Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Cəlal Əlirza oğlu — 30. iyun 2008[1]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elmira Hüseyn qızı Axundova — 24. may 2013[2]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Hidayət Xuduş oğlu Orucov — 3. sentyabr 2014[3]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Amaliya Əliş qızı Pənahova
  2. Abbaslı Adəm Famil oğlu
  3. Allahyarov Mahir Cəlal oğlu
  4. Azərtaş Lalə Qabil qızı
  5. Babayev Aqşin Kamal oğlu
  6. Afaq Bəşir qızı Səfərova
  7. Cabbarzadə Xatirə Hafiz qızı
  8. Cəfərli Elman Niyazil oğlu
  9. Didavari Rövşən Tofiq oğlu
  10. Eynullayeva Sudabə Cahangir qızı
  11. Əhədova Sevda Sabir qızı
  12. Timuçin İlyas oğlu Əfəndiyev
  13. Əliyev Həbib Əli oğlu
  14. Gözəlov Vüsal Tapdıq oğlu
  15. İmaməliyeva Tahirə Məmməd qızı
  16. Fikrət Fərrux oğlu Məmmədov
  17. Məmmədov Şaiq Məmməd oğlu
  18. Məmmədova Gülnarə Sultan qızı
  19. Nəsirova Aynur Əli qızı
  20. Nurəliyeva Pərvin Ələmdar qızı
  21. Qut Arye
  22. Tağıyev Tahir Məmmədqulu oğlu
  23. Vəliyev Azər Kalam oğlu
  24. Yirik Betül
  25. Zeynalov Vaqif Mehrac oğlu
  26. Şəfiqə Haşım qızı Məmmədova

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Əkrəm Kamal oğlu — 28. yanvar 2016[4]
  2. Qürbətov Faiq Akif oğlu — 28. yanvar 2016[4]
  3. Mehdiyev Nurəddin Səftər oğlu — 28. yanvar 2016[4]
  4. Orucov Seymur Vaqif oğlu — 28. yanvar 2016[4]
  5. Seyidzadə Şahin Kamil oğlu — 28. yanvar 2016[4]
  6. Abdullayev Zahir Abdulla oğlu — 2. fevral 2016[5]
  7. Bilalov Zeynidin Dolqatoviç — 2. fevral 2016[5]
  8. Culfayev Alavərdi Abasoviç — 2. fevral 2016[5]
  9. Entoni Seynsburi — 2. fevral 2016[5]
  10. Hacızadə Tərlan Əziz oğlu — 2. fevral 2016[5]
  11. Həsənov Hüseyn İsmayıl oğlu — 2. fevral 2016[5]
  12. İbrahimov Ramin Eldar oğlu — 2. fevral 2016[5]
  13. İsmayılov Gündüz Arif oğlu — 2. fevral 2016[5]
  14. Mehdiyev Vüqar Namizəd oğlu — 2. fevral 2016[5]
  15. Məmmədov Tofiq Faiq oğlu — 2. fevral 2016[5]
  16. Muradov Elçin Tofiq oğlu — 2. fevral 2016[5]
  17. Musayev Oloxan İsayeviç — 2. fevral 2016[5]
  18. Panyutin Oleq Viktoroviç — 2. fevral 2016[5]
  19. Pronina Natali Aleksandrovna — 2. fevral 2016[5]
  20. Sərdarov Kərim Əliqulu oğlu — 2. fevral 2016[5]
  21. Sotnikov Vitali Nikolayeviç — 2. fevral 2016[5]
  22. Sultanova Afaq Vaqif qızı — 2. fevral 2016[5]
  23. Süleymanov Afiq Məmməd oğlu — 2. fevral 2016[5]
  24. Taranova Yelena İvanovna — 2. fevral 2016[5]
  25. Təhməzov Sergey Mehdiyeviç — 2. fevral 2016[5]
  26. Mixail Yuri oğlu Zabelin — 17 mart 2016[6]
  27. Akif Bəşir oğlu Rəfiyev — 18 mart 2016[7]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Vaqif Deryuş oğlu Bayramov — 10. fevral 2017[8]
  2. Şeyxə Lətifə əl-Fəhd əl-Səlim əl-Sabah — 16. may 2017 [9]
  3. Fərid Fazil oğlu Qayıbov — 18. dekabr 2017[10]

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. Anar Rəsul oğlu Rzayev — 13. mart 2018[11]
  2. Vaqif Firudin oğlu Əsədov — 10. dekabr 2018[12]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "C.Ə.Əliyevin “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 iyun 2008-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az (30 iyun 2008).
  2. E.H.Axundovanın “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  3. H.X.Orucova “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu”nun verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 sentyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı president.az  (azərb.)
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 ""Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu" ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 yanvar 2016-cı il tarixli Sərəncamı" (azərb.). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az (29 yanvar 2016).
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 5,12 5,13 5,14 5,15 5,16 5,17 5,18 5,19 "Azərbaycanda paralimpiya hərəkatının inkişafında xidmətləri olan şəxslərin “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 fevral 2016-cı il tarixli Sərəncamı" (azərb.). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az (02 fevral 2016).
  6. Mixail Zabelin
  7. Akif Rəfiyev
  8. "V.D.Bayramovun “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az (10 fevral 2017).
  9. Şeyxə Lətifə əl-Fəhd əl-Səlim əl-Sabahın “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  10. "Azərbaycan Prezidenti: Fərid Qayıbovun Avropa Gimnastika İttifaqının prezidenti seçilməsi tarixi nəticədir" (azərb.). Trend İnformasiya Agentliyi (18 dekabr 2017). 25 sentyabr 2018 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 25 sentyabr 2018.
  11. "A.R.Rzayevin “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az (13 mart 2018).
  12. President.Az. "V.F.Əsədovun “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fəxri diplomu” ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az (10.12.2018).