Akame ga Kill! fəsillərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Birinci manqa cildinin üzlüyü. Personaj: Akame.

Akame ga Kill! (アカメが斬る! Akame ga Kiru!?, azərb. Akame kəsib doğrayır!‎) Tetsuya Taşironun rəssamlığı ilə Takahiro tərəfindən yazılan manqa seriyasıdır. Manqa Tatsumi adlı kəndlinin kəndi üçün pul qazanmaq ötrü imperiya paytaxtına gəlməsindən, lakin paytaxtda güclü rüşvətxorluğun olduğunu kəşf etməsindən bəhs edir. Tatsumi tezliklə imperiyaya qarşı döyüşən Gecə Reydi adlı sui-qəsd komandasına qoşulur.

Manqanın nəşr olunmasına Square Enix nəşriyyatının "Gangan Joker" jurnalının 20 mart 2010-cu ildə çıxmış 2010-cu il aprel sayında başlanmışdır. İlk tankobon cildi 21 avqust 2010-cu ildə buraxılmışdır.[1] 22 avqust 2016-cı ilə qədər 14 cildi çapdan çıxmışdır.[2] Yen Press 2014-cü ilin iyununda manqanı Şimali Amerika üçün lisenziyalaşdırmış və ilk cildi 20 yanvar 2015-ci ildə buraxmışdır.[3][4]

"Monthly Big Gangan" jurnalının 25 oktyabr 2013-cü ildə çıxmış 11-ci sayında "Akame ga Kill! Zero" (アカメが斬る!零 Akame ga Kiru! Zero?) adlı prikvel manqası nəşr olunmağa başlamışdır. Manqanın yazıçısı Takahiro, rəssamı Key Torudur.[5] Bu manqa Akamenin Gecə Reydinə qoşulmazdan əvvəl imperiya sui-qəsdçisi olduğu dövrdə başına gələnlərdən bəhs edir. İlk cildi 21 iyun 2014-cü ildə buraxılmışdır.[6]

Akame ga Kill![redaktə | əsas redaktə]

Yapon versiyasının nəşr tarixiYapon ISBNİngilis versiyasının nəşr tarixiİngilis ISBN
1 21 avqust 2010[1]ISBN 978-4-7575-2980-920 yanvar 2015[4]ISBN 978-0-316-25946-0
  • 01. "Qaranlığı öldür" (闇を斬る Yami o Kiru?)
  • 02. "Ölkəni öldür" (国を斬る Kuni o Kiru?)
  • 03. "Hakimiyyəti öldür" (権力を斬る Kenryoku o Kiru?)
  • 04. "Öz qayğılarını öldür" (蟠りを斬る Wadakamari o Kiru?)
2 22 yanvar 2011[7]ISBN 978-4-7575-3129-121 aprel 2015[8]ISBN 978-0-316-34002-1
  • 05. "Qatili öldür" (辻斬りを斬る Tsujigiri o Kiru?)
  • 06. "İmperiya silahı istifadəçilərini öldür" (帝具使いを斬る Teigu tsukai o Kiru?)
  • 07. "Arzunu öldür" (夢物語を斬る Yume monogatari o Kiru?)
  • 08. "Şeytan yaradıcılarını öldür" (溝鼠をを斬る Dobunezumi o Kiru?)
  • 09. "Mütləq ədaləti öldür" (絶対正義を斬る Zettai Seigi o Kiru?)
3 21 may 2011[9]ISBN 978-4-7575-3238-021 iyul 2015[10]ISBN 978-0-316-34004-5
  • 10. "Öz kədərini öldür" (悲しみを斬る Kanashimi o Kiru?)
  • 11. "Yalançıları öldür" (偽者を斬る Nisemono o Kiru?)
  • 12. "Üçünü öldür" (三匹を斬る Sanbiki o Kiru?)
  • 13. "Esdesin qrupunu öldür (I hissə)" (エスデス軍を斬る(前編) Esudesu-gun o Kiru (Zenpen)?)
  • 14. "Esdesin qrupunu öldür (II hissə)" (エスデス軍を斬る(後編) Esudesu-gun o Kiru (Kōhen)?)
4 21 yanvar 2012[11]ISBN 978-4-7575-3482-727 oktyabr 2015[12]ISBN 978-0-3163-4005-2
  • 15. "Əziyyəti öldür" (苦難を斬る Kunan o Kiru?)
  • 16. "Döyüş fanatını öldür" (戦闘狂を斬る Sentōkyō o Kiru?)
  • 17. "Quldurları öldür" (山賊を斬る Sanzoku o Kiru?)
  • 18. "Tamahlandıran şeylərini öldür" (誘惑を斬る Yūwaku o Kiru?)
  • 19. "Öz böhranını öldür" (危機を斬る Kiki o Kiru?)
5 21 aprel 2012[13]ISBN 978-4-7575-3570-126 yanvar 2016[14]ISBN 978-0-3163-4007-6
  • 20. "İşğalçıları öldür" (侵入者を斬る Shinnyūsha o Kiru?)
  • 21. "Çılğın alimi öldür" (マッドサイエンティストを斬る Maddo Saientisuto o Kiru?)
  • 22. "Kəşf edilməmişi öldür" (秘境を斬る Hikyō o Kiru?)
  • 23. "Yeni gələnləri öldür" (新入りを斬る Shiniri o Kiru?)
  • Xüsusi fəsil. (23.5)
6 22 sentyabr 2012[15]ISBN 978-4-7575-3736-126 aprel 2016[16]ISBN 978-0-3163-4008-3
  • 24. "Təhlükə bədheybətlərini öldür" (危険種を斬る Kikenshu o Kiru?)
  • 25. "Əngəlləri öldür" (邪魔者を斬る Jamamono o Kiru?)
  • 26. "Nəhəng təhlükə bədheybətini öldür" (巨大危険種を斬る Kyodai Kikenshu o Kiru?)
  • 27. "Güclü olanı öldür" (強者を斬る Kyōsha o Kiru?)
  • 28. "Dini təşkilatı öldür" (教団を斬る Kyōdan o Kiru?)
7 22 fevral 2013[17]ISBN 978-4-7575-3881-826 iyul 2016[18]ISBN 978-0-3163-4009-0
  • 29. "Yeqerləri öldür" (イェーガーズを斬る Iēgāzu o Kiru?)
  • 30. "Kuklaları öldür (I hissə)" (人形を斬る(前編) Ningyō o Kiru (Zenpen)?)
  • 31. "Kuklaları öldür (II hissə)" (人形を斬る(後編) Ningyō o Kiru (Kōhen)?)
  • 32. "Lənəti öldür" (呪縛を斬る Jubaku o Kiru?)
  • 33. "Güclənmiş insanı öldür" (強化人間を斬る Kyōka Ningen o Kiru?)
8 22 iyul 2013[19]ISBN 978-4-7575-4011-825 oktyabr 2016[20]ISBN 978-0-3163-4011-3
  • Əlavə fəsil. (33.5) "Xatirələri öldür" (追憶を斬る Tsuioku o Kiru?)
  • 34. "İblisi öldür (I hissə)" (鬼を斬る(前編) Oni o Kiru (Zenpen)?)
  • 35. "İblisi öldür (II hissə)" (鬼を斬る(後編) Oni o Kiru (Kōhen)?)
  • 36. "Taleyi öldür (I hissə)" (因縁を斬る(前編) Innen o Kiru (Zenpen)?)
  • 37. "Taleyi öldür (II hissə)" (因縁を斬る(中編) Innen o Kiru (Chūhen)?)
  • 38. "Taleyi öldür (III hissə)" (因縁を斬る(後編) Innen o Kiru (Kōhen)?)
9 22 yanvar 2014[21]ISBN 978-4-7575-4206-824 yanvar 2017[22]ISBN 978-0-316-3-4012-0
  • 39. "Travmanı öldür" (トラウマを斬る Torauma o Kiru?)
  • 40. "Ambisiyanı öldür" (野望を斬る Yabō o Kiru?)
  • 41. "Şeytanı öldür" (邪悪を斬る Jaaku o Kiru?)
  • 42. "Ümidsizliyi öldür (I hissə)" (絶望を斬る(前編) Zetsubō o Kiru (Zenpen)?)
  • 43. "Ümidsizliyi öldür (II hissə)" (絶望を斬る(後編) Zetsubō o Kiru (Kōhen)?)
10 21 iyun 2014[2]ISBN 978-4-7575-4338-618 aprel 2017ISBN 978-0-3164-6930-2
  • 44. "Tərəddüdü öldür" (躊躇いを斬る Tamerai o Kiru?)
  • 45. "Küfrü öldür (I hissə)" (外道を斬る(前編) Gedō o Kiru (Zenpen)?)
  • 46. "Küfrü öldür (II hissə)" (外道を斬る(後編) Gedō o Kiru (Kōhen)?)
  • 47. "Düşməni öldür (I hissə)" (仇を斬る(前編) Kataki o Kiru (Zenpen)?)
  • 48. "Düşməni öldür (II hissə)" (仇を斬る(後編) Kataki o Kiru (Kōhen)?)
1.5 27 oktyabr 2014ISBN 978-4-7575-4206-8
  • Əlavə fəsil 1 (7.5). "Zülməti öldür" (暗黒を斬る Ankoku o Kiru?)
  • Əlavə fəsil 2 (6.5). "Dəli qılıncoynadanı öldür" (剣鬼を斬る Kenki o Kiru?)
11 22 dekabr 2014[23]ISBN 978-4-7575-4505-2
  • 49. "Sahibsizi öldür" (迷いを斬る Mayoi o Kiru?)
  • 50. "Fəlakəti öldür" (難局を斬る Nankyoku o Kiru?)
  • 51. "Sevgini öldür" (恋慕を斬る Renbo o Kiru?)
  • 52. "Qırğını öldür" (修羅を斬る Shura o Kiru?)
  • 53. "Bədbəxtliyi öldür (I hissə)" (逆境を斬る(前編) Gyakkyō o Kiru (Zenpen)?)
  • 54. "Bədbəxtliyi öldür (II hissə)" (逆境を斬る(後編) Gyakkyō o Kiru (Kōhen)?)
12 22 iyul 2015[24]ISBN 978-4-7575-4693-6
  • 55. "Top 2-ni öldür" (二強を斬る Nikyō o Kiru?)
  • 56. "Böyük generalı öldür" (大将軍を斬る Daishōgun o Kiru?)
  • 57. "Əlkimyagəri öldür" (錬金術師を斬る Renkinjutsu-shi o Kiru?)
  • 58. "Bacarıqlını öldür" (手練れを斬る Tedare o Kiru?)
  • 59. "Öz ehtimallarını öldür" (思い込みを斬る Omoikomi o Kiru?)
  • 60. "Vəhşi ovu öldür" (ワイルドハントを斬る Wairudohanto o Kiru?)
13 22 yanvar 2016[25]ISBN 978-4-7575-4863-3
  • 61. "Dəstəkləri öldür" (援軍を斬る Engun o Kiru?)
  • 62. "Keçmişi öldür (I hissə)" (過去を斬る(前編) Kako o Kiru (Zenpen)?)
  • 63. "Keçmişi öldür (II hissə)" (過去を斬る(後編) Kako o Kiru (Kōhen)?)
  • 64. "Kiçik bacını öldür (I hissə)" (妹を斬る(前編) Imōto o Kiru (Zenpen)?)
  • 65. "Kiçik bacını öldür (II hissə)" (妹を斬る(後編) Imōto o Kiru (Kōhen)?)
  • 66. "Taleyi öldür" (因果を斬る Inga o Kiru?)
14 22 avqust 2016[26]ISBN 978-4-7575-5080-3
  • 67. "Qaranlığı öldür" (晦冥を斬る Kaimei o Kiru?)
  • 68. "Mənbəni öldür" (元凶を斬る Genkyō o Kiru?)
  • 69. "Dəlixananı öldür (I hissə)" (混戦を斬る(前編) Konsen o Kiru (Zenpen)?)
  • 70. "Dəlixananı öldür (II hissə)" (混戦を斬る(後編) Konsen o Kiru (Kōhen)?)
  • 71. "Böyük düşməni öldür" (大敵を斬る Daiteki o Kiru?)
  • 72. "Kökü öldür" (根源を斬る Kongen o Kiru?)

Tankobon formatında olmayan fəsillər[redaktə | əsas redaktə]

Aşağıdakı fəsillər tankobon cildində toplanmamışdır:

  • 73. "Alini öldür" (至高を斬る Shikō o Kiru?)
  • 74. "İmperatoru öldür" (皇帝を斬る Kōtei o Kiru?)
  • 75. "Esdesi öldür" (エスデスを斬る Esudesu o Kiru?)

Akame ga Kill! Zero[redaktə | əsas redaktə]

Yapon versiyasının nəşr tarixiYapon ISBNİngilis versiyasının nəşr tarixiİngilis ISBN
1 21 iyun 2014[6]ISBN 978-4-7575-4339-322 mart 2016[27]ISBN 978-0-3163-1468-8
  • 01. "İki qız" (二人の少女 Futari no Shōjo)
  • 02. "Gün başladı" (はじまりの日 Hajimari no Hi)
  • 03. "İlk missiya (I hissə)" (初任務(前編) Hatsu Ninmu (Zenpen))
  • 04. "İlk missiya (II hissə)" (初任務(後編) Hatsu Ninmu (Kōhen))
  • 05. "Qaranlıqda böyümüş" (闇に育つ Yami ni Sodatsu)
  • 06. "Əngəl! Canişin qatili" (難関! 太守殺し Nankan! Taishu Goroshi)
2 22 dekabr 2014[28]ISBN 978-4-7575-4506-928 iyun 2016[29]ISBN 978-0-3162-7228-5
  • 07. "Hakuro çayı döyüşü" (白狼河の戦い Hakuro Kawa no Tatakai)
  • 08. "Görüş şansı" (巡り会い Meguriai)
  • 09. "Sui-qəsdçilər" (殺し屋たち Koroshiya-tachi)
  • 10. "Ölənə qədər döyüşmək (I hissə)" (死戦(前編) Shitō (Zenpen))
  • 11. "Ölənə qədər döyüşmək (II hissə)" (死戦(後編) Shitō (Kōhen))
  • 12. "İlk bədbəxt hadisə" (慟哭 Dōkoku)
  • 13. "Ən yaxşının döyüşü" (頂上対決 Chōjō Taiketsu)
3 22 iyul 2015[30]ISBN 978-4-7575-4694-327 sentyabr 2016[31]ISBN 978-0-3163-9786-5
  • 14. "Qalanlar" (遺跡 Iseki?)
  • 15. "Müəmmalar" (秘術 Hijutsu?)
  • 16. "Həsrət" (思幕 Shibo?)
  • 17. "Batmaq" (突入 Totsunyū?)
  • 18. "Əlbəyaxa döyüş" (混戦 Konsen?)
  • 19. "Nömrə 1" (No.1 Nanbā Wan?)
  • 20. "Uzunluq" ( Osa?)
4 22 yanvar 2016[32]ISBN 978-4-7575-4864-013 dekabr 2016[33]ISBN 978-0-3164-3423-2
  • 21. "Vərəsəlik" (受け継がれていくもの Uketsugareteikumono?)
  • 22. "Bacılar" (姉妹 Shimai?)
  • 23. "Həqiqət" (真実 Shinjitsu?)
  • 24. "Qaçış" (脱出 Dasshutsu?)
  • 25. "İşıq və kölgənin başqa bir görüşü" (再会の光と影 Saikai no Hikari to Kage?)
5 22 avqust 2016[34]ISBN 978-4-7575-5081-021 mart 2017978-0-3164-6921-0
  • 26. Ai sorezore (愛それぞれ?)
  • 27. Kokuhaku (告白?)
  • 28. Shinobiyoru Kage (忍び寄る影?)
  • 29. Kyōshū (強襲?)
  • 30. Mōkō Ōruberugu (猛攻オールベルグ?)
  • 31. Shisen (死線?)

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 "アカメが斬る! 1巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  2. 2,0 2,1 "アカメが斬る! 10巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  3. "NEW LICENSE ANNOUNCEMENTS". Yen Press. İstifadə tarixi: June 13, 2014.
  4. 4,0 4,1 "Akame ga KILL!, Vol. 1". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  5. "Akame ga KILL! Manga to Get Prequel in October". Anime News Network. July 21, 2013. İstifadə tarixi: January 20, 2014.
  6. 6,0 6,1 "アカメが斬る!零 1巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  7. "アカメが斬る! 2巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  8. "Akame ga KILL!, Vol. 2". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  9. "アカメが斬る! 3巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  10. "Akame ga KILL!, Vol. 3". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  11. "アカメが斬る! 4巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  12. "Akame ga KILL!, Vol. 4". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  13. "アカメが斬る! 5巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  14. "Akame ga KILL!, Vol. 5". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  15. "アカメが斬る! 6巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  16. "Akame ga KILL!, Vol. 6". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  17. "アカメが斬る! 7巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  18. "Akame ga KILL!, Vol. 7". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  19. "アカメが斬る! 8巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  20. "Akame ga KILL!, Vol. 8". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  21. "アカメが斬る! 9巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  22. "Akame ga KILL!, Vol. 9". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  23. "アカメが斬る! 11巻". Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  24. "アカメが斬る! 12巻". Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  25. "アカメが斬る! 13巻". Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  26. "アカメが斬る! 14巻". Square Enix. İstifadə tarixi: 22 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  27. "Akame ga KILL! ZERO, Vol. 1". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  28. "アカメが斬る!零 2巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  29. "Akame ga KILL! ZERO, Vol. 2". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  30. "アカメが斬る!零 3巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  31. "Akame ga KILL! ZERO, Vol. 3". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  32. "アカメが斬る!零 4巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  33. "Akame ga KILL! ZERO, Vol. 4". Hachette Book Group. İstifadə tarixi: 12 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  34. "アカメが斬る!零 5巻" (Japanese). Square Enix. İstifadə tarixi: 22 avqust 2016. Check date values in: |accessdate= (kömək)

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]