Xəzər Lənkəran Futbol Klubunun futbolçularının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Xəzər Lənkəran Futbol Klubu mövcud olduğu dövrdə onun heyətində 209 nəfər futbolçunun adı müxtəlif rəsmi turnirlərin iştirak ərizəsində yer alıb.

Futbolçuların statistikası[redaktə | əsas redaktə]

Qeyd:

  • Anar Niftəliyev meydana çıxmadan, ehtiyat oyunçular skamyasında əyləşdiyi vaxt sarı vərəqə ilə cəzalanıb.
  • Qol bölməsi yerində göstəricisi mənfi işarəsi (-) ilə olan futbolçular qapıçılardır və bu göstərici onların buraxdığı qolların sayıdır.
  • S.v — sarı vərəqə.
  • Q.v — qırmızı vərəqə
Rahid Əmirquliyev. "Xəzər Lənkəran"ın heyətində ən çox oyun keçirmiş futbolçu
Zaur Ramazanov. "Xəzər Lənkəran"ın heyətində ən çox qol vurmuş futbolçu.
Ölkə Futbolçu Oyun Qol S.v Q.v
Azərbaycan Azərbaycan Rahid Əmirquliyev 320 33 54 1
Bolqarıstan Bolqarıstan Radomir Todorov 183 1 14 0
Azərbaycan Azərbaycan Alim Qurbanov 177 12 41 5
Azərbaycan Azərbaycan Kamran Ağayev 161 -107 14 0
Azərbaycan Azərbaycan Rəşad Abdullayev 155 18 30 0
Azərbaycan Azərbaycan Elnur Abdullayev 130 11 28 3
Mali Mali Sadio Tounkara 124 18 24 2
Rumıniya Rumıniya Adrian Manuel Skarlatake 120 13 34 5
Azərbaycan Azərbaycan Elnur Allahverdiyev 100 1 34 4
Rumıniya Rumıniya Adrian Pit 99 8 20 0
Azərbaycan Azərbaycan Zaur Ramazanov 99 44 25 1
Azərbaycan Azərbaycan Emin Quliyev 98 12 39 3
Azərbaycan Azərbaycan Füzuli Məmmədov 98 1 33 3
Azərbaycan Azərbaycan Orxan Sadıqlı 93 -114 9 1
Azərbaycan Azərbaycan Ədəhim Niftəliyev 82 0 4 0
Azərbaycan Azərbaycan Tural Cəlilov 82 0 6 0
Braziliya Braziliya Dieqo Qusmao 80 4 15 1
Azərbaycan Azərbaycan Ceyhun Sultanov 79 6 5 0
Braziliya Braziliya Mario Souza 77 26 7 1
Braziliya Braziliya Vanderson Skarduelli 76 0 10 1
Azərbaycan Azərbaycan İlqar Qurbanov 73 8 10 0
Albaniya Albaniya Elvin Beqiri 69 5 9 1
Braziliya Braziliya Junior Osvaldo 68 11 7 0
Azərbaycan Azərbaycan Ağabala Ramazanov 67 10 13 3
Azərbaycan Azərbaycan Vüqar Nadirov 66 18 8 0
Azərbaycan Azərbaycan Mahmud Qurbanov 65 5 9 0
Bolqarıstan Bolqarıstan Kostadin Cambazov 64 3 24 2
Braziliya Braziliya Eder Bonfim 63 5 14 0
Azərbaycan Azərbaycan Ruslan Poladov 62 1 3 1
Bolqarıstan Bolqarıstan Martin Stankov 61 2 5 0
Azərbaycan Azərbaycan Rasim Ramaldanov 61 2 17 0
Serbiya Serbiya Miroslav Saviç 60 0 12 1
Azərbaycan Azərbaycan Xaqani Məmmədov 59 8 4 0
Bolqarıstan Bolqarıstan İvan Tsvetkov 57 24 9 0
Honduras Honduras Allan Lalin 53 14 7 0
Braziliya Braziliya Denis Silva 53 3 6 0
Azərbaycan Azərbaycan Dmitri Kramarenko 53 -42 12 1
Nigeriya Nigeriya Emeka Opara 53 11 7 0
Rumıniya Rumıniya Katalin Doman 53 8 14 2
Azərbaycan Azərbaycan Kazım Kazımlı 53 2 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Samir Əliyev 53 34 18 2
Belarus Belarus Aleksandr Martyoşkin 51 -31 4 0
İspaniya İspaniya Alvaro Silva 51 2 17 1
Rumıniya Rumıniya Andrei Mureşan 51 3 9 0
Azərbaycan Azərbaycan Branimir Subaşiç 51 14 3 0
Türkiyə Türkiyə Devran Ayhan 51 1 12 0
Azərbaycan Azərbaycan Elnur Cəfərov 49 3 2 0
Xorvatiya Xorvatiya Roberto Alviz 45 5 17 0
Azərbaycan Azərbaycan Elmar Baxşıyev 43 3 15 1
Kamerun Kamerun Etame Mbilla 41 15 4 0
Braziliya Braziliya Junior Nildo 39 10 4 0
Azərbaycan Azərbaycan Kamran Abdullazadə 39 3 4 0
Slovakiya Slovakiya İvan Pexa 37 0 7 0
Azərbaycan Azərbaycan Rəşad Kərimov 37 2 4 0
Mərakeş Mərakeş Zohair Benouahi 37 1 5 0
Azərbaycan Azərbaycan İlyas Səfərzadə 34 0 6 0
Azərbaycan Azərbaycan Elşən Rzazadə 33 1 13 2
Rumıniya Rumıniya Robert İlyeş 33 5 7 0
Braziliya Braziliya Villiam Tieqo de Xesus 33 2 11 1
Moldova Moldova Denis Kalinkov 31 7 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Elvin Mirzəyev 31 0 7 1
Azərbaycan Azərbaycan Mahsun Qəmbərli 31 0 0 0
Kosta-Rika Kosta-Rika Uinston Parks 30 12 7 0
Azərbaycan Azərbaycan Vyaçeslav Lıçkin 29 4 2 0
Qana Qana Edmond N'Tiamoa 27 13 8 1
Gürcüstan Gürcüstan Valeri Abramidze 27 0 10 1
Syerra-Leone Syerra-Leone Alfred Sanko 26 2 14 1
Syerra-Leone Syerra-Leone Julius Vobay 26 6 3 0
Makedoniya Respublikası Şimali Makedoniya Nikola Qliqorov 26 1 4 0
Rumıniya Rumıniya Stelian Stanku 26 1 5 0
Braziliya Braziliya Kristian Martins Kabral 25 2 7 0
Braziliya Braziliya Romulo Silvano 25 8 4 0
Litva Litva Darius Jutautas 24 0 3 0
Yunanıstan Yunanıstan Dimitrios Sialmas 24 6 6 1
Braziliya Braziliya Rikardo Qomeş 24 2 7 0
Azərbaycan Azərbaycan Zaman Mirzəzadə 24 0 0 0
Portuqaliya Portuqaliya Antonio Semedo 23 3 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Mahir Şükürov 23 0 9 0
Azərbaycan Azərbaycan Nizami Hacıyev 23 0 1 0
Türkiyə Türkiyə Oqtay Dərəlioğlu 23 18 5 0
Xorvatiya Xorvatiya Vyekoslav Tomiç 23 -34 0 0
Kot-d'İvuar Kot-d'İvuar Yakuba Bamba 23 5 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Ruslan Abışov 22 2 5 1
Azərbaycan Azərbaycan Vüsal Hüseynov 22 1 1 0
Makedoniya Respublikası Şimali Makedoniya Deyan Blajevski 21 3 2 0
Xorvatiya Xorvatiya Marin Orsuliç 21 0 7 0
Azərbaycan Azərbaycan Mikayıl Namazov 19 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Ramazan Abbasov 19 1 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Uğur Pamuk 19 2 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Bəxtiyar Musayev 18 4 4 0
Türkiyə Türkiyə Dəniz Kolqu 18 0 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Arif Əsədov 17 0 4 0
Braziliya Braziliya Elias Ribeyro de Oliveyra 17 4 0 0
Azərbaycan Azərbaycan İlqar Əbdürəhmanov 17 0 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Mikayıl Yusifov 17 -13 3 0
Kosta-Rika Kosta-Rika Rendal Brenes 17 3 3 0
Rumıniya Rumıniya Adrian İordaçe 16 0 1 0
Belarus Belarus İqor Kovaleviç 16 0 7 1
Azərbaycan Azərbaycan Şəhriyar Xəlilov 16 0 0 0
Rumıniya Rumıniya Daniel Muntyanu 15 2 0 0
Sloveniya Sloveniya Dejan Rusiç 15 3 0 0
Braziliya Braziliya Deyvid Sakkoni 15 2 1 0
Rumıniya Rumıniya Hristu Kiaku 15 3 4 0
İspaniya İspaniya Antonio Doblas 14 -20 2 0
Litva Litva Audriyus Veykutis 14 0 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Bəhruz Zeynalov 14 0 3 0
Serbiya Serbiya Milorad Koraç 14 -8 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Paşa Əliyev 14 3 0 0
Bolqarıstan Bolqarıstan Qalin İvanov 14 4 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Rəşad Sadiqov 14 0 4 0
Azərbaycan Azərbaycan Ruslan Cəfərov 14 0 3 1
Kolumbiya Kolumbiya Xorxe Dias 14 8 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Zaur Həşimov 14 0 4 0
Türkiyə Türkiyə Fatih Sonkaya 13 0 0 0
Türkiyə Türkiyə Gökhan Güleç 13 2 3 0
Rumıniya Rumıniya Konstantin Arbanas 13 1 1 0
Çexiya Çexiya Tomas Ineman 13 0 2 0
Braziliya Braziliya Fernando Qabriel 12 3 1 0
Türkiyə Türkiyə Göksəl Akınçı 12 0 4 0
Azərbaycan Azərbaycan Ibrahim Qədirzadə 12 1 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Nadir Nəbiyev 12 5 1 0
Rumıniya Rumıniya Nikolau Radukanu 12 5 0 0
Estoniya Estoniya Tihon Şişov 12 0 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Əfran İsmayılov 11 1 1 1
Türkiyə Türkiyə Əhməd Dursun 11 5 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Elmir Xankişiyev 11 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Fərid Əsədov 11 0 1 0
Rumıniya Rumıniya İonut Savu 11 2 4 0
İspaniya İspaniya Mario Rosas 11 0 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Rauf Əliyev 11 3 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Slavik Alxasov 11 0 2 0
Portuqaliya Portuqaliya Bruno Simao Martins 10 0 0 0
Türkiyə Türkiyə Məsut Kumçuoğlu 10 1 0 0
Rumıniya Rumıniya Nikulae Muşat 10 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Asif Məmmədov 9 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Asif Mirili 9 0 1 0
İspaniya İspaniya Edu Oriol 9 0 0 0
Rumıniya Rumıniya Katalin Lita 9 4 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Orxan Səfiyaroğlu 9 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Vaquf Güləliyev 9 1 3 0
Albaniya Albaniya Çöri İlir 8 1 0 0
Argentina Argentina Dieqo Alexandro Ruiz 8 2 2 0
Türkmənistan Türkmənistan Dmitri Nejelev 8 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Kamal Bayramov 8 -15 3 0
Argentina Argentina Luçano Olgin 8 1 4 0
Azərbaycan Azərbaycan Nodar Məmmədov 8 0 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Orxan Əliyev 8 0 0 0
Kolumbiya Kolumbiya Rodriqo Sales 8 0 1 0
Belarus Belarus Sergey Pavlyukoviç 8 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Tərlan Qasımzadə 8 -12 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Vüqar Bəybalayav 8 0 3 0
Azərbaycan Azərbaycan Amid Hüseynov 7 1 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Elfad Baləhmədov 7 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Elnur İsmayılov 7 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Ramil Ağayev 7 0 0 0
Braziliya Braziliya Roberto Santos 7 0 2 0
Serbiya Serbiya Stevan Bates 7 0 5 1
Azərbaycan Azərbaycan Tural Qürbətov 7 1 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Anar Babazadə 6 0 1 0
Braziliya Braziliya Duqlas Leyte 6 -9 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Kamal Quliyev 6 0 2 0
Rumıniya Rumıniya Kosmin Fransinesku 6 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Namiq Qocayev 6 0 0 0
Rumıniya Rumıniya Aleksandr Viktorio Pitsurka 5 0 1 0
Braziliya Braziliya Andre Roberto “Beto” 5 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan Cahangir Həsənzadə 5 -4 0 0
Latviya Latviya Denis Romanovs 5 -5 0 0
Qvineya Qvineya İbrahima Banqura 5 0 0 0
Qana Qana Kinqsley Atakora 5 0 3 0
Portuqaliya Portuqaliya Renato Moreiro Queiros 5 1 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Səbuhi Sadiqov 5 2 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Zahid Quliyev 5 1 1 0
Belarus Belarus Andrey Lobanov 4 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Bayram Budaqov 4 0 1 0
Gürcüstan Gürcüstan David İmedaşvili 4 0 2 0
Belarus Belarus Dmitri Koltoviç 4 0 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Əli Əliyev 4 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Hüseyn Xəlilzadə 4 0 1 0
Azərbaycan Azərbaycan İlqar Ələkbərov 4 1 0 0
Serbiya Serbiya Marinko Petkoviç 4 3 0 0
Türkiyə Türkiyə Muammer Erdoğdu 4 0 0 0
İsveç İsveç Nadir Bençema 4 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Ramiz Kərimov 4 -4 0 0
Serbiya Serbiya Slaven Stankoviç 4 0 0 0
Serbiya Serbiya Uroş Prediç 4 0 2 0
Azərbaycan Azərbaycan Akif Tağıyev 3 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Aleksandr Şemonayev 3 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Bəhruz Teymurov 3 0 0 0
Türkiyə Türkiyə Tunc Kip 3 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Yusif Həsənov 3 0 0 0
Rumıniya Rumıniya Çaba Borbeli 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Elşən Yaqubov 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Elxan Müslümov 2 0 0 0
Braziliya Braziliya Fabio Rikardo 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Fəqan Şahbazov 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Fikrət Ulduzlu 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Habil Nurəhmədov 2 0 1 0
Portuqaliya Portuqaliya Joao Paulo 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Kənan Həsənov 2 0 0 0
Rumıniya Rumıniya Marius Onoofraş 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Nurxan Mənsimzadə 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Oleq Osadçi 2 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Samir Şahpələngov 2 0 0 0
Mali Mali Ballo Salif 1 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Əhməd Səmədov 1 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Eldar İsmayılov 1 0 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Rasim Abışov 1 0 1 0
Ukrayna Ukrayna Yevgeni Kopil 1 -1 0 0
Azərbaycan Azərbaycan Anar Niftəliyev 0 0 1 0

Ölkə statistikası[redaktə | əsas redaktə]

"Xəzər Lənkəran"da müxtəlif vaxtlarda 36 ölkəni təmsil edən 209 futbolçu çıxış edib.

Ölkə Futbolçu
Azərbaycan Azərbaycan 100
Braziliya Braziliya 18
Rumıniya Rumıniya
Türkiyə Türkiyə 10
Serbiya Serbiya 6
Belarus Belarus 5
Bolqarıstan Bolqarıstan
Portuqaliya Portuqaliya 4
İspaniya İspaniya
Xorvatiya Xorvatiya 3
Albaniya Albaniya 2
Argentina Argentina
Kolumbiya Kolumbiya
Kosta-Rika Kosta-Rika
Gürcüstan Gürcüstan
Qana Qana
Litva Litva
Makedoniya Respublikası Şimali Makedoniya
Mali Mali
Syerra-Leone Syerra-Leone
Kamerun Kamerun 1
Kot-d'İvuar Kot-d'İvuar
Estoniya Estoniya
Yunanıstan Yunanıstan
Qvineya Qvineya
Latviya Latviya
Honduras Honduras
Mərakeş Mərakeş
Moldova Moldova
Nigeriya Nigeriya
Slovakiya Slovakiya
Sloveniya Sloveniya
İsveç İsveç
Çexiya Çexiya
Türkmənistan Türkmənistan
Ukrayna Ukrayna

Mənbə[redaktə | əsas redaktə]

“Xəzər Lənkəran”ın bütün futbolçuları. (.azərb). lankaranfc.com