Battle Angel Alita fəsillərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
"Battle Angel Alita" manqasının 6-cı cildinin üzlüyü.

"Battle Angel Alita" və ya Yaponiyada tanınan adı ilə "Gunnm" Yukito Kişiro tərəfindən çəkilmiş və yazılmış manqa seriyasıdır. Manqa seriyasının yayımlanması 15 dekabr 1990-cı ildə Shueisha nəşriyyatının "Business Jump" jurnalında başlamış, 1 aprel 1995-ci ildə isə başa çatmışdır. Bu müddət ərzində manqanın 53 fəsli çap olunmuşdur. Manqa Alita adlı (orijinal yapon versiyasında Qalli) yaddaşını itirmiş kiborq qızdan bəhs edir. Daysuke İdo adlı kibertibb mütəxəssisi tərəfindən tullantıların arasından tapılmış Alita əslində kim olduğunu və keçmişini öyrənməyə çalışır. Hadisələr XXVI əsrdə Tiferes (orijinal yapon versiyasında Salim) və Xarabalıq adlı uydurma şəhərlərdə cərəyan edir.

Shueisha nəşriyyatı manqanın fəsillərini tankobon cildlərdə toplamışdır. İlk cild 19 sentyabr 1991-ci ildə, sonuncu – 9-cu cild isə 19 iyul 1995-ci ildə buraxılmışdır. Yukito Kişiro manqanın davamı xarakteri daşıyan daha iki manqa seriyası yaratmışdır. Birincisi, "Battle Angel Alita: Last Order" manqa seriyası 18 noyabr 2000-ci ildən 28 yanvar 2014-cü ilə kimi nəşr olunmuşdur. Bu manqa 19 iyun 2010-cu ilə kimi Shueisha nəşriyyatının "Ultra Jump" jurnalında, qalan tarixlərdə isə Kodansha nəşriyyatının "Evening" jurnalında nəşr olunmuşdur. Manqanın 19 iyul 2001-ci ildən 23 aprel 2014-cü ilə kimi 19 cildi buraxılmışdır. İkincisi, "Battle Angel Alita: Mars Chronicle" 28 oktyabr 2014-cü ildən Kodansha nəşriyyatının "Evening" jurnalında yayımlanır və indiyə qədər 5 cildi buraxılmışdır.

Bunlarda əlavə, "Battle Angel Alita: Holy Night and Other Stories" (銃夢外伝 Ganmu Gaiden?) adlı başqa manqa 24 yanvar 1997-ci ildən 19 dekabr 2006-cı ilə kimi "Ultra Jump" jurnalında yayımlanmışdır. 19 dekabr 2007-ci ildə tək cild şəklində buraxılmışdır. Dörd qısa hekayədən ibarətdir: "Müqəddəs gecə", "Supersonik barmaqlar", "Evə qayıdış" və "Barjack rapsodiyası". "Gunnm: Complete Edition" adlı 6 cildlik xüsusi buraxılış Yaponiyada 23 dekabr 1998-ci ildə buraxılmışdır. B5 formatında buraxılmış buraxılış orijinal hekayəyə malik olsa da, "Battle Angel Alita: Last Order" hekayəsinin davamiyyəti üçün fərqli sonluqla başa çatır. Buraxılışa ilk eskizlər, zaman xətti və ilk 3 "Battle Angel Alita: Holy Night and Other Stories" hekayəsi daxildir. "Ashen Victor" adlı spin-off manqası isə 1995-ci ilin sentyabrından 1996-cı ilin iyuluna kimi Shueisha nəşriyyatının "Ultra Jump" jurnalında nəşr olunmuş və tək cildi buraxılmışdır.

Manqa seriyası əsasında 1993-cü ildə "Paslı mələk" və "Göz yaşı işarələri" adlı iki seriyadan ibarət OVA buraxılmışdır. 21 dekabr 2018-ci ildə Robert Rodrigesin rejissorluğu, Ceyms KemeronCon Landaunun prodüserliyi ilə çəkilən "Alita: Döyüş mələyi" adlı Hollivud film adaptasiyasının buraxılması planlaşdırılır.

Fəsil siyahısı[redaktə | əsas redaktə]

Battle Angel Alita[redaktə | əsas redaktə]

BaşlıqYapon nəşr tarixiYapon ISBN
1Paslı mələk (錆びた天使 Sabita Tenshi)19 sentyabr 1991[1]ISBN 978-4-08-875071-2
  • Döyüş 1. "Paslı mələk" (錆びた天使 Sabita Tenshi?)
  • Döyüş 2. "İnstinktlə döyüşmək" (戦いの血 Tatakai no Chi?)
  • Döyüş 3. "Tək dəyər" (価値あるもの Kachi Aru Mono?)
  • Döyüş 4. "Dirçələnənlər" (甦る狂戦士 Yomigaeru Bāsākā?)
  • Döyüş 5. "Drenaj sığınacağı" (奈落の罠 Naraku no Wana?)
  • Döyüş 6. "Döyüş mələyi" (戦う天使 Tatakau Tenshi?)
  • 2Dəmir qız (鋼鉄の処女 Kōtetsu no Shojo)19 fevral 1992[2]ISBN 978-4-08-875072-9
    • Döyüş 7. "Göz yaşı işarələri" (天使の涙 Tenshi no Namida?)
    • Döyüş 8. "Göy səmanın xaricində" (空を見た少年 Sora o Mita Shōnen?)
    • Döyüş 9. "Dəmir qız" (鋼鉄の処女 Kōtetsu no Shojo?)
  • Döyüş 10. "Yağışlı günlər" (逃亡者ユーゴ Tōbōsha Yūgo?)
  • Döyüş 11. "Günahkar arzular" (苦い夢 Nigai Yume?)
  • 3Mələyi öldürmək (殺戮の天使 Satsuriku no Enjeru)17 iyul 1992[3]ISBN 978-4-08-875073-6
    • Döyüş 12. "Səmanın ötəsində" (雲の彼方 Kumo no Kanata?)
    • Döyüş 13. "Mələyi öldürmək" (殺戮の天使 Satsuriku no Enjeru?)
    • Döyüş 14. "Kralların kralı" (帝王謁見 Teiō Ekken?)
  • Döyüş 15. "İdarə etmək üçün işləmək" (頭蓋骨勝負 Zugaikotsu Shōbu?)
  • Döyüş 16. "Ürəyini risk etmək" (ハートはひとつ Hāto wa Hitotsu?)
  • Döyüş 17. "İkinci səhnə" (挑戦者への道 Chōsensha e no Michi?)
  • 4Ars Maqna (炎の中に立つ男 Honō no Naka ni Tatsu Otoko)19 may 1993[4]ISBN 978-4-08-875074-3
    • Döyüş 18. "Döyüş topu" (舞闘祭 Butōsai?)
    • Döyüş 19. "Qırmızı zona" (風の領域 Kaze no Ryōiki?)
    • Döyüş 20. "Ənənə" (夢を継ぐ者 Yume o Tsugu Mono?)
  • Döyüş 21. "Autsayder" (アウトサイダー Auto Saidā?)
  • Döyüş 22. "Ars Maqna" (炎の中に立つ男 Honō no Naka ni Tatsu Otoko?)
  • 5İtmiş qoyun (復讐の季節 Fukushū no Kisetsu)17 sentyabr 1993[5]ISBN 978-4-08-875075-0
    • Döyüş 23. "İtmiş qoyun" (復讐の季節 Fukushū no Kisetsu?)
    • Döyüş 24. "İt ustası" (贖いのしらべ Aganai no Shirabe?)
    • Döyüş 25. "Laboratoriya" (業のフラスコ Karuma no Furasuko?)
    • Döyüş 26. "Əzmək" (崩壊 Hōkai?)
  • Döyüş 27. "Xarablıq keçisi" (贖罪の山羊 Shokuzai no Yagi?)
  • Döyüş 28. "Faktlarla üzləşmək" (激突 Gekitotsu?)
  • Döyüş 29. "Şir və quzu" (強き者と弱き者のために Tsuyoki Mono to Yowaki Mono no Tame ni?)
  • 6Yağış çağıran (自由への道 Jiyū e no Michi)19 yanvar 1994[6]ISBN 978-4-08-875076-7
    • Döyüş 30. "Sarı qapı" (審判の日 Shinpan no Hi?)
    • Döyüş 31. "Bədhxah mələk" (死の天使 Shi no Tenshi?)
    • Döyüş 32. "Vəhşi qərb qəhrəmanları" (荒野の三人 Kōya no San Nin?)
  • Döyüş 33. "İt iti yeyir" (地獄の野獣 Jigoku no Yajū?)
  • Döyüş 34. "Xəyanətkar" (裏切りの大地 Uragiri no Daichi?)
  • Döyüş 35. "Yağış çağıran" (自由への道 Jiyū e no Michi?)
  • 7Panzer gəlini (機甲花嫁 Kikō Hanayome)19 aprel 1994[7]ISBN 978-4-08-875077-4
    • Döyüş 36. "Qraundlinq" (空仰ぐ者等 Sora Aogu Monora?)
    • Döyüş 37. "Radio KAOS" (荒野の歌人 Kōya no Utabito?)
    • Döyüş 38. "Dib axıntısı" (地底の渾沌 Chitei no Konton?)
  • Döyüş 39. "Panzer gəlini" (機甲花嫁 Kikō Hanayome?)
  • Döyüş 40. "Yol ayrıcı" (訣別 Ketsubetsu?)
  • Döyüş 41. "İkili adam" (生命の甘き果実 Seimei no Amaki Kajitsu?)
  • 8Müharibə xronikası (馬借戦記 Bājakku Senki)19 sentyabr 1994[8]ISBN 978-4-08-875078-1
    • Döyüş 42. "Söz" (最後のラジオ Saigo no Rajio?)
    • Döyüş 43. "Vəsiyyət" (水辺の村で Mizube no Mura de?)
    • Döyüş 44. "Bərk hal" (獣の後継 Kemono no Kōkei?)
  • Döyüş 45. "Çılğın olmaq" (狂気の一千の貌 Kyōki no Issen no Kao?)
  • Döyüş 46. "Müharibə xronikası" (馬借戦記 Bājakku Senki?)
  • Döyüş 47. "Oroboros I" (夢と鋼 Yume to Hagane?)
  • 9Fəth (ザレム征服 Zaremu Seifuku)19 iyul 1995[9]ISBN 978-4-08-875079-8
    • Döyüş 48. "Problem yoxdur" (脳プロブレム Nō Puroburemu?)
    • Döyüş 49. "Oroboros II" (夢とハート Yume to Hāto?)
    • Döyüş 50. "Son ülgüc" (鋼鉄の主 Kōtetsu no Aruji?)
  • Döyüş 51. "Epitaf" (陽子崩壊 Yōko Hōkai?)
  • Son döyüş. "Fəth" (ザレム征服 Zaremu Seifuku?)
  • Epiloq
  • Battle Angel Alita: Holy Night and Other Stories[redaktə | əsas redaktə]

    Yapon versiyasının nəşr tarixiYapon ISBNİngilis versiyasının nəşr tarixiİngilis ISBN
    1 19 dekabr 2007ISBN 978-4-08-877356-8 [10]
    ISBN 978-4-08-908061-0[11] (xüsusi nəşr)
    30 oktyabr 2018[12]ISBN 978-1-63236-710-5
    • "Müqəddəs gecə (I hissə)" (聖夜曲<前編> Seiyakyoku (Zenpen)?)
    • "Müqəddəs gecə (II hissə)" (聖夜曲<中編> Seiyakyoku (Chūhen)?)
    • "Müqəddəs gecə (III hissə)" (聖夜曲<後編> Seiyakyoku (Kōhen)?)
    • "Supersonik barmaqlar (I hissə)" (音速の指<前編> Sonikku Fingā (Zenpen)?)
  • "Supersonik barmaqlar (II hissə)" (音速の指<後編> Sonikku Fingā (Kōhen)?)
  • "Evə qayıdış" (故郷 Furusato?)
  • "Barjack rapsodiyası" (馬借音頭 Bashaku Ondo?)
  • Battle Angel Alita: Last Order[redaktə | əsas redaktə]

    BaşlıqYapon versiyasının nəşr tarixiİngilis versiyasının nəşr tarixi
    1Mələyin yenidən doğulması19 iyul 2001[13]
    ISBN 978-4-08-876188-6
    iyun 2003[14]
    ISBN 978-1-56931-824-9
    • Faza:01 "Xatırladığım ilk şey" (はじめに憶えているのは Hajime ni Oboeteiru no wa?)
    • Faza:02 "Nə baş verib?" (なにが起きたんだ? Nani ga Okitanda??)
    • Faza:03 "Mən robot deyiləm" (ロボットじゃない Robotto Janai?)
  • Faza:04 "Səni düşünmək" (思い焦がれていたんだぜ Omoikogareteitanda ze?)
  • Faza:05 "Ola bilməz!" (認めるかっ!! Mitomeru ka'!!?)
  • Faza:06 "Televizoru söndürmək..." (テレビのスイッチを切るように Terebi no Suitchi o Kiru Yō ni?)
  • 2Günahsızlar mələyi19 fevral 2002[15]
    ISBN 978-4-08-876276-0
    29 oktyabr 2003[16]
    ISBN 978-1-56931-976-5
    • Faza:07 "Dünya qəddardır" (そして世界が残酷なのは Soshite Sekai ga Zankoku nano wa?)
    • Faza:08 "Hündür blok qüllələri" (高く高く積んだ積み木の塔を Takaku Takaku Tsunda Tsumiki no Tō o?)
    • Faza:09 "Daha bəhanə yoxdur" (なんの負い目があるだろう Nan no Oime ga Aru Darō?)
  • Faza:10 "Uzun müddətin mahnısı" (懐カシイ歌 Natsukashii Uta?)
  • Faza:11 "Hətta belə..." (それでも Soredemo?)
  • Faza:12 "Günahı yuxuya çevirmək üçün necə basdırmalı" (夢の罪の重さを Yume no Tsumi no Omosa o?)
  • 3Sonsuz mələk19 sentyabr 2002[17]
    ISBN 978-4-08-876350-7
    10 mart 2004[18]
    ISBN 978-1-59116-135-6
    • Faza:13 "Dünyanın zeniti!" (ここが世界の頂上だ Koko ga Sekai no Chōjō Da?)
    • Faza:14 "Robotlar diyarının kralı və..." (ロボットの国の王、そして Robotto no Kuni no Ō, Soshite?)
    • Faza:15 "Yenə görüşəcəyimizdən əminəm" (きっとまた会える Kitto Mata Aeru?)
  • Faza:16 "Bu dünyanı düzəldəcəm" (正す、世界を Tadasu, Sekai o?)
  • Faza:17 "Və onların günləri çatanda..." (戦場では Senjō dewa?)
  • Faza:18 "Yüz il...!" (百年か… Hyaku Nen ka...?)
  • 4Etiraz mələyi19 iyun 2003[19]
    ISBN 978-4-08-876471-9
    19 oktyabr 2004[20]
    ISBN 978-1-59116-281-0
    • Faza:19 "Döyüşçünü edən şeylər" (戦士とは Senshi to wa?)
    • Faza:20 "Gözəl zərbə!" (いいパンチだった!! Ii Panchi Datta!!?)
    • Faza:21 "Gəl sənə məsləhət verim" (ひとつ忠告しておく Hitotsu Chūkoku Shiteoku?)
  • Faza:22 "Bunu gördün?!" (見たか!! Mita ka!!?)
  • Faza:23 "Kosmik karate qarışqa şiri sürfəsinin çuxuru!" (カラテ蟻地獄!! Karate Arijigoku!!?)
  • Faza:24 "Döyüş ruhu alov kimi yanır" (そして火のように戦う心も Soshite Hi no Yō ni Tatakau Kokoro mo?)
  • 5Görünən mələk19 mart 2004[21]
    ISBN 978-4-08-876590-7
    12 aprel 2005[22]
    ISBN 978-1-59116-282-7
    • Faza:25 "ZOTT-a başlamağa icazə ver!" (ZOTT開催!! Jī Ō Tī Tī Bigin!!?)
    • Faza:26 "Sən çempion ola bilərdin" (あるいは優勝も… Arui wa Yūshō mo...?)
    • Faza:27 "Uşaqları qorumalıyıq" (子供達を守るために Kodomo Tachi o Mamoru Tame ni?)
    • Faza:28 "Mahnımı eşitmək istəyirsən?" (オレの歌が聞きてェか? Ore no Uta ga Kikitē ka??)
  • Faza:29 "Bu, çox yaxşıdır!" (コレですよォ〜 Kore Desu yō?)
  • Faza:30 "Ulduzlara qoşulmaq" (星になれ Hoshi ni Nare?)
  • Faza:31 "Raund və Raund" (まわるまわる Mawaru Mawaru?)
  • 6Mələk və vampir17 sentyabr 2004[23]
    ISBN 978-4-08-876682-9
    8 noyabr 2005[24]
    ISBN 978-1-4215-0057-7
    • Faza:32 "Hələ yox" (まだだ Mada Da?)
    • Faza:33 "Bu döyüşdən bəri yox..!" (あの戦い以来か Ano Tatakai Irai ka?)
    • Faza:34 "Onlara inanıram" (私はそれを信じる Watashi wa Sore o Shinjiru?)
  • Faza:35 "Sonra evə gedə bilərəm" (そうすれば故郷に Sō Sureba Kokyō ni?)
  • Faza:36 "Əvvəl burda gəzmişəm" (昔ここを歩いた Mukashi Koko o Aruita?)
  • Faza:37 "Kimsən... sən?!" (お前…誰だ!? Omae... Dare Da!??)
  • 7Günahkar mələk18 mart 2005[25]
    ISBN 978-4-08-876777-2
    13 iyun 2006[26]
    ISBN 978-1-4215-0433-9
    • Faza:38 "Mən Yokoyam" (私は陽子 Watashi wa Yōko?)
    • Faza:39 "Mən Alitayam" (私はガリィ Watashi wa Garyi?)
    • Faza:40 "Çönçəquyruq çömçəquyruqdur" (オタマはオタマ Otama wa Otama?)
  • Faza:41 "Həyatın ən böyük anı!!" (人生最大のこの時が!! Jinsei Saidai no Kono Toki ga!!?)
  • Faza:42 "Məni əsəsbləşdirdi!" (むかつくぜ!! Mukatsuku ze!!?)
  • Faza:43 "Mənim xaos oğlum" (混沌の息子よ Konton no Musuko yo?)
  • 8Mələyin baxışı18 noyabr 2005[27]
    ISBN 978-4-08-876876-2
    12 dekabr 2006[28]
    ISBN 978-1-4215-0865-8
    • Faza:44 "Geri qayıtmamağın nöqtəsi" (帰還限界点 Pointo obu Nō Ritān?)
    • Faza:45 "Toqquşma qışı" (衝突の冬 Inpakuto Wintā?)
    • Faza:46 "İnanıram ki, eynisini hiss etdi" (同じ気持ちなのだと信じた Onaji Kimachi nano Da to Shinjita?)
  • Faza:47 "Kim olursa bu ola bilər" (何者であろうと Nanimono Dearō to?)
  • Faza:48 "Buzlu yuxunun arzusu" (終末の甘い夢 Shūmatsu no Amai Yume?)
  • Faza:49 "Bir gün qalın buludlardan zərbə endirmək" (いつかブ厚い雲をブチ抜いて Itsuka Buatsui Kumo o Buchinuite?)
  • 9Mələyin vəzifəsi19 iyul 2006[29]
    ISBN 978-4-08-877123-6
    11 sentyabr 2007[30]
    ISBN 978-1-4215-1348-5
    • Faza:50 "Əgər sənin ruhun" (もしそなたの魂に Moshi Sonata no Tamashii ni?)
    • Faza:51 "Mühakimə gününə qədər" (最後の審判のその日まで Saigo no Shinpan no Sono Hi made?)
    • Faza:52 "Qürur və azalıq... Budur" (孤高…すなわち Kokō... Sunawachi?)
  • Faza:53 "Son hədiyyə" (最後の贈り物 Saigo no Purezento?)
  • Faza:54 "Əgər sən bu gözyaşlarım üçün..." (その涙が私のために流れるのなら… Sono Namida ga Watashi no Tame ni Nagareru no nara...?)
  • Faza:55 "Öyrəndim" (私は学んだのだ Watashi wa Mananda no Da?)
  • 10Mələk nova edir19 iyul 2007[31]
    ISBN 978-4-08-877270-7
    9 dekabr 2008[32]
    ISBN 978-1-4215-2164-0
    • Faza:56 "Flan taledir!" (プリンは さだめ Purin wa Sadame?)
    • Faza:57 "Bu dünyanın mənşəyi" (この世界の成り立ちを Kono Sekai no Naritachi o?)
    • Faza:58 "Qəhrəman olma" (マジになるなよ Maji ni Naruna yo?)
    • Faza:59 "Axmağı oynama" (スットボけてんじゃねぇ Suttoboketenjanē?)
  • Faza:60 "Supersonik sürətlə böyümək" (超音速で成長中 Chō Onsoku de Seichō Chū?)
  • Faza:61 "Bu dünyada tək" (世にも稀なる Yo ni mo Mare Naru?)
  • Faza:62 "Tam sıfırın qaranlığı" (絶対零度の暗闇に Zettai Reido no Kurayami ni?)
  • 11Mələk tortu19 fevral 2008[33]
    ISBN 978-4-08-877408-4
    14 aprel 2009[34]
    ISBN 978-1-4215-2590-7
    • Faza:63 "İtaətsizliyin mənası" (不屈とは Fukutsu to wa?)
    • Faza:64 "Bu ödənəcək ya!" (高くつくぜ!! Takaku Tsuku ze!!?)
    • Faza:65 "Karatenin ötəsində" (空手の果て Karate no Hate?)
  • Faza:66 "Öldürməyə çox həvəsli" (殺る気満々 Yaru Ki Manman?)
  • Faza:67 "Axtar və məhv et" (サーチ&キル!! Sāchi ando Kiru!!?)
  • Faza:68 "Pələngin quyruğunu tapdalamaq" (虎の尾を踏む Tora no O o Fumu?)
  • 12Mələk reduksu19 avqust 2008[35]
    ISBN 978-4-08-877483-1
    13 oktyabr 2009[36]
    ISBN 978-1-4215-2918-9
    • Faza:69 "Bir dəfə də döyüş dünyasına" (ふたたび戦いの世界に Futatabi Tatakai no Sekai ni?)
    • Faza:70 "Kainatdakı tək adam" (世界でひとり君だけが Sekai de Hitori Kimi dake ga?)
    • Faza:71 "Karmik təklik" (カルマ的特異点 Karuma Teki Shingyuraritī?)
  • Faza:72 "Briz qayıdır" (潮の変わり目 Taido Izu Tāningu?)
  • Faza:73 "Karate müharibələri!" (カラテ大戦争ッ!!! Karate Dai Sensō'!!!?)
  • Faza:74 "Samuray və pişik" (猫の妙術 Neko no Myōjutsu?)
  • 13Mələk olmayan17 aprel 2009[37]
    ISBN 978-4-08-877607-1
    8 iyun 2010[38]
    ISBN 978-1-4215-3351-3
    • Faza:75 "Bu diş və pəncə dünyası!" (爪と牙の世界で Tsume to Kiba no Sekai de?)
    • Faza:76 "Yeyib bitirmək və kökəlmək!" (喰らって太れ!! Kuratte Futore!!?)
    • Faza:77 "Nə insan, nə tanrı, nə ruhsuz bədheybət!" (魂なき獣ごときに!! Tamashii Naki Kedamono Gotoki ni!!?)
    • Faza:78 "Birinin yumruğu!" (漢の拳!! Otoko no Kobushi!!?)
  • Faza:79 "Döyüşmək üçün doğru səbəb..." (戦う 本当の理由に… Tatakau Hontō no Riyū ni...?)
  • Faza:80 "Şəxsiyyətin son sübutu" (最後の存在証明 Saigo no Sonzai Shōmei?)
  • Faza:81 ""Xoşbəxtlik" konsepsiyası" (「幸せ」という言葉 "Shiawase" to Iu Kotoba?)
  • 14Defuziya mələyi19 noyabr 2009[39]
    ISBN 978-4-08-877748-1
    11 yanvar 2011[40]
    ISBN 1-4215-3795-8
    • Faza:82 "Necə böyümüsən (成長したじゃないか Seichō Shita Janai ka?)
    • Faza:83 "Xəbərdarlıqdan istifadə" (警戒せよ Keikai Seyo?)
    • Faza:84 ""Frau X" ləqəbi" (仮称「フラウ・X」 Kashō "Furau Ikusu"?)
  • Faza:85 "Bunu edə bilərsən?!" (できるのか!? Dekiru no ka!??)
  • Faza:86 "Karmik tornado!" (因果の大竜巻!! Inga no Ōtatsumaki!!?)
  • Faza:87 "Saf başlanğıc" (新しい歴史を踏み出す!! Atarashii Rekishi o Fumidasu!!?)
  • 15Son mələk qarşıdurması18 iyun 2010[41]
    ISBN 978-4-08-877885-3
    11 oktyabr 2011 [42]
    ISBN 978-1-4215-3921-8
    • Faza:88 "Bizim vəd edilmiş yerimiz...!!" (約束の場所…!! Yakusoku no Basho...!!?)
    • Faza:89 "Adımı unutmusan?!!" (俺の名前を忘れたか!? Ore no Namae o Wasureta ka!??)
    • Faza:90 "Əsl peşəkar!!" (ホントのプロだね!! Honto no Puro Da ne!!?)
  • Faza:91 "Məntiq + instinkt" (論理+直感 Ronri Purasu Chokkan?)
  • Faza:92 ""Şüşə pişik" əməliyyatı" (「ガラスの猫」作戦 "Kōshika Suchikurā" Sakusen?)
  • Faza:93 ""Düz atəş!"" (「真の突き」です!! "Shin no Tsuki" Desu!!?)
  • 1623 may 2011[43]
    ISBN 978-4-06-376062-0
    4 dekabr 2012[44]
    ISBN 978-1-61262-275-0
    • Faza:094 "Küncə sıxılmış siçavul!" (一匹の窮鼠!! Ippiki no Kyūso!!?)
    • Faza:095 "Düşüncədən sürətli" (思考よりも速く Shikō yori mo Hayaku?)
    • Faza:096 "Kosmos mələyi" (宇宙の天使 Uchū no Tenshi?)
  • Faza:097 "Qaçmağı arzulayan məhbus" (脱獄を夢見た囚人 Datsugoku o Yumemita Shūjin?)
  • Faza:098 "Azad et!" (解き放たれたぁ〜!! Tokihanataretā!!?)
  • Faza:099 "Köməksevər dopinq" (ナイス馬鹿 Naisu Baka?)
  • 1723 aprel 2012[45]
    ISBN 978-4-06-376630-1
    19 fevral 2013[46]
    ISBN 978-1-61262-296-5
    • Faza:100 "Əxlaqsız olmaq..." (変態 それは Hentai Sore wa?)
    • Faza:101 "Həvəsli antisimpatiya ilə gözləmək" (刮目して待つべし Katsumoku Shite Matsu Beshi?)
    • Faza:102 "Son böyük silah!" (最後の大物! Saigo no Ōmono!?)
  • Faza:103 "Gecə yarısı günəşi" (真夜中の太陽 Mayonaka no Taiyō?)
  • Faza:104 "Tarixin qəhrəmanları" (歴史の主役 Rekishi no Shuyaku?)
  • Faza:105 "Zərurət proqramı Faza 4" (緊急事態フェーズ4 Kinkyū Jitai Fēzu Yon?)
  • 1823 aprel 2013[47]
    ISBN 978-4-06-376813-8
    24 sentyabr 2013[48]
    ISBN 978-1-61262-297-2
    • Faza:106 "Sonuncu əmr" (LASTORDER Rasuto Ōdā?)
    • Faza:107 "Alita araşdırması I" (ガリィクエストI Garyi Kuesuto Wan?)
    • Faza:108 "Alita araşdırması II" (ガリィクエストII Garyi Kuesuto Tsū?)
    • Faza:109 "Alita araşdırması III" (ガリィクエストIII Garyi Kuesuto Surī?)
    • Faza:110 "Alita araşdırması IV" (ガリィクエストIV Garyi Kuesuto Fō?)
  • Faza:111 "Alita araşdırması V" (ガリィクエストV Garyi Kuesuto Faibu?)
  • Faza:112 "Alita araşdırması VI" (ガリィクエストVI Garyi Kuesuto Shikkusu?)
  • Faza:113 "Alita araşdırması VII" (ガリィクエストVII Garyi Kuesuto Sebun?)
  • Faza:114 "Alita araşdırması VIII" (ガリィクエストVIII Garyi Kuesuto Eito?)
  • Faza:115 "Alita araşdırması IX" (ガリィクエストIX Garyi Kuesuto Nain?)
  • 1923 aprel 2014[49]
    ISBN 978-4-06-376969-2
    9 sentyabr 2014[50]
    ISBN 978-1-61262-920-9
    • Faza:116 "Alita araşdırması X" (ガリィクエストX Garyi Kuesuto Ten?)
    • Faza:117 "Alita araşdırması XI" (ガリィクエストXI Garyi Kuesuto Irebun?)
    • Faza:118 "Alita araşdırması XII" (ガリィクエストXII Garyi Kuesuto Tuerubu?)
    • Faza:119 "Alita araşdırması XIII" (ガリィクエストXIII Garyi Kuesuto Sātīn?)
  • Faza:120 "Alita araşdırması XIV" (ガリィクエストXIV Garyi Kuesuto Fōtīn?)
  • Faza:121 "Alita araşdırması XV" (ガリィクエストXV Garyi Kuesuto Fifutīn?)
  • Faza:122 "Alita araşdırması XVI" (ガリィクエストXVI Garyi Kuesuto Shikkusutīn?)
  • Faza:123 "Alita araşdırması XVII" (ガリィクエストXVII Garyi Kuesuto Sebuntīn?)
  • Final Faza: "Alita araşdırması XVIII" (ガリィクエストXVIII Garyi Kuesuto Eitīn?)
  • Battle Angel Alita: Mars Chronicle[redaktə | əsas redaktə]

    Yapon versiyasının nəşr tarixiYapon ISBNİngilis versiyasının nəşr tarixiİngilis ISBN
    1 22 may 2015[51]ISBN 978-4-06-377195-423 yanvar 2018[52]ISBN 978-1-63236-615-3
    • Log:001 "Mars yetimləri" (火星の孤児 Kasei no Koji?)
    • Log:002 "Qzılar" (少女たち Shōjo Tachi?)
    • Log:003 "Səssiz korpuslar" (無言兵団 Mugon Heidan?)
  • Log:004 "Qaçış" (脱出行 Dasshutsukō?)
  • Log:005 "Qaçqınlar yolu" (難民街道 Nanmin Kaidō?)
  • Log:006 "Kanopinin vəzifəsi" (天蓋の使命 Tengai no Shimei?)
  • 2 20 noyabr 2015[53]ISBN 978-4-06-377357-624 aprel 2018[54]978-1-63236-616-0
    • Log:007 "Mamiana xarabalıqlarında" (マミアナ跡にて Mamiana Ato nite?)
    • Log:008 "Gizli Dezeyn" (ダーザインの潜在 Dāzain no Senzai?)
    • Log:009 "Eynheryar" (英霊団 Einheruyaru?)
  • Log:010 "Silahl inteqrasiya hüceyrəsinin bombaya dözümlülüyü" (対爆装甲尋問室 Taibaku Sōkō Jinmonshitsu?)
  • Log:011 "Marsda gəlmələr" (火星の異邦人 Kasei no Ihōjin?)
  • Mukay: Duman dünyası (霧界 Mukai?)
  • 3 22 iyul 2016[55]ISBN 978-4-06-377488-75 iyun 2018[56]978-1-63236-617-7
    • Log:012 "Mənim evim" (私のお家 Watashi no O Uchi?)
    • Log:013 "Maskalı adam" (仮面の怪人 Kamen no Kaijin?)
    • Log:014 "Qilyotin kəmərinin kükrəməsi" (うなるギロチンベルト Unaru Girochin Beruto?)
  • Log:015 "Birlikdə tənha" (ふたりきり Futari kiri?)
  • Log:016 "Bədxahlıq qəsri" (悪の城 Aku no Shiro?)
  • 4 23 may 2017[57]ISBN 978-4-06-393195-228 avqust 2018[58]978-1-63236-618-4
    • Log:017 "" (石化の研究と応用 Sekika no Kenkyū to Ōyō?)
    • Log:018 "" (秘宝探索 Hihō Tansaku?)
    • Log:019 "" (城の女 Shiro no Onna?)
  • Log:020 "" (エドムの犬 Edomu no Inu?)
  • Log:021 "" (若きイタルの悩み Wakaki Itaru no Nayami?)
  • 5 22 dekabr 2017[59]ISBN 978-4-06-510608-218 dekabr 2018[60]978-1-63236-658-0
    • Log:022 "" (ウジ虫の告白 Ujimushi no Kokuhaku?)
    • Log:023 "" (若きイタルの死 Wakaki Itaru no Shi?)
    • Log:024 "" (砂嵐の夜 Habūbu no Yoru?)
  • Log:025 "" (大切なはなし Taisetsu na Hanashi?)
  • Log:026 "" (ゴロツキ魂 Gorotsuki Damashii?)
  • 6 21 noyabr 2018[61]ISBN 978-4-06-512862-630 aprel 2019[62]ISBN 978-1-63236-718-1
    • Log:027 "" (エルトン・ジョンはかく歌えり Eruton Jon wa Kaku Utaeri?)
    • Log:028 "" (ほんとうの気持ち Hontō no Kimochi?)
    • Log:029 "" (継承の儀 Keishō no Gi?)
  • Log:030 "" (ムスターの涙 Musutā no Namida?)
  • Log:031 "" (さよならムスター Sayonara Musutā?)
  • Cilddə toplanmayanlar[redaktə | əsas redaktə]

    Aşağıdakı fəsil hələ ki tankobon cildində toplanmayıb. O, "Evening" jurnalında 2018-ci ilin dekabrında nəşr olunub.

    • Log:032 "" (この街のどこかに (前編) Kono Machi no Dokoka ni (Zenpen)?)

    İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

    1. "銃夢  1" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    2. "銃夢  2" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    3. "銃夢  3" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    4. "銃夢  4" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    5. "銃夢  5" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    6. "銃夢  6" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    7. "銃夢  7" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    8. "銃夢  8" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    9. "銃夢  9" (Japanese). Shueisha. April 30, 2005 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    10. "銃夢外伝" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    11. "銃夢外伝 フィギュア付特装版" (Japanese). Shueisha. February 25, 2008 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    12. "Battle Angel Alita: Holy Night and Other Stories". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    13. "銃夢 Last Order  1" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    14. "Angel Reborn (Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 1)". Viz Media. May 5, 2011 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    15. "銃夢 Last Order  2" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    16. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 2: Angel Of The Innocents (Battle Angel Alita (Graphic Novels))". Viz Media. July 26, 2011 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    17. "銃夢 Last Order  3" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    18. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 3: Angel Eternal (Battle Angel Alita (Graphic Novels))". Viz Media. July 26, 2011 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    19. "銃夢 Last Order  4" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    20. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 4". Viz Media. March 16, 2012 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    21. "銃夢 Last Order  5" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    22. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 5". Viz Media. İstifadə tarixi: October 28, 2009.[ölü keçid]
    23. "銃夢 Last Order  6" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    24. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 6". Viz Media. February 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    25. "銃夢 Last Order  7" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    26. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 7". Viz Media. October 18, 2006 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |dead-url= (kömək)
    27. "銃夢 Last Order  8" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    28. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 8". Viz Media. İstifadə tarixi: October 28, 2009.[ölü keçid]
    29. "銃夢 Last Order  9" (Japanese). Shueisha. January 6, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    30. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 9". Viz Media. February 7, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    31. "銃夢 Last Order  10" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    32. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 10". Viz Media. December 30, 2009 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    33. "銃夢 Last Order  11" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    34. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 11". Viz Media. February 7, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    35. "銃夢 Last Order  12" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    36. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 12". Viz Media. December 30, 2009 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: October 28, 2009. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    37. "銃夢 Last Order  13" (Japanese). Shueisha. January 8, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    38. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 13". Viz Media. İstifadə tarixi: June 28, 2010.[ölü keçid]
    39. "銃夢 Last Order  14" (Japanese). Shueisha. November 25, 2009 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    40. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 14". Viz Media. December 1, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: January 15, 2011. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    41. "銃夢 Last Order  15" (Japanese). Shueisha. June 19, 2010 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    42. "Battle Angel Alita: Last Order, Vol. 15". Viz Media. October 19, 2011 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: November 19, 2011. Cite uses deprecated parameter |deadurl= (kömək)
    43. "銃夢 Last Order(16)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    44. "Battle Angel Alita: Last Order 16". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    45. "銃夢 Last Order(17)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    46. "Battle Angel Alita: Last Order 17". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    47. "銃夢 Last Order(18)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    48. "Battle Angel Alita: Last Order 18". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    49. "銃夢 Last Order(19)<完>" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    50. "Battle Angel Alita: Last Order 19". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    51. "銃夢火星戦記(1)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    52. "Battle Angel Alita Mars Chronicle 1". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    53. "銃夢火星戦記(2)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    54. "Battle Angel Alita Mars Chronicle 2". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    55. "銃夢火星戦記(3)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    56. "Battle Angel Alita Mars Chronicle 3". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    57. "銃夢火星戦記(4)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    58. "Battle Angel Alita Mars Chronicle 4". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    59. "銃夢火星戦記(5)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    60. "Battle Angel Alita Mars Chronicle 5". Penguin Random House. İstifadə tarixi: June 17, 2018.
    61. "銃夢火星戦記(6)" (Japanese). Kodansha. İstifadə tarixi: November 27, 2018.
    62. "Battle Angel Alita Mars Chronicle 6". Penguin Random House. İstifadə tarixi: November 27, 2018.

    Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]