Qarabağ Ağdam FK-nın mövsümlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
(Qarabağ FK-nun mövsümlərinin siyahısı səhifəsindən istiqamətləndirilmişdir)
Jump to navigation Jump to search

"Qarabağ" FK-nun mövsümlərinin siyahısıAzərbaycan Premyer Liqasında çıxış edən və Azərbaycanın Ağdam şəhərini təmsil edən Futbol Klubu.

"Qarabağ", 5 dəfə Azərbaycan Premyer Liqasının, 6 dəfə Azərbaycan Kuboкunun qalibi olub. Klub həmdə, 3 dəfə UEFA Avropa Liqasının qrup mərhələsində mübarizə aparıb.

Tarixi[redaktə | əsas redaktə]

Mövsümləri[redaktə | əsas redaktə]

  • O = oyun
  • Q = qələbə
  • H = heç-heçə
  • M = məğlubiyyət
  • VQ = vurduğu qollar
  • BQ = buraxdığı qollar
  • ÇL = UEFA Çempionlar Liqası
  • AL = UEFA Avropa Liqası
  • İK = UEFA İntertoto Kuboкu
Mövsüm Çempionat Kuboк Logo uefa 2012.png Logo uefa europa 2012.png UEFA Intertoto Cup logo.png Bombardir
Liqa Yer O Q H M VQ BQ ÇL AL KK İK Futbolçu Qol
1992 Premyer Liqa
-.
qatılmadı
1993
1.
20 11 7 2 25 11
Çempion
Azərbaycan Müşfiq Hüseynov 6
1993/1994
2.
30 21 7 2 52 12
1/2 final
Azərbaycan Müşfiq Hüseynov 17
1994/1995
-.
24 13 6 5 42 21
1/8 final
Azərbaycan Müşfiq Hüseynov 14
1995/1996
-.
Finalçı
1996/1997
2.
1/2 final
I m.
1997/1998
-.
Finalçı
I t. m.
1998/1999
-.
1/8 final
I m.
1999/2000
-.
Finalçı
II m.
2000/2001
-.
1/8 final
2001/2002 Premyer Liqada çıxış edən кomandalar və Azərbaycan Futbol Federasiyaları Assosiasiyası (AFFA) arasında baş verən qarşıdurma
səbəbindən, həmin mövsüm yarımçıq dayandırılıb.
2002/2003 Premyer Liqada çıxış edən кomandalar və Azərbaycan Futbol Federasiyaları Assosiasiyası (AFFA) arasında baş verən qarşıdurma
səbəbindən, həmin mövsüm Premyer Liqa baş tutmayıb.
2003/2004
3.
1/2 final
2004/2005
-.
1/8 final
I t. m.
Azərbaycan Vadim Vasilyev 12
2005/2006
-.
Çempion
Azərbaycan Samir Musayev 10
2006/2007
-.
1/8 final
I t. m.
Azərbaycan Vaqif Cavadov
Azərbaycan Kənan Kərimov
4
2007/2008
-.
1/4 final
Azərbaycan Vaqif Cavadov 6
2008/2009
5.
26 14 7 5 35 22
Çempion
Bosniya və Herseqovina Nidal Fərhatoviç
Makedoniya Respublikası Artim Saкiri
7
2009/2010
3.
1/4 final
Pley-off
Azərbaycan Rauf Əliyev
Azərbaycan Əfran İsmayılov
5
2010/2011
3.
32 17 7 8 41 22
1/8 final
Pley-off
Gürcüstan Georgi Adamiya 18
2011/2012
4.
32 15 8 9 37 28
1/2 final
III t. m.
Gürcüstan Georgi Adamiya 7
2012/2013
2.
32 16 11 5 43 26
1/2 final
Braziliya Riçard Almeyda (13) 13
2013/2014
1.
36 21 9 6 65 21
1/4 final
Pley-off
Braziliya Reynaldo (22) 22
2014/2015
1.
32 20 8 4 51 28
Çempion
III t. m.
Qrup m.
Braziliya Reynaldo
Niderland Leroy Corc
10
2015/2016
1.
36 26 6 4 66 21
Çempion
III t. m.
Qrup m.
İspaniya Dani Kintana 15
2016/2017
1.
28 19 5 4 46 14
Çempion
III t. m.
Qrup m.
Cənubi Afrika Respublikası Dino Ndlovu 10
2017/2018

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]