Kabus filmlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kabus filmlərinin siyahısı - bu siyahı dram, komediya, mistika, qorxu filmi, romantika janrında kabuslar haqqında çəkilən filmləri ehtiva edir.[1]

Siyahı[redaktə | əsas redaktə]

Film İl Ölkə
Çin Kabus hekayəsi 1987 Honkonq Honkonq
Qarağac küçəsində qarabasma 1984 ABŞ ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 2: Freddinin qisası 1985 ABŞ ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 3: Yuxu döyüşçüləri 1987 ABŞ ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 4: Yuxu hakimi 1988 ABŞ ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 5: Yuxu övladı 1989 ABŞ ABŞ
İblisin mədəniyyəti 2004 ABŞ ABŞ
İnanmaq 1999 ABŞ ABŞ
Səhər naminə 1940 ABŞ ABŞ
Qanın kitabı 2009 ABŞ ABŞ
Bunşinsaba 2004 Cənubi Koreya Cənubi Koreya
Cinco 2010 Filippin Filippin
Koralayn 2009 ABŞ ABŞ
Ölüm nigahı 2005 ABŞ ABŞ
Qara su 2002 Yaponiya Yaponiya
Qaranlıq suyu 2005 ABŞ ABŞ
Qaranlıq başlayır 2003 ABŞ ABŞ
Sakit ölüm 2007 ABŞ ABŞ
Ruh ovçuları ölüsü 2007 ABŞ ABŞ
Dek hor 2006 Tailand Tailand
İrem 2009 Hindistan Hindistan
Freddi Ceysona qarşı 2003 ABŞ ABŞ
Freddi ölüdür: Sonuncu qarabasma 1991 ABŞ ABŞ
Ruh 1990 ABŞ ABŞ
Kabus ata 1990 ABŞ ABŞ
Kabus gəmisi 2002 ABŞ ABŞ
Kabus tarixi 1981 ABŞ ABŞ
Kabus şəhər 2008 ABŞ ABŞ
Maşındakı kabus 1993 ABŞ ABŞ
Atlı Kabus 2007 ABŞ ABŞ
Kabus ovçuları 2 1989 ABŞ ABŞ
Kabus ovçuları 1984 ABŞ ABŞ
Mars kabusları 2001 ABŞ ABŞ
Qotika 2003 ABŞ ABŞ
Ruh 1995 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Ürək və Ruhlar 1993 ABŞ ABŞ
Böyük kabuslar 1988 ABŞ ABŞ, İrlandiya İrlandiya, Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Ev 1986 ABŞ ABŞ
Ev 2 1987 ABŞ ABŞ
Gecə ruhları evi 1959 ABŞ ABŞ
Gecə ruhları evi 1999 ABŞ ABŞ
Cənnət kimi yaxşı 2005 ABŞ ABŞ
Kairo 2001 Yaponiya Yaponiya
Ağda Ledi 1988 ABŞ ABŞ
Rinqu 2 1999 Yaponiya Yaponiya
Rinqu 1998 Yaponiya Yaponiya
Yol 666 2001 ABŞ ABŞ
Çox qorxulu kino 2 2001 ABŞ ABŞ
Skubi Du 2 2004 ABŞ ABŞ, Kanada Kanada
Saylent Hill 2006 Kanada Kanada, ABŞ ABŞ, Yaponiya Yaponiya, Fransa Fransa
Ruhun xilaskarları 2001 ABŞ ABŞ
Exo səsindən 2 2007 ABŞ ABŞ
Exo səsindən 1999 ABŞ ABŞ
Küçəni zibil qutusuna 1999 ABŞ ABŞ
Sukob 2006 Filippin Filippin
Syuzi Q 1996 ABŞ ABŞ
Ölüm gəmisi 1980 Kanada Kanada, Böyük Britaniya Böyük Britaniya
T2 2009 Filippin Filippin
Terrorun hekayələri 1962 ABŞ ABŞ
Göz 2002 Honkonq Honkonq, Sinqapur Sinqapur
Göz 2008 ABŞ ABŞ
Göz 2 2004 Sinqapur Sinqapur
Duman 2005 ABŞ ABŞ
Duman 1980 ABŞ ABŞ
Qorxunclar 1996 ABŞ ABŞ, Yeni Zelandiya Yeni Zelandiya
Kabus və Cənab Muir 1947 ABŞ ABŞ
Kabus səyahətdə 1934 ABŞ ABŞ
Berkli Skuarın Kabusları 1947 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Edendal Kabusları 2004 ABŞ ABŞ
Hədiyyə 2000 ABŞ ABŞ
Nəfisli 1984 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Rəqs edənlərin qəbri 2006 ABŞ ABŞ
Lənət 2004 ABŞ ABŞ, Yaponiya Yaponiya, Almaniya Almaniya
Lənət 2 2006 ABŞ ABŞ, Yaponiya Yaponiya, Almaniya Almaniya
Lənət 3 2009 ABŞ ABŞ, Yaponiya Yaponiya
Ruh 1963 ABŞ ABŞ, Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Ruh 1999 ABŞ ABŞ
Günahsızlar 1961 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Gözəgörünməz kabuslar 1941 ABŞ ABŞ
Cəhənnəm evin əfsanəsi 1973 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Düzəldilmiş 2005-2006 Sinqapur Sinqapur
Orfanaj 2007 İspaniya İspaniya
Başqaları 2001 ABŞ ABŞ, İspaniya İspaniya, Fransa Fransa, İtaliya İtaliya
Zəng 2002 ABŞ ABŞ
Zəng 2 2005 ABŞ ABŞ
Parıltı 1980 ABŞ ABŞ, Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Altıncı adam 1997 ABŞ ABŞ
Altıncı hiss 1999 ABŞ ABŞ
Terror 1963 ABŞ ABŞ
Qarada xanım 1989 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Qarada xanım 2012 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Üç: Evə gedirik Honkonq Honkonq
Silindr 1937 ABŞ ABŞ
Silindrin qayıdışı 1941 ABŞ ABŞ
Silindr səyahət götürür 1938 ABŞ ABŞ
Əldən düşmüş 1960 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Əldən düşmüş 2009 Böyük Britaniya Böyük Britaniya
Qarağac küçəsində qarabasma 2010 ABŞ ABŞ
Sağ qalmaq 2006 ABŞ ABŞ
Villa Estrella 2009 Filippin Filippin
Ues Kreyvenin yeni qarabasması 1994 ABŞ ABŞ
Kabuslar haradadır? 2009 Sinqapur Sinqapur
Ağ səs 2005 Kanada Kanada, Böyük Britaniya Böyük Britaniya, ABŞ ABŞ
Ağ səs 2 2007 ABŞ ABŞ, Kanada Kanada
Cadulu lövhə 1986 ABŞ ABŞ
Cadulu lövhə 2 1993 ABŞ ABŞ
Yavarum Nalam (13B) 2009 Hindistan Hindistan
100 Fut 2008 ABŞ ABŞ
Konnektikutdakı ruhlar 2009 ABŞ ABŞ

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rafferty, Terence "Why Asian Ghost Stories Are the Best". The New York Times (June 8, 2003).