Azərbaycanın gənc istedadlarının "Qızıl kitabı"na adı yazılanların siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əlizadə Fuad Telman oğlu — 17.09.2010[1]
  2. Həsənov Kamil Sənan oğlu — 17.09.2010[1]
  3. Hüseynova Nərgiz Ələkbər qızı — 17.09.2010[1]
  4. Mayılov Kənan Eldəniz oğlu — 17.09.2010[1]
  5. Nəcəfzadə Minirə İlham qızı — 17.09.2010[1]
  6. Ömərli Kamran İmran oğlu — 17.09.2010[1]
  7. Yunusov İsmayıl Səbuhi oğlu — 17.09.2010[1]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əmiraslanov Nəriman Sabir oğlu — 19.12.2011[2]
  2. Həsənov Yasin Etibar oğlu — 19.12.2011[2]
  3. Həsənova Aygül Elçin qızı — 19.12.2011[2]
  4. Hüseynov Emin Valeh oğlu — 19.12.2011[2]
  5. Şahgəldiyeva Mədinə Elçin qızı — 19.12.2011[2]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Murad Eldar oğlu — 29.03.2012[3]
  2. Ağalarova Günay Adil qızı — 29.03.2012[3]
  3. Babayeva Vüsalə Zakir qızı — 29.03.2012[3]
  4. Hüseynli Məhərrəm Rüfət oğlu — 29.03.2012[3]
  5. Kərimov Ənvər Rüstəm oğlu — 29.03.2012[3]
  6. Manafzadə Atabala İkram oğlu — 29.03.2012[3]
  7. Xancalova Firuzə Arif qızı — 24.09.2012[4]
  8. Məlikov Əli Həsən oğlu — 24.09.2012[4]
  9. Şükürov Mirpaşa Mustafa oğlu — 24.09.2012[4]
  10. Vəliyev Nəcəf Xəluq oğlu — 24.09.2012[4]
  11. Yusifov Yusif Nadir oğlu — 24.09.2012[4]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayeva Züleyxa Nazim qızı — 14.10.2013[5]
  2. Bəylərova Firuzə Rauf qızı — 14.10.2013[5]
  3. Cəfərov Mircavid Mircavad oğlu — 14.10.2013[5]
  4. Əmiraslanova Səmra Mətin qızı — 14.10.2013[5]
  5. Xanlarov Cahandar İslam oğlu — 14.10.2013[5]
  6. İsmayılov Atabəy Xəzər oğlu — 14.10.2013[5]
  7. Mailova Jalə Eldəniz qızı — 14.10.2013[5]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. İbrahimova Aytən Ümid qızı — 08.10.2014[6]
  2. Zeynalova Leyla Samir qızı — 08.10.2014[6]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əsgərzadə Cəmilə Fuad qızı — 21.07.2015[7]
  2. Əzimova Çinarə Mehman qızı — 21.07.2015[7]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyeva Zərrin Tahir qızı — 12.01.2017[8]
  2. İbrahimov Murad Aydın oğlu — 12.01.2017[8]
  3. Hacıyev Mahir Yaqub oğlu — 12.01.2017[8]
  4. Məmmədov Elçin Nəriman oğlu — 12.01.2017[8]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 sentyabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 17 sentyabr 2010. http://president.az/articles/739. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 dekabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 19 dekabr 2011. http://president.az/articles/3800. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 29 mart 2012. http://president.az/articles/4564. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 24 sentyabr 2012. http://president.az/articles/6279. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 oktyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 14 oktyabr 2013. http://president.az/articles/9613. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  6. 6,0 6,1 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 08 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 08 oktyabr 2014. http://president.az/articles/13054. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  7. 7,0 7,1 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyul 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 21 iyul 2015. http://president.az/articles/15877. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  8. 8,0 8,1 8,2 8,3 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. 12 yanvar 2017. http://president.az/articles/22464. İstifadə tarixi: 2017-02-11.

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]