Azərbaycanın gənc istedadlarının "Qızıl kitabı"na adı yazılanların siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2007[redaktə | əsas redaktə]

Aşurov Mustafa Əhməd oğlu— 14.06.2007

Eyyublu Osman Fəxri oğlu— 14.06.2007

İbrahimli Pərvaz Araz oğlu— 14.06.2007

Kərimova Cəmilə Rüstəm qızı— 14.06.2007

Mehmandarov Mustafa Adil oğlu— 14.06.2007

Məmmədov Nicat Azər oğlu— 14.06.2007

Nəcəfli Nərmin Etibar qızı— 14.06.2007

Rəsulov İsrafil Fərhad oğlu— 14.06.2007

Rzayev-Sarabski İsfar Aydın oğlu— 14.06.2007

Rzayeva Fəridə Cavanşir qızı— 14.06.2007

Seyidova Ceyla Uran qızı— 14.06.2007


2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əlizadə Fuad Telman oğlu — 17.09.2010[1]
  2. Həsənov Kamil Sənan oğlu — 17.09.2010[1]
  3. Hüseynova Nərgiz Ələkbər qızı — 17.09.2010[1]
  4. Mayılov Kənan Eldəniz oğlu — 17.09.2010[1]
  5. Nəcəfzadə Minirə İlham qızı — 17.09.2010[1]
  6. Ömərli Kamran İmran oğlu — 17.09.2010[1]
  7. Yunusov İsmayıl Səbuhi oğlu — 17.09.2010[1]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əmiraslanov Nəriman Sabir oğlu — 19.12.2011[2]
  2. Həsənov Yasin Etibar oğlu — 19.12.2011[2]
  3. Həsənova Aygül Elçin qızı — 19.12.2011[2]
  4. Hüseynov Emin Valeh oğlu — 19.12.2011[2]
  5. Şahgəldiyeva Mədinə Elçin qızı — 19.12.2011[2]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Murad Eldar oğlu — 29.03.2012[3]
  2. Ağalarova Günay Adil qızı — 29.03.2012[3]
  3. Babayeva Vüsalə Zakir qızı — 29.03.2012[3]
  4. Hüseynli Məhərrəm Rüfət oğlu — 29.03.2012[3]
  5. Kərimov Ənvər Rüstəm oğlu — 29.03.2012[3]
  6. Manafzadə Atabala İkram oğlu — 29.03.2012[3]
  7. Xancalova Firuzə Arif qızı — 24.09.2012[4]
  8. Məlikov Əli Həsən oğlu — 24.09.2012[4]
  9. Şükürov Mirpaşa Mustafa oğlu — 24.09.2012[4]
  10. Vəliyev Nəcəf Xəluq oğlu — 24.09.2012[4]
  11. Yusifov Yusif Nadir oğlu — 24.09.2012[4]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayeva Züleyxa Nazim qızı — 14.10.2013[5]
  2. Bəylərova Firuzə Rauf qızı — 14.10.2013[5]
  3. Cəfərov Mircavid Mircavad oğlu — 14.10.2013[5]
  4. Əmiraslanova Səmra Mətin qızı — 14.10.2013[5]
  5. Xanlarov Cahandar İslam oğlu — 14.10.2013[5]
  6. İsmayılov Atabəy Xəzər oğlu — 14.10.2013[5]
  7. Mailova Jalə Eldəniz qızı — 14.10.2013[5]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. İbrahimova Aytən Ümid qızı — 08.10.2014[6]
  2. Zeynalova Leyla Samir qızı — 08.10.2014[6]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əsgərzadə Cəmilə Fuad qızı — 21.07.2015[7]
  2. Əzimova Çinarə Mehman qızı — 21.07.2015[7]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyeva Zərrin Tahir qızı — 12.01.2017[8]
  2. İbrahimov Murad Aydın oğlu — 12.01.2017[8]
  3. Hacıyev Mahir Yaqub oğlu — 12.01.2017[8]
  4. Məmmədov Elçin Nəriman oğlu — 12.01.2017[8]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 sentyabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 17 sentyabr 2010. http://president.az/articles/739. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 dekabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 19 dekabr 2011. http://president.az/articles/3800. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 29 mart 2012. http://president.az/articles/4564. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 24 sentyabr 2012. http://president.az/articles/6279. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 oktyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 14 oktyabr 2013. http://president.az/articles/9613. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  6. 6,0 6,1 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 08 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 08 oktyabr 2014. http://president.az/articles/13054. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  7. 7,0 7,1 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyul 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 21 iyul 2015. http://president.az/articles/15877. İstifadə tarixi: 2015-07-27.
  8. 8,0 8,1 8,2 8,3 "Gənc istedadların xüsusi təqaüdə layiq görülməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. 12 yanvar 2017. http://president.az/articles/22464. İstifadə tarixi: 2017-02-11.

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]