Azərbaycan milli futbol komandasının futbolçularının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
104 oyunda meydana daxil olan Rəşad Sadıqov

Azərbaycan milli futbol yığmasının futbolçularının siyahısı

Siyahı[redaktə | əsas redaktə]

Sıra Futbolçu Mövqeyi Dövr Oyun Qol İst.
1 Rəşad Sadıqov Müdafiəçi 2001— 104 4 [1]
2 Aslan Kərimov Müdafiəçi 1994—2008 78 0 [2]
3 Mahir Şükürov Müdafiəçi 2004—2014 75 4 [3]
4 Mahmud Qurbanov Yarımmüdafiəçi 1992—2008 71 1 [4]
5 Tərlan Əhmədov Müdafiəçi 1992—2005 70 0 [5]
6 Kamran Ağayev Qapıçı 2008— 64 [6]
7 Qurban Qurbanov Hücumçu 1992—2005 64 12 [7]
8 Emin Ağayev Müdafiəçi 1992—2005 62 1 [8]
9 Vüqar Nadirov Hücumçu 2004—2015 60 4 [9]
10 Vaqif Cavadov Hücumçu 2006—2014 58 9 [10]
11 Rahid Əmirquliyev Yarımmüdafiəçi 2007— 54 3 [11]
12 Aleksandr Çertoqanov Yarımmüdafiəçi 2006—2012 53 0 [12]
13 Ruslan Abışov Yarımmüdafiəçi 2009— 49 4 [13]
14 Emin Quliyev Yarımmüdafiəçi 2000—2008 49 3 [14]
15 Cavid Hüseynov Hücumçu 2008— 47 2 [15]
16 Samir Abbasov Müdafiəçi 2004—2010 46 0 [16]
17 Vyaçeslav Lıçkin Yarımmüdafiəçi 1995—2001 45 4 [17]
18 Rauf Əliyev Hücumçu 2010— 44 7 [18]
19 Kamal Quliyev Yarımmüdafiəçi 1999—2005 43 0 [19]
20 Emin İmaməliyev Yarımmüdafiəçi 2000—2007 42 1 [20]
21 Arif Əsədov Müdafiəçi 1993—2002 42 0 [21]
22 Maksim Medvedev Müdafiəçi 2009— 40 1 [22]
23 Rail Məlikov Müdafiəçi 2004—2012 40 0 [23]
24 Branimir Subaşiç Hücumçu 2007—2013 39 7 [24]
25 Rasim Abuşev Yarımmüdafiəçi 1994—1999 39 3 [25]
26 Zaur Tağızadə 1997—2008 38 5 [26]
27 Elnur Abdullayev 2008—2014 38 0 [27]
28 Elvin Məmmədov 2008— 37 7 [28]
29 Vidadi Rzayev 1992—2001 34 5 [29]
30 Yunis Hüseynov 1993—1998 34 4 [30]
31 Samir Əliyev 1997—2007 33 4 [31]
32 İlham Yadullayev 1998—2004 33 0 [32]
33 Cahangir Həsənzadə Qapıçı 1998—2007 33 [33]
34 Dmitri Kramarenko Qapıçı 1992—2005 33 [34]
35 Fərrux İsmayılov 1998—2007 32 5 [35]
36 Əfran İsmayılov 2010— 32 2 [36]
37 Vadim Vasilyev 1999—2003 32 2 [37]
38 Elmar Baxşiyev 2004—2009 32 0 [38]
39 Fərhad Vəliyev Qapıçı 2006—2010 32 [39]
40 Qara Qarayev 2013— 31 0 [40]
41 Ruslan Musayev 1997—2004 30 0 [41]
42 Bədavi Hüseynov 2012— 29 0 [42]
43 İlqar Qurbanov 2004—2008 29 1 [43]
44 Saşa Yunisoğlu 2004—2011 29 0 [44]
46 Vladimir Levin 2008—2013 28 0 [45]
46 Nadir Nəbiyev 2002—2006 27 3 [46]
47 Rüfət Quliyev 1997—2002 27 0 [47]
48 Rəşad Sadiqov 2006—2015 26 0 [48]
49 Nazim Süleymanov 1992—1998 24 5 [49]
50 Avtandil Hacıyev 2000—2006 24 0 [50]
51 İqor Getman 1995—2001 24 0 [51]
52 Dimitri Nəzərov 2014— 23 6 [52]
53 Deni Qaysumov 1995—1998 23 0 [53]
54 Araz Abdullayev 2008— 21 1 [54]
55 Aleksandr Jidkov Qapıçı 1994—1998 21 [55]
56 Faiq Cababrov 1993—1998 21 0 [56]
57 Xəqani Məmmədov 1997—2008 20 1 [57]
58 Ədahim Niftəliyev 1999—2003 19 0 [58]
59 Zaur Həşimov 1998—2007 19 0 [59]
60 Bəxtiyar Musayev 1997—2001 18 0 [60]
61 Leandro Qomeş 2006—2009 18 0 [61]
62 Rafael Əmirbəyov 2004—2008 18 0 [62]
63 Ramin Quliyev 2005—2008 18 0 [63]
64 Ruslan Qurbanov 2015— 17 1 [64]
65 Cihan Özkara 2012—2014 17 1 [65]
66 Narvik Sırxayev 1997—1999 17 1 [66]
67 Rasim Ramaldanov 2012—2014 17 0 [67]
68 Fabio Luis Ramim 2008—2011 16 4 [68]
69 Rüfət Dadaşov 2013—2014 16 4 [69]
70 Samir Ələkbərov 1992—1996 16 2 [70]
71 Anatoli Ponomaryov 2004—2008 16 1 [71]
72 Ceyhun Sultanov 1998—2007 16 1 [72]
73 Ufuk Budak 2011—2016 16 0 [73]
74 Elxan Həsənov Qapıçı 1992—2000 16 [74]
75 Ramiz Məmmədov 1997—2003 15 1 [75]
76 Məhəmməd Mirzəbəyov 2015— 15 0 [76]
77 Şahin Diniyev 1992—1996 15 0 [77]
78 Vurğun Hüseynov 2010—2013 15 0 [78]
79 Zeynal Zeynalov 2003—2009 14 1 [79]
80 Arif Daşdəmirov 2012— 14 0 [80]
81 Vəli Qasımov 1994—1998 14 0 [81]
82 Zaur Ramazanov 2003—2008 14 0 [82]
83 Kənan Kərimov 2002—2007 13 1 [83]
84 Daniel Axtyamov 2004—2009 13 0 [84]
85 Elşən Qəmbərov 1998—2000 12 0 [85]
86 Hüseyn Məhəmmədov Qapıçı 1998—2003 12 0 [86]
87 Azər Məmmədov 2001—2006 12 0 [87]
88 Ernani Pereyra 2006—2009 12 0 [88]
89 Ağabala Ramazanov 2014— 11 1 [89]
90 Andre Luiz Ladaqa 2006—2007 11 1 [90]
91 Səlahət Ağayev 2010— 10 -7 [91]
92 Mirbağır İsayev 1994—1999 10 1 [92]
93 Alim Qurbanov 1998—2007 10 1 [93]
94 Vladislav Qədirov 1994—1996 10 0 [94]
95 Rəşad Abdullayev 2004—2006 10 0 [95]
96 Nduka Usim 2007—2008 10 0 [96]
97 Əli Gökdəmir 2012—2013 10 0 [97]
98 Füzuli Məmmədov 1998—2003 9 0 [98]
99 Mehman Yunusov 1993—2001 9 0 [99]
100 İlham Məmmədov 1995—1998 9 0 [100]
101 Ramazan Abbasov 2006—2007 9 0 [101]
102 Aqil Nəbiyev 2008—2012 9 0 [102]
103 Eddi İsrafilov 2015— 8 0 [103]
104 Yuri Muzika 2005—2006 8 0 [104]
105 Tərlan Quliyev 2014— 7 1 [105]
106 Namiq Ələsgərov 2015— 7 0 [106]
107 Fərid Quliyev 2010 7 1 [107]
108 Yaşar Vahabzadə 1993—1995 7 0 [108]
109 Xaliq Mərdanov 1994—2001 7 0 [109]
110 Vladislav Nosenko 1995—1997 7 0 [110]
111 Elçin Rəhmanov 1997—2004 7 0 [111]
112 İsmayıl Məmmədov 2002—2005 7 0 [112]
113 İlqar Əbdülrəhamnov 2004—2005 7 0 [113]
114 Sergey Sokolov 2006 7 0 [114]
115 Ruslan İdiqov 1996 6 1 [115]
116 Vüsal Hüseynov 2003—2004 6 0 [116]
117 Aqil Məmmədov 2004—2005 6 0 [117]
118 Elşən Məmmədov 2006—2011 6 0 [118]
119 Pərdis Fərcad-Azad 2013—2014 6 0 [119]
120 Zaur Qarayev 1992—1994 5 0 [120]
Elman Sultanov 1992—2004 2 0 [121]
Samir Xairov 1995—1997 2 0 [122]
İbrahim Həsənbəyov 1996 2 0 [123]
Elmir Xankişiyev 1997—1999 2 0 [124]
Renat Abdaşov 1998—1999 2 0 [125]
Abuzər İbrahimov 2000—2001 2 0 [126]
Mübariz Orucov 2001 2 0 [127]
Ruslan Qafitullin 2003 2 0 [128]
Markos Ferreyra Xavyer 2007 2 0 [129]
Andrey Popoviç 2011—2012 2 -2 [130]
Cavid İmamverdiyev 2013—2014 2 0 [131]
Cavid Tağıyev 2015—2015 2 0 [132]
Rəşad Eyyubov 2015—2016 2 0 [133]
Ürfan Abbasov 2015— 2 0 [134]
Dəniz Yılmaz 2016— 2 0 [135]
Emin Mahmudov 2016— 2 0 [136]
Aydın Ələkbərov 1992 1 0 [137]
Kamil Babayev 1992 1 0 [138]
Vüqar İsmayılov 1992 1 0 [139]
Əli Abışov 1993 1 0 [140]
Mahir Əliyev 1993 1 0 [141]
Məqsəd Yaqubəliyev 1993 1 0 [142]
Nazim Əliyev 1993 1 0 [143]
Gennadi Drozdov 1994 1 0 [144]
Lev Mayorov 1994 1 0 [145]
Təbriz Həsənov 1994 1 0 [146]
Vitali Alxasov 1994 1 0 [147]
Vladislav Lemiş 1994 1 0 [148]
Sakit Alıyev 1995 1 0 [149]
İlqar Məmmədov 1996 1 0 [150]
Adil Şükürov 1998 1 0 [151]
Müşfiq Qəmbərov 1998 1 0 [152]
Dmitri Spirin 2000 1 0 [153]
Ramal Hüseynov 2001 1 0 [154]
Camal Məmmədov 2004 1 0 [155]
Sənan Qurbanov 2004 1 0 [156]
Mikayıl Yusifov 2005 1 0 [157]
Ruslan Məcidov 2005 1 0 [158]
Ruslan Poladov 2005 1 0 [159]
Vasif Haqverdiyev 2005 1 0 [160]
Rəşad Kərimov 2007 1 0 [161]
Emin Cəfərquliyev Müdafiəçi 2008 1 0 [162]
Elhad Nəziri Müdafiəçi 2012 1 0 [163]
Hacı Əhmədov 2012 1 0 [164]
Murad Ağayev Yarımmüdafiəçi 2012 1 0 [165]
Uğur Pamuk Yarımmüdafiəçi 2012 1 0 [166]
Abdulla Abatsiyev Yarımmüdafiəçi 2014 1 0 [167]
Emin Nuri Müdafiəçi 2014 1 0 [168]
Eşqin Quliyev Yarımmüdafiəçi 2013 1 0 [169]
İlter Taşkın Yarımmüdafiəçi 2013 1 0 [170]
Aqil Məmmədov Qapıçı 2015— 1 -0 [171]
Elnur Cəfərov Hücumçu 2015— 1 0 [172]
Elşən Rzazadə Yarımmüdafiəçi 2015— 1 0 [173]
Adil Nağıyev Müdafiəçi 2016— 1 0 [174]
Amil Yunanov Hücumçu 2016— 1 0 [175]
Budaq Nəsirov Yarımmüdafiəçi 2016— 1 0 [176]
Murad Səttarlı Yarımmüdafiəçi 2016— 1 0 [177]
Vüqar Mustafayev Yarımmüdafiəçi 2016— 1 0 [178]
Mahir Mədətov Hücumçu 2017— 1 0 [179]
Tellur Mütəllimov 2017— 1 0 [180]

100 oyun səddini aşan futbolçular[redaktə | əsas redaktə]

Azərbaycan yığmasının tarixində 100 oyun səddini aşan birinci və yeganə futbolçu, müdafiəçi Rəşad Sadıqovdur. 2016 UEFA Avropa Çempionatının seçmə mərhələsi çərçivəsində 2015-ci il 10 oktyabrda, Bakı Olimpiya Stadionunda İtaliya yığmasına qarşı baş tutan oyunda Rəşad Sadıqov "milli"-də 100-cü oyununa çıxdı. Əslində isə, həmin oyun Rəşad Sadıqov yığmada 97-ci oyunu idi.

Azərbaycan-İtaliya oyunundan əvvəl Rəşad Sadıqova, "milli"-də 100-cü oyununa çıxması münasibəti ilə xatirə hədiyyələri təqdim olunan zaman. Solda sağa: Elxan Məmmədov, ---, Rövnəq AbdullayevRəşad Sadıqov

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Rəşad Sadıqovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  2. "Aslan Kərimovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  3. "Mahir Şükürovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  4. "Mahmud Qurbanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  5. "Tərlan Əhmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  6. "Kamran Ağayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  7. "Qurban Qurbanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  8. "Emin Ağayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  9. "Vüqar Nadirovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  10. "Vaqif Cavadovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  11. "Rahid Əmirquliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  12. "Aleksandr Çertoqanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  13. "Ruslan Abışovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  14. "Emin Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  15. "Cavid Hüseynovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  16. "Samir Abbasovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  17. "Vyaçeslav Lıçkinin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  18. "Rauf Əliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  19. "Kamal Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  20. "Emin İmaməliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  21. "Arif Əsədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  22. "Maksim Medvedevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  23. "Rail Məlikovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  24. "Branimir Subaşiçin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  25. "Rasim Abuşevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  26. "Zaur Tağızadənin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  27. "Elnur Abdullayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  28. "Elvin Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  29. "Vidadi Rzayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  30. "Yunis Hüseynovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  31. "Samir Əliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  32. "İlham Yadullayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  33. "Cahangir Həsənzadənin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  34. "Dmitri Kramarenko www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  35. "Fərrux İsmayılovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  36. "Əfran İsmayılovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  37. "Vadim Vasileyvin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  38. "Elmar Baxşiyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  39. "Fərhad Vəliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  40. "Qara Qarayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  41. "Ruslan Musayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  42. "Bədavi Hüseynovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  43. "İlqar Qurbanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  44. "Saşa Yunisoğlunun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  45. "Vladimir Levinin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  46. "Nadir Nəbiyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  47. "Rüfət Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  48. "Rəşad Sadiqovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  49. "Nazim Süleymanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  50. "Avtandil Hacıyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  51. "İqor Getmanın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  52. "Dimitri Nəzərovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  53. "Deni Qaysumovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  54. "Araz Abdullayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  55. "Aleksandr Jidkovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  56. "Faiq Cabbarovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  57. "Xəqani Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  58. "Ədahim Niftəliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  59. "Zaur Həşimovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  60. "Bəxtiyar Musayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  61. "Leandro Qomeşin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  62. "Rafael Əmirbəyovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  63. "Ramin Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  64. "Ruslan Qurbanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  65. "Cihan Özkaranın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  66. "Narvik Sırxayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  67. "Rasim Ramaldanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  68. "Fabio Luis Ramimin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  69. "Rüfət Dadaşovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  70. "Samir Ələkbərovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  71. "Anatoli Ponomaryovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  72. "Ceyhun Sultanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  73. "Ufuk Budakın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  74. "Elxan Həsənovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  75. "Ramiz Məhəmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  76. "Məhəmməd Mirzəbəyovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  77. "Şahin Diniyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  78. "Vurğun Hüseynovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  79. "Zeynal Zeynalovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  80. "Arif Daşdəmirovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  81. "Vəli Qasımovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  82. "Zaur Ramazanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  83. "Kənan Kərimovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  84. "Daniel Axtyamovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  85. "Elşən Qəmbərovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  86. "Hüseyn Məhəmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  87. "Azər Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  88. "Ernani Pereyranın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  89. "Ağabala Ramazanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  90. "Andre Luiz Ladaqanın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  91. "Səlahət Ağayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  92. "Mirbağır İsayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  93. "Amil Qurbanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  94. "Vladislav Qədirovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  95. "Rəşad Abdullayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  96. "Nduka Usimin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  97. "Əli Gökdəmirin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  98. "Füzuli Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  99. "Mehman Yunusovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  100. "İlham Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  101. "Ramazan Abbasovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  102. "Aqil Nəbiyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  103. "Eddi İsrafilovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  104. "Yuri Muzikanın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  105. "Tərlan Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  106. "Namiq Ələsgərovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  107. "Fərid Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  108. "Yaşar Vahabzadənin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  109. "Xaliq Mərdanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  110. "Vladislav Nosenkonun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  111. "Elçin Rəhmanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  112. "İsmayıl Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  113. "İlqar Əbdülrəhmanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  114. "Sergey Sokolovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  115. "Ruslan İdiqovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  116. "Vüsal Hüseynovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  117. "Aqil Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  118. "Elşən Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  119. "Pərdis Fərcad-Azadın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  120. "Zaur Qarayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  121. "Elman Sultanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  122. "Samir Xairovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  123. "İbrahim Həsənbəyovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  124. "Elmir Xankişiyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  125. "Renat Abdaşovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  126. "Abuzər İbrahimovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  127. "Mübariz Orucovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  128. "Ruslan Qafitullinin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  129. "Markos Ferreyra Xavyerin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  130. "Andrey Popoviçin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  131. "Cavid İmamverdiyev www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  132. "Cavid Tağıyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  133. "Rəşad Eyyubovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  134. "Ürfan Abbasovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  135. "Dəniz Yılmazın www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  136. "Emin Mahmudovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  137. "Aydın Ələkbərov www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  138. "Kamil Babayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  139. "Vüqar İsmayılovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  140. "Əli Abışovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  141. "Mahir Əliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  142. "Məqsəd Yaqubəliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  143. "Nazim Əliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  144. "Gennadi Drozdov www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  145. "Lev Mayorovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  146. "Təbriz Həsənovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  147. "Vitali Alxasovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  148. "Vladislav Lemişin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  149. "Sakit Alıyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  150. "İlqar Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  151. "Adil Şükürovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  152. "Müşfiq Qəmbərovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  153. "Dmitri Spirinin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  154. "Ramal Hüseynovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  155. "Camal Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  156. "Sənan Qurbanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  157. "Mikayıl Yusifovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  158. "Ruslan Məcidovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  159. "Ruslan Poladovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  160. "Vasif Haqverdiyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  161. "Rəşad Kərimovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  162. "Emin Cəfərquliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  163. "Elhad Nəzirinin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  164. "Hacı Əhmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  165. "Murad Ağayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  166. "Uğur Pamukun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  167. "Abdulla Abatsiyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  168. "Emin Nurinin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  169. "Eşqin Quliyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  170. "İlter Taşkının www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  171. "Aqil Məmmədovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  172. "Elnur Cəfərovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  173. "Elşən Rzazadənin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  174. "Adil Nağıyevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  175. "Amil Yunanovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  176. "Budaq Nəsirovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  177. "Murad Səttarlının www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  178. "Vüqar Mustafayevin www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  179. "Mahir Mədətovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)
  180. "Tellur Mütəllimovun www.eu-football.info saytında profili.  (ing.)". www.eu-football.info. İstifadə tarixi: 29 mart 2017. Check date values in: |accessdate= (kömək)

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]