Xəzər Lənkəran Futbol Klubunun baş məşqçilərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

"Xəzər Lənkəran" futbol klubunnun baş məşqçisi postunda ayrı-ayrı vaxtlarda 18 mütəxəssis (vəzifəni müvəqqəti icra edənlər daxil olmaqla) çalışıb. Bu siyahıda "Xəzər Lənkəran" Futbol Klubunun bütün baş məşqçiləri, onların statistikası və qazandığı uğurlar öz əksini tapıb.

Statistika[redaktə | əsas redaktə]

Mirça Rednik

Müxtəlif zamanlarda klubda çalışmış baş məşqçilərin statistikası[1].

Şərti işarələr:

  • vmie - vəzifəni müvəqqəti icra edən
  • O - oyun
  • Q - qələbə
  • H - heç-heçə
  • M - məğlubiyyət
  • VT - vurulan top
  • BT - buraxılan top
  • Q% - qələbə faizi

Qeyd:

  • Baş məşqçilər klubuda çalışmaq ardıcıllığı ilə göstərilib.
  • Penaltilər seriyası nəzərə alınmayıb.
  • Baş məşqçi cəzalı olduğu müddətdə keçirilən oyunlar da onun hesabına yazılıb.
  • 2013/14 mövsümünün son 4 turunda komandanı meydana Oğuz Çetin çıxarsa da, bunlardan ilk üçü baş məşqçi Mustafa Dənizlinin hesabına yazılıb. Onun istefasından sonrakı qarşılaşma isə Çetinə hesablanıb.
Ölkə Ad və soyad O Q H M VT BT Q% Titul
Azərbaycan Azərbaycan Nazim Süleymanov 17 9 4 4 30 11 52,94%
Türkiyə Türkiyə Rasim Kara 54 33 8 13 97 37 61,11%
Türkiyə Türkiyə Şenol Fidan (vmie) 3 0 1 2 0 2 0%
Ukrayna Ukrayna Viktor Pasulko 17 9 7 1 21 8 52,94%
Azərbaycan Azərbaycan Ağasəlim Mircavadov 119 69 32 18 212 87 57,98% Azərbacan çempionatı (1), Azərbaycan kuboku (2), Birlik kuboku (1).
Azərbaycan Azərbaycan Hafiz Əliyev (vmie) 1 0 1 0 2 2 0%
Azərbaycan Azərbaycan İqor Ponomaryov 15 7 4 4 27 12 46,67%
Rumıniya Rumıniya Mirça Rednik 56 28 19 9 73 45 50% Azərbaycan kuboku (1).
Türkiyə Türkiyə Cüneyt Biçər 9 5 1 3 15 7 55,56%
Azərbaycan Azərbaycan Yunis Hüseynov 45 13 14 18 43 47 28,89%
Azərbaycan Azərbaycan Emin Quliyev (vmie) 5 3 1 1 12 5 60%
İspaniya İspaniya Karles Martorell Bakes 11 3 3 5 14 17 27,27%
Uels Uels Con Benjamin Toşak 31 9 10 12 24 42 29,03 % Azərbaycan Superkuboku (1).
İtaliya İtaliya Covanni Melkiorre (vmie) 1 0 1 0 1 1 0%
Türkiyə Türkiyə Mustafa Dənizli 25 10 9 6 38 32 40%
Türkiyə Türkiyə Oğuz Çetin 17 6 5 6 24 21 35,29%
Azərbaycan Azərbaycan Elbrus Məmmədov 25 3 4 18 14 43 12%
Azərbaycan Azərbaycan Ağadadaş Həmidov 3 0 1 2 4 6 0%

İşlədikləri müddət[redaktə | əsas redaktə]

Con Benjamin Toşak

"Xəzər Lənkəran" klubunda müxtəlif zamanlarda işləmiş baş məşqçilərdən 6-sı klubda ayrı-ayrı vaxtlarda 2 dəfə çalışıb.

Qeyd:

  • Elbrus Məmmədov klubda baş məşqçi kimi birinci dönəmində vəzifəni müvəqqəti icra edib, ikinci dönəmdə isə rəsmi olaraq bu vəzifəni tutub.
  • Klubda ikinci dəfə çalışan baş məşqçinin adının sonunda (2d - 2-ci dəfə) işarəsi qoyulub.
  • vmie - vəzifəni müvəqqəti icra edən.
Ölkə Ad və soyad İşlədiyi vaxt
Azərbaycan Azərbaycan Nazim Süleymanov 2004
Türkiyə Türkiyə Rasim Kara 2004-2005
Azərbaycan Azərbaycan Nazim Süleymanov (2d) 2005
Türkiyə Türkiyə Şenol Fidan (vmie) 2005
Ukrayna Ukrayna Viktor Pasulko 2006 fevral - 2006 iyun
Azərbaycan Azərbaycan Ağasəlim Mircavadov 2006 iyul - 2008 iyun
Türkiyə Türkiyə Rasim Kara (2d) 2008 iyul - 2008 dekabr
Azərbaycan Azərbaycan Hafiz Əliyev (vmie) 2009
Azərbaycan Azərbaycan İqor Ponomaryov 2009
Azərbaycan Azərbaycan Ağasəlim Mircavadov (2d) 2009i iyun - 2010 iyun
Rumıniya Rumıniya Mirça Rednik 2010 iyul - 2011 dekabr
Türkiyə Türkiyə Cüneyt Biçər 2011 dekabr - 2012 mart
Azərbaycan Azərbaycan Yunis Hüseynov 2012 mart - 2012 oktyabr
Azərbaycan Azərbaycan Emin Quliyev (vmie) 2012 oktybar - 2012 noyabr
İspaniya İspaniya Karles Martorell Bakes 2012 noyabr - 2013 fevral
Azərbaycan Azərbaycan Emin Quliyev (vmie) (2d) 2013 fevral - 2013 mart
Uels Uels Con Benjamin Toşak 2013 mart - 2013 noyabr
İtaliya İtaliya Covanni Melkiorre (vmie) 2013 noyabr - 2013 dekabr
Türkiyə Türkiyə Mustafa Dənizli 2013 dekabr - 2014 may
Türkiyə Türkiyə Oğuz Çetin 2014 may - 2014 dekabr
Azərbaycan Azərbaycan Elbrus Məmmədov (vmie) 2014 dekabr - 2015 iyun
Azərbaycan Azərbaycan Yunis Hüseynov (2d) 2015 iyun - 2016 yanvar
Azərbaycan Azərbaycan Elbrus Məmmədov (2d) 2016 yanvar - 2016 may
Azərbaycan Azərbaycan Ağadadaş Həmidov (vmie) 2016 may

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]