Antarktikada yerləşən buzlaqların siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Adı Koordinatları Uzunluğu
Oqord buzlağı 66°46′ c. e. 64°31′ q. u. 13
Akademiçeski buzlağı 84°15′ c. e. 061°00′ q. u.
Akosta buzlağı 71°58′ c. e. 100°55′ q. u. 3.2
Adams buzlağı 78°07′ c. e. 163°38′ ş. u.
Adams buzlağı (Uilks Torpağı) 66°50′ c. e. 109°40′ ş. u. 32
Aviatorlar buzlağı 73°16′ c. e. 163°36′ ş. u. 40
Axern buzlağı 81°47′ c. e. 159°10′ ş. u.
Alman buzlağı 67°52′ c. e. 65°45′ q. u.
Ahrnsbrak buzlağı 79°48′ c. e. 82°18′ q. u.
Aiken buzlağı 77°38′ c. e. 163°24′ ş. u.
Airy buzlağı 69°13′ c. e. 66°20′ q. u. 32
Aitkenhid buzlağı 63°57′ c. e. 58°44′ q. u. 16
Akebono buzlağı 68°07′ c. e. 42°53′ ş. u.
Albanus Glacier 85°52′ c. e. 151°00′ q. u. 40
Alberiç qletçeri 77°36′ c. e. 161°36′ ş. u.
Alberts buzlağı 66°52′ c. e. 64°53′ q. u. 13
Albon buzlağı 64°13′ c. e. 59°42′ q. u.
Albret Pink buzlağı 76°40′ c. e. 162°20′ ş. u.
Amundsen buzlağı 85°35′ c. e. 159°00′ q. u. 128
Arqonavtlar buzlağı 73°13′ c. e. 166°42′ ş. u. 16 km
Armira buzlağı 63°01′25″ c. e. 62°32′48″ q. u. 3
Assende buzlağı 67°36′ c. e. 46°25′ ş. u.
Astaxov buzlağı 70°45′ c. e. 163°21′ ş. u.
Astapenko buzlağı 70°40′ c. e. 163°00′ ş. u. 18
Astro buzlağı 82°54′ c. e. 157°20′ ş. u.
Astrolabe buzlağı 66°45′ c. e. 139°55′ ş. u. 16
Astronaftlar buzlağı 73°05′ c. e. 164°05′ ş. u.
Astudillo buzlağı 64°53′ c. e. 62°51′ q. u.
Atene buzlağı 68°56′ c. e. 64°00′ q. u. 16
Atka buzlağı 76°41′ c. e. 161°33′ ş. u.
Atkinson buzlağı 71°30′ c. e. 167°25′ ş. u.
Attlee buzlağı 66°13′ c. e. 63°46′ q. u. 13
Avrora buzlağı 77°37′ c. e. 167°38′ ş. u.
Auster buzlağı 67°12′ c. e. 50°45′ ş. u. 3.2
Austreskorve buzlağı 71°50′ c. e. 5°40′ ş. u.
Aviatorlar buzlağı 73°50′ c. e. 165°03′ ş. u. 96
Avsyuk buzlağı 67°07′ c. e. 67°15′ q. u.
Aksel Heyberq buzlağı 85°25′ c. e. 163°00′ q. u. 48
Bailey buzlağı 79° c. e. 30° q. u.
Barne buzlağı 77°36′ c. e. 166°26′ ş. u.
Birdmor buzlağl 83°45′ c. e. 171°00′ ş. u. 160
Beaver buzlağı (Enderbi Torpağı) 67°02′ c. e. 50°40′ ş. u. 24
Beaver buzlağı (Ross şelf buzlağı) 83°24′ c. e. 169°30′ ş. u. 24
Berkovitsa buzlağı 62°34′14″ c. e. 60°40′40″ q. u. 5
Berri buzlağı 75°00′ c. e. 134°00′ q. u. 40
Bindschadler buzlağı 81°00′ c. e. 142°00′ q. u.
Borchgrevink buzlağı 73°04′ c. e. 168°30′ ş. u.
Boyana buzlağı 62°42′12″ c. e. 60°05′32″ q. u.
Branscomb buzlağı 78°32′ c. e. 86°05′ q. u. 9.5
Berd buzlağı 80°20′ c. e. 159°00′ ş. u. 136
Kanada buzlağı 77°37′ c. e. 162°59′ ş. u.
Chuprene buzlağı 62°57′55″ c. e. 62°31′53″ q. u.
Klark buzlağı 68°48′ c. e. 066°56′ q. u. 32
Klark buzlağı (Meri Berd Torpağı) 75°11′ c. e. 139°06′ q. u. 13
Klark buzlağı] (Viktoriya Torpağı) 75°34′ c. e. 162°05′ ş. u. 8
Kolins buzlağı 73°41′ c. e. 65°55′ ş. u. 18
Commonvealz buzlağı 77°35′ c. e. 163°19′ ş. u.
Crane buzlağı 65°00′ c. e. 020°00′ q. u. 48
Crescent buzlağı 77°40′ c. e. 163°14′ ş. u.
Crevasse Valley buzlağı 76°46′ c. e. 145°30′ q. u. 48
Dalgopol buzlağı 62°55′17″ c. e. 62°27′43″ q. u. 3.4
Darvin buzlağı (Antarktida) 79°53′ c. e. 159°00′ ş. u.
Dater buzlağı 78°17′ c. e. 84°35′ q. u. 38
David buzlağı 75°19′ c. e. 162°00′ ş. u. 96
Debelt buzlağı 62°31′55″ c. e. 60°03′46″ q. u. 3
Debenham buzlağı 77°10′ c. e. 162°38′ ş. u.
Desepşen buzlağı 78°33′ c. e. 158°33′ ş. u.
Decker buzlağı 77°28′ c. e. 162°47′ ş. u.
Denman buzlağı 66°45′ c. e. 99°30′ ş. u. 112
Dennistoun buzlağı 71°11′ c. e. 168°00′ ş. u. 80
Devils buzlağı 86°23′ c. e. 165°00′ q. u. 32
DeVicq buzlağı 75°00′ c. e. 131°00′ q. u.
Dibble buzlağı 66°17′ c. e. 134°36′ ş. u.
Dinsmoor buzlağı 64°22′ c. e. 59°59′ q. u.
Dobrudzha buzlağı 62°39′28″ c. e. 59°57′15″ q. u.
Dragoman buzlağı 63°00′57″ c. e. 62°32′02″ q. u. 2.6
Druqslski buzlağı 64°43′57″ c. e. 60°44′00″ q. u. 29
Ebbe buzlağı 71°03′ c. e. 164°45′ ş. u. 96
Echelmeyer buzlağı 79°10′ c. e. 150°00′ ş. u.
El-Sayed buzlağı 75°40′ c. e. 141°52′ q. u. 24
Ellen buzlağı 78°13′ c. e. 84°30′ q. u. 35
Embree buzlağı 77°59′ c. e. 85°10′ q. u. 32
Emmanuel buzlağı 77°54′ c. e. 162°05′ ş. u.
Endeavour Piedmont buzlağı 77°23′ c. e. 166°40′ ş. u. 10
Endurance buzlağı 61°10′ c. e. 55°08′ q. u.
Erebus buzlağı 77°41′ c. e. 167°00′ ş. u.
Evans buzlağı 76° c. e. 78° q. u.
Exum buzlağı 73°30′ c. e. 94°14′ q. u.
Falkner buzlağı 73°44′47″ c. e. 166°01′00″ ş. u. 6 km
Ferrar buzlağı 77°46′ c. e. 163°00′ ş. u. 56
Finsterwalder buzlağı 67°19′ c. e. 66°20′ q. u. 16
Fisher buzlağı 73°15′ c. e. 66°00′ ş. u. 160
Fitch buzlağı 72°01′ c. e. 168°07′ ş. u.
Flask buzlağı 65°47′ c. e. 062°25′ q. u. 40
Foggydog buzlağı 79°47′ c. e. 158°40′ ş. u.
Foundation buzlağı 83°15′ c. e. 60°00′ q. u.
Frost buzlağı 67°05′ c. e. 129°00′ ş. u.
Qain buzlağı 71°01′ c. e. 61°25′ q. u.
Qair buzlağı 73°03′ c. e. 166°32′ ş. u. 16
Qarvud buzlağı 78°01′ c. e. 163°57′ ş. u.
Qilbert buzlağı 70° c. e. 71° q. u. 37
Qilchrist buzlağı 66°07′ c. e. 114°06′ ş. u. 17
Qillespie buzlağı 85°11′ c. e. 175°12′ q. u.
Qillock buzlağı 72°00′ c. e. 24°08′ ş. u. 9
Qopher buzlağı 73°28′ c. e. 94°00′ q. u.
Qordon buzlağı 80°17′ c. e. 26°09′ q. u.
Qramada buzlağı 63°02′05″ c. e. 62°34′34″ q. u. 3
Qrinvell buzlağı 71°20′ c. e. 165°00′ ş. u. 72
Haas buzlağı 85°45′ c. e. 164°55′ q. u.
Haefeli buzlağı 67°18′ c. e. 66°23′ q. u. 3.2
Haffner buzlağı 71°28′ c. e. 169°24′ ş. u.
Hammond buzlağı 77°25′ c. e. 146°00′ q. u.
Haskell buzlağı 73°34′ c. e. 94°13′ q. u.
Hatherton buzlağı 79°55′ c. e. 157°35′ ş. u.
Hayes buzlağı 76°16′ c. e. 27°54′ q. u.
Helfferich buzlağı 70°35′ c. e. 160°12′ ş. u. 13
Horlick buzlağı 85°17′ c. e. 132°00′ q. u.
Ice Gate buzlağı 64°54′ c. e. 62°45′ q. u.
İcebreaker buzlağı 73°37′ c. e. 166°10′ ş. u.
İchime buzlağı 68°23′ c. e. 42°08′ ş. u.
İl Polo buzlağı 69°50′ c. e. 74°54′ ş. u.
İliad buzlağı 64°27′ c. e. 63°27′ q. u.
İneson buzlağı 64°04′ c. e. 58°22′ q. u.
İnstitute buzlağı 82° c. e. 75° q. u.
İronside buzlağı 72°08′ c. e. 169°40′ ş. u. 48
İrvine buzlağı 74°42′ c. e. 63°15′ q. u. 64
İrving buzlağı 76°13′ c. e. 160°16′ ş. u.
İrwin buzlağı 71°07′ c. e. 163°25′ ş. u.
Isbrecht buzlağı 72°14′ c. e. 100°46′ q. u.
İsinq buzlağı 72°24′ c. e. 0°57′ ş. u.
İskar buzlağı 62°38′20″ c. e. 59°59′20″ q. u.
Jaburg buzlağı 82°42′ c. e. 53°25′ q. u.
Yakobel buzlağı 77°44′ c. e. 148°17′ q. u. 48
Yakobsen buzlağı 82°58′ c. e. 167°05′ ş. u.
Jacoby buzlağı 75°48′ c. e. 132°06′ q. u.
Jutulstraumen buzlağı 71°35′ c. e. 00°30′ q. u.
Kaliakra buzlağı 62°34′35″ c. e. 60°09′30″ q. u. 8
Kamb buzlağı 82°15′ c. e. 145°00′ q. u.
Kamchiya buzlağı 62°37′22″ c. e. 60°31′00″ q. u. 5
Keltie buzlağı 84°53′ c. e. 170°20′ ş. u. 48
Ketchum buzlağı 75°00′ c. e. 63°45′ q. u. 80
Kichenside buzlağı 67°46′ c. e. 47°36′ ş. u. 24
Kirkby buzlağı 70°43′ c. e. 166°09′ ş. u. 32
Koettlitz buzlağı 78°15′ c. e. 164°15′ ş. u.
Kohler buzlağı 74°55′ c. e. 113°45′ q. u.
Konqur buzlağı 62°54′23″ c. e. 62°25′48″ q. u.
Krivodol buzlağı 62°58′53″ c. e. 62°29′17″ q. u. 3.8
Lambert buzlağı 71° c. e. 70° ş. u. 400
Lənd buzlağı 75°40′ c. e. 141°45′ q. u. 56
Lavrie buzlağı 66°04′ c. e. 64°36′ q. u.
Lavs buzlağı 60°38′ c. e. 45°38′ q. u.
Le Couteur buzlağı 84°42′ c. e. 170°30′ q. u. 28
Lennox-Kinq buzlağı 83°25′ c. e. 168°00′ ş. u. 60
Leonardo buzlağı 64°42′ c. e. 61°58′ q. u.
Leppard buzlağı 65°58′ c. e. 62°30′ q. u.
Letnitsa buzlağı 63°02′59″ c. e. 62°36′12″ q. u. 1.8
Leverett buzlağı 85°38′ c. e. 147°35′ q. u. 80
Lewis buzlağı 67°45′ c. e. 65°40′ q. u.
Lillie buzlağı 70°45′ c. e. 163°55′ ş. u. 160
Liv buzlağı 84°55′ c. e. 168°00′ q. u. 64
Lucy buzlağı 82°24′ c. e. 158°25′ ş. u.
MacAyeal buzlağı 80°00′ c. e. 143°00′ q. u.
Magura buzlağı 62°39′55″ c. e. 60°00′00″ q. u.
Mariner buzlağı 73°15′ c. e. 167°30′ ş. u. 100
Marsh buzlağı 82°52′ c. e. 158°30′ ş. u. 110
Martin buzlağı 68°29′ c. e. 66°53′ q. u. 14
Meander buzlağı 73°16′ c. e. 166°55′ ş. u.
Medven buzlağı 62°32′46″ c. e. 60°42′34″ q. u. 2.5
Mellor buzlağı 73°30′ c. e. 66°30′ ş. u.
Mercer buzlağı 84°50′ c. e. 145°00′ q. u.
Mertz buzlağı 67°30′ c. e. 144°45′ ş. u. 72
Mill buzlağı 85°10′ c. e. 168°30′ ş. u.
Minnesota buzlağı 79° c. e. 83° q. u. 64
Möller buzlağı 82°20′ c. e. 63°30′ q. u.
Murgash buzlağı 62°29′49″ c. e. 59°52′53″ q. u. 5
Mulock buzlağı 79°00′ c. e. 160°00′ ş. u.
Musala Glacier 62°31′57″ c. e. 59°36′49″ q. u. 3.7
Nash buzlağı 71°15′ c. e. 168°10′ ş. u. 32
Nevall buzlağı 77°30′ c. e. 162°50′ ş. u.
Nimitz buzlağı 78°55′ c. e. 85°10′ q. u. 64
Nimrod buzlağı 81°21′ c. e. 163°00′ ş. u. 135
Ninnis buzlağı 68°22′ c. e. 147°00′ ş. u.
Northcliffe buzlağı 66°40′ c. e. 98°52′ ş. u.
Northeast buzlağı 68°09′ c. e. 66°58′ q. u. 21
Oakley buzlağı 73°42′ c. e. 166°08′ ş. u.
O'Hara buzlağı 70°49′ c. e. 166°40′ ş. u.
Ovech buzlağı 62°57′42″ c. e. 62°26′40″ q. u. 3.5
Panega buzlağı 62°32′25″ c. e. 60°06′49″ q. u. 3.5
Patuxent buzlağı 85°15′ c. e. 67°45′ q. u.
Pautaliya buzlağı 62°37′44″ c. e. 59°51′51″ q. u.
Penck buzlağı 77°57′ c. e. 34°42′ q. u.
Perunika buzlağı 62°37′00″ c. e. 60°15′30″ q. u. 8
Peshtera buzlağı 62°42′ c. e. 60°18′ q. u.
Pimpirev buzlağı 62°36′36″ c. e. 60°24′37″ q. u. 6
Pine adası buzlağı 75°10′ c. e. 100°00′ q. u.
Qütb vaxtı buzlağı 69°46′ c. e. 74°35′ ş. u.
Poulter buzlağı 86°50′ c. e. 153°30′ q. u.
Prebble buzlağı 84°16′ c. e. 164°30′ ş. u. 17
Prespa buzlağı 62°43′36″ c. e. 60°12′42″ q. u.
Priddi buzlağı 77°56′ c. e. 164°01′ ş. u.
Priestley buzlağı 74°20′ c. e. 163°22′ ş. u. 96
Şahzadə Edvard buzlağı 82°46′ c. e. 159°32′ ş. u.
Şahzadə Filip buzlağı 82°21′ c. e. 159°55′ ş. u. 37
Uels Şahzadəsi buzlağı 82°44′ c. e. 160°10′ ş. u. 18
Şahzadə Anna buzlağı 82°59′ c. e. 159°20′ ş. u.
Prospect buzlağı 69°32′ c. e. 67°20′ q. u.
Pryor buzlağı 70°05′ c. e. 160°10′ ş. u. 60
Quartermain buzlağı 67°01′ c. e. 65°09′ q. u.
Quito buzlağı 62°27′ c. e. 59°47′ q. u.
Quonset buzlağı 85°19′ c. e. 127°05′ q. u. 32
Rayner buzlağı 67°40′ c. e. 48°25′ ş. u.
Recovery buzlağı 81°10′ c. e. 28°00′ q. u. 100
Renaud buzlağı 67°43′ c. e. 65°35′ q. u.
Ridi buzlağı 85°30′ c. e. 134°00′ q. u. 160
Remington buzlağı 78°34′ c. e. 84°18′ q. u. 13
Rippon buzlağı 66°40′ c. e. 56°29′ ş. u.
Robert buzlağı 67°10′ c. e. 56°18′ ş. u.
Ropotamo buzlağı 62°38′55″ c. e. 59°55′48″ q. u.
Rose Valley buzlağı 62°30′27″ c. e. 60°06′08″ q. u. 6
Rupite buzlağı 63°00′04″ c. e. 62°30′25″ q. u. 2.9
Rutford buzlağı 79° c. e. 81° q. u. 290
Sabine buzlağı 63°55′ c. e. 59°47′ q. u.
Saparevo buzlağı 62°53′48″ c. e. 62°23′20″ q. u. 1.8
Skott buzlağı (Transantarktika dağları) 85°45′ c. e. 153°00′ q. u. 190
Skott buzlağı (Şərqi Antarktida) 66°30′ c. e. 100°20′ ş. u. 32
Schweitzer buzlağı 77°50′ c. e. 34°40′ q. u.
Schytt buzlağı 71°35′ c. e. 3°40′ q. u. 100
Seaton buzlağı 66°43′ c. e. 56°26′ ş. u. 27
Şabika buzlağı 70°21′ c. e. 62°45′ q. u.
Şaskleton buzlağı 84°35′ c. e. 176°20′ q. u. 96
Şambles buzlağı 67°20′ c. e. 68°13′ q. u. 6
Şanklin buzlağı 84°37′ c. e. 176°40′ ş. u.
Şark Fin buzlağı 78°23′ c. e. 162°55′ ş. u.
Şarp buzlağı 67°20′ c. e. 66°27′ q. u.
Şarpend buzlağı 76°52′ c. e. 160°56′ ş. u. 2.4
Şihan buzlağı 70°56′ c. e. 162°24′ ş. u.
Şeldon buzlağı 67°30′ c. e. 68°23′ q. u.
Şell buzlağı 77°16′ c. e. 166°25′ ş. u.
Şinnan buzlağı 67°55′ c. e. 44°38′ ş. u.
Şipley buzlağı 71°26′ c. e. 169°12′ ş. u. 40
Shirase buzlağı 70°05′ c. e. 38°45′ ş. u.
Shoemaker buzlağı 73°47′ c. e. 164°45′ ş. u.
Shoesmiz buzlağı 67°51′ c. e. 67°12′ q. u.
Shuman buzlağı 75°15′ c. e. 139°30′ q. u. 10
Sibelius buzlağı 69°55′ c. e. 70°05′ q. u. 19
Siemiatkovski buzlağı 75°54′ c. e. 144°12′ q. u. 40
Sigyn buzlağı 71°52′ c. e. 8°36′ ş. u.
Şikorski qletçeri 71°49′ c. e. 98°24′ q. u.
Şikorskiy buzlağı 64°12′ c. e. 60°53′ q. u.
Silk buzlağı 81°09′ c. e. 158°55′ ş. u. 16
Simmons buzlağı 75°00′ c. e. 113°36′ q. u.
Simpson buzlağı 71°17′ c. e. 168°38′ ş. u. 10
Şkelton buzlağı 78°35′ c. e. 161°30′ ş. u.
Slessor buzlağı 79°50′ c. e. 028°30′ q. u. 120
Smith buzlağı 75°05′ c. e. 112°00′ q. u. 160
Socks buzlağı 83°42′ c. e. 170°05′ ş. u.
Srebarna buzlağı 62°41′20″ c. e. 60°02′35″ q. u.
Stancomb-Vills buzlağı 75°18′ c. e. 19°00′ q. u.
Strandzha buzlağı 62°38′20″ c. e. 59°54′22″ q. u.
Struma buzlağı 62°36′30″ c. e. 60°08′00″ q. u. 3
Suess buzlağı 77°38′ c. e. 162°40′ ş. u.
Support Fors buzlağı 82°45′ c. e. 46°30′ q. u.
Sute buzlağı 73°31′ c. e. 167°10′ ş. u.
Sylveste buzlağı 84°14′ c. e. 159°48′ ş. u. 8
Targovishte buzlağı 62°32′56″ c. e. 59°38′35″ q. u. 1.6
Taylor buzlağı 77°44′ c. e. 162°10′ ş. u. 54
Telemete buzlağı 77°48′ c. e. 160°12′ ş. u. 1.6
Teteven buzlağı 62°27′38″ c. e. 59°52′21″ q. u. 7
Zvaits buzlağı 75°30′ c. e. 106°45′ q. u.
Totten buzlağı 67°00′ c. e. 116°20′ ş. u. 64
Tucker buzlağı 72°32′ c. e. 169°15′ ş. u. 144
Tundzha buzlağı 62°35′30″ c. e. 60°30′30″ q. u. 14
Ueda buzlağı 75°15′ c. e. 64°35′ q. u.
Andervud buzlağı 66°35′ c. e. 108°00′ ş. u. 24
Yunion buzlağı 79°45′ c. e. 082°30′ q. u.
Uranus buzlağı 71°24′ c. e. 68°20′ q. u. 32
Urdoviza buzlağı 62°31′28″ c. e. 60°43′32″ q. u. 3
Utopiya buzlağı 71°51′ c. e. 68°16′ q. u.
Utstikkar buzlağı 67°33′ c. e. 61°20′ ş. u.
Van der Vin buzlağı 83°50′ c. e. 130°00′ q. u.
Vanderford buzlağı 66°35′ c. e. 110°26′ ş. u.
Verila buzlağı 62°36′15″ c. e. 60°41′14″ q. u. 13
Vestreskorve buzlağı 71°57′ c. e. 5°05′ ş. u.
Veststraumen buzlağı 74°15′ c. e. 15°00′ q. u. 72
Vetrino buzlağı 62°56′06″ c. e. 62°30′00″ q. u. 3.2
Vahl buzlağı 83°59′ c. e. 165°06′ ş. u. 16
Volk buzlağı 73°38′ c. e. 94°18′ q. u.
Vetmor buzlağı 74°38′ c. e. 63°35′ q. u. 64
Vhilans buzlağı 83°40′ c. e. 145°00′ q. u.
Vilyams buzlağı 73°15′ c. e. 88°27′ q. u. 24
Vilma buzlağı 67°12′ c. e. 56°00′ ş. u.
Vright Lower buzlağı 77°25′ c. e. 163°00′ ş. u.
Vulfila buzlağı 62°32′39″ c. e. 59°44′32″ q. u. 3
Yablanitsa buzlağı 62°56′47″ c. e. 62°31′02″ q. u. 1.8 km[1]
Yakoruda buzlağı 62°28′30″ c. e. 59°56′37″ q. u. 2.5
Yamato buzlağı 71°25′ c. e. 35°35′ ş. u.
Yancey buzlağı 80°14′ c. e. 158°30′ ş. u.
Yates buzlağı 70°49′ c. e. 62°12′ q. u. 4.8
Yeats buzlağı 85°01′ c. e. 175°00′ q. u. 13
Yoder buzlağı 75°07′ c. e. 114°24′ q. u. 4.8
Yonq buzlağı 78°04′ c. e. 84°49′ q. u. 13
Zaneveld buzlağı 85°26′ c. e. 176°25′ q. u.
Zelee buzlağı 66°52′ c. e. 141°10′ ş. u. 10
Zeller buzlağı 80°55′ c. e. 156°30′ ş. u. 16
Zenit buzlağı 71°52′ c. e. 163°45′ ş. u.
Zephyr buzlağı 69°28′ c. e. 68°36′ q. u. 13
Zetlənd buzlağı 78°01′ c. e. 163°49′ ş. u.
Zheravna buzlağı 62°32′50″ c. e. 59°40′56″ q. u. 2 [1]
Zinberg buzlağı 72°21′ c. e. 96°04′ q. u.
Zoller buzlağı 77°53′ c. e. 162°18′ ş. u.
Zonda buzlağı 69°33′ c. e. 68°30′ q. u. 13
Zotikov buzlağı 85°02′ c. e. 169°15′ q. u. 13
Zuniga buzlağı 74°34′ c. e. 111°51′ q. u.
Jukov buzlağı 70°37′ c. e. 164°46′ ş. u. 40

İstinadlar[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. 1 2 From SCAR gazeteer, Bulgarian entry

Mənbə[redaktə | mənbəni redaktə et]

SCAR Arxivləşdirilib 2010-12-20 at the Wayback Machine