İstifadəçi müzakirəsi:İğdirlisabri76: Redaktələr arasındakı fərq

Vikipediya, azad ensiklopediya
Naviqasiyaya keçin Axtarışa keçin
Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Amd628 (müzakirə | töhfələr)
Redaktənin izahı yoxdur
Sətir 151: Sətir 151:


Salamlar. Azərbaycanda əksər KİV-lər bu adı [[Bənazir Bhutto]] kimi göstərir [http://www.google.az/search?q=B%C9%99nazir+Bhutto&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t]. Benazir Bhutto Türkiyə türkçəsində--[[İstifadəçi:Amd628|A_M_D]] <sup>[[İstifadəçi müzakirəsi:Amd628|m]]-[[X%C3%BCsusi:Contributions/Amd628|f]]</sup> 19:49, 11 yanvar 2008 (UTC)
Salamlar. Azərbaycanda əksər KİV-lər bu adı [[Bənazir Bhutto]] kimi göstərir [http://www.google.az/search?q=B%C9%99nazir+Bhutto&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t]. Benazir Bhutto Türkiyə türkçəsində--[[İstifadəçi:Amd628|A_M_D]] <sup>[[İstifadəçi müzakirəsi:Amd628|m]]-[[X%C3%BCsusi:Contributions/Amd628|f]]</sup> 19:49, 11 yanvar 2008 (UTC)

== Benazir Bhutto ==
[[Benazir Bhutto]] səhifəsini acaba vaxtı geldiğinde ana səhifəyə qoyabilərsəniz yaxşı olar.--[[Image:Gold barnstar 2.png|25px]][[İstifadəçi:İğdirlisabri76|<font color="green"><b>İğdirlisabri76</b></font>]][[User Talk:İğdirlisabri76|<font color="teal"><sup>müzakirə</sup></font>]] 18:54, 11 yanvar 2008 (UTC)
:Tamam Sabri. Haftaya değişecek şimdikiler. Benazir Bhutto'yu da koyarım. [[İstifadəçi:Memty|Memty]] 20:22, 11 yanvar 2008 (UTC)

20:22, 11 yanvar 2008 tarixindəki versiya

Fayl:Iğdırspor76.JPG Xoş gəlmişsiniz!
Sizi öz müzakirə səhifəmdə salamlayıram. Mən adətən Türk dili vikipediyada aktiv olsam da, Azərbaycan türkcəsindəki vikipediyada da fəaliyyət göstərməyə cəhd edirəm. Mənim sahəm daha çox ŞəhərlərFutbol Münasibətləri əhatə edir, buna baxmayaraq, Azərbaycan vikipediyasının hər mövzuda zənginləşməsinə yardımçı olmağa hazıram. Əgər mənə nəsə sözünüz varsa, buyurun, ismarıclarınızı gözləyirəm. Sizinlə əməkdaşlığa şad olardım.

Hörmətlə, --İğdirlisabri76müzakirə 18:26, 19 Sentyabr 2007 (UTC)

   Vikipediya Xoş gəldiniz, İğdirlisabri76!
Tez-tez soruşulan suallar Salam, İğdirlisabri76. Tamamilə könüllü istifadəçilərin səyləri ilə yaradılan Vikipediya azad ensiklopediyasının Azərbaycan dilindəki versiyasına xoş gəlmisiniz!

Sınaq məqsədi ilə redaktə etmək üçün qaralama dəftərinizi istifadə edin.

Vikipediya beş əsas prinsip üzərinə qurulmuşdur. Fəaliyyətə başlamazdan əvvəl onları oxumanızda fayda var. Mövcud məqalələri redaktə etməyə və ya yeni məqalə yaratmağa tərəddüd etməyin, cəsur olun.

Siz də Vikipediyada fəaliyyətə başlamaq istəyirsinizsə, edəcəyiniz tək şey yuxarıdakı Redaktə və ya Mənbəni redaktə et düymələrindən birinə basmaqdır. Əlavə etdiyiniz məlumatların stil kitabçasına uyğun olmasına diqqət edin. Redaktənizin vandalizmdən uzaq olmasına və müəllif hüquqları pozuntusu olmamasına diqqət etməlisiniz!

imzanı belə atmaq olar

Məqalələrdə və bunlara köməkçi səhifələrdə (kateqoriyalar, şablonlar və s.) imzanızı və adınızı yazmayın. Əksinə, müzakirə, səsvermə, sual-cavab və s. formada olan yazılarınızın sonuna ~~~~ (4 tilda) işarəsini əlavə edərək və ya alətlər lövhəsindəki müvafiq düyməni (şəkildə) basaraq imzanızı atmağı unutmayın.

Əgər hansısa bir məqalə üzərində işləmək istəyirsinizsə, ancaq digər istifadəçilərin müdaxilə etməsini istəmirsinizsə, həmin məqaləyə {{iş gedir}} şablonunu yerləşdirə bilərsiniz.

İstifadəçi səhifənizə istifadəçi qutuları yerləşdirməklə digər istifadəçilərin sizin haqqınızda daha çox məlumat ala bilmələrini təmin edərsiniz.

Müəllif hüquqları ilə müdafiə olunan heç bir məlumatı bura əlavə etməməlisiniz! Yüklədiyiniz şəkilləri sizə aid olan qalereyada görə bilərsiniz.

Suallarınızı Kənd meydanında və ya Facebook/Telegram/Discord qruplarında verə bilərsiniz. Bundan əlavə, müzakirə səhifənizə {{kömək edin}} şablonunu yerləşdirib şablonun sonuna sualınızı qeyd edə bilərsiniz. Təcrübəli istifadəçilər sizə kömək etməkdən məmnun olacaqdır.

Hello and welcome to the Azerbaijani Wikipedia! We appreciate your contributions. If your Azerbaijani skills are not good enough, that’s no problem. We have an embassy where you can inquire for further information in your native language. We hope you enjoy your time here!
Məqalə adları
Redaktə qaydaları
Vikipediya qaydaları
Beş əsas prinsip
Stil kitabçası
Fayl yüklə
Müəlliflik hüquqları
Yeni məqalə yarat

--Bahar (yenə mən!) 18:14, 27 Avqust 2007 (UTC)

Merhabalar, Azericeye olan ilgim biraz Azerice Vikipedisi biraz da Azerice televizyon kanallarından dinlediğim kadarıyla Türkçeyle olan benzerlikleri/farklılıkları. Ben genel olarak dillere ve onların öğrenilme/öğretilme şekillerine meraklıyım. Annem ve babam İstanbullu. Iğdır'a gitmek kısmet olmadı henüz. Sizi Türkçe Vikipedi'de de katkıda bulunmaya davet ediyorum, ben buraya çok az uğruyorum Azerice pek yazamadığım için. Fakat sağolsun başta Türkçe de bilen İstifadəçi:Vusal1981 olmak üzere burada birçok kullanıcı yardımcı oluyor. Türkçesindeki kullanıcı adım aynıdır. İyi çalışmalar dilerim, --Bahar (yenə mən!) 18:57, 31 Avqust 2007 (UTC)

Merhaba

Merhaba. Bir kaç değişiklik ettim. Ama ümumen bazı harfleri çıkmakla azerice iyi yazıyorsunuz. Başarılar!

--Vusal1981 14:15, 16 Sentyabr 2007 (UTC)

Salam Sabri. Mükafata çox sevindim, çox təşəkkür edirəm. Sənə də uğurlar arzu edirəm. Nə problemin olsa çəkinmə soruş.

Anlamıyorum nasıl böyle bir şey olmuş. Hemen düzelttim.

--Vusal1981 16:01, 4 Oktyabr 2007 (UTC)

Ramazan Bayram

Çox sağ ol Sabri. Sənin və yaxınlarının bayramını ürəkdən təbrik edirəm. Bu arada quymaq adlı yemək bizdə də var. Kültürümüz nerdeyse aynı. :)

--Vusal1981 10:23, 12 Oktyabr 2007 (UTC)

Cox sagolun. Sizində bayramınızı səmimi qəlbdən təbrik edirəm. Allah dualarınızı qəbul etsin. -- Ziya müzakirə fəal. 11:17, 12 Oktyabr 2007 (UTC)

Çox sağ ol, səninlə belə. Quymağın darçının bol elə. --TimBitsتِمبِتس 14:47, 12 Oktyabr 2007 (UTC)

Bayramın mübarək

Salam, İğdirlisabri76! Sənin də Ramazan bayramın mübarək olsun. --Baki66 20:21, 14 Oktyabr 2007 (UTC) Selam Sabri, Iğdırlı değilim. Rastgele değişikliklerden çıktı tesadüf ) iyi çalışmalar...--Nihan 16:49, 15 Oktyabr 2007 (UTC)

İdarəçilik

Salam Sabri. Bu barədə Uaunnisin təcrübəsi var. Ondan soruş. Ancaq əvvəlcədən deyim ki, fəal iştirakçı az olduğundan indi məncə mümkün olmayacaq. Az vikinin ən böyük problemi budur. Yenə də sənə uğurlar. İnşallah seçilərsən.

Ah çok özür dilerim cevap vermemişim onlara düşüncesizlik etmişim. İdariçilik için bence pek umutlanma ben çok uzun süredir buradayım ve 2 yöneticilik başvurusu yaptım. birinde kaybttim. Diğerinde ise 2 karşıya karşı 8 olumlu oyum olduğu halde toplam 10 olumlu oy almadığım için seçilemedim. E vikipediyada da oy verme yetkisine sahip 10 kullanıcı yok. Umarım anlamışsındır. Başka soruların olursa sorabilirsin--Uaaannis 14:35, 24 Oktyabr 2007 (UTC)

Deyilən artıq deyilib. Mesajı cavabsız qoymağı düzgün hesab etmədim :) İş o yerdədir ki, müzakirəyə qoyulmuş məsələlərə belə reaksiya verən yoxdur. Buranın aktiv istifadəçilərə həqiqətən çox ehtiyacı var....--A_M_D m-f 15:47, 24 Oktyabr 2007 (UTC)

O 5 idareçi seçildiği vaxt mən vikipediyada değildim ama onlar seçilirken bu kurallar yoktu. Bu kurallar benim oylamamla birlikte yürürlüğü kondu. Ayrıca bu vikipediyada oy vermek için 2 ay değil üç ay ayrıca bir o kadar redakte şartı aranmakta. Bütün ayrıntıyı Vikipediya:Səsvermə'den öğrenebilir eğer siz de benim gibi bu koşulları çok ağır buluyorsanız tartışma sayfasında dile getirebilirsiniz. Bol şans! (Not:Eğer tartışma sayfasına yazarsanız bana da haber vermeyi unutmayın)--Uaaannis 12:51, 26 Oktyabr 2007 (UTC)

Sağolun. Bu vikiye ilk geldiğim zaman madde sayısı 3-4bin kadardı. Sevgili Vüsal'ın da desteği ile madde sayımız bu kadar arttı. Maddelerin %90ı sinema maddeleri. Bence önemli olan bu aşamada maddelerin kalitesi. Madde sayısı çok olunca kalite düşüyor gibi. Ben kaliteye daha çok önem verdiğim için kategorileri düzenledim, dolaşım şablonlarını yeniledim fakat bilgi kutusu şablonları ve maddelerin içeriği bakımından kullanıcı sayısı fazlalığına ihtiyaç var. Bu da inşallah yakın gelecekte olacaktır. Saygılar--Uaaannis 15:04, 30 Oktyabr 2007 (UTC)


2 Cevap

1)САБРИДЖАН-doğrusu böyle

2)Desteklediğin içinçok teşekkür ederim. Ama öyle bi niyetim yok. Bazı özel şüphelerim var. Aktif Kullanıcı sayı artarsa belki ileride ola bilirim. Yine de teşekkür ederim. MSN-de çok fazla bulunuyorum. Gördüğüun kadarıyla hiç vakit bulamıyorum. Hem iş, hem buradaki işim çok yoğun. İyi günler--Vusal1981 19:25, 14 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Bəzi qrammatik səhvlər var. Şimdi vaktim hiç yok, lütfen anlayışla karşıla bunu. Vakit bulunca ilk yapacağım iş bu olacak.

--Vusal1981 20:42, 15 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Thanks İğdirlisabri76, that would be wonderful!

Dearest İğdirlisabri,

Thanks a million! Have you already seen the Turkish-language .tr version? It is more detailed than the current Azerbaijani .az version, but it also could need some urgent help. Porto Riko Bağımsızlık Partisi This is also a good source of information: Please press here for the link to the Wikipedia article on the International Latin American and Caribbean Countries' Congress (of 15 Political Parties in Government) which support of this cause.

I look forward to seeing your generous help with these articles! Please let me know if you see this message and also. I hope you have agreat weekend! See you soon, İğdirlisabri ;) Tamarkhan(Girl) 00:09, 16 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

bioloji məqalələri

salam İğdirlisabri76. bioloji məqalələrə ilgin olduğunu gördüm. maraqlanan bir nəfər daha tapdığım üçün şadam. ancaq əgər ricam, türkiyə türkcəsindən alınan tekstləri ilkin öncə qaralama olaraq arxa tərəfdə (məsəl üçün müzakirədə yaradaq) sonra zamanla tərcümə edilər. bioloji məqalələrlə marağın varsa bioloji qrupu yaradıb daha sistematik də işləyəbilərik. şad olaram. sevgiler... --aruz 11:43, 16 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

razilasdiq Igdirli. sen meqaleleri turkceden tercume etmeye basla men de duzelisler elemeye baslayaram sonra. duzu desek men de azerbaycanli oldugum halda qrammatik qaydalari unutmusam zamanla. 15 ilden coxdur xaricde yasayiram. ne ise... men meqaleleri tekce tr.vikiden deyil rus ve ingilisden, bezen de hollandacadan tercume edirem. onun ucun meqaleler direk turkcenin tercumeleri olmur. bele elesek nece olar? sen tr.den tercume elediklerini o meqalenin muzakiresine "TR" basligi altinda qoyarsan sonra zamanla tercume geder. nece fikirdi? --aruz 12:13, 16 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

yox men sablonlardan behs etmirem. demek istediyimin bir orneyini Müzakirə:Bakteriyanin muzakiresine qoydum. orda baxa bilersen. bele bir sey dusunurdum. tekliflerine gore daha ferqli metodlar izlenebiler. interviki linklerine gelince - intevikileri uzerinde islediyim esas meqalelere elave edirem. indi DNT ve PZR ustunde isleyirem mesel ucun. o yeni yaratdigim meqalelere elave etmeye vaxt olmur. elave ettiyin ucun tesekkur edirem. ayrica bir turkiyeli olaraq az-vikiye maragin ucun de cox tesekkur etmek lazimdir tebii ki :) --aruz 12:34, 16 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]
aynen oyle diyorum hocam :) turkiye turkcesinden tercume etmeye calistigin makaleleri, direk tr.wikiden alip sayfanin ana kismina degil, muzakire kismine copy-paste yapalim diyorum; sonra kucuk kucuk tercume edildikce ana kisma gecirilir. yani bir nevi muzakire sayfasini tercume sirasinda karalamma olarak kullanmak.--aruz 12:41, 16 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Need any help I could provide? Please tell me if you do  :)

Hi İğdirlisabri76;)

Were you planning on expanding the translation today, the 19th?

Please let me know if you need any help.

Thanks, İğdirlisabri! Tamarkhan 22:03, 19 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Səsvermə

Salamlar. Qurban Bayramınız mübarək. Neçə neçə bayramlara çıxasınız. Bu əziz gündə idarəçi seçilməyim üçün səsvermə kampaniyasını başlayıram.

Xahiş edirəm Vikipediya:İdarəçi səsverməsi/Vusal1981 səhifəsində öz səsinizi verin. Orada 3 bölüm var : Dəstək, Qarşı və Neytral. İstədiyiniz bölümə öz imzanızı qoymanız kifayətdir. Nə sualınız varsa mənə müraciət edə bilərsiniz. Səsvermədə iştirak edəcəyiniz üçün sizə əvvəlcədən təşəkkür edirəm. Bir daha bayramınız mübarək

--Vusal1981 15:39, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Salam. Qaydaya gore daha evvel bloklanmis istifadeciler idareci secile bilmez. Tesekkurler. --TimBitsتِمبِتس 19:59, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]


Salam. Bagisla, elbetde ki, men de sizin bayraminizi tebrik edirem, qurbanlariniz qebul olsun. Sizin dediiyniz mesele mence mumkundur amma onun ucun elave sesverme kecirilib qaydaya muvafiq deyisiklik edilmelidir. Indiki halda ise aciq gosterilib ki, bloklanmis istifadeciler idareci secile bilmez, buna istisna ise helelik yoxdur. --TimBitsتِمبِتس 20:23, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Qaydani deyismek ucun sesverme acilmalidir, eger sesverenlerin 2/3-u razidirsa deyisiler. --TimBitsتِمبِتس 20:58, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Çox sağ ol, səninlə belə...--Əli Bayram 20:39, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

bakteriya

salam igdirli. bakteriya meqalesini az.lasdirdim. ancaq son iki paraqraf duzelderken gordum, elmi olaraq sehvler var. deyesen ilk once gedi tr.vikide duzelisler elemek lazimdir :) 2. paraqraf elmi olarq sehv mena verir. sanki sadece bakteriyalarin ikili (binomial) adi varmis kimi seslenir. halbuki butun orqanizmler beledir. 3. paraqraf ise kohne mezmundur. axeyalar sanki bakteriya imis kimi basa dusulur ancaq bele deyil.

qurban bayramini tebrik edirem men de. dedenin inekleri pek artist cikmislar. naptiniz onlari? kestinizmi? :)--aruz 20:40, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Salamlar. Öz növbəmdə məndə bu bayram münasibətilə sizi və sizin timsalınızda bütün İğdırlıları təbrik edirəm. Uğurlar--A_M_D m-f 05:40, 21 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Səsvermə

Salam. Bir daha sizi narahat edirəm. Xahiş olunur bu yeni səsvermədə iştirak edəsiniz. Vikipediya:İdarəçi səsverməsi/Vusal1981. Bir daha əvvəlcədən təşəkkür edirəm.

--Vusal1981 22:16, 20 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Turk-Azeri

Salamlar. Ümid edirəm bu sizə kömək edə bilər: link -- Ziya müzakirə fəal. 08:21, 21 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]


Sohbet

Merhaba Sabri. Senden bir ricam olacaktı. Biz zerbaycan dilindeki Vikipediya'ya ilk aşamada illeri daha sonra ilçeleri en son aşamada köyleri eklemeyi kararlaştırmıştık daha önceki arkadaşlar ile. Malum köylerdense ilçe maddelerine daha çok ihtiyaç duyuluyor. Eğer madde eklemeye devam edeceksen İstanbul, Ankara, İzmir vb. illerin ya da herhangi bir ilin ilçelerini eklemen çok daha yararlı olacaktır değerli kardeşim. Bu arada vikipedide bu kadar zaman geçirmen çok güzel. Benden 15 gün büyükmüşsün:d Zeki birine benziyorsun ve bunu değerlendirmeni istiyorum mesela kaç alfabe biliyorsun, kaç dil biliyorsun, latin alfabesinin kaç değişik harfini biliyorsun, hangi dilin hangi dil grubunda olduğunu biliyormusun, Dünyadaki tüm ülkelerin başkentlerini, komşularını, konumlarını biliyormusun vs. vs.--Uaaannis 15:24, 22 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Bu arada benim soy adım Saraç seninki Sarak:d--Uaaannis 15:30, 22 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Tr vp'de maraton benim için bitti sayılmaz. ayrıca benim ismim uannis değil Recep Şeref Saraç. MSN adresişmde ismimin arada boşluk olmayan şekli hotmail ile. eklemek istersin diye düşündüm. sağlıcakla--Uaaannis 09:57, 23 dekabr 2007 (UTC)[cavabla]

Son Müraciət

Salam hörmətli dostlar. Xahiş edirəm Bu səhifədəki son müraciətimi oxuyun və buradan getməyimin əsl səbəini və səbəbkarlarını bilin. Təəssüf ki, mənim burada fəaliyyətimə əngəl törədildi. Burada bir səbəb görürəm paxıllıq (kıskançlık). Və mən səviyyəni düşürməyərək vikipediyanı tərk edirəm. Sizin kimi dost əldə etdiyim üçün özümü qalib hesab edirəm. Xahiş edirəm bu hərəkətimi zəiflik olaraq deyil əsl cəsarət olaraq qəbul edin. Buraya email adresimi yazıram ki, bir-birimizi itirməyək. Mənə yazmaq istəyən buraya deyil, emailə yazsın.

vusalaghayev@yahoo.com

--Vusal1981 22:18, 1 yanvar 2008 (UTC)[cavabla]

Merhaba. Vikipediyanın ilk Seçkin məqalə nəmizədi için sesvermenizi isteyirem. Sağolun. --Uaaannis 11:00, 7 yanvar 2008 (UTC)[cavabla]

BEnazir>BƏnazir

Salamlar. Azərbaycanda əksər KİV-lər bu adı Bənazir Bhutto kimi göstərir [1]. Benazir Bhutto Türkiyə türkçəsində--A_M_D m-f 19:49, 11 yanvar 2008 (UTC)[cavabla]

Benazir Bhutto

Benazir Bhutto səhifəsini acaba vaxtı geldiğinde ana səhifəyə qoyabilərsəniz yaxşı olar.--İğdirlisabri76müzakirə 18:54, 11 yanvar 2008 (UTC)[cavabla]

Tamam Sabri. Haftaya değişecek şimdikiler. Benazir Bhutto'yu da koyarım. Memty 20:22, 11 yanvar 2008 (UTC)[cavabla]