Ukrayna şəhərləri

Vikipediya, açıq ensiklopediya
(Ukrayna şəhərlərinin siyahısı səhifəsindən istiqamətləndirilmişdir)
Keçid et: naviqasiya, axtar

1 yanvar 2010 etibariylə Ukraynada 459 şəhər (Ukraynca: мiсто) olmaqdadır. Bu şəhərlərdən KiyevSevastopol xüsusi statuslu şəhər, 279-u rayon, 178-i oblast şəhəridir.

Şəhərin adı Şəhərin Ukraynaca adı Yerləşdiyi bölgə Statusu Əhalisi (2001)
Kiyev Київ Kiyev S 2,611,327
Xarkov Харків Xarkov vilayəti O 1,470,902
Dnepropetrovsk Дніпропетровськ Dnepropetrovsk vilayəti O 1,065,008
Odessa Одеса Odessa vilayəti O 1,029,049
Donetsk Донецьк Donetsk vilayəti O 1,016,194
Zaporojya Запоріжжя Zaporojya vilayəti O 815,256
Lvov Львів Lvov vilayəti O 732,818
Krivoy roq Кривий ріг Dnepropetrovsk vilayəti O 668,980
Nikolayev Миколаїв Nikolayev vilayəti O 514,136
Mariupol Маріуполь Donetsk vilayəti O 492,176
Luqansk Луганськ Luqansk vilayəti O 463,097
Makeevka Макіївка Donetsk vilayəti O 389,589
Vinnitsa Вінниця Vinnitsa vilayəti O 356,665
Simferopol Сімферополь Krım O 343,644
Sevastopol Севастополь Sevastopol S 342,451
Xerson Херсон Xerson vilayəti O 328,360
Poltava Полтава Poltava vilayəti O 317,998
Çerniqov Чернігів Çerniqov vilayəti O 304,994
Çerkası Черкаси Çerkası vilayəti O 295,414
Sumı Суми Sumı vilayəti O 293,141
Qorlivka Горлівка Donetsk vilayəti O 292,250
Jitomir Житомир Jitomir vilayəti O 284,236
Dneprodzerjinsk Дніпродзержинськ Dnepropetrovsk vilayəti O 255,841
Kirovoqrad Кіровоград Kirovoqrad vilayəti O 254,103
Xmelnitski Хмельницький Xmelnitski vilayəti O 253,994
Rivne Рівне Rivne vilayəti O 248,813
Çernivçı Чернівці Çernovtsı vilayəti O 240,621
Kremençuk Кременчук Poltava vilayəti O 234,073
Ternopol Тернопіль Ternopol vilayəti O 227,755
İvano-Frankovsk Івано-Франківськ İvano-Frankovsk vilayəti O 218,359
Lutsk Луцьк Volın vilayəti O 208,816
Bila Çerkva Біла Церква Kiyev vilayəti O 200,131
Kramatorsk Краматорськ Donetsk vilayəti O 181,025
Melitopol Мелітополь Zaporojya vilayəti O 160,657
Kerç Керч Krım O 157,007
Nikopol Нікополь Dnepropetrovsk vilayəti O 136,280
Slovyansk Слов'янськ Donetsk vilayəti O 124,829
Berdyansk Бердянськ Zaporojya vilayəti O 121,692
Severodonetsk Сєверодонецьк Luqansk vilayəti O 119,940
Alçevsk Алчевськ Luqansk vilayəti O 119,193
Pavloqrad Павлоград Dnepropetrovsk vilayəti O 118,816
Ujqorod Ужгород Zakarpatya vilayəti O 117,317
Lisiçansk Лисичанськ Luqansk vilayəti O 115,229
Evpatoriya Євпаторія Krım O 105,915
Yenakieva Єнакієве Donetsk vilayəti O 103,997
Kamyanets-Podilski Кам'янець-Подільський Xmelnitski vilayəti O 99,610
Kostiantynivka Костянтинівка Donetsk vilayəti O 95,111
Krasnıy Luç Красний Луч Luqansk vilayəti O 94,875
Oleksandriya Олександрія Kirovoqrad vilayəti O 93,357
Konotop Конотоп Sumı vilayəti O 92,657
Staxanov Стаханов Luqansk vilayəti O 90,152
Uman Умань Çerkası vilayəti O 88,735
Berdiçiv Бердичів Jitomir vilayəti O 87,575
Şostka Шостка Sumı vilayəti O 87,130
Brovari Бровари Kiyev vilayəti O 86,839
İzmail Ізмаїл Odessa vilayəti O 84,815
Artemivsk Артемівськ Donetsk vilayəti O 82,916
Mukaçevo Мукачеве Zakarpatya vilayəti O 82,346
Yalta Ялта Krım O 81,654
Droqobiç Дрогобич Lvov vilayəti O 79,119
Nijin Ніжин Çerniqov vilayəti O 76,625
Feodosiya Феодосія Krım O 74,669
Sverdlovsk Свердловськ Luqansk vilayəti O 72,531
Novomoskovsk Новомосковськ Dnepropetrovsk vilayəti O 72,439
Torez Торез Donetsk vilayəti O 72,346
Chervonohrad Червоноград Lvov vilayəti O 70,568
Pervomaisk Первомайськ Nikolayev vilayəti O 70,170
Smila Сміла Çerkası vilayəti O 69,681
Krasnoarmiysk Красноармійськ Donetsk vilayəti O 69,154
Kaluş Калуш İvano-Frankovsk vilayəti O 67,902
Korosten Коростень Jitomir vilayəti O 66,669
Kovel Ковель Volın vilayəti O 66,401
Rubijne Рубіжне Luqansk vilayəti O 65,322
Priluki Прилуки Çerniqov vilayəti O 64,861
Drujkivka Дружківка Donetsk vilayəti O 64,557
Khartsyzk Харцизьк Donetsk vilayəti O 64,175
Lozova Лозова Xarkov vilayəti O 64,041
Antratsyt Антрацит Luqansk vilayəti O 63,698
Stryi Стрий Lvov vilayəti O 62,479
Kolomiya Коломия İvano-Frankovsk vilayəti O 61,989
Shakhtarsk Шахтарськ Donetsk vilayəti O 59,589
Snizhne Сніжне Donetsk vilayəti O 58,496
Novohrad-Volynskyi Новоград-Волинський Jitomir vilayəti O 56,259
Enerhodar Енергодар Zaporojya vilayəti O 56,242
Izium Ізюм Xarkov vilayəti O 56,114
Myrnohrad Мирноград Donetsk vilayəti O 54,787
Bryanka Брянка Luqansk vilayəti O 54,767
Illichivsk Іллічівськ Odessa vilayəti O 54,151
Boryspil Бориспіль Kiyev vilayəti O 53,975
Novovolynsk Нововолинськ Volın vilayəti O 53,838
Rovenky Ровеньки Luqansk vilayəti O 53,725
Zhovti Vody Жовті Води Dnepropetrovsk vilayəti O 53,582
Lubny Лубни Poltava vilayəti O 52,572
Nova Kakhovka Нова Каховка Herson vilayəti O 52,137
Fastiv Фастів Kiyev vilayəti O 51,976
Bilhorod-Dnistrovski Білгород-Дністровський Odessa vilayəti O 51,890
Komsomolsk Комсомольськ Poltava vilayəti O 51,740
Krasnodon Краснодон Luqansk vilayəti O 50,560
Romny Ромни Sumı vilayəti O 50,448
Okhtyrka Охтирка Sumı vilayəti O 50,399
Svitlovodsk Світловодськ Kirovoqrad vilayəti O 50,094
Marhanets Марганець Dnepropetrovsk vilayəti O 49,592
Shepetivka Шепетівка Xmelnitski vilayəti O 48,212
Ordzhonikidze Орджонікідзе Dnepropetrovsk vilayəti O 44,834
Dzerzhynsk Дзержинськ Donetsk vilayəti O 43,371
Canköy Джанкой Krım O 43,343
Pervomaisk Первомайськ Luqansk vilayəti O 43,082
Myrhorod Миргород Poltava vilayəti O 42,886
Voznesensk Вознесенськ Nikolayev vilayəti O 42,634
Kotovsk Котовськ Odessa vilayəti O 40,718
Irpin Ірпінь Kiyev vilayəti O 40,593
Vasylkiv Васильків Kiyev vilayəti O 39,722
Dubno Дубно Rivne vilayəti O 39,146
Kuznetsovsk Кузнецовськ Rivne vilayəti O 38,830
Volodymyr-Volynskyi Володимир-Волинський Volın vilayəti O 38,256
Kakhovka Каховка Xerson vilayəti O 38,238
Yuzhnoukrainsk Ржноукраїнськ Nikolayev vilayəti O 38,206
Boryslav Борислав Lvov vilayəti O 38,122
Yasynuvata Ясинувата Donetsk vilayəti O 37,552
Zhmerynka Жмеринка Vinnitsa vilayəti O 37,349
Avdiivka Авдіївка Donetsk vilayəti O 37,210
Chuhuiv Чугуїв Xarkov vilayəti O 36,789
Sambir Самбір Lvov vilayəti O 36,556
Tokmak Токмак Zaporojya vilayəti O 36,275
Boiarka Боярка Kiyev vilayəti R 35,968
Hlukhiv Глухів Sumı vilayəti O 35,768
Dobropillia Добропілля Donetsk vilayəti O 35,638
Starokostiantyniv Старокостянтинів Xmelnitski vilayəti O 35,206
Kirovsk Кіровськ Luqansk vilayəti O 35,199
Vyshneve Вишневе Kiyev vilayəti R 34,465
Netishyn Нетішин Xmelnitski vilayəti O 34,358
Slavuta Славута Xmelnitski vilayəti O 34,340
Mohyliv-Podilskyi Могилів-Подільський Vinnitsa vilayəti O 32,853
Obukhiv Обухів Kiyev vilayəti O 32,776
Pervomaiskyi Первомайський Xarkov vilayəti O 32,523
Kupiansk Куп'янськ Xarkov vilayəti O 32,449
Balakliia Балаклія Xarkov vilayəti R 32,408
Synelnykove Синельникове Dnepropetrovsk vilayəti O 32,302
Pereiaslav-Khmelnytskyi Переяслав-Хмельницький Kiyev vilayəti O 31,634
Aluşta Алушта Krım O 31,440
Truskavets Трускавець Lvov vilayəti O 31,037
Krasnoperekopsk Красноперекопськ Krım O 31,023
Kirovske Кіровське Donetsk vilayəti O 30,910
Kostopil Костопіль Rivne vilayəti R 30,467
Debaltseve Дебальцеве Donetsk vilayəti O 30,246
Perevalsk Перевальск Luqansk vilayəti R 29,665
Saky Саки Krım O 29,416
Znamianka Знам'янка Kirovoqrad vilayəti O 29,412
Ternivka Тернівка Dnepropetrovsk vilayəti O 29,226
Pershotravensk Першотравенськ Dnepropetrovsk vilayəti O 29,140
Khust Хуст Zakarpatya vilayəti O 29,080
Chortkiv Чортків Ternopil vilayəti R 29,057
Lebedyn Лебедин Sumı vilayəti O 28,948
Zolotonosha Золотоноша Çerkası vilayəti O 28,793
Bucha Буча Kiyev vilayəti O 28,533
Novyi Rozdil Новий розділ Lvov vilayəti O 28,227
Krasnyi Lyman Красний Лиман Donetsk vilayəti O 28,172
Sarny Сарни Rivne vilayəti R 28,144
Malyn Малин Jitomir vilayəti O 28,113
Khmilnyk Хмільник Vinnitsa vilayəti O 27,898
Bahçesaray Бахчисарай Krım R 27,549
Selydove Селидове Donetsk vilayəti O 26,793
Berehove Берегове Zakarpatya vilayəti O 26,735
Kaniv Канів Çerkası vilayəti O 26,657
Koziatyn Козятин Vinnitsa vilayəti O 26,635
Novoiavorivske Новояворівське Lvov vilayəti R 26,483
Korostyshiv Коростишів Jitomir vilayəti R 26,068
Popasna Попасна Luqansk vilayəti R 25,951
Vynohradiv Виноградів Zakarpatya vilayəti R 25,760
Haisyn Гайсин Vinnitsa vilayəti R 25,640
Molodohvardiysk Молодогвардійськ Luqansk vilayəti R 25,528
Krolevets Кролевець Sumı vilayəti R 25,183
Merefa Мерефа Xarkov vilayəti R 25,018
Volnovakha Волноваха Donetsk vilayəti R 24,647
Zdolbuniv Здолбунів Rivne vilayəti R 24,612
Kreminna Кремінна Luqansk vilayəti R 24,447
Slavutych Славутич Kiyev vilayəti O 24,402
Dokuchaievsk Докучаєвськ Donetsk vilayəti O 24,383
Liubotyn Лрботин Xarkov vilayəti O 24,173
Tsiurupynsk Цррупинськ Herson vilayəti R 24,123
Yuzhne Южне Odessa vilayəti O 23,977
Armyansk Армянськ Krım O 23,869
Vilnohirsk Вільногірськ Dnepropetrovsk vilayəti O 23,782
Yahotyn Яготин Kiyev vilayəti R 23,659
Sukhodilsk Суходільськ Luqansk vilayəti R 23,642
Zolochiv Золочів Lvov vilayəti R 23,481
Trostianets Тростянець Sumı vilayəti R 23,308
Brody Броди Lvov vilayəti R 23,239
Polonne Полонне Xmelnitski vilayəti R 23,211
Vyshhorod Вишгород Kiyev vilayəti R 22,933
Hadiach Гадяч Poltava vilayəti R 22,698
Krasnohrad Красноград Xarkov vilayəti R 22,670
Kili Кілія Odessa vilayəti R 22,594
Starobilsk Старобільськ Luqansk vilayəti R 22,371
Ladyzhyn Ладижин Vinnitsa vilayəti O 22,219
Polohy Пологи Zaporojya vilayəti R 22,206
Amvrosiivka Амвросіївка Donetsk vilayəti R 22,130
Kremenets Кременець Ternopil vilayəti R 22,051
Henichesk Генічеськ Herson vilayəti R 21,793
Sokal Сокаль Lvov vilayəti R 21,693
Kurakhove Курахове Donetsk vilayəti R 21,479
Dniprorudne Дніпрорудне Zaporojya vilayəti R 21,054
Volochysk Волочиськ Xmelnitski vilayəti R 20,958
Nadvirna Надвірна İvano-Frankovsk vilayəti R 20,932
Dolyna Долина İvano-Frankovsk vilayəti R 20,906
Stebnyk Стебник Lvov vilayəti R 20,863
Vovchansk Вовчанськ Xarkov vilayəti R 20,695
Krasyliv Красилів Xmelnitski vilayəti R 20,580
Piatykhatky П'ятихатки Dnepropetrovsk vilayəti R 20,563
Reni Рені Odessa vilayəti R 20,481
Bakhmach Бахмач Çerniqov vilayəti R 20,332
Derhachi Дергачі Xarkov vilayəti R 20,258
Vatutine Ватутіне Çerkası vilayəti O 20,156
Kalynivka Калинівка Vinnitsa vilayəti R 20,061
Balta Балта Odessa vilayəti R 19,962
Zvenyhorodka Звенигородка Çerkası vilayəti R 19,901
Zuhres Зугрес Donetsk vilayəti R 19,859
Skadovsk Скадовськ Herson vilayəti R 19,641
Svatove Сватове Luqansk vilayəti R 19,495
Shpola Шпола Çerkası vilayəti R 19,427
Novoukrainka Новоукраїнка Kirovoqrad vilayəti R 19,353
Korsun-Shevchenkivskyi Корсунь-Шевченківський Çerkası vilayəti R 19,311
Lutuhyne Лутугине Luqansk vilayəti R 18,833
Bilohirsk Білогірськ Krım R 18,790
Dolynska Долинська Kirovoqrad vilayəti R 18,768
Iziaslav Ізяслав Xmelnitski vilayəti R 18,444
Bilopillia Білопілля Sumı vilayəti R 18,384
Bohodukhiv Богодухів Xarkov vilayəti R 18,224
Skvyra Сквира Kiyev vilayəti R 18,126
Karlivka Карлівка Poltava vilayəti R 17,995
Orikhiv Оріхів Zaporojya vilayəti R 17,955
Bilozerske Білозерське Donetsk vilayəti R 17,868
Zolote Золоте Luqansk vilayəti R 17,836
Yunokomunarivsk Рнокомунарівськ Donetsk vilayəti R 17,813
Pidhorodne Підгородне Dnepropetrovsk vilayəti R 17,763
Rozdilna Роздільна Odessa vilayəti R 17,754
Horodok Городок Xmelnitski vilayəti R 17,746
Chervonopartyzansk Червонопартизанськ Luqansk vilayəti R 17,680
Ilovaisk Іловайськ Donetsk vilayəti R 17,620
Berezhany Бережани Ternopil vilayəti R 17,617
Novohrodivka Новогродівка Donetsk vilayəti O 17,473
Vuhledar Вугледар Donetsk vilayəti R 17,440
Berezan Березань Kiyev vilayəti O 17,367
Putyvl Путивль Sumı vilayəti R 17,354
Bolhrad Болград Odessa vilayəti R 17,353
Bar Бар Vinnitsa vilayəti R 17,284
Svaliava Свалява Zakarpatya vilayəti R 17,145
Bohuslav Богуслав Kiyev vilayəti R 17,135
Huliaipole Гуляйполе Zaporojya vilayəti R 17,077
Zmiiv Зміїв Xarkov vilayəti R 17,063
Ovruch Овруч Jitomir vilayəti R 17,031
Verkhnodniprovsk Верхньодніпровськ Dnepropetrovsk vilayəti R 16,976
Ochakiv Очаків Nikolayev vilayəti O 16,929
Krasnohorivka Красногорівка Donetsk vilayəti R 16,714
Kivertsi Ківерці Volın vilayəti R 16,678
Pyriatyn Пирятин Poltava vilayəti R 16,664
Mykolaivka Миколаївка Donetsk vilayəti R 16,620
Chasiv Yar Часів Яр Donetsk vilayəti R 16,612
Vilniansk Вільнянськ Zaporojya vilayəti R 16,522
Dunaivtsi Дунаївці Xmelnitski vilayəti R 16,448
Apostolove Апостолове Dnepropetrovsk vilayəti R 16,439
Talne Тальне Çerkası vilayəti R 16,388
Artsyz Арциз Odessa vilayəti R 16,370
Novyi Buh Новий Буг Nikolayev vilayəti R 16,250
Tulchyn Тульчин Vinnitsa vilayəti R 16,136
Haivoron Гайворон Kirovoqrad vilayəti R 16,126
Horodok Городок Lvov vilayəti R 16,082
Hola Prystan Гола Пристань Herson vilayəti R 16,028
Nosivka Носівка Çerniqov vilayəti R 15,966
Zhashkiv Жашків Çerkası vilayəti R 15,853
Horodysche Городище Çerkası vilayəti R 15,645
Vasylivka Василівка Zaporojya vilayəti R 15,592
Kamianka-Dniprovska Кам'янка-Дніпровська Zaporojya vilayəti R 15,522
Petrovske Петровське Luqansk vilayəti R 15,478
Beryslav Берислав Herson vilayəti R 15,455
Snihurivka Снігурівка Nikolayev vilayəti R 15,447
Radomyshl Радомишль Jitomir vilayəti R 15,326
Burshtyn Бурштин İvano-Frankivsk vilayəti R 15,298
Rakhiv Рахів Zakarpatya vilayəti R 15,241
Novhorod-Siverskyi Новгород-Сіверський Çerniqov vilayəti R 15,175
Kamianka Кам'янка Çerkası vilayəti R 15,109
Tetiiv Тетіїв Kiyev vilayəti R 14,944
Mykolaiv Миколаїв Lvov vilayəti R 14,801
Ostroh Острог Rivne vilayəti O 14,801
Zelenodolsk Зеленодольськ Dnepropetrovsk vilayəti R 14,792
Vakhrusheve Вахрушеве Luqansk vilayəti R 14,773
Khorol Хорол Poltava vilayəti R 14,753
Storozhynets Сторожинець Çernovtsı vilayəti R 14,693
Sudak Судак Krım O 14,495
Siversk Сіверськ Donetsk vilayəti R 14,393
Koriukivka Коррківка Çerniqov vilayəti R 14,318
Biliaivka Біляївка Odessa vilayəti R 14,294
Hirnyk Гірник Donetsk vilayəti R 14,207
Ukrainka Українка Kiyev vilayəti R 14,163
Nova Odesa Нова Одеса Nikolayev vilayəti R 14,070
Horodnia Городня Çerniqov vilayəti R 14,043
Schastia Щастя Luqansk vilayəti R 13,770
Kaharlyk Кагарлик Kiyev vilayəti R 13,757
Zhdanivka Жданівка Donetsk vilayəti O 13,688
Berezne Березне Rivne vilayəti R 13,669
Terebovlia Теребовля Ternopil vilayəti R 13,661
Vynnyky Винники Lvov vilayəti R 13,654
Rozhysche Рожище Volın vilayəti R 13,636
Yavoriv Яворів Lvov vilayəti R 13,510
Zhovkva Жовква Lvov vilayəti R 13,474
Tarascha Тараща Kiyev vilayəti R 13,452
Myronivka Миронівка Kiyev vilayəti R 13,368
Bershad Бершадь Vinnitsa vilayəti R 13,336
Ukrainsk Українськ Donetsk vilayəti R 13,236
Zbarazh Збараж Ternopil vilayəti R 13,228
Novomyrhorod Новомиргород Kirovoqrad vilayəti R 13,220
Uzyn Узин Kiyev vilayəti R 13,217
Svitlodarsk Світлодарськ Donetsk vilayəti R 13,184
Soledar Соледар Donetsk vilayəti R 13,151
Bashtanka Баштанка Nikolayev vilayəti R 13,146
Mala Vyska Мала Виска Kirovoqrad vilayəti R 13,132
Teplohirsk Теплогірськ Luqansk vilayəti R 13,053
Barvinkove Барвінкове Xarkov vilayəti R 12,998
Prymorsk Приморськ Zaporojya vilayəti R 12,973
Mena Мена Çerniqov vilayəti R 12,940
Hlobyne Глобине Poltava vilayəti R 12,902
Hnivan Гнівань Vinnitsa vilayəti R 12,832
Komsomolske Комсомольське Donetsk vilayəti R 12,813
Ichnia Ічня Çerniqov vilayəti R 12,780
Novoazovsk Новоазовськ Donetsk vilayəti R 12,702
Baranivka Баранівка Jitomir vilayəti R 12,584
Buchach Бучач Ternopil vilayəti R 12,549
Lokhvytsia Лохвиця Poltava vilayəti R 12,389
Schors Щорс Çerniqov vilayəti R 12,315
Bobrynets Бобринець Kirovoqrad vilayəti R 12,300
Nemyriv Немирів Vinnitsa vilayəti R 12,082
Kobeliaky Кобеляки Poltava vilayəti R 12,076
Rodynske Родинське Donetsk vilayəti R 11,996
Çigirin Чигирин Çerkası vilayəti R 11,960
Bobrovytsia Бобровиця Çerniqov vilayəti R 11,916
Sosnivka Соснівка Lvov vilayəti R 11,889
Zhydachiv Жидачів Lvov vilayəti R 11,798
Yampil Ямпіль Vinnitsa vilayəti R 11,787
Mospyne Моспине Donetsk vilayəti R 11,736
Borzna Борзна Çerniqov vilayəti R 11,707
Shcholkine Щолкіне Krım R 11,699
Buryn Буринь Sumı vilayəti R 11,678
Kamianka-Buzka Кам'янка-Бузька Lvov vilayəti R 11,674
Hrebinka Гребінка Poltava vilayəti R 11,662
Khrystynivka Христинівка Çerkası vilayəti R 11,650
Hirske Гірське Luqansk vilayəti R 11,473
Tavriisk Таврійськ Herson vilayəti R 11,452
Borschiv Борщів Ternopil vilayəti R 11,382
Zymohiria Зимогір'я Luqansk vilayəti R 11,295
Hotin Хотин Çernovtsı vilayəti R 11,216
Illintsi Іллінці Vinnitsa vilayəti R 11,186
Pomichna Помічна Kirovoqrad vilayəti R 10,946
Olevsk Олевськ Jitomir vilayəti R 10,896
Kamin-Kashyrskyi Камінь-Каширський Volın vilayəti R 10,818
Tatarbunary Татарбунари Odessa vilayəti R 10,797
Pohrebysche Погребище Vinnitsa vilayəti R 10,754
Marinka Мар'їнка Donetsk vilayəti R 10,722
Bolekhiv Болехів İvano-Frankivsk vilayəti O 10,633
Inkerman Інкерман Sevastopol R 10,628
Zinkiv Зіньків Poltava vilayəti R 10,577
Khodoriv Ходорів Lvov vilayəti R 10,565
Sniatyn Снятин İvano-Frankivsk vilayəti R 10,479
Derazhnia Деражня Xmelnitski vilayəti R 10,446
Liuboml Лрбомль Volın vilayəti R 10,395
Valky Валки Xarkov vilayəti R 10,381
Novodnistrovsk Новодністровськ Çernovtsı vilayəti O 10,342
Radyvyliv Радивилів Rivne vilayəti R 10,311
Vuhlehirsk Вуглегірськ Donetsk vilayəti O 10,309
Sokyriany Сокиряни Çernovtsı vilayəti R 10,258
Verkhivtseve Верхівцеве Dnepropetrovsk vilayəti R 10,142
Zalischyky Заліщики Ternopil vilayəti R 10,125
Staryi Krym Старий Крим Krım R 10,101
Bilytske Білицьке Donetsk vilayəti R 10,093
Pereschepyne Перещепине Dnepropetrovsk vilayəti R 10,041
Andrushivka Андрушівка Jitomir vilayəti R 9,890
Pustomyty Пустомити Lvov vilayəti R 9,798
Horodenka Городенка İvano-Frankivsk vilayəti R 9,794
Tysmenytsia Тисмениця İvano-Frankivsk vilayəti R 9,790
Tiachiv Тячів Zakarpatya vilayəti R 9,786
Semenivka Семенівка Çerniqov vilayəti R 9,656
Dubrovytsia Дубровиця Rivne vilayəti R 9,644
Kodyma Кодима Odessa vilayəti R 9,634
Irshava Іршава Zakarpatya vilayəti R 9,515
Berezivka Березівка Odessa vilayəti R 9,481
Ananiv Ананьїв Odessa vilayəti R 9,476
Monastyrysche Монастирище Çerkası vilayəti R 9,463
Lypovets Липовець Vinnitsa vilayəti R 9,406
Vylkove Вилкове Odessa vilayəti R 9,260
Radekhiv Радехів Lvov vilayəti R 9,230
Mostyska Мостиська Lvov vilayəti R 9,150
Artemivsk Артемівськ Luqansk vilayəti R 9,097
Novodruzhesk Новодружеськ Luqansk vilayəti R 9,025
Chervonozavodske Червонозаводське Poltava vilayəti R 9,024
Alupka Алупка Krım R 9,018
Horokhiv Горохів Volın vilayəti R 9,015
Pryvillia Привілля Luqansk vilayəti R 9,004
Chop Чоп Zakarpatya vilayəti O 8,919
Zastavna Заставна Çernovtsı vilayəti R 8,866
Zorynsk Зоринськ Luqansk vilayəti R 8,838
Tlumach Тлумач İvano-Frankovsk vilayəti R 8,831
Teplodar Теплодар Odessa vilayəti O 8,830
Lanivtsi Ланівці Ternopil vilayəti R 8,680
Busk Буськ Lvov vilayəti R 8,673
Korets Корець Rivne vilayəti R 8,649
Rohatyn Рогатин İvano-Frankovsk vilayəti R 8,607
Pivdenne Південне Xarkov vilayəti R 8,516
Dubliany Дубляни Lvov vilayəti R 8,469
Rzhyschiv Ржищів Kiyev vilayəti O 8,447
Novoselytsia Новоселиця Çernovtsı vilayəti R 8,400
Vorozhba Ворожба Sumı vilayəti R 8,384
Kosiv Косів İvano-Frankovsk vilayəti R 8,301
Pochaiv Почаїв Ternopil vilayəti R 8,240
Rava-Ruska Рава-руська Lvov vilayəti R 8,070
Molochansk Молочанськ Zaporojya vilayəti R 7,964
Yaremcha Яремча İvano-Frankovsk vilayəti O 7,850
Turka Турка Lvov vilayəti R 7,681
Kitsman Кіцмань Çernovtsı vilayəti R 7,608
Peremyshliany Перемишляни Lvov vilayəti R 7,565
Ulianovka Ульяновка Kirovoqrad vilayəti R 7,526
Seredyna-Buda Середина-Буда Sumı vilayəti R 7,511
Zboriv Зборів Ternopil vilayəti R 7,436
Khorostkiv Хоростків Ternopil vilayəti R 7,306
Oster Остер Çerniqov vilayəti R 7,194
Sharhorod Шаргород Vinnitsa vilayəti R 7,161
Perechyn Перечин Zakarpatya vilayəti R 7,083
Oleksandrivsk Олександрівськ Luqansk vilayəti R 7,045
Kopychyntsi Копичинці Ternopil vilayəti R 7,036
Skole Сколе Lvov vilayəti R 6,742
Artemove Артемове Donetsk vilayəti R 6,725
Sudova Vyshnia Судова Вишня Lvov vilayəti R 6,668
Halych Галич İvano-Frankovsk vilayəti R 6,495
Morshyn Моршин Lvov vilayəti O 6,482
Monastyryska Монастириська Ternopil vilayəti R 6,344
Miusynsk Міусинськ Luqansk vilayəti R 6,029
Vashkivtsi Вашківці Çernovtsı vilayəti R 5,987
Velyki Mosty Великі Мости Lvov vilayəti R 5,925
Druzhba Дружба Sumı vilayəti R 5,726
Staryi Sambir Старий Самбір Lvov vilayəti R 5,706
Shumsk Шумськ Ternopil vilayəti R 5,161
Sviatohirsk Святогірськ Donetsk vilayəti R 5,136
Almazna Алмазна Luqansk vilayəti R 5,061
Vyzhnytsia Вижниця Çernovtsı vilayəti R 5,021
Maydanets Майданец Çerkası vilayəti R 5,005
Dobromyl Добромиль Lvov vilayəti R 4,976
Rudky Рудки Lvov vilayəti R 4,942
Khyriv Хирів Lvov vilayəti R 4,590
Skalat Скалат Ternopil vilayəti R 4,036
Komarno Комарно Lvov vilayəti R 3,994
Bibrka Бібрка Lvov vilayəti R 3,980
Novyi Kalyniv Новий Калинів Lvov vilayəti R 3,582
Hlyniany Глиняни Lvov vilayəti R 3,378
Pidhaitsi Підгайці Ternopil vilayəti R 3,280
Baturyn Батурин Çerniqov vilayəti R 3,078
Belz Белз Lvov vilayəti R 2,478
Ustyluh Устилуг Volın vilayəti R 2,283
Hertsa Герца Çernovtsı vilayəti R 2,068
Berestechko Берестечко Volın vilayəti R 1,904
Uhniv Угнів Lvov vilayəti R 1,021
Çernobl Чорнобиль Kiyev vilayəti R 500
Pripyat Прип'ять Kiyev vilayəti O 0

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]