Barselona FK məşqçilərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Baş məşqçilər Dövrlər Kuboklar
İsveçrə Xoan Gamper 1902-17 3 İspaniya Kral Kuboku, 1 Makaya kuboku, 1 Barselona kuboku, 7 Kataloniya çempionatı
İngiltərə Con Barrou 1917-17
İngiltərə Jek Grinvell 1917-24 2 İspaniya Kral Kuboku, Kataloniya çempionatı
Macarıstan Jeszsa Posoni 1924-24 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 Kataloniya çempionatı
İngiltərə Ralf Kirbi 1924-26 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 Kataloniya çempionatı
Avstriya Cek Dembi 1926-26 1 Kataloniya çempionatı
İspaniya Roma Forns 1926-29 1 La Liqa, 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 Kataloniya çempionatı
İngiltərə Ceyms Bellami 1929-31 2 Kataloniya çempionatı
İngiltərə Cek Qrinvell 1931-33 1 Kataloniya çempionatı
Avstriya Cek Dembi 1933-34
Macarıstan Franz Platko 1934-35 1 Kataloniya çempionatı
İrlandiya Patrik O'Konell 1935-40 2 Kataloniya çempionatı
İspaniya Xosep Planes 1940-41
İspaniya Ramon Guzman 1941-42
İspaniya Xuan Xosep Nigues 1942-44 1 İspaniya Kral Kuboku,
İspaniya Xosep Samitter 1944-47 1 La Liqa, 1 Eva Duarte kuboku
Uruqvay Enrike Fernandez 1947-50 2 La Liqa, 1 Eva Duarte kuboku, 1 Latın Kuboku
İspaniya Ramon Lorens 1950-50
Slovakiya Ferdinand Daucik 1950-54 2 La Liqa, 3 İspaniya Kral Kuboku, 2 Eva Duarte kuboku, 1 Latın Kuboku
İtaliya Sandro Puppo 1954-55
Macarıstan Franz Platko 1955-56
İspaniya Domingo Balmanya 1956-58 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 UEFA Yarmarkalar Kuboku
Argentina Helenio Herrera 1958-60 2 La Liqa, 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 UEFA Yarmarkalar Kuboku
İspaniya Enrik Rabassa 1960-60
Yuqoslaviya Lyubisa Broçiç 1960-61
İspaniya Enrike Orizaola 1961-61
İspaniya Luis Miro 1961-61
Macarıstan Ladislao Kubala 1961-63
İspaniya Xosep Gonzalvo 1963-63 1 İspaniya Kral Kuboku
İspaniya Sezar Rodrigez 1963-64
İspaniya Vinsente Sasot 1964-65
Argentina Roke Olsen 1965-67 1 UEFA Yarmarkalar Kuboku
İspaniya Salvador Artigas 1967-69 1 İspaniya Kral Kuboku
İspaniya Xosep Seguer 1969-69
İngiltərə Vik Bukingem 1969-71 1 İspaniya Kral Kuboku
Niderland Rinus Miçels 1971-75 1 La Liqa
Almaniya Hennes Veysveller 1975-76
İspaniya Laureano Ruiz 1976-76
Niderland Rinus Miçels 1976-78 1 İspaniya Kral Kuboku,
Fransa Lusyen Müller 1978-79
İspaniya Xoakim Rife 1979-80 1 UEFA Kuboklar Kuboku
Argentina Helenio Herrera 1980-80
Macarıstan Ladiolao Kubala 1980-80
Argentina Helenio Herrera 1980-81 1 İspaniya Kral Kuboku
Almaniya Udo Lattek 1981-83 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 İspaniya Liqa Kuboku, 1 UEFA Kuboklar Kuboku
İspaniya Xose Luis Romero 1983-83
Argentina Xose Luis Menotti 1983-84 1 İspaniya Superkuboku
İngiltərə Terri Venables 1984-87 La Liqa, 1 İspaniya Liqa Kuboku,
İspaniya Luis Aragones 1987-1988 1 İspaniya Kral Kuboku
İspaniya Karles Rexac 1988-88
Niderland Yohan Kroyf 1988-96 4 La Liqa, 3 İspaniya Superkuboku, 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 UEFA Çempionlar Liqası, 1 UEFA Superkuboku, 1 UEFA Kuboklar Kuboku
İspaniya Karles Rexac 1996-96
İngiltərə Bobbi Robson 1996-97 1 İspaniya Superkuboku, 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 UEFA Kuboklar Kuboku
Niderland Lui Van Gaal 1997-2000
İspaniya Lorenzo Serra Ferrer 2000-2001
İspaniya Karles Rexac 2001-2002
Niderland Lui Van Gaal 2002-2003
Serbiya Radomir Antic 2003-2003
Niderland Frank Raykard 2003-2008 2 La Liqa, 1 İspaniya Superkuboku, 1 UEFA Çempionlar Liqası
İspaniya Xosep Qvardiola 2008-2012 3 La Liqa, 2 İspaniya Kral Kuboku, 3 İspaniya Superkuboku, 2 UEFA Çempionlar Liqası, 2 UEFA Superkuboku, 2 FİFA Klublararası Dünya Kuboku
İspaniya Tito Vilanova 2012-2013 1 La Liqa
Argentina Xerardo Martino 2013-2014 1 İspaniya Superkuboku
İspaniya Luis Enrike 2014-2017 2 La Liqa, 3 İspaniya Kral Kuboku, 1 İspaniya Superkuboku, 1 UEFA Çempionlar Liqası, 1 UEFA Superkuboku, 1 FİFA Klublararası Dünya Kuboku
İspaniya Ernesto Valverde 2017-2020 2 La Liqa, 1 İspaniya Kral Kuboku, 1 İspaniya Superkuboku
İspaniya Kike Setyen 2020-2020
Niderland Ronald Kuman 2020-h.h.