SSRİ Dövlət mükafatı laureatlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1960-cı illər[redaktə | əsas redaktə]

1969[redaktə | əsas redaktə]

  1. Andrey Samoyloviç Malışko — 1969[1]
  2. Aleksandr Filipoviç Vedernikov — 1969[1]
  3. Boris Aleksandroviç Çaykovski — 1969[1]
  4. Yuri Nikolayeviç Loxovinin — 1969[1]
  5. Vladimir Nikolayeviç Baykov — 1969[1]
  6. Boris Rudolfoviç Nebılitski — 1969[1]
  7. Aleksandr Sergeyeviç İstomin — 1969[1]
  8. Mixail Fyodoroviç Oşurkov — 1969[1]
  9. Bulf Samuoviç Sitron — 1969[1]
  10. Yevgeni Samuloviç Sitron — 1969[1]
  11. Yevgeni Pavloviç Yatsun — 1969[1]
  12. Oleq Nikolyeviç Yefromov — 1969[1]
  13. Mixail İvanoviç Saryov — 1969[1]
  14. Aleksandr Vasilyeviç Korotkov — 1969[1]
  15. Vasili Nikolayeviç İvanov — 1969[1]
  16. İosif Bronislaviç Orlov — 1969[1]
  17. Nikolay İvanoviç Simonov — 1969[1]
  18. Gennadi Petroviç Smorodin — 1969[1]

1970-ci illər[redaktə | əsas redaktə]

1978[redaktə | əsas redaktə]

  1. Anatoli Timofeyeviç Avdiyevski — 1978[2]
  2. Anatoli Georgiyevin Aleksin — 1978[2]
  3. İvan İvanoviç Anisimov (ölümdən sonra) — 1978[2]
  4. Aleksandr İvanoviç Puzikov — 1978[2]
  5. İrakli İosifoviç Çxikvişvili — 1978[2]
  6. Nikolay Mixayloviç Lyubimov — 1978[2]
  7. Dmitri Spiridonoviç Bisti — 1978[2]
  8. Orest Georgiyeviç Vereyski — 1978[2]
  9. Viktor Petroviç Astafyev — 1978[2]
  10. Yevgeni Mixayloviç Belyayev — 1978[2]
  11. Aleksey Tixonoviç Sergeyev — 1978[2]
  12. Pavel İsaakoviç Viqderqauz — 1978[2]
  13. Vladimir Petroviç Kişkan — 1978[2]
  14. İqor Nikitoviç Sedak — 1978[2]
  15. Dobrınya Mixayloviç Smidanov — 1978[2]
  16. Bronislava Frantsevna Devyoltovskaya — 1978[2]
  17. Gennadi Petroviç Rodionov — 1978[2]
  18. Vasili Petroviç Miponov — 1978[2]
  19. Vladimir Fyodoroviç Peklun — 1978[2]
  20. Andrey Andreyeviç Voznesenski — 1978[2]
  21. Vladimir Aleksandroviç Voljanski — 1978[2]
  22. Daniil Aleksandroviç Qranin (German) — 1978[2]
  23. Aleksey Mixayloviç Qritsya — 1978[2]
  24. Vladimir Stepanoviç Qubarev — 1978[2]
  25. Vilionar Vasilyeviç Yeqorov — 1978[2]
  26. Anatoli Qriroryeviç Lısenkoy — 1978[2]
  27. Eduard Mikayloviç Saqalayev — 1978[2]
  28. Qalina Mixaylovna Şeryova — 1978[2]
  29. Yevgeni Petroviç Şirokov — 1978[2]
  30. İliniçna Annapolskaya — 1978[2]
  31. Stanislav Alekseyeviç Belyaninov — 1978[2]
  32. Anatoli Vasilyeviç Korvyakov — 1978[2]
  33. Yuri İvanoviç Kayurov — 1978[2]
  34. Georgi Nikoloyeviç Daneliya — 1978[2]
  35. Vaxtanq Konstantinoviç Kikabidze — 1978[2]
  36. Frunzik Muşeqeviç Mkrtçyan — 1978[2]
  37. Mariya Osipovna Knebel — 1978[2]
  38. Tokay Həbib oğlu Məmmədov — 1978[2]
  39. Sergey Vladimiroviç Mixalkov — 1978[2]
  40. Aleksandr Aronoviç Stolbov — 1978[2]
  41. Yuri İvanoviç Yeqorov — 1978[2]
  42. Sergey İvanoviç Kiselyov — 1978[2]
  43. Cuban Muldaqaliyev — 1978[2]
  44. Aleksey Petroviç Naqornıy — 1978[2]
  45. Geli Trofimoviç Ryabov — 1978[2]
  46. Qriqori Romanoviç Koxan — 1978[2]
  47. Feliks İliç Gileviç — 1978[2]
  48. Yevgeni İliç Jarikov — 1978[2]
  49. Natalya Fyodorovna Qvozdikova — 1978[2]
  50. Mark Arturoviç Orlov — 1978[2]
  51. Yuli Vladimiroviç Raniniski — 1978[2]
  52. Volya İosifoviç Koserjevski — 1978[2]
  53. Yuri Vladimiroviç Aleksandrov — 1978[2]
  54. Vitali İosifoviç Lepski — 1978[2]
  55. Qriqori Prokofyeviç Artyuşşenko — 1978[2]
  56. Valeri Aleksandroviç Bruntsev — 1978[2]
  57. Aleksandr Matveyeviç Morozov — 1978[2]
  58. Yevgeni Andreyeviç Çerkaşin — 1978[2]
  59. Dmitri Borisoviç Ryabiçev — 1978[2]
  60. Yevgeni İvanoviç Kuturev — 1978[2]
  61. Mark İvanoviç Malyutin — 1978[2]
  62. Aleksey Petroviç Tkaçev — 1978[2]
  63. Sergey Petroviç Tkaçev — 1978[2]
  64. Georgi Aleksandroviç Tovstonoqov — 1978[2]
  65. Eduard Stepanoviç Koçerkin — 1978[2]
  66. Kirill Yuryeviç Lavrov — 1978[2]
  67. Aleksandr Nikoloyeviç Xolminov — 1978[2]
  68. Nem Auqostoviç Yarviyə — 1978[2]

1979[redaktə | əsas redaktə]

  1. Robert Sturua

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]