Kabus filmlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Kabus filmlərinin siyahısı - bu siyahı dram, komediya, mistika, qorxu filmi, romantika janrında kabuslar haqqında çəkilən filmləri ehtiva edir.[1]

Siyahı[redaktə]

Film İl Ölkə
Çin Kabus hekayəsi 1987 Flag of Hong Kong.svg Honkonq
Qarağac küçəsində qarabasma 1984 Flag of the United States.svg ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 2: Freddinin qisası 1985 Flag of the United States.svg ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 3: Yuxu döyüşçüləri 1987 Flag of the United States.svg ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 4: Yuxu hakimi 1988 Flag of the United States.svg ABŞ
Qarağac küçəsində qarabasma 5: Yuxu övladı 1989 Flag of the United States.svg ABŞ
İblisin mədəniyyəti 2004 Flag of the United States.svg ABŞ
İnanmaq 1999 Flag of the United States.svg ABŞ
Səhər naminə 1940 Flag of the United States.svg ABŞ
Qanın kitabı 2009 Flag of the United States.svg ABŞ
Bunşinsaba 2004 Flag of South Korea.svg Koreya Respublikası
Cinco 2010 Flag of the Philippines.svg Filippin
Koralayn 2009 Flag of the United States.svg ABŞ
Ölüm nigahı 2005 Flag of the United States.svg ABŞ
Qara su 2002 Flag of Japan.svg Yaponiya
Qaranlıq suyu 2005 Flag of the United States.svg ABŞ
Qaranlıq başlayır 2003 Flag of the United States.svg ABŞ
Sakit ölüm 2007 Flag of the United States.svg ABŞ
Ruh ovçuları ölüsü 2007 Flag of the United States.svg ABŞ
Dek hor 2006 Flag of Thailand.svg Tailand
İrem 2009 Flag of India.svg Hindistan
Freddi Ceysona qarşı 2003 Flag of the United States.svg ABŞ
Freddi ölüdür: Sonuncu qarabasma 1991 Flag of the United States.svg ABŞ
Ruh 1990 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus ata 1990 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus gəmisi 2002 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus tarixi 1981 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus şəhər 2008 Flag of the United States.svg ABŞ
Maşındakı kabus 1993 Flag of the United States.svg ABŞ
Atlı Kabus 2007 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus ovçuları 2 1989 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus ovçuları 1984 Flag of the United States.svg ABŞ
Mars kabusları 2001 Flag of the United States.svg ABŞ
Qotika 2003 Flag of the United States.svg ABŞ
Ruh 1995 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Ürək və Ruhlar 1993 Flag of the United States.svg ABŞ
Böyük kabuslar 1988 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Ireland.svg İrlandiya, Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Ev 1986 Flag of the United States.svg ABŞ
Ev 2 1987 Flag of the United States.svg ABŞ
Gecə ruhları evi 1959 Flag of the United States.svg ABŞ
Gecə ruhları evi 1999 Flag of the United States.svg ABŞ
Cənnət kimi yaxşı 2005 Flag of the United States.svg ABŞ
Kairo 2001 Flag of Japan.svg Yaponiya
Ağda Ledi 1988 Flag of the United States.svg ABŞ
Rinqu 2 1999 Flag of Japan.svg Yaponiya
Rinqu 1998 Flag of Japan.svg Yaponiya
Yol 666 2001 Flag of the United States.svg ABŞ
Çox qorxulu kino 2 2001 Flag of the United States.svg ABŞ
Skubi Du 2 2004 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Canada.svg Kanada
Saylent Hill 2006 Flag of Canada.svg Kanada, Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Japan.svg Yaponiya, Flag of France.svg Fransa
Ruhun xilaskarları 2001 Flag of the United States.svg ABŞ
Exo səsindən 2 2007 Flag of the United States.svg ABŞ
Exo səsindən 1999 Flag of the United States.svg ABŞ
Küçəni zibil qutusuna 1999 Flag of the United States.svg ABŞ
Sukob 2006 Flag of the Philippines.svg Filippin
Syuzi Q 1996 Flag of the United States.svg ABŞ
Ölüm gəmisi 1980 Flag of Canada.svg Kanada, Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
T2 2009 Flag of the Philippines.svg Filippin
Terrorun hekayələri 1962 Flag of the United States.svg ABŞ
Göz 2002 Flag of Hong Kong.svg Honkonq, Flag of Singapore.svg Sinqapur
Göz 2008 Flag of the United States.svg ABŞ
Göz 2 2004 Flag of Singapore.svg Sinqapur
Duman 2005 Flag of the United States.svg ABŞ
Duman 1980 Flag of the United States.svg ABŞ
Qorxunclar 1996 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of New Zealand.svg Yeni Zelandiya
Kabus və Cənab Muir 1947 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabus səyahətdə 1934 Flag of the United States.svg ABŞ
Berkli Skuarın Kabusları 1947 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Edendal Kabusları 2004 Flag of the United States.svg ABŞ
Hədiyyə 2000 Flag of the United States.svg ABŞ
Nəfisli 1984 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Rəqs edənlərin qəbri 2006 Flag of the United States.svg ABŞ
Lənət 2004 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Japan.svg Yaponiya, Flag of Germany.svg Almaniya
Lənət 2 2006 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Japan.svg Yaponiya, Flag of Germany.svg Almaniya
Lənət 3 2009 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Japan.svg Yaponiya
Ruh 1963 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Ruh 1999 Flag of the United States.svg ABŞ
Günahsızlar 1961 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Gözəgörünməz kabuslar 1941 Flag of the United States.svg ABŞ
Cəhənnəm evin əfsanəsi 1973 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Düzəldilmiş 2005-2006 Flag of Singapore.svg Sinqapur
Orfanaj 2007 Flag of Spain.svg İspaniya
Başqaları 2001 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Spain.svg İspaniya, Flag of France.svg Fransa, Flag of Italy.svg İtaliya
Zəng 2002 Flag of the United States.svg ABŞ
Zəng 2 2005 Flag of the United States.svg ABŞ
Parıltı 1980 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Altıncı adam 1997 Flag of the United States.svg ABŞ
Altıncı hiss 1999 Flag of the United States.svg ABŞ
Terror 1963 Flag of the United States.svg ABŞ
Qarada xanım 1989 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Qarada xanım 2012 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Üç: Evə gedirik Flag of Hong Kong.svg Honkonq
Silindr 1937 Flag of the United States.svg ABŞ
Silindrin qayıdışı 1941 Flag of the United States.svg ABŞ
Silindr səyahət götürür 1938 Flag of the United States.svg ABŞ
Əldən düşmüş 1960 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Əldən düşmüş 2009 Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya
Qarağac küçəsində qarabasma 2010 Flag of the United States.svg ABŞ
Sağ qalmaq 2006 Flag of the United States.svg ABŞ
Villa Estrella 2009 Flag of the Philippines.svg Filippin
Ues Kreyvenin yeni qarabasması 1994 Flag of the United States.svg ABŞ
Kabuslar haradadır? 2009 Flag of Singapore.svg Sinqapur
Ağ səs 2005 Flag of Canada.svg Kanada, Flag of the United Kingdom.svg Böyük Britaniya, Flag of the United States.svg ABŞ
Ağ səs 2 2007 Flag of the United States.svg ABŞ, Flag of Canada.svg Kanada
Cadulu lövhə 1986 Flag of the United States.svg ABŞ
Cadulu lövhə 2 1993 Flag of the United States.svg ABŞ
Yavarum Nalam (13B) 2009 Flag of India.svg Hindistan
100 Fut 2008 Flag of the United States.svg ABŞ
Konnektikutdakı ruhlar 2009 Flag of the United States.svg ABŞ

İstinadlar[redaktə]

  1. Rafferty, Terence (June 8, 2003). "Why Asian Ghost Stories Are the Best". The New York Times. http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9E01E1D61330F93BA35755C0A9659C8B63. İstifadə tarixi: 2009-01-29.