Moselle". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  61. "Populations légales 2012 des communes du département 55-Meuse". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  62. "Populations légales 2012 des communes du département 56-Morbihan". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  63. "Populations légales 2012 des communes du département 57-Moselle". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  64. "Décret n° 2014-1721 du 29 décembre 2014 portant suppression des arrondissements de Boulay-Moselle, de Château-Salins, de Thionville-Ouest et de Metz-Campagne (département de la Moselle)". Legifrance. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  65. "Populations légales 2012 des communes du département 58-Nièvre". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  66. "Populations légales 2012 des communes du département 59-Nord". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  67. "Populations légales 2012 des communes du département 60-Oise". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  68. "Populations légales 2012 des communes du département 61-Orne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  69. "Populations légales 2012 des communes du département 62-Pas-de-Calais". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  70. "Populations légales 2012 des communes du département 63-Puy-de-Dôme". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  71. "Populations légales 2012 des communes du département 64-Pyrénées-Atlantiques". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  72. "Populations légales 2012 des communes du département 65-Hautes-Pyrénées". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  73. "Populations légales 2012 des communes du département 66-Pyrénées-Orientales". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  74. "Populations légales 2012 des communes du département 67-Bas-Rhin". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  75. "Populations légales 2012 des communes du département 68-Haut-Rhin". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  76. "Populations légales 2012 des communes du département 69-Rhône". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  77. "Populations légales 2012 des communes du département 70-Haute-Saône". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  78. "Populations légales 2012 des communes du département 71-Saône-et-Loire". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  79. "Populations légales 2012 des communes du département 72-Sarthe". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  80. "Populations légales 2012 des communes du département 73-Savoie". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  81. "Populations légales 2012 des communes du département 74-Haute-Savoie". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  82. "Populations légales 2012 des communes du département 75-Paris". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  83. "Populations légales 2012 des communes du département 76-Seine-Maritime". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  84. "Populations légales 2012 des communes du département 77-Seine-et-Marne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  85. "Populations légales 2012 des communes du département 78-Yvelines". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  86. "Populations légales 2012 des communes du département 79-Deux-Sèvres". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  87. "Populations légales 2012 des communes du département 80-Somme". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  88. "Populations légales 2012 des communes du département 81-Tarn". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  89. "Populations légales 2012 des communes du département 82-Tarn-et-Garonne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  90. "Populations légales 2012 des communes du département 83-Var". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  91. "Populations légales 2012 des communes du département 84-Vaucluse". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  92. "Populations légales 2012 des communes du département 85-Vendée". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  93. "Populations légales 2012 des communes du département 86-Vienne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  94. "Populations légales 2012 des communes du département 87-Haute-Vienne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  95. "Populations légales 2012 des communes du département 88-Vosges". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  96. "Populations légales 2012 des communes du département 89-Yonne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  97. "Populations légales 2012 des communes du département 90-Territoire de Belfort". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  98. "Populations légales 2012 des communes du département 91-Essonne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  99. "Populations légales 2012 des communes du département 92-Hauts-de-Seine". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  100. "Populations légales 2012 des communes du département 93-Seine-Saint-Denis". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  101. "Populations légales 2012 des communes du département 94-Val-de-Marne". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  102. "Populations légales 2012 des communes du département 95-Val-d'Oise". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  103. "Populations légales 2012 des communes du département 971-Guadeloupe". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  104. "Populations légales 2012 des communes du département 972-Martinique". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  105. "Populations légales 2012 des communes du département 973-Guyane". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.
  106. "Populations légales 2012 des communes du département 974-Réunion". INSEE. İstifadə tarixi: 2015-08-20.