Freddinin qarabasmaları serialının epizodları siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Freddinin qarabasmaları serialının epizodları siyahısı - 1990-cı ildə istehsal edilmiş Freddinin qarabasmaları serialının seriyalar siyahısını cəmləşdirir. Serial böyük tirajla VHS (Kasset) formatında ABŞ, Böyük Britaniya, Avstraliya, Braziliya, İtaliyaNiderlandda çıxmışdır.[1]

Mövsümlər[redaktə]

İlk mövsüm[redaktə]

Bölüm # Orijinal Yayım Tarixi Bölümün Orijinal Adı Bölümün Azərbaycanca Adı Rejissor(lar) Ssenarist(lər)
1 8 oktyabr 1988 No More Mr. Nice Guy Oyunlar bitdi Tobe Hooper Rhet Topham, Michael De Luca, and David Erhman
2 15 oktyabr 1988 It's a Miserable Life Bu bədbəxt dünya Tom McLoughlin Michael De Luca and Paul Rosselli
3 22 oktyabr 1988 Killer Instinct Killer instinkti Mick Garris Allen B. Ury
4 29 oktyabr 1988 Freddy's Tricks and Treats Freddinin hiylələri və həzzləri Ken Wiederhorn A. L. Katz and Gil Adler
5 5 noyabr 1988 Judy Miller, Come on Down Cudi Miller, aşağı gəlir Tom DeSimone Jack Temchin and Michael De Luca
6 12 noyabr 1988 Saturday Night Special Şənbə gecəsi xüsusi Lisa Gottlieb James Nathan and Don Bohlinger
7 19 noyabr 1988 Sister's Keeper Mühafizəçi bacılar Ken Wiederhorn Jeff Freilich and Michael De Luca
8 26 noyabr 1988 Mother's Day Analar günü Michael Lange David Ehrman
9 10 iyun 1988 Rebel Without a Car Avtomobilsiz qiyamçı ohn Lafia Christopher Trumbo
10 17 iyun 1988 The Bride Wore Red Gəlin qırmızıda olub George Kaczender Howard Lakin Green
11 7 yanvar 1989 Do Dreams Bleed? Qanlı yuxular? Dwight Little]] Michael De Luca
12 14 yanvar 1989 The End of the World Dünyanın sonu Jonathan Betuel James Cappe
13 27 yanvar 1989 Deadline Ölüm xətti Michael Lange Jill Donner
14 4 fevral 1989 Black Tickets Qara biletlər George Kaczender Howard Lakin
15 11 fevral 1989 School Daze Məktəb Heyrətləndirir Michael Klein David Ehrman
16 18 fevral 1989 Cabin Fever Həddindən Artıq Tez Hirslənmə Robert Englund Rhet Topham
17 25 fevral, 1989 Love Stinks Sevgi dəqiq elm kimi John Lafia Jeff Freilich and Michael De Luca
18 29 aprel 1989 The Art of Death Ölümün incəsənəti Ken Wiederhorn Michael De Luca and Ken Wiederhorn
19 6 may 1989 Missing Persons İtkin düşmüşlər Jeff Freilich Jeff Freilich
20 13 may 1989 The Light at the End of the Tunnel (Freddy Something) Tunelin sonundakı işıq ətrafında (Freddidən haqqında nə isə) Jonathan Betuel James Cappe and Jonathan Betuel
21 20 may 1989 Identity Crisis Şəxsi krizis David K. Calloway Rebecca J. Pogrow
22 27 may 1989 Safe Sex Təhlükəsiz Seks Jerry Olson David J. Schow

İkinci mövsüm[redaktə]

Bölüm # Orijinal Yayım Tarixi Bölümün Orijinal Adı Bölümün Azərbaycanca Adı Rejissor(lar) Ssenarist(lər)
1 2 oktyabr 1989 Dream Come True Yuxu həyata keçir George Kaczender Thomas Lazarus
2 9 oktyabr 1989 Heartbreak Hotel Sınmış qəlblər mehmanxanası William Malone Jonathan Glassner
3 16 oktyabr 1989 Welcome to Springwood Sprinqvuda Xoş gəlmişsiniz Ken Wiederhorn A.L. Katz and Gilbert Adler
4 23 oktyabr 1989 Photo Finish Foto Finiş Tom DeSimone Jonathan Glassner
5 30 oktyabr 1989 Memory Overload Artıq yaddaş yüklənməsi Don Weis Michael Kirschenbaum
6 6 noyabr 1989 Lucky Stiff Uğurlu cəsəd William Malone David Braff
7 13 noyabr 1989 Silence is Golden Səssizlik qızıldır Chuck Braverman Jonathan Glassner
8 20 noyabr 1989 Bloodlines Qan xətləri James Quinn Gilbert Adler and A.L. Katz
9 27 noyabr 1989 Monkey Dreams Meymun yuxuları Robert Englund Michael Kirschenbaum
10 4 dekabr 1989 Do You Know Where the Kids Are? Sən bilirsən, uşaqların haradadır? Bill Froelich Wayne Rice
11 11 dekabr 1989 Dreams That Kill Öldürən arzular Tom De Simone Tom Blumquist
12 1 yanvar 1990 What You Don’t Know Can Kill You Naməlum öldürür Ken Wiederhorn Jonathan Glassner
13 8 yanvar 1990 Easy Come, Easy Go Asan gəlir, asan gedir William Malone David Braff
14 15 yanvar 1990 Prime Cut Əsas versiya David Calloway Michael Kirschenbaum
15 22 yanvar 1990 Interior Loft Gizli çardaq Ken Wiederhorn David Braff
16 29 yanvar 1990 Interior Loft - Later Şəxsi çardaq - Sonra Ken Wiederhorn Jonathan Glassner
17 5 fevral 1990 Funhouse Əyləncə evi Gilbert Adler Al Katz and Gilbert Adler
18 12 fevral 1990 A Family Affair Ailə işi Keith Samples David Braff
19 19 fevral 1990 Dust to Dust Toza toz Jonathan Glassner Bill Froehlich, David Braff, and Jonathan Glassner
20 26 fevral 1990 Prisoner of Love Sevginin dustağı Richard T. Schor Richard BeBan
21 5 mart 1990 Life Sentence Ömürlük Həbs Hökmü Anita Addison David Zuckerman
22 12 mart 1990 It's My Party and You'll Die If I Want You To Bu mənim şənliyimdir və sən öləcəksən, əgər mən istəsəm Tom DeSimone Jonathon Glassner & David Braff

İstinadlar[redaktə]

  1. "Freddy's Nightmares release". A Nightmare on Elm Street films. 2012-02-23 tarixində ilkin mənbəyindən arxivləşdirildi. http://www.webcitation.org/65fDVp6kX. İstifadə tarixi: 2007-08-06. 

Xarici keçidlər[redaktə]