Traktor Sazi FK məşqçilərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Traktor Sazi FK məşqçilərinin siyahısıTraxtor Sazi FK klubu 1970-ci ildə yaradılmışdır. İran milli futbol çempionatında Təbriz şəhərini təmsil edir. Klubun yarandığı gündən indiyə qədər 29 baş məşqçisi olmuşdur. Birinci baş məşqçi Məhəmməd Bayati olmuşdur. Hal-hazırkı baş məşqçisi Corc Likensdir.[1]

Məşqçi Millət Başlama tarixi Bitmə tarixi Mükafatlar Qeydlər
Məhəmməd Bayati İran İran 2 noyabr 1970 15 oktyabr 1975 1 Pasarqad liqasının qalibi (İranın futbol üzrə çempionatının III liqası
Hüseyn Fikri İran İran 15 oktyabr 1975 15 iyul 1977 1 Pasarqad liqasının qalibi
1 Hazfi kuboku
Bilinmir 15 oktyabr 1977 3 iyun 1980
Hidayət Mahabadpur İran İran 3 iyun 1980 15 yanvar 1990
Vasili Qoca Rumıniya Rumıniya 15 yanvar 1990 19 avqust 1997 1 Pasarqad liqası
1 Hazfi kuboku
1 İran Super Kuboku
2 SSI Cup
1 MI Kuboku
Məhəmməd Hüseyn Ziyayi İran İran 19 avqust 1997 14 yanvar 1998
Boris Tibilov Rusiya Rusiya 14 yanvar 1998 2 iyun 1998
Firuz Kərimi İran İran 2 iyun 1998 2 may 1999
Səttar Nobari İran İran 2 may 1999 1 iyul 1999
Məhəmməd Hüseyn Ziyayi İran İran 1 iyul 1999 5 iyul 2000
Rza Vətənxah İran İran 5 iyul 2000 2 iyun 2001
Səttar Nobari İran İran 2 iyun 2001 15 iyun 2001
Mahmud Yavəri İran İran 15 iyun 2001 14 iyun 2002
Əhəd Şeyxlari İran İran 15 iyun 2002 1 iyun 2003
Vasili Qoca Rumıniya Rumıniya 1 iyun 2003 3 dekabr 2003
Həmid Əlidostu İran İran 3 dekabr 2003 12 iyun 2004
Məhəmməd Hüseyn Ziyayi İran İran 12 iyun 2004 4 oktyabr 2004
Ernst Middendorp Almaniya Almaniya 4 oktyabr 2004 2 iyul 2005
Fərşad Pius İran İran 2 iyul 2005 1 iyul 2007 İran futbol çempionatının II divizionunun qalibi
Əhəd Şeyxlari İran İran 1 iyul 2007 1 iyul 2008
Fəraz Kamalvənd İran İran 1 iyul 2008 1 iyul 2011 İran futbol çempionatının II divizionunun qalibi
Əmir Qalanoyi İran İran 1 iyul 2011 1 iyun 2012 1 Iran Pro League (RU)
Antoniyo Joze Oliveyra Portuqaliya Portuqaliya 1 iyun 2012 13 may 2013 1 Iran Pro League (RU)
Həsən Azarniya İran İran 13 may 2013 1 iyun 2013
Məcid Cəlali İran İran 1 iyun 2013 19 yanvar 2014
Qulamrza Bağabadi İran İran 19 yanvar 2014 28 yanvar 2014
Antoniyo Joze Oliveyra Portuqaliya Portuqaliya 28 yanvar 2014 31 may 2014 1 Hazfi Cup
Rəsul Xətibi İran İran 1 iyun 2014 8 fevral 2015 1 Super Cup
Antoniyo Joze Oliveyra Portuqaliya Portuqaliya 13 fevral 2015 8 dekabr 2015 1 Iran Pro League (RU)
Əmir Qalanoyi İran İran 9 dekabr 2015 12 may 2017 1 Hazfi Cup (RU)
Yəhya Gülməhəmmədi İran İran 24 may 2017 16 yanvar 2018
Mojtəba Hüseyni İran İran 16 yanvar 2018 20 yanvar 2018
Ərtoğrul Sağlam Türkiyə Türkiyə 20 yanvar 2018 30 aprel 2018
Con Benjamin Toşak Uels Uels 9 iyun 2018 16 sentyabr 2018
Məhəmməd Tağavi İran İran 16 sentyabr 2018 14 yanvar 2019
Corc Likens Belçika Belçika 14 yanvar 2018 davam edir

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Goal (14 yanvar 2018). "Toni Oliveira was named as Tractor Sazi's head coach" (İngiliscə). www.goal.com. İstifadə tarixi: 2019-01-09.